2014. július 7., hétfő

Gyurcsánypuccs 2.0

Nincs Pásztor Ügy, Gyurcsány Ügy van. Egy előre megtervezett puccskísérlet szemtanúi vagyunk, amit ugyanazok próbálnak most meg, akik annak idején 2008-ban is megkísérelték eltávolítani Gyurcsányt. Fodor Gábor és köre, meg pár Szoci nacsalnik. Csakhát összeraktam a képet, tessék.



Tetszenek tudni, kik voltak Fodor Gábor jobb és balkezei 2008-ban, mikor friss SZDSZ Elnökként azonnal Gyurcsányt akart buktatni? Nem, a többség nem tudja, akkor mondom. Gulyás József és Hell Nagy István. Igen, az a Gulyás József, aki mostanra az Együtt egyik vezetője, és az a Hell Nagy István, aki épp most lépett ki nagy médiahaknival a DK-ból. Mikor két éve megtudtam, hogy Gulyás József meghatározó ember lett az Együttben, akkor zacskót kértem azonnal, ugyanis Fodor főembereként mást nem tett, mint próbálta az SZDSZ akkori parlamenti frakcióját rávenni, hogy vonja meg a Bajnai kormánytól a támogatást, ami így kisebbségbe került volna, és megbukik. Vajon hogy van az, hogy a Bajnait a nap 24 órájában egy éven keresztül buktatni akaró Gulyás József lehetett Bajnai Pártjának kulcsembere? A másik ember, akivel kapcsolatban kiakadtam, mikor megtudtam, hogy hová került, az a Hell Nagy István. Mit keres Ő a DK-ban, Gyurcsány Ferenc Pártjában, mikor Fodor másik kulcsembereként épp a Feri kinyírására játszott korábban?


Mindaddig, amíg a DK tagja volt Hell Nagy István, addig ezeket nem mondtam, gondoltam, hátha belátta akkori tévedését. DK-ellenes fullmédiás habverése után viszont nem leszek többet Rá tekintettel. Itt puccs zajlik, aminek mindjárt mondom a tervét, és akkor a puccsisták valódi célját meg kell mutatni. Tessenek majd megkérdezni Hell Nagy Istvánt két médiaköre közben, hogy vajon kije dolgozott Fodor Elnöki Titkárságán és kampányában oly lelkesen? Ja, Pásztor múltját lehet hazugságokkal, csúsztatásokkal szétszedni, de ha a támadók múltját is megkocogtatjuk, az már nem oly népszerű ugye? Pedig ez lesz, ha a vakondok előbújnak, akkor bizony segítek, hogy napfényt is kapjanak. Mert bizony mindkét ember, az exDK-ás Hell Nagy István, és az Együttes Gulyás József Fodor leghűségesebb kardhordozói voltak és maradtak, akiknek az SZDSZ végromlása után csak egy feladatuk volt: előkészíteni a terepet Fodor politikai visszatérésére. Az ilyet meg, aki beépül, és aztán összehangoltan cselekszik, mikor eljön az idő, azt bizony vakondnak nevezzük.


Ja, és persze van itt mégegy kulcsfigura, Szigetvári Viktor, aki volt anno Gyurcsány kulcsembere, de azóta élharcosa az Antiferizmusnak. Éshát a kérdés persze Gulyás, a másik Fodorvakond Együttön belüli szerepével kapcsolatban fölmerül: Szigetvári nem tudta, hogy Gulyás valójában Bajnai ősellensége? Hisz ha tudja, akkor gondolom, mint az Együttet a gyakorlatban szervező emberkének, Bajnai jobbkezének rohannia kellett volna a Gordonhoz, hogy hoppá, vírusos a transzplantátum. De nem rohant, sőt, pedig tudta Gulyás múltját. Hogy honnan tudom ilyen biztosan ezt? Onnan, hogy TŐLEM tudta. Kétszer is találkoztunk Vele esetleges együttműködésünk megbeszélése érdekében, és a második alkalommal Gulyás, mint Együtt nacsalnik szerepe is fölmerült, és nemcsak mellékes témaként. És elmondtam Neki mindent Gulyásról. De látszott, hogy tisztában van ezzel, és nincs ellene kifogása, és ez már akkor is ütött némi szöget a fejembe. Csak kérdem, hova lett közben Bajnai? Ki lett az Együtt új vezetője, miután Bajnait sikeresen nekivezették a falnak, de azért a hátán eljutottak a Parlamentbe?


Ügyes munka Fiúk, Bajnait először Gyurcsány ellen fordítva, majd fölhasználva és eldobva, és már csak a Feri van útban, ugye? És hát a DK meg egyre erősebb, ha nem nyírjátok ki időben, még a végén keresztbe húzza a jó kis terveteket. És a Pásztor Ügy nem más, mint a DK szétverésének ocsmány kísérlete, amihez már a másik Pártvakondot, Hell Nagy Istvánt is aktiválták. Mert nézzük akkor az eseményláncot, és abból úgyis minden világossá válik. Első lépésként a miskolci MSZP támogatni kezdi Pásztort, mint polgármesterjelöltet. Namost Miskolc nem épp zsákfalu, hogy mindegy lenne, kit támogat az MSZP, ekkora nagyságrendben SOHA nem dönthetnek a helyiek a Központ jóváhagyása nélkül. Épp tisztújítás van az MSZP-ben, de azért a háttérben ott vannak már az erős emberek, akik rábólintanak ilyesmire. És rá is bólintottak. Aztán szépen a Helyiszocik megkeresték a DK-t, meg az Együttet helyben, hogy beszállnak-e támogatni Pásztort. Igen, beszállnak. És aki az Együtt szupercentralizált rendszerét ismeri, az tudja: ehhez bizony kellett Szigetvári, és Gulyás beleegyezése is.


És akkor szépen eljön a nagy nap, mikor mindhárom pártközpont tudtával és beleegyezésével Pásztor Albert független polgármester-jelölt hárompárti támogatását bejelentik. És jönnek az azonnali reakciók: az Együtt már határolódik elfelé országosan attól, amit jóváhagyott, az MSZP helyi szervezete, de országos szintje sem mond semmit, csak hagyja az Ügyet a DK-ra csúszni, közben meg a két pártblogjában azonnal megfújja a Gyurcsány elleni riadót. Az Egyenlítő Blog és a Piroslapok Blog is beletámad Pásztorba, de elsősorban Gyurcsányba. Mondom, mindezt úgy, hogy eredetileg az MSZP találta ki Pásztort. Tetszettek már olyat látni, hogy az MSZP két háziblogja azonnal betámadja az általuk emelt jelöltet? Ugyehogy nem, még véletlenül sem. Fodorgabesz meg természetesen azonnal aktiválja magát és vadul elhatárolódik, természetesen Gyurcsánytól leginkább. Hirtelen eltűnnek a netről Pásztor ominózus beszédének eredeti videói, pedig pont kiderülne, hogy azok egy közbiztonsági szakmai értekezleten készültek, és bizony szövegösszefüggésben mindjárt tiszta lenne, hogy szó nincs rasszizmusról.


De ha nincs eredeti videó, akkor lehet mondani bármit, nemde, lehet Pásztort Őszödi Beszéd szituba vinni, mikor kiragadott mondatokból már kész is az Ítélet. És aztán végzengésként megjön Hell Nagy István, hogy teleírja a magyar sajtót az Ő nagy bánatával, meg persze azzal, hogy Ő akkor most kilép a DK-ból. Napersze, épp ezért lépett be anno, hogy majd egyszer legyen honnan látványosan kilépni, ha a parancs az Örök Főnöktől, Fodortól megérkezik. Kérem szépen, tessenek átlátni ezen a pöcehalmon: ez puccskísérlet, melynek egyetlen célja a DK szétverése, és amelyben pont ugyanazok vesznek részt, akik ezt már 2008-ban is megpróbálták. Mondjuk arra még külön kíváncsi lennék, hogy ki győzte meg annak idején Gyurcsányt, hogy vigye be a Parlamentbe a DK hátán Fodort. Csak nem épp Hell Nagy István?


Kedves Dékások, nem vagyok, nem is leszek a pártotok tagja soha, mert nekem az SZDSZ volt a pártom, és a magamfajtának csak egy pártja van egy életben. Független vagyok, baráti külső szemlélő, akinek van némi érzéke fölfedni a tervezett mocskot. Lássátok át, mi történik itt, és aszerint gondolkodjatok és cselekedjetek. Ez nem Pásztor Ügy, nem Rasszizmus Ügy, nem Miskolci Ügy, hanem csak egy Ürügy. A valódi cél Gyurcsány eltakarítása Bajnai után, hogy komoly ember a politika ellenzéki térfelén ne maradhasson. És ez vajon végső soron kinek is az érdeke? Jééé... Épp a Narancsoké. Elsősorban is Fodor Gábor egykori szobatársáé, aki mostanság már épp egy jóideje puhadiktatúrát üzemeltet miniszterelnökként. Ez, ami most történik, ez Gyurcsánypuccs, egy új verzióban: Gyurcsánypuccs 2.0. Sok független ember tekint a DK-ra mint a Jövő Pártjára. Ne hagyjátok szétverni. Álljatok ki Pásztor mellett, mert abból már ilyen előzmények után nem lehet visszavonulni úgysem, és álljatok ki a DK mellett az összeesküvőkkel szemben. Álljatok ki a Feriért.

Álljatok ki Magatokért.


31 megjegyzés:

  1. Elég sokára esett le a tantusz, nekem nincs kedvem "hadakozni" ezzel a sok áll demokratával, így kiléptem a Demokratikus Oázis Csoportból, hogy legalább az egészségemet megóvjam.
    Szerencsére akinek szeme van, az már 2014 előtt látta, hogy az Együtt Korszakváltó pártjának személyi összetételéből adódóan, nem képes demokratikus viselkedésre. Ehhez még jött a pm, Karácsony Gergely vezetésével, aki szintén csak karrierista jeleket mutat magáról. Ja, ne feledkezzünk meg Juhász Péterről se, mint Millás fővezér.
    Két ember állt az útjukba Bajnai Gordon és Kónya Péter, sikeresen megoldották a belső harcok során, mind kettő eltávolítását.
    A Milla és a pm tömegbázissal nem rendelkezett soha, egyedül a Szolidaritásnak van és volt tömegbázisa, amit sikerrel használtak a saját céljuk elérése érdekében.

    Nincsenek, (nem is voltak) illúzióim ezen urak végső céljaikhoz eléréséhez, el szeretnének jutni, ha ennek az az ára, hogy úgy tegyenek mintha demokraták lennének, akkor azt játsszák el.mind addig, míg "vevőt" találnak rá a nép sorai között.

    Ismét mondom, csak egyetlen olyan ember van a demokratikus oldalon, aki az ország érdekében demokrata, Ő GYURCSÁNY FERENC!
    Részemről ezért nem tudok megbocsájtani az mszp-nek, az SZDSZ-nek, hogy hagyta a Fidesz-KDNP "megmondó emberei által" LEJÁRATNI.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rövid leszek: IGAZAD VAN!

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Igazad van Laci.Soha,de soha nem tudnék Gyurcsánnyal szembe fordulni,mert amit ez az ember kiállt,arra nincsen szó....és abban is biztos vagyok,hogy amikor már a többiek a süllyesztőben lesznek,ő még mindig harcolni fog a hazájáért.
      Amúgy az egész magyar politikai maszlag egy kalap szart ér.

      Törlés
    4. László! Igazadvan! Csak egy ember van Gyurrcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció Elnöke! Remélem még nem késő, hogy tudják aki tisztességes és becsületes. Aki a DK nak az építését tűzte céljai megvalósítására mint Demokraták de igazi(...) nem pedig Juhász, fodor, karácsony és vannak még itt akiket ki kell lökni a DK ból

      Törlés
  2. Igazad van Gábor, már első pillanattól kezdve látszott, hogy a DK lejáratása a cél. Remélhetőleg beindul a bumeránghatás és a kitartó DK-t segítheti a miskolci eset is a győzelem felé haladó úton.
    Köszönet az értékes infókért!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gábor! Én ennyit nem tudtam, de, mint buta szemlélőnek is büdös lett az ügy. Én nem Pásztort kritizáltam soha, annyit írtam anno, hogy rosszul kommunikálták. Na, a fentiek ismeretében nehéz lehetett volna ezt jól tenni. Igen Gyurcsány, ő a hibás mindenben, talán abban is minden héten van egy hétfő.... Nem baj, ha kilépnek, a Fityók szekerét ellenirányban húzókra nincs is szükség. Nehezen döcög ez a szekér így is, nem kell, hogy még "ellen húzzon" bárki is. Sok ezen az úton a kátyú, talán sikerül zokat kikerülni.

    VálaszTörlés
  4. Igazad van, minden DK-s kötelessége kiállni Gyurcsányért és a DK-ért! Nem szabad hagyni, hogy az öszöd utáni időszak megismétlődjön!

    VálaszTörlés
  5. Jó reggelt Gábor! Köszönjük az információt, igen teljesen igazad van nincs miskolci ügy, de van Gyurcsány akit megint lehet alázni, szidni, közben megosztani az erősödő DK-t. Biztos vagyok nem fog sikerülni, mert egyetlen megélhetési politikus sem tett annyit amennyit egyedül Fletó. A DK tagok és szimpatizánsok készülnek a 12-i Ellenállás Napjára. Húzzunk bele sok még a tennivaló de csak Gyurcsánnyal és a DK-val.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Biztos vagyok nem fog sikerülni, mert egyetlen megélhetési politikus sem tett annyit amennyit egyedül Fletó"...elég érdekes megállapítás ez egy állítólagos DK-stól :))))

      Törlés
    2. Eva Gyulai!

      Szerintem ezt félreértetted!
      A DK megosztására tett kísérlet nem fog sikerülni Zsuzska szerint.

      Törlés
  6. Ez egy nagy sakkjátszma.Nem pancserek, többpártot megjárt elvtelen elvtársak játszmái.Ezzen a sakktáblán túl sok a paraszt, aki csak egyet tud lépni előre,balra, vagy jobbra, de már le is csapják.
    Túl sok a futó,akik még a tetejében tudatos színtévesztőt játszanak, elvileg fehér kockán , de gyakorlatilag fekete bábúként ütnek ki mindenkit, aki útba esik jövet menet.És hát a lovak, hát igen, erről már készült nagy mű, mert volt már ilyen a vlágtörténelemben,Swift úr írta,Gulliver a Nyihahák földjén.Kedves Barátaim, a hőség ellen egy jó hűvös Könyvtárat ajánlok, olvassatok.Nincs új a nap alatt,az emberi természet nem sokat változott az elmúlt néhány évszázad alatt,mindenki győzni akar.
    Akibe szorúlt egy kis szociális véna, el elmélkedhetne arról, mi lesz itt a sok ámuló paraszttal, akiket lelöktek a sakktábláról.A nagy meleg hamar felforralja a kedélyeket.Kádár sakkjátszmáit ajánlom, lelketek rajta, hogyan lépkedtek itt a szimultán játszmákban.Addig, míg le nem verik az összes bábút...

    VálaszTörlés
  7. Hell Nagy István: Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a lányom Zsofia Nagy valóban Gábor (Fodor Gábor) fontos, érdemi, tartalmi munkatársa volt a pártban és a minisztériumban is (naná, majd a Kókáé!), de már régen nem tartja vele a kapcsolatot...

    VálaszTörlés
  8. Ez a hosszú okfejtés sem magyarázza meg, Gyurcsány miért "hányt" anno Pásztor cseppet sem rasszista (csak nem PC) kijelentésétől, és most miért tartja őt demokratának?!
    Erről meg lehet győzni őt?!
    Ennyire instabil az erkölcsi értékének fundamentuma?!

    Jaa..hogy a politikai riválisok, ellenfelek ezt a "Janus arcosságot" kihasználják? Miért, mire számított?!
    Sokadszor mondom: félévente öngólt rúgnak baloldalon :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen jogos kérdések.
      Mindenesetre Gábor cikkére megpróbáltam Ferenc, Gordon és Péter figyelmét felhívni.
      Tisztulni kéne a köz iránt elkötelezettek táborának.

      Törlés
    2. Szerintem a 2008-as ügy is egy cselvetés volt, amivel most szembe akarják állítani Gyurcsány Ferencet. Most sem jut senkinek az eszébe, hogy azok akik mellette és a DK-mellett állnak teljesen önkéntesen (ma már szerintem nem lebecsülendő a számuk) Ezek ismeretében és az őszödi beszéd nyilvánosságra hozatalának sikertelensége után akkor ezt dobták be gumicsontnak. Az MSZP hiába fog új vezetőséget választani, ha képesek voltak ezt a trükköt bevetni, a mentalitás nem változik. Miért fogadjuk el azt, ha mások azáltal akarnak érvényesülni, hogy a másikat a sárga földig megalázza, letiporja? Sajnos ez a mentalitás kezd meghonosodni, ahelyett, hogy érdemi munkát végezzenek. Nem tisztességes, mert nem mutatja a valódi teljesítményt. (Lásd: FIDESZ, akik a cselvetésen, rabláson, az elesettek sárba tiprásán kívül máshoz nem ért)

      Törlés
    3. A tényekben hiszek, nem az összeesküvés elméletekben!

      Törlés
  9. A rohadt életbe!!Jön az önkormányzati választás és már magukat demokratáknak nevező faszok már megint Gyurcsányt aljasítják.Gyurcsánynak kellene már nem észre veni ezeket a magukat demokratának nevező barmokat.Gyurcsánynak csak önálóan lesz sikere az Önkormáyzati választásokon,de mindig csimpaszkodik ezekbe a gyurcsányellenes barmokba.Kezdödik az október 23.-ai sárdobálás,Gyurcsányahíbás paraszt vakítás.

    VálaszTörlés
  10. Egy kicsit el vagyok maradva a történésektől, több okból kifolyólag: Sok más elfoglaltságom is van. De józan ésszel gondolkodva csak egyet lehet leszűrni: Már megint "gyurcsányahibás!" MINDENBEN.

    Ez az írásod, kedves Tuareg a napnál is világosabban mutatja meg a gyurcsányellenes front "összefonódását", amit végső soron az MSZP gerjeszt, mint az örök ellenség elleni Front "mozgató ereje", de számít a társszervezetek, az Együtt, a PM és az SZDSZ "maradékának" számító Fodor Gábor féle csipet-csapatra, akik végső soron a Fidesz malmára hajtják a vizet.

    Igazad van: Nincs Pásztor - ügy, nincs rasszizmus-ügy, csak Gyurcsány 2 : 0 ügy van. ÖSZÖD 2.

    Arra azért nem gondoltam, hogy ennyi aljas, mindenre kapható baloldali "balfasz", magát politikusnak álcázó áruló tenyészik a baloldali szemétdombon. Júdás hozzájuk képest csak tanuló lehetett volna.

    Becsületes ember nem tehet mást: Kitart az elvei, kitart a DK és kitart Gyurcsány mellett! Nincs "miskolci ügy", GYURCSÁNYPUCCS VAN. Ne hagyjuk magunkat mindenféle jöttment alakoktól megvezetni!

    VálaszTörlés
  11. Túl sok a belemagyarázás! A mindenek feletti, mindenről tudás, meg egyszer csak nagyon gyanússá válik. Van Miskolc ügy, van Pásztor ügy és nincs Gyurcsány ügy, hiszen köztudott, hogy a DK-sok még fidess csavarokkal sem befolyásolhatóak!

    VálaszTörlés
  12. hát ezúttal nem értünk egyet Gábor - ami persze nem baj - az én szememben az a probléma, hogy Gyurcsány Pásztor Albert mondatait egészen másként értelmezte négy -öt éve, mint ma. Szerintem meg az, ami négy éve sötét volt, az mára sem lett világos, és rasszista mondatokat mára reálisra mosdatni nem kommilfó. Vagy, ha valakinek ekkorát változott volna az értékrendje viszonylag rövid idő alatt, az elgondolkoztató.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsófia!
      Nem ismerem Gyurcsány akkori nyilatkozatát az ügyben, de azt sem, hogy milyen interpretációban került eléje Pásztor megnyilvánulása. Márpedig ez utóbbinak meghatározó szerepe szokott lenni a reagálásokban. És miért ne változhatna a véleménye idő teltével, hiszen ezalatt újabb információk birtokába juthat a körülményekről is, nem kell ahhoz feltétlenül értékrend változás... A tévedés jogáról meg még nem is szóltam...

      Törlés
  13. http://www.boon.hu/nem-a-varosorseg-teremtett-rendet-az-avason/news-20090131-10044148

    VálaszTörlés
  14. Azért az elgondolkodtató,íhogy került Fodor Gábor a parlamentbe szinte a semmiből? Ha igaz, hogyGyurcsány vitte be, akkor érdekelne az is, jhogy vajon miértz?

    VálaszTörlés
  15. Ez az írás is megerősített abbéli vélekedésemben, hogy bizony dolgoznak a "téglák" rendesen... És Orbánnak nincs más feladata, mint páholyból nézze az egészet, mint egy focimeccset. Igen, arra én is kíváncsi lennék, hogy ki ajánlotta be Ferinek a Fodort? De arra is, hogy Gulyás hogyan válhatott potentáttá Bajnai pártjában?

    VálaszTörlés
  16. A legnagyobb baj mégiscsak az, hogy kicsiny hazánkban alig van olyan politikus vagy közember - aki 1. Ne a saját malmára hajtaná a vizet, aki ha magánérdekei a közérdek elé veszi, horribile dictu a közérdek jobban is érdekli, és nemcsak a magánérdekei miatt politikus 2. Tisztakezü, tiszta lelkismeretü és becsületes múlttal rendelkezik .....és ilyen is maradt máig is .... Nos, Gyurcsányt és Bajnait én ezek között tartom számon.... Ha Gyurcsány még egyszer kezébe kapja az ország vezetését, akkor be fog bizonosodni, hogy mennyire igaz amit most írtam .... Bajnainak meg leginkább át kellene venni Gyurcsány harcias szellemiségét, mert a szelid jómodorával sajnos ezek ellen a hiénák ellen - akik a politikában mindkét oldalon megtalálhatók - semmire sem megy .... Az ország valamikori rendbetételéhez éppen Gyurcsány szenvedélyes kiállására és Bajnai szakmai, közgazdasági tudására lenne szükség... Az ilyen Fodor féle vakondoktól és vakondtársaitól pedig végleg meg kell tisztitani a magyar közéletet - ha egyszer akar az ország a mostani szakadékból felemelkedést ...

    VálaszTörlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. Azért jó lenne, ha Gyurcsány maga is kiállna magáért és a DK-ért, méghozzá Miskolcon és Pásztor Albert mellett is. Mert az, hogy Pásztor jó ember, jó demokrta, DE... az bizony sunyi mismásolás. Tessék kiállni a döntés mellett és leszögezni, hogy Pásztor nem rasszista és nem is mondott olyat, ami rasszizmus lenne! (Merthogy az az igazság.)

    VálaszTörlés
  19. QURCSANYI Összeharácsolt és lopott " vagyona ", " tulajdona "

    Altus Rt. ROTAB Kereskedelmi Kft. ALDO Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Tanácsadó Kft. Magyaróvári Timföld és Műkorund Kft., illetve jogutóda a MOTIM Rt.
    Gép- és Felvonószerelő Vállalat, majd Gép- és Technológiaszerelő Rt., végül ARK Vagyonkezelő Rt. Béta-Roll Hengergumizó Rt. Tisza Műtalp- és Gumigyártó Kft. Acélkar Kft.
    Dunántúl Termékenység Egyesülés EMO-WIND Kft. M-Automatika Kft. MOTIM Műkorund Kft.
    MOTIM-Kádkő Kft. MOGÉPSZER Kft. MESZ Kft. MAVIKA Kft.
    A múltbeli közvetett vagy közvetlen tulajdon:
    ACCES V. Vagyonkezelő Kft. DÉTELL Szolgáltató Kft. GPS Vagyonkezelő és Gazdasági Tanácsadó Kft.
    Balassagyarmati Fémipari Kft. Fönícia Kereskedelmi Kft. Fittelina Ingatlanbefekteté si és -hasznosító Kft.
    FORTUS Rt. ROE Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. SZÍV-ŐR Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
    Perfekt Rt. Bakonyi Bauxitbánya Kft. BAUXIT Bányavagyonkezelő Kft.
    Nomentana Kft. Agóra Marketing Tanácsadó Kft. Altus Consulting Gazdasági Tanácsadó Kft.
    Altus Luxemburg S.A.H. PARTAGAS MANAGEMENT Kft. PERTIA Könyvvizsgáló Rt.
    PERFEKT-Akadé mia Oktatási és Szolgáltató Kht. ÁRKÁDIA-HOTELS Üdültetési Kft. Enviroinvest Kft.
    Hír-Rádió Kft. M.A.B . Ingatlanhasznosí tó Kft. TMI Kft.
    LBS ECONET Rt. Magyar Közbeszerzési Hírbörze Kft. Perfekt Karrier Kft.
    Bajalog Kft. Első Magyar Timföldipari Kft. GER-COM Kft.
    MOTIM-KERLANE Kft. MOTIM Alumíniumszulfá t Kft. Balassagyarmati Fémipari Rt.
    Vezető tisztség betöltése a múltban (felügyelő bizottsági tagság):
    NSZ 1999 Lapkiadó Rt.
    Hidrotechnika Rt.
    Sárvári Mezőgazdasági Rt.
    Vasiterv Tervező Rt.
    MOGÜRT Rt.
    Azon cégek állami megrendelései és támogatásai, melyekben valaha szerepet vállalt
    cég neve állami megrendelések állami támogatások
    Perfekt Rt. 393 095 136 Ft 12 500 000 Ft
    TMI Hungary Kft. 300 795 Ft 0 Ft
    Bakonyi Bauxitbánya Kft. 5 796 597 Ft 0 Ft
    Perfekt-Akadémia Kht 2 919 950 Ft 0 Ft
    Altus Rt. 142 034 050 Ft 13 596 256 Ft
    NSZ 1999 Rt. 3 750 000 Ft 3 000 000 Ft
    Hidrotechnikai Kft. 0 Ft 25 000 000 Ft
    MKH Kft. 12 860 213 Ft 0 Ft
    Enviroinvest Kft. 22 750 Ft 43 029 775 Ft
    Béta-Roll Hengergumizó Rt. 3 139 515 Ft 537 000 Ft
    Sárvári Mezőgazdasági Rt. 283 760 000 Ft 0 Ft
    Motim Kádkő Kft. 0 Ft 1 311 000 Ft
    Összesen: 847 679 006 Ft 98 974 031 Ft
    Az államtól kicsalt többlet széndioxid kvóta külföldre eladásából évente további 80-100 millió Ft.

    Fittelina Kft.: elcsalt áfa: 15-20 millió Ft. Privatizációnál vállalt rekultiváció költségének elcsalása: 250-300 millió Ft. pl. Bakonyi Bauxitbánya esetében. Őszödi üdülőjét az állammal (velünk) vásároltatta meg úgy, hogy Szilvási Gyuri barátjával állami pénzért béreltette havi 2.5 millió forintért. 25 millióba került nekünk. Amíg le nem járt a "bérleti szerződés", meg sem közelítették.
    Üresen állt a ház több mint egy évig. A MOTIM-et az anyósa segítségével vásárolta(?) meg 700 millió körüli összegért, de előtte a raktárakat több mint 2.5 milliárd Ft. (!) értékű nyersanyaggal töltötték fel. A gyáron belüli környezetszennyező -anyagkezelést ellenőrizni sem tudják, mert nem engedik be az ellenőröket. Százmilliós kárt okoznak évente. Ami nem csak az összeg nagysága miatt bűncselekmény. A villanyáramot lényegesen olcsóbban kapja. Hogy a nyereség meglegyen, mi fizetünk. ElQró segítőkész anyósa, Apró Piroska✡ - akinek az apja az 1956-ban a Kossuth téri tömegbe lövető Apró (Klein) Antal✡ -, a Magyar Nemzeti Bank bécsi fiókjának kifosztásában jeleskedett, amit végül be is zártak. 70 milliárd (!) forintunk úszott el nyomtalanul. A bagóért megvásárolt és állami pénzen több mint százmillióért felújíttatott ún. képviselői klub összesen 130 milliónkba került.

    VálaszTörlés