2014. július 8., kedd

Rasszistázók végnapjai

A DK Elnöksége megerősítette Pásztor Albert miskolci polgármesterjelölt párttámogatását. Ehhez még hozzáteszem, hogy tegnapi, e témával foglalkozó írásom a valaha legolvasottabb lett, és akkor mondhatom: van egy Párt Magyarországon, amelyiknek tagsága és vezetése is visszatért a tabumentes józan ész 20 éve elhagyott útjára.




Megélhetési "jogvédők" egy köre 20 éve játszik rögtönítélő bíróságot rasszizmus tárgykörben. Ők azok, akik kinyilatkoztatnak, és bárkire, aki csak egy percre is érdemben akar beszélni a cigánysággal kapcsolatos problémákról, már sütik is rá a rasszista jelzőt. Hogy ezzel mennyire járultak hozzá a Jobbik megerősödéséhez, arról már írtam, meg szerintem túlzottan nem is kell kifejtenem. Értelmes emberek tudják, hogy ha egy témát tabunak nyilvánítunk, akkor azok kerülnek előnybe, akik arról mégis hajlandók beszélni. És aztán már bármit mondhatnak, mert az egyoldalú információ öl, butit, és nyomorba dönt. És a Jobbik beszélhetett egyedül a cigányokról, és mivel csak Ők beszélhettek erről, ezért aztán az Ő szélsőséges nézőpontjuk vált a társadalmi közbeszéd tengelyévé. Odadobta ez a "jogvédő" kör a témát a szélsőjobbnak, és azok meg éltek is a lehetőséggel: soha akkora muníciót emberek nem adtak a Jobbik erősödéséhez, mint a Hell Nagy István féle rasszizmusügyi vésztörvényszék.

De kezdjünk a tegnapi írásomra adott reakciókkal. Be fogok tenni képernyőfényképeket, amelyek önmagukban bemutatják azt az összefonódást, ami Fodor, Hell Nagy, és Gulyás József között fennáll. Mikor az ember nyilvánosságra hoz egy összeesküvést, akkor csak figyelnie kell a rengéshullámokra, ugyanis az addigi lapítók betojnak, és ostobaságokat kezdenek művelni. Van ilyesmiben némi gyakorlatom, tudom mire kell figyelni, és figyelek is. Nos, nézzük akkor. 


Céloztam arra tegnapi cikkemben, hogy Hell Nagy István és Fodor között régi baráti szálak élnek, amik kis családi szívességben is testet öltöttek. Mivel kínos lett volna ezt Hellnek letagadni, ezért aztán gyorsan elébe ment reggel egy beismeréssel, mielőtt tényszerűen is kiderül, mire céloztam. Lássuk, mit is írt: "Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a lányom Zsofia Nagy valóban Gábor (Fodor Gábor) fontos, érdemi, tartalmi munkatársa volt a pártban és a minisztériumban is (naná, majd a Kókáé!), de már régen nem tartja vele a kapcsolatot..." Innentől azért már nehezebb volt összeesküvés-elméletnek minősíteni az írásomat, hisz ha én nem írom meg, akkor ez a röpke kis családi kapocs ugyebár soha nem kerül nyilvánosságra. De menjünk tovább, mert ez csak a bemelegítés volt, tegnap reggel 7 óra körül.


Hát ki más is érkezett volna meg Hell Nagy István exDK-s fészbukjára, mint maga Gulyás József, Fodor Gábor egykori parlamenti jobbkeze, cikkem másik főszereplője, aki mostanra az általa korábban tűzzel-vassal irtott Bajnai pártjának, az Együttnek az egyik Főgóréja lett. Bajnai már nincs, Gulyás meg fölível, ha Miniszterelnökként nem sikerült megbuktatnia Bajnait, akkor legalább a pártjában működött közre a kicsinálásában. Na, szóval szépen összejött tegnap reggel cikkem két főszereplője, akik ugyebár elvileg már rég nem kéne, hogy kapcsolatban álljanak, de úgytűnik, viharos gyorsasággal összebújtak, mikor elkezdett dörögni az ég. Ja mellesleg, ha valaki azt hinné, hogy Gulyás és Fodor között Fodor SZDSZ Elnökségből való 2009-es lemondása után gyengült volna a kapcsolat, akkor csaxólok: 2010 tavaszán Gulyás József felesége 3 éves tanulmányi szerződést kapott az SZDSZ Pártalapítványától. Upsz, mily kellemetlen, gyerekek, feleségek, van egy Narancssárga Párt, ahol az ilyesmi működik, van aki tőlük tanulta a politikát. Ja, persze Fodor 2009-ben lemondása után, mikoris az SZDSZ-t nemcsak erkölcsi, hanem anyagi káoszba is züllesztette, gyorsan elfoglalta a Szabó Miklós Pártalapítvány főkurátori székét, és kiosztott 180 milliót a haveroknak, ebből kapott Gulyás József felesége is egy kis hűségbiztosító ajándékot. Egyébként Fodor gazdasági machinációiról írtam már cikket, itt olvasható, izgalmas, egy jogállamban, ahol nem a régi kollégista haverok döntik el, ki bűnös és ki ártatlan, valszeg bilincset érne a történet. Nade folytassuk.


Nézzük csak, kik is lájkolták Hell Nagy István exDK-s oldalán Gulyás József Együtt Pártgóré írását. Nocsak. Szabadai Viktor és Léderer András? Csak nem? Szabadai Viktor épp véletlenül a Fodorpárt (MLP) budapesti elnöke, Fodornak olyannyira kulcsembere, hogy egykori "pártalapításukat" - mely valójában egy régebbi párt beszivárgós lenyúlása, és átnevezése volt, cikk erről itt -, Ő maga intézte. És ki ez a Léderer? Ó hát Ő is a Fodor-féle SZDSZ időszak egyik főfodorosa volt: az SZDSZ ifjúsági szervezetének, az Új Generációnak az Elnöke, aki egyébként tegnap épp véletlenül vitát is kezdett velem egy DK-s csoportban. Évek óta nem láttam - nembaj, a tipikus Fodor-féle, a szemedbe soha nem néző pali -, és most hirtelen épp föltűnt, micsoda véletlen. Ja, és persze Hell is lájkolta Gulyást, de van még egy érdekes név: Csonka Bea. Igen, AZ a Csonkabea. Az egykori DK-s, aki aztán visszament a Szocikhoz, és azóta mindenféle kamunickeken résztvesz bármiféle Gyurcsány-ellenes mókában.

Lehetne még épp arról is írni, hogy Hell kicsit beszállt a HírTV-be, biztos úgy tudja, hogy az ballib média, talán azért ábrázolja a Simicska TV hősnek. Lehetne ezt még folytatni, de minek. Ostoba összeesküvők, mikor kiderül a háttérbuli, tipikusan így csinálnak, ahogy ez a csapat tette: összegyűlnek támogatni egymást, ezzel meg mást nem tesznek, mint akaratuk ellenére nyilvánosságra hozzák összekapcsoltságukat. Szóval akinek a tegnapi cikkemben leírt TÉNYEKKEL szemben még maradtak kétségei, azok megnyugodhatnak: nem, nem összeesküvés-elméletet írtam meg tegnap, hanem egy nagyon is életerős, valós történetet. Helytálló a tegnapi cím:

Gyurcsánypuccs 2.0.


33 megjegyzés:

  1. Gábor, ne bántsd Hell Nagy Istvánt, hisz éppen angolt oktat Nógrádban, a Fidesz megbízásából, (saját bevallása szerint), hisz ezen munkalehetőség megkapásának feltétele az volt, hogy lépjen ki a DK-ból. Megtette, megfelelő csintandrattával.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudtam az egymással fenntartott kaplocsolataikról, valahogy engem hidegen is hagy. Engem az zaklat föl, ahogyan Hell kilpett a dk-ból. s így nem csak a médiának adott egy gumicsontot, hanem még közeli v. távolabbi -.nem tudom - barátaiban is zűrzavart keltett, "'betette a bogarat" a fülükbe,s onnan csak várta a végeredmény, ami egy- két támogató szóval megtámogatva meg is lett. Így jött aztán sorra László Vince (a fényképész), Andrassew Iván (akinek cikkeit mindig olvastam, tetszett is. Iván tegnap szokatlanul, még magához mérten is indulatos volt. Írtam neki egy elég hosszú véleményt, gondolatot, de persze válaszra sem méltatta. Szóval nem a tettek, melyet a fent említett emberek tettek keltette bennem a fölháborodást. Az volt az ok, ahogyan ezt tették.Nem a normális sorrendben történtek az események. Hell, kilépett, de nem úgy, hogy akkor szépen szét válnak újtaink, csendben beteszem az ajtót magam után, hanem jó hangosan bevágta a DK-ra az ajtót, hogy hallja a mai média (ez a mai média!), s telekülrtölt vele mindent. Innen kezdve jöttek, v. lettek támogatói ez ügyben. Kértem Lászlót is kértem Ivánt is egy csöndes, újabb átgondolásra. Máskor szoktak válaszolni, most nem tették meg ezt sem. Már nem is érdekel, hogy miért. Csalódtam, csalódtam minkét emberben, akiket eddig (nem szégyellem) nagyra tartottam, egyiket ezért, másikat azért. Már csak azért is mert ez az ügy szerintem egy jó gumicsont volt, ami sokkal fontosabb témákról, disznóságokról terelete el a figyelmet, s azt rágta mindenki, én is.
    Hogy ez mire volt jó? A DK gyengítésére, hisz olyan emberek szólaltak meg, akik ismertek voltak a DK-ban és kívüle is. Talán hozhattak volna támogatókat a DK-nak. Most viszont visznek, visznek barátokat és ismerősöket. Nem hiszem,hogy most ezen pár személy kilépése jót tett a DK-nak, pedig még az is lehet!!! Tisztulás még időben. Ellenben remélem, hogy amennyit visz, annyit hozni is fog tagszámban, támogatókban is az ügy, mely most lufiként még kicsit lehet, hogy emelkedik, de törvényszerűsége alapján hamar ki is fog pukkanni, s akkor már ki foglalkozik ezzel???

    VálaszTörlés
  3. Bocsánat a gépelési hibákért, de tegnap tönkre ment monitorom, s egy kisebb laptop féléről írok, mely más elrendezésű is, meg apróbb a betű, meg kisebb a monitor, nem igazán műkszenek a fb. gombok róla. Ezért több hiba is lehet írásomban, ezért elnézést kérek!

    VálaszTörlés
  4. No de hány Tuareg kellene és hányaknak kellene olvasni, terjeszteni ezeket a háttér információkat és összefüggéseket, ezt a mocskot amit a magát értelmiséginek nevező, de valójában politikai kavarásból, mutyiból élő bagázs művel?
    Merthogy ezt érzi a szavazástól távol maradó.
    Lassan egymást is megrontják és "lárpurlár" vitatkoznak.

    Beszéljen végre folyamatosan a DK. a népnek a nép nyelvén.

    Hátha műsorra tűzi az RTL.

    Köszönöm Tuareg és szép napot!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Gábor!

    Azt írod, hogy a "Megélhetési "jogvédők" egy köre 20 éve játszik rögtönítélő bíróságot rasszizmus tárgykörben.".

    Ez a kritika pl. kiterjed arra is (pl. Rád), aki "nettó zsidógyűlölőkről" fantáziál politikai célokból és személyes bosszúvágyának kielégítése miatt?

    A "Rasszistázók végnapjai" azt jelenti, hogy te sem fogsz élni többet a rasszizmussal, mint lincselési eszközzel? Te sem fogsz emberek megalázására és tönkretételére alkalmazni rasszista hisztériakeltést?

    Vagy a saját szabályaid - ismét - csak a többségre vonatkoznak? A te prófétai személyedet sértené a jog- és szabályegyenlőség, ugye?

    Vagy csak arról van szó, hogy eddigi roma harcostársaidat le akarod cserélni a többségre, mert így - elképzelésed szerint - több szavazód lehet?

    Ha ez most ismét csak egyszerű politikai opportunizmus és a vélt választók manipulálása, akkor minden rendben van, de ha komolyan gondolod az emberek egyenjogúságát és a szólásszabadságot, akkor kérlek, legyél konzisztens minden etnikai és vallási csoport tekintetében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na az ilyen nevüket nem vállaló hozzá szólások nem jelemtenek számomra semmit.

      Törlés
    2. Mégis mit várhatnánk egy Kocsis Máté pribéktől? "Egyenes Beszéd" nevet választ, holott folyamatosan félrebeszél és a Tuareggel szembeni sztereotípiáival etet itt minket feleslegesen. Mondjuk a Fidesznyikek mindig is igyekeztek a valóságot a saját képükre görbíteni. :D

      Törlés
  6. ezek után most már csak azon gondolkozom, hogy te, Gábor, kivel vagy összefonódva. Mert ez az írás itt karaktergyilkosság, egy olyan ember sérelmére, aki merte vállalni az értékrendjét, mert ellenvéleményt nyilvánítani, és mert rámutatni olyan visszásságokra, ami nemcsak az ő szemét csípték. Az egész engem arra emlékeztet, amikor 1956-ban a Köztársaság téren a felheccelt tömeg meglincselte az ávósoknak gondolt egyéneket. Nekem ebből elegem lett. Sziasztok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez itt karaktergyilkosság. Egy olyanvalakié, aki sok éve vesz részt mások karaktergyilkolásában, most épp egy Pásztor Albertében, mindannyiszor alaptalanul, és most visszanyal a fagyi, ráadásul erős alappal. Ehhez a kérdéshez első pillanattól roppant egyoldalú módon állsz hozzá, azt látom.

      Törlés
    2. kevesebb több lett volna... kis ország vagyunk, a karaktereink elfogytak.

      Törlés
  7. Kedves Naív Demokrata!

    Elnézést, én csak a kritikai gondolkodásra próbálom rászoktatni a szekta potenciális áldozatait.

    De átérzem a dühödet, mert a felbukkanó tengernyi logikai ellentmondás életveszélyes a szervezőkre.

    Természetesen a XX. századi bukott ideológiák – még ha gagyi populista ruhába is öltöztetik őket - gyűlölik, ha az emberek elkezdenek józanul és racionálisan gondolkodni.

    Kitágult szemmel csodálni kell és bólogatni, nem? Aztán jön a gyűlölet órája, igaz?

    VálaszTörlés
  8. Kedves Gábor!

    Tudom, a próféta szava indoklás és észérvek nélkül is szent!

    Ne gondolkodj, higgyél, feltétel és kritika nélkül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az írásaim tényektől és helytálló - lásd, nulla bírósági helyreigazítás - következtetésektől hemzsegnek. Te ellenben az égegyadta világon nem mondasz soha semmit, igaz, többnyira sok betűvel.

      Törlés
    2. Kedves Gábor!

      Az írásaid személyes bosszúvágyon nyugvó, opportunista, manipulatív, őszintétlen és hataloméhes motivációja és összefűzése a probléma, amelyekben senkire és semmire nem vagy tekintettel, csak magadra.

      Úgy gondolom, hogy akik meg akarnak bízni benned, először kapják meg az esélyt arra, hogy legalább ezen elgondolkodjanak, megismerjék az igazi arcodat.


      Törlés
    3. Ebben ismét nem sikerült tényt írnod. Várok tovább, hátha egyszer sikerül, hajrá. :)

      Törlés
    4. Kedves Gábor!

      A tény a blogod, ahol a nyilvánosság elé lépsz, tény a mód, ahogy nyilvánosság elé lépsz, tény a témák egymáshoz kapcsolódása, tény a saját magad által feltárt és kinyilvánított motivációd.

      Tény ahogy sokféleképpen nevezed magad, tény, ahogy jellemzed magad, ez mind-mind tény és ezeket a tényeket mind-mind magad állítod magadról.

      Én csak utalok ezen tényekre.

      Ezek tények, kivéve persze, ha a blogod nem tényszerű, azaz félrevezeted az olvasóidat.

      Mivel ezt te sohasem fogod beismerni, ezért a blogod „tényszerű”.

      Én a blogod „tényszerűségének” paradoxonait tárom fel, azaz önellentmondást keresek abban, amit leírsz.

      Nekem nem kell új tényeket felhoznom, mert a te általad állított vagy a magatartásoddal keletkeztetett tények közötti ellentmondásokat tárom fel, miközben utalok a nyilatkozataid közötti ellentmondásokra – amelyek fennállnak, azaz tényszerűek és relevánsak.

      Törlés
    5. Hát lehet hogy önellentmondást kerestél, de eddig ugyebár egyet sem írtál. Kezdj hozzá, mert lassan át fognak ugrani az olvasók Téged, ha ennyire nem mondasz semmit. ;)

      Törlés
    6. Kedves Gábor!

      Remélem nem valami pszichológiai elhárító mechanizmus - tagadással vegyes racionalizálás - működik nálad, hanem – bízom benne - egyszerűen csak figyelmetlen vagy.

      A mai első hozzászólásom pontosan ilyen tényszerű paradoxont tárt fel.

      Azt írtad, hogy „Megélhetési "jogvédők" egy köre 20 éve játszik rögtönítélő bíróságot rasszizmus tárgykörben." és azt is írtad, hogy a "Rasszistázók végnapjai" vannak.

      Ugyanakkor pár napja még "nettó zsidógyűlölőről" fantáziáltál (rasszistáztál) egy másik írásodban.

      Nem emlékszel a mai és a korábbi írásodra? Nem léteznek tényszerűen?

      Törlés
    7. Tedd ide a bekezdéseket, oszt lássuk. :)))

      Törlés
    8. Gábor, nálam az Egyenes Beszéd nem lassan, hanem jó pár napja ugorjunk kategória.

      Törlés
    9. Kedves Gábor!

      Már beidéztem. Tudod, "macskakörömben" van. Fent.

      Kedves Nyuszika!

      Nem szabad gondolkodni, igaz? Nincsen veszélyesebb dolog annál, minthogy az átlagemberek elkezdenek gondolkodni.

      Te is félsz ettől, ugye?

      Egyébként most „példát mutatsz”? Megmutatod a követendő magatartást?

      Tehát nehogy elolvassa már bárki is a másként gondolkodók véleményét, hiszen akkor esetleg lesz saját véleményük?

      Ajjaj. Mi lesz akkor a szektával?

      Törlés
    10. Nekem eddig is megvolt a véleményem a fideszről és az azt kiszolgáló, megalkuvó férfiakról és nőkről.

      Törlés
  9. Szép napot Gábornak! A tegnapi blogod alapján elkeveredtem az fb-n egy "roma" - ők nevezik magukat annak - oldalra. Nagyon értékes gondolatok és viták alakultak ki. A 20 éves tabuk kezdenek ledőlni bennük. Kezdik megérteni, hogy ami a blogban leírtál nem ellenük, hanem értük született meg. Miskolci polgármesterjelölt miatti felháborodásuk lassan szimpátiába fordult át. A jó értelemben vett cigányság felé terjeszteni kellene ezt az írást. Előbb-utóbb ki fog nyílni a szemük és megértik, hogy nem ellenük, hanem értük is dolgozik a DK. Végül, nálam az EMBER nem a bőrszíne alapján kerül megítélésre, hanem a tettei alapján. Most éppen nagyot csalódtam egy pár emberben a DK vezetésében. Azok akik végig talpalták az elmúlt éveket most fordultak szembe a tagság és több vezető gondolkodásával.

    VálaszTörlés
  10. http://www.atv.hu/videok/video-20140708-rendparti-jelolttel-szereznek-meg-miskolcot
    ez a mai helyzet összefoglalója 12 perc!

    Itt nincs szó többes számról!

    VálaszTörlés
  11. A szerző írásaival nem kívánok foglalkozni...
    Nem mehetek el viszont amellett, amit személyem lejáratása, családom hírbehozása érdekében elkövet. Kijelentem, hogy az alábbi szövegben szereplő, személyemet és feleségemet negatív színben, lejáratási céllal közölt állítások valótlanok:
    „2010 tavaszán Gulyás József felesége 3 éves tanulmányi szerződést kapott az SZDSZ Pártalapítványától. Upsz, mily kellemetlen, gyerekek, feleségek, van egy Narancssárga Párt, ahol az ilyesmi működik, van aki tőlük tanulta a politikát.Ja, persze Fodor 2009-ben lemondása után, mikoris az SZDSZ-t nemcsak erkölcsi, hanem anyagi káoszba is züllesztette, gyorsan elfoglalta a Szabó Miklós Pártalapítvány főkurátori székét,és kiosztott 180 milliót a haveroknak, ebből kapott Gulyás József felesége is egy kishűségbiztosító ajándékot.”
    A szerzőnek ezt tudnia kell, ahogy azt is, hogy ezt a hazugságot alátámasztani, bizonyítani nem tudja ezért kérem, hogy a személyemet, családomat rágalmazó részeket az írásából törölje.
    Felszólítom továbbá, hogy amíg ezt nem teszi, blogjának, illetve velem kapcsolatos bejegyzésének további terjesztésétől, megosztásától tekintsen el!

    Gulyás József

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy teszem Joe, találkozunk a Bíróságon, állításaim helytállóak, és egy oknyomozó szereti a tárgyalásokat, tudod, ott olyan embereknek is igazat kell mondani, akik egyébként ritkán tesznek ilyesmit. Sok simliskedés épp ott derül ki, és én kíváncsian állok elébe, hogy a Szabó Miklós Alapítvány machinációival kapcsolatban mik serülnek még ki. Tudod, a Bíróságon könnyen hamistanúzásba keveredhet, aki el akar titkolni dolgokat... Irány a Fővárosi Törvényszék, találkozunk. ;)

      Törlés
  12. Túl sok ez nekem, Gábor. Tudod, én olyan egyszerű lelkületű ember vagyok. Hogy ha nem muszáj, ne bántsuk a másikat. Ahol mindenki ellenség, ott én rosszul érzem magam.
    Gondolom, ezzel Orbán Viktor egészen másképp van. " Hacsörgetihaddcsörgesse"
    És, mintha Téged is ezek az összeesküvéselméletek hoznának lázba.
    A miskolci eset kapcsán elsősorban szomorú vagyok. Hogy az egész városban nem tudtak találni egy olyan embert, aki tiszta erkölcsű demokrata, és hajlandó kihívni a Fidesz és a Jobbik jelöltjét.
    Értem, nincs ilyen. És szegény ember vízel főz.
    Remélem, hogy Pásztor Albert majd rácáfol az eszmefuttatásomra, és nagyszerű polgármester válik belőle. Legyen úgy! Szerencsére Miskolcon én nem szavazok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Honnan veszed, kedves Andrea, hogy Pásztor nem tiszta erkölcsű demokrata?

      Törlés
  13. Gábor, csak aztán nehogy ellened is a "túlterheléses támadás" taktikája győzzön.:)

    VálaszTörlés