2014. június 23., hétfő

Dokumentált Szavazási Csalás

Oknyomozóval azért nem jó ujjat húzni, mert kialakul benne a hatodik érzék: ha valakiknek a jellemében érzi a folyamatos hátsó szándékot, csak idő kérdése, hogy rajtakapja a delikvenst annak gyakorlatán. És pont ez történt egy szavazási csalás formájában.


Ezt most nem a Fidesz követte el. Nem is párt követte el, csak három ember, akik egy párt neve mögé bújva próbálják jóideje saját ügyeiket intézni. Tölgyes Péter nevű antidemokrata antiDK-s és Csipetcsapata volt párszor már téma, mert olyasmiket csináltak eddig is, amiktől komszomolisták is megnyalnák a tíz ujjukat. A kivastagított, aláhúzott szavak a korábbi cikkek linkjei, tessenek ráklikkelni, ott vannak az előzmények. De a lényeg mostmár nem is az, mi volt korábban, hanem az, hogy mi van most, egész pontosan: hogy mi zajlott a mai napon.

Tegnap estétől Tölgyes Péter Csipetcsapata szavazást rendelt el a játszóterükön, aminek a nevében tévesen a DK szócska szerepel. Itt a kérdés már önmagában is érdekes: azt kell eldönteni, hogy a 3500 fészbuk-csoporttag bevihet-e TUAREG Blog cikket, vagy nem, magyarul be vagyok-e tiltva mint író, avagy nem. A szavazáson rettenetesen alacsony így egy nap alapján a részvétel, ha a tagok 5%-a a 3 nap alatt részt vesz benne, már az óriási fölülbecslés. És Tölgyes és Csipetcsapata észlelte ezt a problémát, ezért machinálni kezdett. Mégpedig SAJÁT, előre rögzített szabályaikat írták fölül csendben, a háttérben, hogy jobban jöjjenek ki az egészből.

Saját szabályukat leírták előre, a szavazás megkezdése előtt: addig amíg a szavazás tart, nincs tagfelvétel. Jogos, hisz a szavazók körének menetközbeni bővítése a szavazás manipulációjával jár, ismerjük ezt már Fideszéktől jól. Csakhát SAJÁT szabályukat a nem gyűlő szavazatok miatt szépen menetközben fölülírták. Na, nem a nyilvánosság, a szavazóközönség számára, hanem csak úgy csendben, sutyiban, ahogy a dolgaikat amúgyis intézni szokták. És itt jön ki az oknyomozói rutin: mikor láttam, milyen kevesen szavaznak, elkezdtem figyelni, mert ismerem a jellemtelen emberek viselkedési típusait. És elkezdtem fotózni a csalást. És most megmutatom.

Ez itt a szavazás egy köztes pillanata, amikor a dokumentálást megkezdtem. Tessenek figyelni jobb fölül a csoporttagok számát: 3520. A felvétel pillanata délután 14:08.


Ez egy későbbi állapot, a felvétel pillanata 16:19, a tagok létszáma 3-mal nőtt.


Hogy kik Ők, és mikor lettek fölvéve, arről is itt egy kép:



Néhány órával későbbi újabb fotó, időpont 20:15, újabb két fölvett tag a TAGFELVÉTELI ZÁRLAT ideje alatt:


Hogy kik az új fölvettek, íme arról is kép:




Hát akkor ez a móka ennyi volt, kedves Komszomolisták: szavazási csalást követtetek el, ugyanazt mint példaképeitek, a komszomolisták annak idején: kékcédulás szavazást tartotok. Akinek meg innentől kezdve maradtak kérdései a Tölgyes-féle Csipetcsapat valós jellemét illetően, az nyugodtan tegye föl azokat Nekik, mert innentől nincs miről beszélni. Lehet leadni a DK tagsági igazolványokat a legelső arrajáró valódi DK-snak, és távozni a DK nevét viselő csoport adminságából mindhármotoknak, de gyorsan. Ne várjátok meg, míg az Etikai Bizottság teszi ezt meg Veletek.

Gúdbáj, Bolsevikok.

82 megjegyzés:

  1. felvette Róna Sándor, Gyulai-dobi Éva. Kettő meg csak úgy, magától bekerült.

    VálaszTörlés
  2. De gondolom, ezen azért nem lepődtél meg nagyon! :D

    VálaszTörlés
  3. Gábor ez most nem tisztességes!
    Én ugyanis ezt a emilt kaptam délután 4-köül:
    "Ottilia, ........ nem figyelt eléggé és véletlenül felvett két másik felhasználóval együtt, ettől függetlenül nem szavazhattok, mert a felvételi zárlat ezt nem teszi lehetővé. Köszönöm a megértést."

    azon kívül nem igazán értem mire akarsz kilyukadni! Miféle megoldást remélsz?!
    A födbedöngölés olyan 1917-es módi!

    te akarod TP-t kitiltani/kitiltatni?!a dk-ból?
    Ő ki van már próbálva a végzett munkája szerint.
    de Te dk tag se vagy!
    különben is a csoport belügye ez---ha tag vagy szavazz, ha kitltottak bármiért, akkor vedd tudomásul! Csipet csapatozni pedig egyéni sérelem okán--hát?
    azt dk üggyé transzformálni hát??! én sem szeretném, ha felesleges vita elvonná a kevés kommentelő figyelmét az ügyekről és rád - a sérelmedre terelődna!

    Ez nem dk-s ügy mert a sokcsoprt, amely nevében a dk szerepel csak támogató---és nem a dk , mint párt maga!Többségük nem is dk tag--a felesleges vita el is riasztja mindet! Ennyit köszönnek Neked!

    OM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csalást mosdatsz, nem kéne.

      Törlés
    2. 16:25-kor még tag sem voltál, így aztán négy körül nem kaphattál emailt arról, amit csak jóval később tettek meg. Fejezd be a hazudozást.

      Törlés
    3. én ott régtől tag voltam, csak tegnap este egy rossz klikk miatt kizártam magam--és ez ugye formálisan a te igazadat mondja :) OM

      Törlés
    4. Névtelen menj vissza T.P. mellé segget nyalni. Ne rontsd itt a levegőt. Egyébként a kisujjad sem ér fel Gáboréval. Hazudozol ahogy megszoktad.

      Törlés
  4. " tagi szavazást tartunk az oldal nyugalmának helyreállítása érdekében.
    Egyetértesz-e azzal, hogy oldalunkon megoszthatóvá tegyük Szabó Gábor Tuareg írásait, vagy arra voksolsz, hogy a személyeskedő viták elkerülése érdekében továbbra is azt ajánljuk: akik kíváncsiak blogjaira, valamelyik más oldalon olvassák azokat? "

    figyi:
    " az oldal nyugalmának helyreállítása érdekében."
    kérdés:
    "oldalunkon megoszthatóvá tegyük Szabó Gábor Tuareg írásait, "
    és akkor a vitát kiváltó személyeskedéseket is---mert írásait van aki szereti van aki nem
    vagy
    "arra voksolsz, hogy a személyeskedő viták elkerülése érdekében továbbra is azt ajánljuk: akik kíváncsiak blogjaira, valamelyik más oldalon olvassák azokat? "
    Hát e cikk megírása bizony a szavazás szükségességét indokolja! ahárhogyan is nézzük! OM

    vagy

    VálaszTörlés
  5. Nekem is az a véleményem, hogy ezek a dolgok feleslegesen veszik el az időt, és energiát a valós dolgoktól. Kedves Tuareg, én a helyedben vagy figyelmen kívül hagynám ezt a Tölgyes Pétert, vagy elmennék hozzá, és személyesen beszélném meg vele a problémát. Az emberek mindig különböznek egymástól, sok mindenben. De az nem jelenti azt, hogy kisebb forradalmat kell kirobbantani az igazadért!? Mert mi van, ha neked van igazad? És mi van, ha a Tölgyesnek? És mi van, ha csak félreértés az egész? Ugyanaz a helyzet, nem értetek egyet valamiben, aminek sok értelme nincs. Vihar egy pohár vízben!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. "KÖszönöm Otti, a mai napi teljesítményed alapján most elbúcsúzom tőled, kezdem unni a küldöncöket.
    1 perce · Tetszik · 5
    OM: Tudom! troll lettem !
    Hozzászólás közzététele sikertelen. Újrapróbálkozás"

    VálaszTörlés
  7. a blogger a bejegyzést eltávolította! Szoktad volt írni! :OM

    egyébiránt tényleg műbalhé!

    VálaszTörlés
  8. Tölgyes régebben sem bírta a kritikát. Most sem változott. Kutyából nem lesz szalonna. Remélem kizárják a DK-ból, mielőtt teljesen lejáratja őket.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Névtelen Ottilia, amint itt olvasom, szabatosan és érthetően tudsz fogalmazni...miért szórakozol olyan kommenteléssel, mint ma egész nap? Ez nemcsak kicsúfolása hanem megcsúfolása is azoknak, akik hülye módon egyáltalán szóba állnak veled. Szégyelheted magad ezért is. Üdvözlettel RK

    VálaszTörlés
  10. Nem kellett eljönnöm, mert kitiltattam :)
    és máris eb lett a kutyából Is
    egyik kutya másik eb!--ha esetleg rébusz lett volna az előző! :)
    Aki mondja másról.... az teszi maga is!
    stb. OM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tölgyi macája meghamisította egy fészes vita beszélgetését utólag? Igen
      Tölgyes cenzúráz dk-tagként egy dk-s nevű csoportban? Igen
      Otti kapj már észhez, angyalom!

      Törlés
    2. TP dk tag azt hiszem--nem tudom --de régtől sokat dolgozik azt biztosan tudom!
      Én soha nem vettem észre, hogy cenzúra lenne az, ha a csoport nyugalma érdekében történik ez s az! A csoport belügye!
      nem dk-s nevű csoportban történik mindez---a dk a csoport nevében jelző---megkülönböztetés a többi csoport között. A vitának a dk-hoz nincs köze Ott ugyanis vigyáznak egymásra és tolerálják a tagok azt is, ha valakinek valamiről más a véleménye! a dk-nak nem sajátja, hogy földbe döngöljenek és kikészítsenek valakit valaki puszta szavára!
      Sajnálom!
      kedves SzG macája ! Ha kérhetnélek akkor ne mintázzd le miért tört ki ez a biliháború! OM

      Törlés
    3. Otti DRága (OM) Magad fejted ki TP oldalán, hogy direkt zárattad ki Magad trollkodásért, le van mentve. Hányszor akarsz még hülyét csinálni szegény önmagadból? ;)

      Törlés
    4. Kedves Ottikám, én Dobikát macáztam le, de biztos oka van annak, ha magadra vetted. ;)

      Törlés
  11. Csak a tegnapit tudnám megismételni:
    Névtelen2014. június 23. 0:25

    A harmadik "teleregény" pedig most formálódik a FB-on.

    Tölgyes Pétert nem minősítettem addig, amíg mai írása meg nem jelent.. Ezek alapján azonban egyértelmű: sértett, rosszindulatú, bosszúálló, a Szabó Gábor által korábban írottakat szándékosan rosszhiszeműen magyarázó, önmagával szembe nézni nem tudó, kritikát hisztériás rohamokkkal leküzdő, lecsúszott (a megismert HVG-ben leközölt történetet), másokat megvezető és megkárosító sport-firkász.

    És mint ilyen, eredeti szakmáját tekintve rendelkezik némi gyakorlattal abban (főleg, ha a munkáspárti attitűdöt figyelembe vesszük), hogyan lehet pozitívról negatívat (és fordítva) fogalmazni. Néztem a hozzászólásait is. Lekezelő, fennhéjázó, pökhendin a más véleményen lévőt leszóló, nagyon kellemetlen pszichéjű, antidemokrata ember..

    Ami pedig a tevékenységét illeti: szörnyen káros. MINDENKIRE. De főleg azokra a kevésbé iskolázott, de tisztességes emberekre, akik nem látnak át a politika szitáján, akiket a labirintusból ki kell vezetni. Akik nem többet szeretnének, mint munkát, kenyeret, szociális biztonságot, iskoláztatni a gyerekeiket, közbiztonságban élni, és uniós tagságuk előnyeivel élve TISZTA közbeszerzések útján fejlődni szeretnék látni környezetüket.

    Gábor ezt ígérte. Ezt próbálja évek óta a háttérből megvalósítani függetlenként. Mikor, kiben látja meg erre a lehetőséget, korábbi Polgármesterének meghagyva a méltóságot, hogy betegsége miatt Józsefváros ne kerüljön patt helyzetbe, hanem a közösen vállalt úton fejlődhessen tovább. Csakhogy porszem került a gépezetbe.. (ténylegcsak.., mert attól többre nem tartom) Kocsis Máté elkurvult..a kameráknak, a hírnévnek, a celebségnek, a népszerűségnek, no és a hatalomnak. Először csak elkezdte szégyellni, kerülni, elkenni Tanácsadójának a korábban közös cél irányába vett döntéseit.. majd, mivel a kromány párt hátulról megtámogatta, szembe mert fordulni Vele. De nem vele, hanem azokkal akik ezt a szebb jövőt valóban remélték, és most ott állnak a labirintusban.. És mivel nehéz tisztának maradni, és könnyű elkurvulni, Gábor ezt már még egyszer nem engedheti meg.. Hát, kedves Tölgyes Péter, az én értelmezésem szerint EZÉRT akar Polgármester lenni!! Szép estét kívánok. sverde

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom anyu felvette a Szabó vallást. :D

      Törlés
    2. Látom Zalánka jó társaságba keveredtél, biztos hogy jót fog tenni a támogatottjaidnak, ha Vaskapus távozásodról itt is ejtünk pár szót? :D

      Törlés
    3. Neked már azt sem hiszik el ha kérdezel :D

      Törlés
    4. Napi 20 ezer klikkel? Tán mégiscsak. ;)

      Törlés
    5. Gábor! Az tényleg igaz, hogy a volt helyettesed Vaskapuból történő távozása idején a te tartozásod Ő felé jóval meghaladta a 300 eFt-ot és még mindig te tartozol neki?

      Törlés
    6. Ennek sajnos pont az ellenkezője igaz, sajnos ellopta a raktárkészletet az utolsó fizetése mellé. Ja, de ez épp Te vagy. :) Néha érdemes régi cikkeket föltenni újra, lehet hogy Zalán nekifutása is érdekes lehet pár összefüggő történettel egybefogva, különösen mostani föltűnése okán, és a társaság is izgalmas lehet...

      Törlés
    7. Névtelen2014. június 24. 0:37
      Mucikám, attól, hogy Te ERETNEK lettél :D, a story még IGAZ! ..khmmmmm
      :D :D :D sverde

      Törlés
  12. sverde! Köszönöm Neked ezt a hozzászólást, eszméletlen jól megírtad! Ha tehetném, legszívesebben bevinném, hogy az is láthassa, aki a hsz-ket nem nézi meg! (y) kiseve

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örülnék neki. Köszönöm. sverde

      Törlés
  13. Gabi neked megártott a kotyogós kávé. Ez már tényleg ovis szint..magadat járatod le.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, a 300 ezer forintos lopásod a Vaskapuból... :D

      Törlés
    2. Jajj, Te lúzer, most letiltottál a fészbukon, hogy ne lássam hogy odakeveredtél, csakhát egyrészt klanyán lefotóztalak, meg a lájkolódat is - tudod, S.Gy. - hogy kiderüljenek itt a valós motivációk... Ehhez a játszmához több ész kell, Zalánom. :)

      Törlés
    3. Juj most mi lesz.Jaj jaj. Anyúúúúúú.:D Vicces vagy és kiszámítható. Kíváncsi voltam csekkolsz e folyamatosan. Köszi az infót :) Külön szórakoztató, hogy mennyire mellékvágányon vagy bizonyos feltételezéseiddel. De kérlek folytasd.!

      Törlés
  14. Persze, persze.Van még valami? Kocsisnak éppen nem jelentek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nem. Megkaptad érte e jutalmadat. De majd azzal is foglalkozunk, mikor eljön az ideje. Rég jártam a Ráday utcában, lehet egy kis séta jót tesz majd. ;)

      Törlés
    2. Gyere csak bátran. Bár az már a 8keren túl van. Olyan messze te nem szoktál mozogni.:))

      Törlés
    3. Már ha addig még szabadlábon leszel persze. :)

      Törlés
    4. Ne reménykedj, nulla már az esélye az ilyesminek. ;)

      Törlés
    5. A meglepetésekben az a jó hogy meglepődik tőle az ember. :D

      Törlés
  15. Gábor eddig egész jókat írtál! Mi változott? Az eddig is kiderült, hogy amilyen jó vagy bloggernek olyan csapnivaló polgármester lennél!
    Csatlakozom az előttem szólóhoz, azaz tényleg lejáratod magad az ilyen pitiáner gondolatokkal!
    A Tölgyes már akkor DK-s volt amikot te még a Fidesz józsefvárosi tanácsadója voltál! A Tölgyes most is nagyon jól teszi a dolgát a DK érdekében, de ha a Kocsis nem "kurvul el" akkor te még mindig fidesz érdeket képviselnél. Anyira vagy te DK-s mint Fideszes! Semennyire! Miért gondolod azt, hogy az etikai bizottság érdemben foglalkozk egy párton kívüli etikai bejelentésére?!?! Jól kinevetnek téged, max írnk egy levelet a tagságnak, hogy módjával lehet téged lájkolgatni, de azért az ehhez hasonló megosztó írásoktól határolódjanak el!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sosem voltam Fidesz tanácadó, dehát ez köztudott. :) Az etikai bizottság pedig érdemben foglalkozik ezzel, rossz hírem ez számotokra...

      Törlés
    2. Pedig az előző blogodba azt írtad! ...csak egy idő után a fidesz frakció megunta, hogy te mindenbe belekotnyeleskedsz! Majd egyszer megkeresem, hol írtad! Te voltál a Tanácsadó Úr!

      Törlés
    3. Kocsis Polgármesteré, mint azt pontosan tudod, és jól mondod a Fidesz Frakció fordult ellenem. Nem érzel ebben némi logikai ellentmondást Fidesz tanácsadóságommal kapcsolatban? :D Ejejjejj, te kis huncut...

      Törlés
  16. Szépen telik a bili, de kiborítja-e az Etikai Bizottság?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha Szabo Gábor nem szítja az indulatokat ez a konfliktus nincs is.Nem veszitek észre ez az ember egy felforgató?Egy beteg ember.

      Törlés
    2. Itt csak Tölgyes beteg és azok, akiket az elmúlt pár hétben felszentelt adminnak maga mellé. :D

      Törlés
    3. Miért Gábor a "beteg ember"??? Tán betegesen keresi az igazságot? Hja!!! Hogy fáj az igazság?? Úgyszokott! :( Xar annak tükörbe nézni, akinek nem tiszta a lelkiismerete....Arról nem is beszélve, hogy gerincesnek születni kell. A beültetését még nem találták ki. Vagy van, vagy nincs, no jó, mondjuk olyanról is hallottam, hogy volt neki, de rövid időn belül elsorvadt...:( Rohadt érzés lehet...:(

      Törlés
  17. Én kiléptem ebből a csoportból,mert amit ez a Tölgyesi Péter művel az már mindenek a teteje. Kiskirályoskodik,mintha ő lenne az Isten.DK vezetők!!! Hol a picsába vagytok,hogy hagyjátok ezt a antidemokrtikus admint még DK tagnak.Ez a DK lejáratása amit TP és bandája folytat ebben a csoportban.Szabó Gábor,mint DK tag nélküli küzd a DK-ért,ami nem tetszik TP-nek és a holdudvarának.Ez a demokrácia lejáratása amit TP művel.DK vezetőknek nem mosolyogni kellene a fotokon,hanem megállítani azt a káros antidemokratikus folyamatot amit TP művel ebben a csoportban.De úgy látom a DK vezetőknek apillanatnyi síker mámor fontosabb,mint a demokrácia.

    VálaszTörlés
  18. Úgy látszik a nagy dolgok szünetében kell(?) egy kis acsarkodás.
    Frissen tartja az agyat.

    VálaszTörlés
  19. Acsarkodni a demokraták demokraták ellen?????????????Ez nem acsarkodás,hanem a demokrácia megcsufólása.

    VálaszTörlés
  20. Sértett, piti emberek. Szégyellhetitek magatokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy TP fantól ez izgalams és tényszerű hozzászólás volt. Csalást és csalót védesz, asszem fölöslegesen...

      Törlés
  21. azt gondolom, csalás/lopás/hazudozás esetében nincs piti dolog. Csaló, tolvaj, hazudozó ne legyen megmondóember, ez pont olyasvalakinek a pártjában alapkövetelmény, akit azért amortizáltak, mert le akart számolni a hazudozással. A kis mutyikból lesznek a nagy trafik- és földügyletek, bárki is kövesse azokat el.

    VálaszTörlés
  22. Ezeket a fotókat hogyan lehet teljes képernyőre nagyítani? Már bocsi, hogy ilyen buta kérdést tettem fel, és nem ma kezdtem a számítástechnikát, de ezek kifognak rajtam :) Ügyeskedek de kevés sikerrel. Előre is köszi a segítséget.

    VálaszTörlés
  23. Gábor miért van az, hogy Te bárhova kerülsz Ott csak szart tudsz keverni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosítsunk: ahová bekerülök, ott kitakarítom, nem csak megkavarom, amit ott találok. :)

      Törlés
  24. Mert máshoz nem ért.

    VálaszTörlés
  25. Ez a hivatása! Nincs új a nap alatt!
    Azaz mégis! Azt nem tudjátok, hogy a DK-ba csak egy bizonyos IQ alatt vesznek fel embereket? Ezen kívül soha egy közösségben se volt ennyi ideig ennyi rajongója! Elsőre mindenütt bekajálják ezt a "hip-hop mindent megoldok, megmondok, én vagyok a legászabb ugrifüles" dumát, de aztán egy átlag embernek is hamar lejön mekkora nullás ovis gyerek ez a Szabó!
    Nagyon vicces mekkora szart kavart ebből a fészbukcsoportos ügyből! És van aki beveszi, hogy ez napjaink legnagyobb problémája!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked meddig tartott az "Elsőre"? ;))) sverde

      Törlés
    2. Most Névtelenül is, de igen beloptad Magad a DK-sok szívébe.. Kár, hogy nem tudják, aki a FB-on nyal nekik, itt meg lehülyézi őket és Júdásként árulja el volt kenyéradó gazdáját az is Te vagy.. Gerinces.. sverde

      Törlés
    3. Vagy, ha mégsem, akkor csak rosszat álmodtál.

      Törlés
    4. Nekem a második blog elolvasásáig!
      tartott az "elsőre!
      OM

      Törlés
    5. Látom swerde te még az elsőnél tartasz!
      Te se leszel kivétel! Kinek előbb kinek utóbb leesik a tantusz! A Szabó egyszerűen GÁZ, de nagyon!

      Törlés
    6. Sverde szerelmes a Szabóba ez látszik.Szóval reménytelen:)

      Törlés
    7. Az, hogy mi látszik és mi nem, ne a Te "szégyentől már rég kiéghetett volna" szemed lássa már meg.. Kritikusan szemlélem a világot, de a legkevésbé sem osztanám meg nyilvánosan, főleg nem úgy, mint Te, Nyomikám az ellenfél térfelén. Szégyelld Magad!

      Törlés
  26. Ottiliám kedvesem csinálj Magadnak légyszi egy rendes regisztrációt, ha már Te leszel a házitrollom, akkor vedd komolyan :)))

    VálaszTörlés
  27. Tudnék, de minek arra a kis időre, amily hamar ugyis letiltasz :)

    VálaszTörlés
  28. Tévedsz, ez nem csoport, én mindig tartok egykét trollt, itt elfér, mert engem nem zavar, sőt. Ha már topikot rombolsz, mert túlírod magad, akkor kénytelen leszek kihajintani, de némi visszafogott mennyiségű trollkodás itt elfér. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szubjektív szólàsszabadsàg? Igazi libsi vagy...Tudod mint a viccben."Náltok a városban mindenki libsi? Igen, mert a többit a folyóba lőttük":D

      Törlés
    2. Ez itt egy interaktív mozi, és ha csak a popkornos zacskót csörgeted, akkor zavarod a többiek szórakozását, ezért aztán van egy határa a troll-mennyiségnek, akár darabra, akár terjedelemre, ha azt eléritek, röpültök, eccerű ez. :)

      Törlés
    3. Ennyit az elvszerűségedről.A "szólásszabadság lényege, hogy bárki zörgethesse a papírzacsit.

      Törlés
    4. Gondolod, ha elkezdenél ide kiscsirkás posztereket linkelgeteni, fönnhagynálak? Ez itt egy klub, naponta egy témával, amihez ha van mondanivalód, mondd el, ha nincs, akkor ne mondd el, itt az offolásnak, mivel csak egy téma van aznapra és nem 100, ezért keretei vannak. Aki nem tartja be, annak annyi.

      Törlés
    5. Na kimondtad végre. Vannak szabályok, amiket az oldal működtetője határoz meg. Ezeket nem tartottad be, ezért vágtak ki az ominózus facebook csoportból. Ettől még nem lettél szamizdat.

      Törlés
  29. A "semmi" miatt gründoltatok "jegyzőkönyvet"? :))) Jelzem, pont esetedben a benne szereplő időpont hamisítvány, de a törlés-kitiltás-betiltás-csalás-hamisítás cselekvéssor bebizonyítása után már tényleg nincs miért Veletek foglalkoznom. ;)

    VálaszTörlés
  30. Piszok büszke lehetnél! Miattad született a jegyzőkönyv!
    Az időpontokat két független gép is tárolja!
    Nálad is ki s be jelentkeztem volt--nemcsak ki, de le is tiltottál érte!
    Te a bakiért végleges büntit adtál :) OM

    VálaszTörlés
  31. Téged csak este 10-kor zártalak ki, de Te már Tölgyes órája szerint este fél hétkor azt bejelentetted. :)))))))))))))

    Tölgyes előreállította a saját chatjének óráját, mert a valós időpontot, a fészbuk és Gugli központi órája rögzítette, amit nem lehet manipulálni. Hamis a jegyzőkönyv, mint a szél. Bénák is vagytok, nemcsak sunyik. :)

    VálaszTörlés
  32. ""18:00-kor, az állás, egyben az eredmény:

    75 érvényes (és 3 érvénytelen) szavazat arra, hogy továbbra se kerüljenek fel az oldalunkra Tuareg cikkei; 38 érvényes szavazat Tuareg írásainak itteni megosztására.

    Kérem az oldal tagjait a szavazás eredményének tiszteletben tartására.""
    OM

    a visszavétel meg délután történt--miután és ott kezdettől szinte tag voltam, csak gépi baki okán kizértam magam--de vissza már nem mehettem a formalitás miatt :) ""hétfő 18:40
    Ottilia, .... nem figyelt eléggé és véletlenül felvett két másik felhasználóval együtt, ettől függetlenül nem szavazhattok, mert a felvételi zárlat ezt nem teszi lehetővé. Köszönöm a megértést. Üdv: TP" de nem volt jelentősége egyébként sem---No most minden rendben?
    A görbék egyenesednek?!)

    VálaszTörlés