2015. február 25., szerda

Nyílt levél a Rendőrtábornokoknak

Mégpedig háromnak, névszerint Hajdú János TEK, Balogh János Készenléti Rendőrség, és Bucsek Gábor BRFK vezetőknek. Különböző súllyal és lelkesedéssel, de Ők hárman tiporják 3 hete folyamatosan az alkotmányosság maradékát a Kossuth téri éjszakai bontási akcióikkal.




Uraim! Tegeződni fogunk, ez van, ha csendőrként viselkedtek, akkor kénytelenek vagytok tudomásul venni annak logikus következményét: a csendőrpertut. Csapjunk is a lecsóba, szűk körben Ti is szeretitek a nettó dumát, én meg nyilvánosan is: gyáván viselkedtek. Azt meg pontosan tudjátok, hogy az egyenruhás műfajokban az a vezető könnyen elveszti a beosztottai bizalmát, aki otthon lapít, míg az emberei a harctéren vívják a csatát. És Ti bizony mindhárman lapítotok, és mindenféle rendű és rangú beosztottaitokra bízzátok a piszkos munkát: a Kossuth téri tüntetésünk immár folyamatosan visszatérő feloszlatását. Aztán persze lehet hogy hülyének néztek, és azt gondoljátok, hogy ezredesekkel, alesekkel, őrnagyokkal, meg századosokkal fogok majd foglalkozni a bíróságokon, de a rossz hírem az, hogy nem. Bizonyos mértékig persze kénytelen vagyok, mert Őket külditek a vágóhídra, de ellentétben Veletek Őket még becsülöm is azért, hogy ki mernek állni, tudván, hogy abból, ami történik jól nem tudnak kijönni. Persze féltik az állásukat is, nyilván gondoskodnátok arról, hogy ha valamelyik törvénytisztelőnek bizonyulna alkotmányellenes parancsaitok végrehajtása során, és hazamenne a sátorbontás helyett, másnaptól kereshetne magának új munkahelyet, és intézkednétek, hogy ne találjon. De jobb ha tőlem tudjátok: a beosztottjaitok tudják, hogy tilosban járnak, becsületes, a rendőri pályát hivatásból választó zsaruk mindahányan, akiket eddig hozzám a Kossuthra küldtetek. Tessék, itt a legutóbbi rövid videó tegnap hajnalról, jól nézzétek meg, sok szempontból tanulságos Nektek is.


Azt meg csak mondom, hogy hiába növelitek a Térre éjszaka bejövő rendőrök számát, nem vagyok ijedős, ha legközelebb már több századnyit küldötök "nyomatéknak", csak annyit fogtok elérni, hogy legalább Ők is megtudják tőlem a valóságot. Napersze tudtok Ti mindent rólam, egy ideje folyamatos megfigyelésem része a blog olvasása is, épp ezért vagyok könnyű helyzetben, mikor Nektek levelet írok itt: nem fog elakadni sehol a hivatalos útvesztőben, közvetlenül a képernyőtökön landol. Csakhát van egy rossz hírem: Rajtatok kívül egyenruhás körökben rengetegen olvassák a blogjaimat, és a többségük nem azért, mert parancsba kapták. Egyszerűen mindazok, akiknek az állományon belül tele van a tökük azzal, hogy politikai játszmákra használjátok Őket, szeretik olvasni, amint valaki épp eligazítást tart Nektek törvényességből, jogállamiságból. És a becsületes zsaruk számára minden ilyen írás ad egy kis szabad levegőt, és némi reményt, hogy nem mindenki áll be a Felcsúti Geci Maffiájába egyenruhás verőlegénynek. Lesz olyan korszak Magyarországon, mikor a rendőrtábornoki kinevezésekért nem kell csontig benyalni olyan pártzombiknak, akiket inkább bilincsben kéne elvinnetek. Sem a Narancsoknak, sem senkinek, ennyiben jó, amit Ti Hárman műveltek: pontosan megmutatjátok, miért is nem szabad a politikának belenyúlni a rendőrség konkrét ügyeibe: az lesz belőle, ami épp most zajlik, gyomorforgatóan gyáva éjszakai jogtiprások.


Naszóval Uraim! A Felcsúti Geci azt mondta a Nála nagságrendekkel okosabb, tisztességesebb, és bátrabb amerikiai követségi ügyvivőnek, Goodfriendnek: legyen férfi. Hát most akkor én mondom Nektek ugyanezt: úgyse ússzátok meg a felelősségrevonást, akkor legalább vállaljátok személyesen, ne bújjatok a beosztottaitok háta mögé. Mikor legközelebb bontani akartok, gyertek oda, és kamerák előtt vállaljátok szépen a felelősséget a döntéseitekért. Kamuzni sem érdemes, hogy nem értek rá, mert pontosan tudom, hogy a Merkel látogatás éjszakáján kint voltál Balogh Tábornok Úr a Téren, láttunk, csak nem jöttél oda hozánk. Te meg Hajdú Tábornok Úr október 6-án rodeóztál el a sátrainknál, szóval a van más dolgom rizsát azt hagyjátok meg azoknak, akiknek tényleg van. Azokat az alkotmányellenes, jogtipró parancsokat Ti személyesen adjátok ki, és épp ezért a felelősök úgyis Ti lesztek bíróságon: hát akkor legalább a maradék tekintélyeteket próbáljátok megóvni azzal, hogy a helyszínen is vállaljátok az arcotokat és az akaratotokat. Persze tudom, hogy azért nem jöttök, mert akkor érdemi egyeztetést kéne folytatnotok, és beleégnétek pillanatok alatt, ezért küldtök mindig semmire fölhatalmazással nem bíró embereket. De csaxólok: minden ilyen alkalom bizonyíték a gyáva lapulásotokra, aláássa a maradék tekintélyeteket, és ki tudja, hogy a Felcsúti Geci bukása után nem lesznek-e nálunk is tábornok-perek, mint Argentínában és Chilében a hunta bukása után. A beosztottaitok Térre küldésével pedig csak annyit értek el, hogy egyre több zsaru fogja élőben is átélni, hogy szar dolog alkotmányt sérteni, és mikor eljön az idő, ellenetek fognak tanúságot tenni. Úgyhogy Uraim! Várlak Titeket a Kossuth téren legközelebb, ne bujkáljatok. Legyetek férfiak!

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!




FRISSÍTÉS!!!

Reggel 9-kor megkezdtük a sátraink újraállítását. Képek következnek, az első a cuccunk megérkezése előtt, háromnegyed kilenckor. Kossuth tér.


A következő kép háromnegyed tízkor készült, megy már az újjáépítés, gyülekeznek a demokraták, visszavesszük a Teret.


Tapasztalt csapatunk délután ötre biztosan kész lesz, és várunk mindenkit a Térre a tiltakozó tüntetésünkre (jelentkezés ITT), ahol Büki Zoli az útblokád szervezője, Komon Ákos és jómagam fogunk beszélni, szónokként is, aztán meg a következő napok teendőiről is kisebb csoportokban. Mert keményebb lépések következhetnek... 


8 megjegyzés:

  1. Szép napot kívánok!
    Ma 2015.február 25-e van, ma 4-ik alkalommal lesz felépítve 20 napon belül a Demokrácia Erődje! Már eleve sajnálom azokat az embereket akiknek éjszaka szabad bemenni Kossuth térre az autóikkal, de reggel már TILOS!, hagy szakadjanak csak meg míg a felszereléseinket behordják.
    Másik: remélem a fent megnevezett három ember ilyenkor jól alszik? Álmaiban meg jelenik a szabadság amikor még nem kellett lefeküdni a hatalom nagyságai előtt, amikor még szabadon válaszolhattak arra, hogy nem teszünk semmi olyat ami alkotmányellenes. Ja alkotmány? Az már 2010 óta nincs, 5 éve kényük-kedvük szerint módosítgatják az "alkotmánynak" nevezett salátatörvényüket.
    Jogukat erődemonstrálásával igyekeznek megtartani.
    A magyar emberek jogait pedig sárba tiporják és jókat röhögnek rajtuk.
    Ez a hiteles magyar "demokrácia", aki a hatalmon van megmondja, hogy mihez van jogod és mihez nincs. Csak szólók nem lesz így sokáig........... előbb-utóbb vége lesz hatalmatoknak és mehettek a megérdemelt helyetekre pl. az Ócsai lakóparkba.... ahol összezárva álmodozhattok arról milyen is volt amikor mindent megtehetettek. Legalább egy pár száz embernek lesz munkája környéken, akik gondoskodnak arról hogy a médiának ne tudjatok beszámolni sorsotokról.
    A fent nevezett három embernek meg kivánom, hogy a lelkiismeretük ne hagyja nyugodni őket. Lebegjen a szemük előtt, hogy mennyi magyar embernek sikerült tönkre tenni az életét azzal, hogy a kormány jogtalan intézkedéseit végrehajtották.
    Hajrá Magyarok! Hajrá Köztársaság!
    Ébresztő amíg nem késő, amíg embernek érezheted magad és nem "rabszolgának"!!

    VálaszTörlés
  2. Ezzel a cikkel azoknak a rendőröknek, tűzoltóknak is tettél egy gesztust akik naponta szenvednek a név szerint említett (és a nem is említett) "parancsnyikok" magatartásától.
    Nekik még az a sansz sincs meg, ami megvolt nagy- és dédapáiknak a 14-es háború frontjain.
    Az első roham vagy kézitusa alkalmával, a nagy forgatagban szelektálták az alkalmatlan parancsnokot. Nem is volt ilyen sokáig velük a lövészárokban.
    Mai változat szerint sok katasztrófavédő (bakondér) nem is mer kimenni komoly tűzesethez vonulós tűzoltóval.
    Gábor!
    Benned emberükre találtak. Gratulálok és köszönöm!

    És bármennyire furcsa:
    Tiszteletem azoknak a helyszíni intézkedőknek, akik ilyen slendrián, jogilag tisztázatlan, zavaros helyzetben is (amit az otthon, melegben alvó vagy éppen poharazgató parancsnyikjaiknak köszönhetnek) türelemmel, arcukat vállalva, csupán egzisztenciális kényszer hatására tiporják a törvényt. Ahogy elnézem a korukat, nekik nemigen van más választásuk.

    VálaszTörlés
  3. T.Tuareg !

    A felkérésed feltehetőleg válasz nélkül marad, mivel a "meghívottak" leváltásukig, csak kitüntetések átvételekor valamint egyéb kormányzatilag fontosnak télt helyzetekben mutatkoznak meg a nyilvánosság előtt.
    A felkérés csupán a válasz hiányát feltételezi, és ebben igaza van.Ezek az emberek ameddig ez a kormányy van hatalmon egyetlen egyszer sem adják a nemlétező arcukat az intézkedésekhez. Lehet, hogy egyre magasabb beosztású mamelukok kísérik a beavatkozásokat, de továbbra sem látható a felelős.

    VálaszTörlés
  4. Szégyen, mikor a politika már a tűzoltósághoz (katasztrófa-védelem, vagy ahogy akarják nevezni...) is betüremkedik és tönkre****** az emberek életét védők munkáját.
    Hofi már annó megmondta, hogy mit lehetne kezdeni a sok 'bunkóval'.

    VálaszTörlés
  5. Legközelebb vitessétek addig a Teve Palota elé a sátrakat.. ;)

    VálaszTörlés
  6. Gábor! Ez egy nagyon tökös és logikus érvelés volt. Le a kalappal előtted.

    VálaszTörlés
  7. Talán a legütősebb és legjobb írásod ez (nekem a legjobb!!). Pontos célzás és telitalálat!! többszörösen is, mert több szinten robban.. talán nem is most azonnal.. de egy biztos: hat!! A címzetteknél legfeljebb a zabszempróbát nehezítheti, mert nyíltan.. szemtől-szembe.. (ahhoz elég ha egyetlen éjszakai videódat megnézik, és márse mernek.. ).. Egyre nagyobb buktába lavírozzák magukat.. azért én mégis inkább azt szeretném, ha nem ismétlődgetne ez a már nemcsak felháborító de bizony unalmasnak is mondható botrány.. mert amit eddig csináltak, az is elég egy megalapozott bírósági elmarasztaláshoz.. (nem)Csak azt nem értem, de azért főleg azt, hogy hogyan nem juthatott el a tudatukig (khm??), hogy NEM ADJUK FEL!!

    VálaszTörlés