2015. február 11., szerda

Diktatúra, élő adásban

A tegnap éjszakai Kossuth téri rendőrattakot többen is folyamatosan video-dokumentálták, itt az a szerkesztett, félórás videó, ami az egész esemény jellegét, sokszorosan és súlyosan törvénysértő módját egyben mutatja meg. Kordokumentum.



Demokraták, ébresztő!

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


FRISSÍTÉS!!!


A Budapest Beacon újságírója végig velünk volt az rendőrattak során, cikke már meg is jelent, ITT olvasható. Köszönjük, hogy létezik olyan sajtó Magyarországon, aki érti, mi zajlik, és tesz azért, hogy minél szélesebb körben, magyar, és angol nyelven is közismertté váljon.

Reggel kilenckor a sátraink alkatrészei megérkeztek a Térre, az OGYM aktivistái meg is kezdték a helyreállítást, a három kép 10:00-kor a mobilomról készült.






17 megjegyzés:

  1. Hajnali fél háromkor fejeztem be a megnézését.. A leggyakoribb szó a törvénysértés volt, legalábbis ez maradt meg bennem.. Ilyen későn már nincs energiám hogy felháborodjak.. amúgyis kb tudtam, mi lesz..Így néz az ki, amikor az ember belefásul a diktatúrába??? belefárad.. ilyenkor épülne bele a csontokba?? azt hiszem, nem fog, ehhez én már túl vén vagyok.. ahogy az angol mondja: öreg kutya már nem tanul új trükköket.. Hááát nem is szeretném se megszokni, se megtanulni.. annak a sok törvénysértésnek meg még a nevét sem szeretném újra hallani (ugye, milyen naiv vagyok!!??), amiket Gábor felsorolt.. minősítő momentumokkal súlyosbítva.. DEMOKRÁCIA 2015?? Mi lesz veled Magyarország, mi lesz velünk???

    VálaszTörlés
  2. Láttam 2.52.Szavak!Felkiáltójelesek.Kérdések,felkiáltó jellel,Érzések,melyeket, ki lehet mondani,és melyet ebben az országban nem akarnak megérteni!Hova tűnt a múlt emlékezete azokból akik elsötétített ablakokból függönyrésen figyelték,egy hangos gondolatuk miatt, hogy jön - e az ÁVÓ fekete kocsija?Miért nem mondják el gyermekeinknek?Tudom!Az a korosztály kihalóban van,akik MEGÉLTÉK!De az azt következő nemzedék,a II.világháborút követő években születettek, mindent tudtak erről!És ezzel lezárul tudatunkban a múlt?Ami a jelen,és a legsötétebb jövőt vetíti előre!" Rabok legyünk,vagy szabadok?Ez a kérdés válasszatok! "

    VálaszTörlés
  3. Gábor felkészültsége tiszteletreméltó!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól beszéltél, látszott a rendőrön, hogy kínban van , mert ugye Neki teljesíteni kell a parancsot, de szerintem magában Neked adott igazat!

    VálaszTörlés
  5. Minden esetre beszéld meg a TASZ-al, hogy feltétlenül kérjenek kártérítést!

    VálaszTörlés
  6. Példamutató kiállás amit láthatunk és láthatnak azok, akik tehetősebb helyzetben vannak mint a kitartók!
    Tisztelettel:
    nemo...

    VálaszTörlés
  7. Szégyen, hogy a 21.században Európában ilyen megeshetett!

    VálaszTörlés
  8. A képek és a valóság önmagáért beszél !!!
    ÉBREDJ MAGYAR !!! ÉS GYERE KI A TÉRRE !!
    BESZÉLJÜK MEG CSELEKEDJÜNK EGYÜTT TEGYÜK RENDBE A JÖVŐNKET!!!

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Minden tiszteletem a téren jelenlevő "ellenállóké", és köszönöm, hogy helyettünk és értünk is teszik, amit tesznek. A Készenléti rendőrség alezredese szintén dicséretet érdemel!

    VálaszTörlés
  11. Sokunknak már régen nincsenek kétségeink afelől, hogy egy olyan államban élünk, amely már, nemhogy a saját állampolgárinak az emberi jogait nem tartja tiszteletbe, hanem a saját maga által megalkotott törvényeit sem.
    Az állam és az államot működtető Orbán rezsim törvényen felül helyezte magát. A jogállam biztosítékait, a fékek és ellensulyok rendszerét fokozatosan maga alá gyűrte. A jogállami intézmények élére pártkatonait, hűbéreseit ültette, a közmédiákat megszállta, a kereskedelmi médiákat állami eszközeivel nyíltan, szemérmetlenül terrorizálja.
    Az erősen kétségbe vonható választások következtében, a kétharmados többségével visszaélve, és itt a visszaélésre téve hangsúlyt, bábszínházzá silányította a demokrácia legszentebb épületét a Magyar Parlamentet, és bohócot csinált, semmirevaló bábukká degradálta a parlamenti ellenzéket is. A parlament elnöke, Kövér László, ezt ki is monda, egyértelműsítette az ellenzék felé, azzal a kijelentésével, hogy egyáltalán örüljenek, hogy ebben a parlamentben ülhetnek, mert egyébként nem oda valóak. ÉS valóban, igentisztelt ellenzék, mit is keresnek Önök ebben a bábszínházban?!

    Mindennek egy epizódja „csak” ez a törvénytelen sátorbontása a hatalomnak, amely annyiban mégis lényeges, hogy a bíróság gyülekezés törvény szerint meghozott döntését is semmibe véve, a magyar demokráciát átvitte a nyílt diktatúrába. A törvénysértést nem mások hajtották végre, mint akiknek esküt kötelessége lenne a törvényeink betartása és betartatása!
    ÉS még valami lényeges, ez az előre várható törvénysértést, nem keltette fel sem a sajtó, sem az ellenzék figyelmét. Ez is jellemző a magyar közállapotokra, meg főztek minket, mint azt a bizonyos békát, amely a lassan melegített fazékban észre sem vette, hogy közben főtétel lett belőle.
    Ébresztő Magyarország, már forr a víz a fazékban!

    VálaszTörlés
  12. "Jó reggelt Mindenkinek!
    Reggel 6 óra van, kétszer néztem végig a fenti riportot. A törvény sértések sokaságáról eset szó.A gyülekezési jogunk 2015.április 30-ig engedélyezett a Budapesti Főkapitány aláirásával. Tehát ha addig szól akkor miért alkalmazzák ezeket a diktatórikus elemeket. Miért éjszaka leple alatt bontják és szállítják el sátrainkat.
    Gondolom kényelmetlen lenne napközben a téren lévő turisták és emberek szeme láttára megtenni. Nem vállalják nyíltan a tettük súlyát.
    Milyen államban élünk? Ott ahol már az alapvető emberi jogokat is sárba tiporják?
    Jó lenne ha felébrednének már azok is, akik idáig csak fanyalogtak és a csendes elhallgatás mellett tették le voksukat.
    Ébresztő Emberek........ még nincs késő . A DIKTATÚRÁ-ban nem lesz aki kiálljon jogaitokért.
    Dr. Magyar György szavai jutnak eszembe....
    "Mikor értem jöttek, nem volt aki tiltakozzon".
    Ébresztő.......... !!!
    Hajrá Köztársaság!
    Hajrá 100 lábú újra építő O.GY.M Csapat!!

    VálaszTörlés
  13. Túl lett ez beszélve. De azért értjük. :D

    VálaszTörlés
  14. Csak nem képzelte, hogy a Putyint a sátrában fogadja??????

    VálaszTörlés
  15. Hülye ez az ember, én mondom. De legalább megvan az a káröröm része, hogy újabban alig alszik éjszakánként, mert ebbe az "elszigetelődött, fasiszta" országba egymás után érkeznek a külföldi államfők, közméltóságok Csak nem képzelte, hogy a Putyint a sátrában fogadja?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, Keletről. Nyugatról ha véletlenül erre jár valaki, az figyelmeztetni jön. Putyin nem lenne szívesen látott vendég a sátorban, az demokratáknak van fönntartva. De persze beengednénk, mert mi demokraták vagyunk.

      Törlés