Lázár-Pintér Dosszié


Férfias Játékok

08.szabogabor 2014.03.21. 06:46


Kevés ember van ma Magyarországon, aki olyan átfogó ismeretekkel rendelkezik a honi erőszakszervezetek működéséről mint én. Minden szintjéről vannak igencsak alapos információim, az utcai rendőrtől a nyomozókon át a legfölső körig. Ideje mesélnem erről.Valójában nem először nyitom meg ezt a fekete könyvet, korábbi blogomban már írtam egykét ilyesmi témájú cikket. Csakhát mostanában nagyon halnak a vállalkozók már megint, főrendőrök kerülnek közben karpereccel a sittre, meg mellesleg érinthetetlennek gondolt maffiózók, mint Vizovicky vagy Portik sorsa is furcsa fordulatot vesz, úgyhogy célszerű betekintést nyújtanom. Márcsak saját magam védelme miatt is.

Ez az a műfaj, ahol semmi sem az, aminek látszik. Ahol a jó és a rossz relatív fogalom, néha csak a nézőpont határozza mag, hogy egy cselekvés pozitívnak vagy negatívnak minősül-e éppen. Aki pedig nem tudná honnan is veszem mindazon dolgokat, amikről ilyen témában írok, annak mondom: 2002-től 2006-ig a Nyolcker "belügyminisztere" voltam, az ilyet önkormányzati szinten Közbiztonsági Tanácsnoknak hívják. A híres-hírhedt térfigyelő rendszer kiépítése, az arra alapuló komplex közterületi rendszer, közterületfelügyelettel, kerületőrséggel, miegymással, meg még ezer ilyesmi az én nevemhez kötődik. Ötleteimet, módszereinket azóta rengetegen lemásolták, de igazából pont a Nyolcker korábbi tarthatatlan viszonyaival szembeni politikai indíttatású fellépés sikeressége miatt váltak tetteim, tetteink mindenki számára követendő példává.

Egészen 2012-ig különböző formális és informális pozíciókban voltam ennek a területnek a politikai szinten meghatározó szereplője, polgármesteri tanácsadóságon keresztül, konkrét speciális rendész-alakulat, a Jófiúk létrehozásáig és terepparancsnokságáig. Épp ilyen témákban rúgtuk össze annyira a port Kocsis Mátéval két évvel ezelőtt, hogy szembefordultam Vele. Rossz útra tévedt, ha úgy tetszik beszívta a Sötét Oldal. És mivel azóta feljelentések és eljárások sorozatát indította ellenem, ezért aztán már azt a részét is megismerhettem ennek a rendszernek, mikor elvileg én vagyok az üldözött. Elvileg, merthát másfél év megfeszített munkájával sem tudtak semmi terhelőt találni rám, de közben amúgyis széleskörű információs és kapcsolati rendszerem tovább bővült.


Szóval amiket elmesélek, azok úgy vannak. Mindenkinek a magánügye, hogy hisz nekem, vagy nem. Ez az a műfaj ugyanis ahol tudni és bizonyítani tudni, az két különböző fogalom. Al Capone is csak adócsalás miatt került végül börtönbe, pedig Chicago népe aligha ezért a tevékenységért rettegte a nevét. Na, ennyit elöljáróban, vágjunk is bele. Nem tudom mennyi fog beleférni egy cikkbe, aligha minden, sőt. Írom elsőre, amennyi belefér, aztán majd folytatom. Tehát.

Aki azt hiszi, hogy a rendőrség, vagy általában is az erőszakszervezetek az valami egységes monolit, az súlyosan téved. Inkább Szervezett Káosznak mondanám. Olyan fortyogó üstnek, ahol folyamatos a turbulencia, mindenki figyel mindenkit, mindenki adatot gyűjt mindenkiről és dől kifelé és befelé az információ. A hangyaboly lehet hasonló, ahol a kollektív tudás csak a közösség egészében van jelen, de annak összességét egyetlen egyed sem birtokolja. Még Pintér sem, nyugi. Meg Lázár sem. Pedig biztos nagyon szeretnék már csak azért is, mert Ők ketten ennek a műfajnak a legmeghatározóbb szereplői. És egyben egymás halálos ellenségei.


Minden olyan látszólag érthetetlen történés, ami a rendőrségi és környéki berkekben dúl kizárólag e furcsa viszony mentén érthető meg. És lehet, sőt biztos hogy meglepő lesz amit mondok, de nem a Pintér a rosszabb fiú ebben a játszmában. Ugyanis bár látszólag a Fidesz teljhatalommal rendelkezik az erőszakszervezetek fölött, de valójában ettől az Igazság elég távol van. Szerencsére, teszem hozzá. A demokráciára Lázár a veszélyes, a Pintér meg nem. A Pintér ugyanis nem Fidesznyik. A Pintér az Pintér. Önmaga jogán Valaki, az volt Fidesz nélkül is, és Fidesszel is. 

Leginkább régi típusú Keresztapához hasonlít, aki ismeri az élni és élni hagyni elvét és bizonyos tevékenységeket nem támogat. Még Belügyminiszterként sem. A fáma arról szól, hogy Pintér nem azért Belügyminiszter bármelyik Orbán érában, mert annyira ezt szeretné a Fidesz, hanem azért, mert Pintér bőven elégséges információval rendelkezik a Vérnarancs Főfiúk régebbi dolgairól. Székházeladástól, olajozáson keresztül mindenről. Arról is mesélnek, hogy a belügyminiszteri kinevezése úgy szokott történni, hogy besétál Orbánhoz, és bejelenti, hogy Ő akkor most Belügyminiszter lesz, Orbán meg rábólint, oszt kész. Rühellik is a Fideszben rendesen. Szóval mint mondtam, ez az a terület, ahol semmi sem az, aminek látszik.


Mellesleg a rendőrök úgy általában, mind a 40 ezer eléggé kedvelik a Pintért. Igen a híre, meg az egyéb tevékenységei dacára, ugyanis közrendőrként kezdte és onnan emelkedett a legtetejére. És épp a rendőrök aztán igazán tudják, hogy semmi sem fehér és fekete ebben a műfajban. Szóval azt gondolom, immár 12 évnyi információm birtokában, hogy nem a Pintér veszélyezteti a demokráciát. Azt is gondolom, hogy a szaporodó furcsa halálesetek sem hozzá kötődnek. Továbbmegyek: azt is gondolom, hogy a politikai koncepciós perek látható sikertelensége sem teljesen független Pintér tevékenységétől. Polt Ügyészei ugyanis szart sem érnek, ha a nyomozók nem annyira akarnak valamit túlzottan bebizonyítani.

Azzal a lelki nyugalommal mondom ezt, hogy úgysem fog nekem hinni senki, merthát a Pintér az a Pintér. De attól még elmondom, amit tudok, és amit tudni vélek. A Főgonoszt Lázárnak hívják. És a színfalak mögött mindenre kiterjedő háború zajlik kettejük között. És azt is gondolom, hogyha valamely csoda folytán ezek a Vérnarancs Fijjug hatalomban maradnának, akkor a Lázár legyőzi a Pintért, és akkor valóban nagyon erős Fidesznyik befolyás alá kerül a rendőrség. Valamit azért ne tessenek figyelmen kívül hagyni. Ha egy olyan ember mint én, aki immár két éve politikai üldözöttje a Fidesznek és hazajár a rendőrségre meg a Bíróságra azt mondja, hogy nem a Pintér az Ellenfél, hanem a Lázár, és közvetlen Csicskása, a Rendészeti Bizottság Elnöke, Kocsis Máté, akkor tán azt okkal mondja.


Nem nem azt mondom, hogy a Pintér az a Jófiú. Dehogy az. De jelen körülmények között nagyságrendekkel jobb a Fidesznyik Hordánál. Igen, az Egyesült Államokban valszeg erősen sitten ülne Ő is. De mi Közép-Kelet Európában vagyunk, tekintélyelvű rendszerben, és ilyen peremfeltételek között a Pintér a kisebb rosszKonkrét eseteket fogok a következő írásokban elmondani. De ezzel az alapozó esszével kellett kezdenem, mertha az alapszitut nem ismerik az Olvasók, akkor semmit sem fognak megérteni a későbbiekből. Sem a Főrendőrök lesittelését, sem a titkosszolgálati és rendőrségi átszervezéseket, sem a rendőrök elvett korengedményes nyugdíját, sem Vizovicky és Portik meglepő lesittelését. De még saját közvetlen történetemet sem, ami speciális drogellenes alakulatom, a Jófiúk rendőri letámadásához vezetett, és következményesen a köztem és Kocsis Máté között addig fönnálló barátség megszűnéséhez és ellenséges viszonnyá válásához.Rendőrháború - Férfias Játékok II.

08.szabogabor 2014.03.24. 20:45

Folytatom a Férfias Játékokat. Aki nem olvasta az első részt, az pótolja a kiemelt linken, mert különben nem fogja mélységében érteni, amiket írok. A leírtak személyes tapasztalatokon, átélt eseményeken, sokfelől megszerzett és lehetőségeim határa között összerendezett információtömegen alapulnak.Nem hiszem, hogy nagyon sokan fölfigyeltek volna rá, de Lázár János a 2006-2010 közötti MSZP-SZDSZ kormányzás alatt a Parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának Elnöke volt. Ebben a pozíciójában kezdte kiépíteni azokat a rendőri, titkosszolgai kapcsolatokat, amikről a későbbiekben szó lesz. Ezidőtájt a legfőbb ellenlábas, aki akkor még nem volt az, Pintér Sándor épp civil volt. Mint az első részben leírtam, a Pintér az Pintér. A rendőri vezetők legnagyobb része akkor is Őt tartja a Nagyfőnöknek, mikor épp nincs formális pozícióban.

Lázár egy amorális lény, gondolom ez az idők folyamán kiderült. Azt a négyévet, amíg ellenzéki létére a Rendészeti Bizottságot vezette ügyesen használta föl. Kapcsolatokat teremtett a legfölső rendőri vezetésig. Az általam ismert legmagasabb kapcsolata Fülöp Valter volt. Fiatal, tehetséges rendőrtiszt villámgyors karrierrel, szociológiailag nem a régivágású idősebb tisztigárda embere. Ha a fényképet megnézi az Olvasó, önmagáért beszél: nem egyenruha, nem feszes tartás, laza, magabiztos. 2007-ig minden kormány alatt töretlenül ível fölfelé a karrierje a Budapesti Rendőrfőkapitányságon, majd 2007-ban a XII. kerület rendőrkapitánya lesz. Azé a XII. kerületé, amelynek polgármesterét Pokorni Zoltánnak hívják, és a Fideszes polgármester-lobbi egyik legbefolyásosabb tagja Kósa Lajos és Rogán Antal mellett. És persze az akkor már helyi üzleti és politikai hátországát Hódmezővásárhely polgármestereként fölépítő Lázár is gyorsan ebben a Klubban találja magát.


Ezek a Fiúk összejárnakKocsis Máté ebben az időben épp az én korábbi javaslataimnak megfeleően Csécsei Béla SZDSZ-es polgármester döntése következtében már a Nyolcker Alpolgármestere, és jóbarátom. Erről a Fideszes Klubról Kocsis beszélt nekem sokszor, mert mint fiatal titánt Őt is néha meghívták ezekre az összejövetelekre. Ez a Klub nem fordult soha a nyilvánossághoz, csak volt, és olyannyira nem szerette volna, hogy léte kitudódjon, hogy hétvégi összejöveteleiket többnyire Erdélyben tartották, Orbán figyelmétől távol. Az egyik ilyenen Kocsis Máté is jelenvolt, mesélt is eleget erről.

De vissza a rendőrökhözItt fedezték föl maguknak a Polgármesterfiúk Fülöp Valtert, aki szociológiailag sokkal inkább hozzájuk tartozott, mint a Pintér vonalhoz. Pokorni kerületének Rendőrkapitánya, ideális pozíció, hogy a megfelelő helyzetbe hozhassák egy rendőrségi ellenerő kiépítésére Pintér Főtisztjeivel szemben egy választási győzelem esetén. Magam azt gondolom, hogy Lázár már a Polgármesterklubban is kettősügynök volt. Épp azért lehetett Orbán gyorsan futtatott kegyeltje, mert jelentett Neki minden olyan mozgolódást, mely Viktor teljhatalmát alááshatta volna. És azt is gondolom, hogy Lázár Rendészeti Bizottsági Elnöki pozíciója valójában arra irányult, hogy a Fidesz választási győzelme esetén 2010-ben elfoglalhassa a Belügyminiszteri posztot.


A választási győzelem meg is lett, csakhát ahogy mesélik, Pintér besétált a Viktorhoz, és a maga sokattudó és sokatmondó módján bejelentette igényét a tárcára, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, meg is kapta ízibe. A hűséges Lázárnak, Orbán besúgójának persze gyorsan találtak helyettesítő posztot: Parlamenti Frakcióvezető lett. Neki való hely, ha már az erőszakszervezeteket nem felügyelheti, akkor teheti ezt a Fidesz hatalmas parlamenti képviselőcsoportjával. De Lázár hosszú távra tervez. Attól még, hogy a Belügyminiszterséget Pintérrel szemben elbukta, nem mondott le a rendészet fölötti autoritásának kiterjesztéséről. Létérdekévé vált, hogy bizalmi emberével töltesse be a korábban általa birtokolt Rendészeti Bizottságelnöki PosztotŐ javasolta Kocsis Mátét Orbánnak erre a pozícióra. De mivel akkor még, frissen a 2010-es választások után Kocsis nem volt pártkatona, ezért maga Viktor közölte a Kocsissal, hogy Ő lett kijelölve a Bizottsági Elnöki posztra.

Namost ezt csak úgy az ülésteremben megállva egy percre közölte a Nagyúr az akkor még icipici Mátékával, és várta a válaszát. Persze a válasz egy azonnali parancsértettem volt. Aztán Kocsis az első pillanatban, ahogy tehette, kiszaladt az ülésteremből, és hívott engem, hogy baj van, bepottyantották ütközőnek a Pintér meg a Lázár közé, még aznap üljünk össze közös kocsmánkban, a Vaskapuban, és beszéljük meg, hogy lehetne ezt az egészet megúszni. Merthát mikor hegyek mennek egymásnak, akkor nem jó a rossz oldalon legelészni, nemdebár. A szokásos éjszakába nyúló, négyszemközti megbeszélés volt, mert akkor ez nekünk marha rosszul jött. Évek óta tartó politikai szövetségünk ugyanis nem arra irányult, hogy Ő a Fideszben csináljon pártkarriert, hanem arra, hogy a Nyolcker polgármestereként teremtsen magának olyan puvoárt, mint Pokorni, vagy Kósa, akik már nem kapnak pártutasítást, mert megvan a saját hátországuk helyben.


Szóval a Kocsis ilyetén bepottyantása a semmiből a Lázár még ki sem hűlt Bizottságelnöki székébe, na ez marha rosszul jött. Sokórányi megbeszéléssel odáig jutottunk, hogy a létező legpasszívabb bizottságelnöki magatartást kell tanúsítania, és maradunk az eredeti célnál: Fideszt, Parlamentet csak megúszni, és a Nyolckerre koncentrálniMaradjon ki lehetőleg a Pintér-Lázár Balhékból, ne vállaljon üzenetközvetítést, és ami a legfontosabb: ha kirobban egy konkrét, elkerülhetetlen csata, akkor álljon a Pintér mellé. Elvi, és gyakorlati okokból is. Mindkettő sík egyirányba ment: a Pintér az nem Fidesznyik, hanem Pintér. És ha mi azt akarjuk, hogy Kocsis Máté pedig mielőbb önmaga jogán váljon Polgármesterré, és ha döntésre kerül a sor, akkor a polgármesterséget és ne a Fideszt válassza, akkor értelemszerűen nem kötődhet be a nettófideszes Lázárhoz.

Közben pedig Lázár a háttérben intézkedettFülöp Valter rendőrezredes a kerületi kapitányi székből azonnali hatállyal bepottyant a Budapesti Rendőrfőkapitányság második legmagasabb pozíciójába: Ő lett a Főkapitány bűnügyi helyettese, minden bűncselekmények és nyomozások csaknem teljhatalmú ura. Pintér kinevezte a saját emberét, Tóth Tamást Budapest Rendőrfőkapitányának, és innentől a Rendőrháború minden fronton megkezdődött. Ezzel elértünk a Fidesz kormányzás indulásáig, tisztáztuk a Főszereplőket. Pintér Belügyminiszter kontra Lázár Fidesz FrakcióvezetőKocsis Máté Bizottságelnök az ütközőponton, Tóth Tamás, Pintér jobbkeze Budapest Rendőrfőkapitányaként és Fülöp Valter, Lázár jobbkeze pedig az Ő kulcspozícióban lévő és kulcsterületet vivő helyettesekéntA színpad kész, a cselekmény indul.


Lázár-Pintér Háború egyik leglátványosabb ütközete, nem is akármilyen méretű, a Fidesz kormányzásának elején kirobbant. Megvárták még az őszi önkormányzati választást, és aztán durrbele. Biztosan emlékeznek az Olvasók a Rendvédelmisek nagy tüntetéseire, mikor rendőr állt rendőrrel szemben az utcán, tűzoltók hozták helyre a tűzoltók által megnyitott utcai tűzcsapokat, meg az egész Nagy Balhéra. Ennek az alapja annyi volt, hogy a Fidesz Parlamenti Frakciója beleállt a Rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíjának elvételébe. Akkor ezt költségvetési okokkal magyarázták, de a hátteret ismerőknek már akkor is kilógott a lóláb. Ami meg azóta költségvetési ügyekben 4 év alatt zajlott, az meg még a legnaivabbaknak is megmutatta: arra van pénz, amire akarják, arra meg nincs, amire nem.

Lázárkaréj.jpg

Tán elsiklott fölötte a Kedves Olvasó, ezért elmondom mégegyszer, mert fontos: a Fidesz Parlamenti Frakciójából jött az indítványNem a Belügyminisztériumból, Pintértől és nem Orbántól, a Miniszterelnökségről. hanem Lázártól. Honnan tudom? Kocsis Máté Rendészeti Bizottsági Elnöktől. Ugyanis azonnal ütközőzónába került. Ha Pintér, mint Belügyér hagyja az összes rendvédelmi dolgozó ilyen szerzett jogait kinyiffantani, akkor az amúgy a befolyása alatt lévő ágazatban a hatalma megrendül. És ez volt a valódi cél. Okos, bár gátlástalan húzás. Egy egész szektort lecsapni, azért cserébe, hogy a Belügy előbb-utóbb Lázáré lehessen: tipikusan az a teljesen amorális magatartás, amit Lázártól megszoktunk.

Pintér rettenetesen nehéz helyzetbe került. Nem mehetett szembe a Fidesz Frakcióval, mert parlamenti minimálháttér nélkül tarthatatlan helyzetbe kerül, Orbán meg az ügyben hátradőlt, és kivárt. Leköteleződött Lázárnak addigi háttérjátszmái miatt, éshát Pintér elfoglalta a belügyminiszterséget, Lázár ekként jogosult volt egy kis bónuszra kárpótlásként. Viktor meg nagy egyensúlyozóművész, kedveli az oszd meg és uralkodj elvét és gyakorlatát, de gondolom ezzel nem mondtam újdonságot. Mindig egyszerre futtat két egymást gyűlölő riválist egy adott hatalmi szegmensben, hadd irtsák csak egymást, és így soha nincs a saját széke veszélyben, mert mindenki a Másikkal és nem Vele van elfoglalva. És a Rendvédelmisek korengedményes nyugdíjának elvétele olyan ügy volt, amiben nem foglalt állást.

tűzoltótünti.jpg

Nálam az Ügy úgy jelentkezett, hogy Kocsissal próbáltuk kitalálni, hogy ússzuk meg úgy a dolgot, hogy Neki ne kelljen egyikkel se szembefordulni. Lázár politikai versenytársa a Fidesz Frakcióban a Rogán, így Őt lehetett mozgósítani, hogy támadja hátba Lázárt, gyengítendő a Pintérre, és ekként a kettejük között ütközőponton lévő Kocsisra nehezedő nyomást. Ott üldögéltünk Kocsis konyhájában a Baross utcában és szívtuk egyik cigit a másik után. Lehetett volna kompromisszumot kötni, mert még racionális is lett volna. Valóban voltak túlzásba vitt korengedményes nyugdíjak, bőséggel ritkítani lehetett volna azokon, de az általános rendszert teljesen megszüntetni: ez indokolhatatlan volt. És persze az összes rendvédelmis szakszervezet közben már Kocsist csesztette, mint Parlamenti Bizottságelnököt. A Szakszervezetek is belementek volna egy józan középutas verzióba, Pintér is elfogadta volnaKocsis tehát ebbe az irányba ment.

rendtünti.jpg

Csakhogy Lázár nem akart kompromisszumot. Ráhörgött Kocsisra, hogy tudja a dolgát, nem azért foglalhatta el a Lázár által még melegen átadott bizottságelnöki széket, hogy azt komolyan is vegye. Tessék a Frakció akaratát képviselni, vagy egyszerre lesz kirúgva a bizottságelnöki és a szintén Lázártól megkapott Frakcióvezető-helyettesi székből. És ez volt az az első pillanat, amikor Kocsis stratégiai kérdésben nem hallgatott rám. Én ugyanis azt mondtam Neki, hogy ennél jobb nem is történhet vele. Visszaáll az eredeti szitu, lesz belőle mezei parlamenti képviselő, megszabadul a pártpozícióktól, kikerül a Lázár-Pintér Háborúból. Úgyhogy csak rúgassa ki magát a fontos posztokról, és térjünk vissza a Nyolcker Ügyeire. De nem, tán hiúságból, tán mert vérszemet kapott: behódolt Lázárnak, és saját kompromisszumos, a Szakszervezetek és Pintér által is elfogadható javaslatát visszavonta. Hiba volt. Ha úgy tetszik ez volt az Ősbűn.

Végtelen cinikus Lázár akcióval a törvény elfogadva, és Pintér odadobva a saját ágazatának: nesze, nyugtasd meg Őket, magyarázd el Nekik, hogy ez van. És nagyon kemény Csapda is. Hiszen ha Pintér elveszti a törvény betartatásával a hatalmi hátterét jelentő rendvédelmi szervezeteket, akkor már csak idő kérdése, és Lázár elfoglalhatja a kiszemelt Belügyi tárcát. Ha meg nem megy bele a partiba, és lemond, akkor ugyanaz a helyzet. Ha pedig nem hajtja végre a törvényt, szabotál, szervezkedik, akkor meg Orbán kap szabat kezet Pintér eltávolítására. Szóval Pintér élete legnehezebb feladata elé került. Biztos emlékeznek az Olvasók, mikor kiment a rendvédelmis tüntetők közé. Elmagyarázni, megértetni azt, amivel maga sem értett egyet.

rendtüntipintér.jpg

A rendvédelmisek kemény emberek többnyire, szeretik a bátorságot. Így az a gesztus valójában egy tovaterjedő Túlélési Gyakorlat első akciója volt. Valszeg Pintér helyében mindenki lemondott volna egy ilyen helyzetben. De sokadszor mondom: Pintér az Pintér. Beleállt az ütközetbe, és ezernyi szálon sikerült is az idő folyamán megértetnie az ágazat nagyobb részével, hogy lassan majd helyrehozza a most elszenvedett károkat, csak most nem tehet semmit. És elfogadták. Üvöltve, dübörögve, amire minden okuk meg is volt, de végül Pintér viszonylag kis károkkal megúszta a dolgot. Ha ez nem így történik, a Belügyminisztert már régóta Lázárnak hívnák, és bizony megtapasztalta volna az ország, hogy az mit jelent.

9 megjegyzés:

 1. Gábor.Ehez két reggeli tea kellett,mert ezt nem olvasni,hanem rágni kelletett amit írtál.Nagy vonalakban valmit tudtam,dehogy tudtam, sejtettem,hogy valami ilyesmi van a háttérben.Igen Te ott voltál benne,gondolom az írásodból következtetve,hogy tanácsaidal hozzá járultál a folyamatokhoz.Bíztos vagyok benne,hogy ettől még többet tudol nekünk mondani,csak azt is tudom,hogy most még nem lehet sok olyan eseményről írnod,mert részese a mai folyamatoknak.Legközelebb 3 teát fözök.Bíztos ami bíztos,csak írjál.

  VálaszTörlés
 2. 15 helyre adtam már be és NEM TUDJÁK MEGCÁFOLNI így akár nekem is fizethettek adót mert nekem is annyi jogom van beszedni mint nekik!!!
  Az adókat és a közüzemi számlákat is jogtalanul szedik tőlünk olyan emberek akinek már nincs is jogalapja 2012-12-12.-e óta !
  Mindenki kártérítésre jogosult ha érvényesíti a jogait !!! ÉBRESZTŐ!!!
  www.op.iuste.biz/oppt
  Egyszerűen csak egy olyan törvénnyel kell szembesíteni őket ami megszüntette működésüket ! Amennyiben nem tudják megcáfolni a megcáfolhatatlant, NINCS TARTOZÁSA SENKINEK! Lehet beadni BANK,NAV,BÍRÓSÁG,BEHAJTÓ,VÉGREHAJTÓ,KÖZJEGYZŐ,VÍZ,GÁZ, VILLANY SZÁMLA, stb......
  Aki ezt akadályozza és próbálja nevetségessé tenni, az vagy fizetett probokátor vagy nagyon tudatlan!
  http://op.iuste.biz/ucc-ervenyessege
  http://op.iuste.biz/.../ucc-jogervenyesites-mint-harc...
  www.op.iuste.biz/jogi-valtozasok
  Aki még ezt sem meri megtenni a saját érdekében az nézze tovább a TV-t és várja azoktól a segítséget akik a problémát okozzák és egyébként már törvénytelenül irányítják a tudatlanokat !
  Németországban már előadásokon tájékoztatják az embereket erről !!!
  OSSZÁTOK ÉS NE CSAK LIKE-oljátok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=yRjG5KmZDXI&feature=share
  https://www.youtube.com/watch?v=oQV5-eQ-AJM

  VálaszTörlés
 3. A L K O T M Á N Y O S J O G O M N Á L F O G V A
  V Á D O L O M ÉS P E R L E M

  ORBÁN MINISZTERELNÖK URAT ÉS MAFFIA KORMÁNYÁT.
  Perlem és vádolom, Isten és ember előtt ,


  1. hazaárulás
  2. emberi és alkotmányos jogok megsértése.
  3. magán és közokirat hamisítás,
  nemzetközi bűnszövetkezetben
  elkövetett igen nagyértékű csalás sikkasztás,
  4. gyilkosság vádjaival .


  Kohut Mihály paraszt-munkás-értelmiségi, zsidó-keresztény,
  liberális-demokrata, cigány identitású MAGYAR-EURÓPAI POLGÁR

  Élérhetőségeim:
  E-cím: kohutmihaly53@freemail.hu // kohutmihaly@gmail.com
  Tel: 06304954730 // 06709423020
  Levélcím: 6060 Tiszakécske Székhalom d.96

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tisztelet a bátorságának, kitartást hozzá!!!

   Törlés
 4. Rendvédelem terén még sok kiskirály tevékenykedett, tevékenykedik. Ezt az adott területen dolgozók egy része pontosan tudja, ismeri többé vagy éppen kevésbé. Éppen ilyen ügybe csöppentem, mely rálátást biztosított az ágazati szakszervezetek kusza erőviszonyaiba, ahol igyekezett mindenki pozíciót fogni, hogy a tűzhöz közelebb férkőzhessen. Például egy Országos Parancsnok is belebukott- igaz felfelé, s mostanság ő a Katasztrófa Elhárítás Parancsnoka,- abba, hogy rokona csináltatta a cserére szánt ruházatot, amely silány minőségűre sikeredett. Ugye ezen a szinten már nem szokás nagyot bukni, ahogy a példa mutatja.

  VálaszTörlés
 5. Gábor, a bejegyzéseidet olvasva nem lepődtem meg nagyon.
  Ma reggel az a gondolatom támadt, hogy Lázár Jani ugyanúgy kivezeti Orbánt a hatalomból, - mint Juncker legutóbb a placcról, - csak épp nem kézen mint Jucker, hanem az orránál fogva..:D.
  Az is kérdés, hogy amit Orbán ötleteinek tulajdonítanak, nem- e Lázár sugallat, amit Orbán felkap és ez vajh hová vezet ? Lázár mire focizik hosszútávon, beéri-e a miniszterelnöki bársonyszékkel 2017-ben, vagy megpuccsolja Orbánt és mindjárt köztársasági elnökségre hajt ? Az összpontosított hatalom ehhez, már az ő kezében van.
  És vajon a történelem megismétli e önmagát a Fidesz-Kisgazdapárt játékot, fordítva ?
  Orbán megérdemelné, csak minket mentsen meg Lázártól a jóisten !
  Akinek háromnál több agysejtje van szerintem nem pályázik a 2018-as választások kiírására.
  Kíváncsi lennék, mit prognosztizálnál, ha ne adj isten ez mégis bekövetkezne ?

  VálaszTörlés
 6. szevasztok nem semmi írás!

  Fele igaz fele nem - ráadásul - hiányos pl. Szima Judit vagy Posta Imre meghurcolása - és ha annyi infó van Pintér kezében miért hagyta magát - ha írsz a teljes valóságot írd kérlek - írod, hogy folytatod - még pótolhatod...
  szer-e-tettel:
  id. Kiss László volt zsaru ,nem dicsekszek vele. de le tagadni nem tudom, és ma már hátrány számomra - mert nem vagyok hiteles a magyar semleges függetlenségi harcban! SAJNOS!

  VálaszTörlés