2015. február 19., csütörtök

Felcsúti Geci FC - OGYM Építők 0:3

Na Kishülyém, egy felhőtlenül boldog napig átvigéckedted a Kelet varázsát Cáratyuska ölében fészkelődve, mostantól megint jönnek a szívós - tudod, hogy értem - hétköznapok, nézheted tovább a sátrainkat, látod majd reggel, hogy ismét kaptál rájuk egy kis pluszt, ahogy megígértük.




Értem én persze, azért kell mostanában lebontani a sátrainkat, ha valami Külgóré érkezik, hogy ne látszódjon a tévéfelvételeken a széles nagyvilágban, hogy a magyarok rühellnek Téged. Ez persze ostobaság, ma küldöm a ZDF-nek az anyagot, a napokban volt a BBC, az ARD-ben rendszeresen vagyunk, a Guardian, meg a L'Express szintén nagy cikket közöl Rólad meg rólunk, még pár ilyen akció, aztán a CNN-en skubizhatod a torz orcádat a mi vigyorgó fejeink mellett. Téged a végtelen konokságod visz a sírba, mindenki tudja, hogy kontraproduktív hülyeség, amit művelsz, valszeg maradt még annyi agyad, hogy Te is, de csakazértis, ugye Geci. Vedd észre, hogy nekünk rosszat tenni már nem tudsz: ha békén hagyod a sátrainkat, akkor pihentebbek leszünk és több figyelmünk jut az országos szervezetünk fölállítására, ha meg bontasz, az újraépítésből demokrata dzsembori lesz a Kossuthon, felér egy tagtoborzással. Csaxólok, mert a spanjaid úgyse mondanák el, hogy tegnap annyira klassz volt a verőfényes, felhőmentes táborverő bulink, hogy amiatt a parlamenti őrséged díszfaszkodását nem vitték végig a sameszkáid. Ott volt vagy 400 turista, itt a tavasz, szépen jönnek, és alig várták, hogy a Delete Viktoros, meg egyéb tábláinkkkal a háttérben tudják a műmájerkedő biodíszletedet lefotózni, merthát elég ütős a kontraszt.


Valaki észnél volt Nálatok, mert nem a szokásos rendben ment végig a ceremónia, nem álltak meg 5 percre a téren, hogy álló fotókat lehessen velük csinálni, hanem lejöttek, megfordultak, visszamentek, mi meg visítottunk a röhögéstől. Persze megint semmit nem értél el, mert aztán a turisták ellepték a sátrainkat, menő dolog lett a rengeteg táblánkkal a háttérben fotózkodni, pláne építkezés közben. Ja, azt meg csak mondom, hogy mióta üldözési mániád miatt a Parlament turistacentrumát is a föld alá vitted, mindenki azt hiszi, hogy a mi szép fehér sátraink az információs központ, úgyhogy a turistákat mi igazítjuk el, mindenféle szempontból. Ezerszámra fogy a többnyelvű szórólapunk, kiválóan megtanulunk közben angolul, németül, és biztos lehetsz benne, hogy Rólad egy jó szót sem hallanak, mielőtt hazamennek, mesélni arról, amit láttak. Azt is biztos örömmel konstatálod, hogy minden egyes újraépítésnél egy órával rövidebb idő alatt végzünk: Merkel után este 6, a grúz minelnöknél délután 5, Cáratyuska után meg már délután 4 órakor állt minden cucc, cizelláltan fényesre polírozva, ahogy azt kell. Mellesleg elégedetten észleltem, hogy mostanában már előkelő helyen vagyok Nálatok a sajtófigyelésben, máskülönben aligha indítanának a főkommunikátoraid ellenem mindenféle rágalmazási, meg sajtópereket, ennek is örülök, remélem árthatok ilyen úton is a pszichédnek.


Ja, Geci, képzeld el, vannak olyanok, akik azt mondják: miért beszélek ilyen csúnyán Rólad. Ezen kicsit elgondolkodtam, aztán rájöttem, hogy csak amellett vannak érvek, hogy így nevezzelek. Először is: az őszinteség mindenekfelett való érték, nevezhetnélek kis fehér ebihalnak is, de hát Te valóban egy Geci vagy, hát akkor meg ne beszéljünk mellé. Másrészt a gúny, a röhögés megöli a diktatúrát, addig mondom, mondjuk a simicskai varázsszót újra meg újra, amíg már senkinek sem fog az országban eszébe jutni a valamikori neved, meg a pozíciód sem, egyszerűen csak per Geci, oszt ennyi, és mindenki azonnal tudni fogja, hogy Rólad van szó. Ráadásul elvileg is így helyes, ugyanis volt valaha valaki, akit Orbán Viktornak hívtak, egy fiatal, europer demokratának látszó ember, aztán jöttek a testrablók, és beleköltöztek, a biokarosszériád megmaradt, az identitásod már nem. Mondjuk összehasonlítva a régi meg a mostani képeidet azért feltűnő a teljeskörű elformátlanodásod, a testrablók előbb-utóbb a maguk képére formálnak mindenféle szempontból. Neked is érdeked, hogy minél előbb eltávolítsunk a Hatalomból, mert ha a transzformációd ilyen tempóban halad, az utolsó kép Rólad egy száradó folt lesz a lepedőn.


Na, de visszatérve a ma reggeli parlamenti bekonvojozásodra. Fölteszek itt pár képet, földiszítettük a sátrainkat rendesen, akármilyen szögből nézed, meg persze a maradék spanjaid, meg fanjaid, látni fogsz valami rosszat Rólad. Mert hát ez is tényszerű dolog: a Te országlásodat lehet akármilyen szemszögből vizsgálni, abban jót nem találni, mi csak a valós helyzetet dokumentáljuk, visszacsatoljuk Neked a Nép hangját. Jön Hozzád nemsokára a török minelnök, meglátjuk, hallgatsz-e a közvetlen embereid tanácsára, vagy megint lebontatsz minket: kicsit jobban vigyázhatnál a maradék hűséges spanjaidra, mert a törvénytelen akcióknak lesznek majd személyes felelősei is, aztán a Bíróság leveszi ám a sakktábláról a tisztjeidet, úgyhogy csak óvatosan. Dehát nekünk valójában mindegy, mint azt már a cikk elején is mondtam: az is jó ha bontatsz, az is ha nem, a Te baromságaidnál jobb reklámot nem is kaphatnánk. Itt a tavasz, szép nyugodtan átteleltünk, szaporodtunk, nem elfogytunk, kezdheted fölkészíteni a vidéki hűbéruraidat, hogy előbb-utóbb Ők is kapnak majd az arcukba egy OGYM állandó tüntetést, nem véletlenül építjük az országos hálózatunkat. Na Geci, jó idegösszeomlást, majd az Őrzőink integetnek a kisbuszodnak reggel, szeva.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!



13 megjegyzés:

  1. Szép napot kívánok!
    Az Erőd áll és állni is fog. A maréknyi (budapesti) O.GY.M-es tagsághoz csatlakoznak a vidékiek is. Megteremtik városukban a lángocskák új tiltakozó helyeit. Már nem jelent hátrányt az, hogy vidékről csatlakoznak a mozgalomhoz. Nem kell órákat utazgatni pénzt költeni azért, hogy főváros szívében demonstráljanak egy pár órát.
    Ébredezik a vidék is, egyre többen emelik fel hangjukat és néznek farkasszemet a helyi hatalmasaiddal.
    Hajrá Magyarország! Hajrá Köztársaság!
    Hajrá MI !!

    VálaszTörlés
  2. Végre,sikerülve építettek a sátorokat!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Az országos hálózat egy jó ötlet, már korábban kellett volna, de ugye nem fogod magadat mindenhónapban mindenfaluban kétharmaddal megválasztatni?
    Szegeden kinél lehet érdeklődni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zoltán!

      Egyedülen nehezen utazni a vidékre,falvakba,mert vonatoknak nagyon magasabb padlója van!!!! :( Én budapesti lakos vagyok !!!

      Törlés
  4. Mi vidékiek meg készülődünk.. építkezünk.. még nem tábort meg sátrakat, csak csapatot.. ami ha kész lesz (alakul!!) jöhet a sátorozás is.. Egy/sok kis Camping lesz az ország.. csak a címe lesz azonos mindegyiknek:OGYM- Orbán takarodj!!

    VálaszTörlés
  5. Érik a gyümölcs!

    VálaszTörlés
  6. Egy kis atv, a sátrainkról... ;)

    http://www.atv.hu/videok/video-20150219-ujra-allnak-a-satrak-a-kossuth-teren

    VálaszTörlés
  7. Kell nekünk a demokrácia?
    Sokáig úgy gondoltam igen.

    1989-ben elfogadtuk a díszdobozban átadott ajándékot anélkül, hogy tudtuk volna valójában mi is van a dobozban. Magunkra öltöttük a díszes ajándék-hacukát a szabadságot, a demokráciát, és a kapitalizmust. Nem állt túl jól rajtunk, de hát a divat nagy úr.
    A kérdésre visszatérve, ha valóban kellett volna nekünk a demokrácia, megteremtettük volna. Az igazit, amely nem csak a felszínen, az intézményrendszerben létezik, hanem az emberek agyában is. De nem teremtettük meg, sőt még a látszatdemokráciánkért sem álltunk ki, nem védtük meg.

    A kérdésre a válasz, attól tartok, hogy nemleges.

    VálaszTörlés
  8. Jól van, kezd alakulni.

    VálaszTörlés
  9. Végre ismét jó az idő és mindenki ki mer jönni a térre a Demokratákhoz!

    VálaszTörlés