2015. február 3., kedd

Amit velünk tetTEK tegnap, azt holnap Veled fogják

Ha ezt az alapigazságot mindenki megérti, akkor nem lesz diktatúra Magyarországon, ha meg ennyit sem, akkor Orbán azt csinál, amit akar. Mi bevállaltuk a Kossuth téren, hogy magunkra vonjuk a Narancstüzet, de ha a többség nem mozdul, akkor hiábavaló lesz az áldozatvállalás, csaxólok.




Magunkat a demokrácia őrlángjának nevezzük: első perctől látjuk és tudjuk, hogy erős provokáció a teljhatalmát fitogtatni akaró Rezsimnek az ottlétünk. Hogy mindenkinek világos legyen: ezért vagyunk ott. Olvasgatom a tegnal éjféli TEK-attakra adott netes reakciókat, és egy részük arról szól: ugye megmondtam. Igen, köszönjük, én meg megmondom, hogy a Nap reggel fölkel, és lám, fölkel, szuper, vátesz vagyok, mehetünk tovább. Természetesen tudjuk első perctől, hogy ilyen megtörténhet, azok tartanak velünk, az Ország Gyűlése Mozgalommal, akik elég bátrak és elhivatottak ahhoz, hogy megtegyék, amiről mások csak beszélnek. Föl vagyunk készülve a Téren mindenre, épp azért vagyunk ott, hogy rajtunk derüljön ki, mire hajlandó a Hatalom, és ne Rajtad, Kedves Olvasóm. Lehet ugyanis sok kommenttel találgatni, hogy épp melyik fázisban tart az önkényuralom építése, csakhát merő szócséplés: a mi Kossuth téri bőrünk azért van a vásárban, hogy kiderüljön az élő valóságban, tettekkel, hogy hol tartanak a Fijjug a diktátorkodásban. Szóval mi is tudjuk, hogy ilyen megtörténhet, sőt még ennél is többet tudunk, a különbség csak annyi, hogy mi nem megmondjuk, hanem megtesszük, hogy ne Neked kelljen.


Aki megnézi a tegnapi Merkel látogatás német tévériportját, az látni fogja 2:40-nél, hogy a Német Kancellár a kézfogás után körbefordul, és megnézi a Sátraink helyeit. Majd mond valamit Miviktorunknak, aki zavartan elkezdi betessékelni a Vendéget a Parlamentbe. Láttunk már ilyet, meg is írtam korábban, az elvek és erkölcsök másik végpontját jelentő Azeri Baltás Diktátor látogatásakor a keleti kényúr tett ugyanígy, és akkor a Felcsúti ugyanilyen zavartan tessékelte Őt is befelé. Csakhát az Azeri, ellentétben Merkellel egy diktátor, Putyinmacsóból nyomja a dolgokat, így az Ő betessékelése vagy 5 percig tartott, szabályos kis dulakodás zajlott a Parlament lépcsőjén a két minicár között a biztonságiak őszinte elképedésére: üde pillanat lett volna, ha összeverekednek. A helyzet ugyanis az, hogy a Kossuth téri táborunk ismertebb és elismertebb Európában, mint itthon: nagyjából minden EU ország közszolgálati tévéjének adtunk már főműsoridőben sugárzott riportot, és a német ARD is a párizsi tömegfelvonulás után azonnal rólunk tudósított, és nemcsak vágókép erejéig. Meg persze van német nagykövetség is, meg minden egyéb, szóval Angela Merkel pontosan tudja, mi történik ebben az Országban, és bizony Miviktorunk sátortakarító akciója aligha tett jót nyugati renoméjának.


Volt tegnap egy másik kommentelő csoport, számosságában kicsi, hangerejében nagy: Ők, bár magukat demokratának nevezik, megpróbálták elmagyarázni, hogy a TEK akciója igenis jogos volt. Hát persze, műellenzéki kollaboránsok, hát persze. Ugyan az egész nyugati világ fokozódó erejű egyetértésben bírálja a TEK puszta létét is, olyannyira nyilvánvaló, hogy egy minden demokratikus jogállami elvet letipró magánhadsereg, de Ti meg véditek, sőt. Értem én, hogy fotelnyeregben vágtázó nethuszárok Tuareg-ellenes gyűlöletben élik ki valós tetteik hiányát pótcselekvésként, de azért ennyire ostobának még én sem gondoltam ezt a fogyatkozó kiscsoportot. A tegnap éjféli TEK-attak ugyais mind logikai, mind jogi szempontból nyilvánvalóan megindokolhatatlan. Bármiféle előzetes jelzés nélkül, az utolsó utáni pillanatban, éjjel, a kommunikációs csatornák blokkolásával végrehajtott akció nem Európa, hanem a Vadkelet mentalitása. Aki ezt elfogadhatóvá akarja gyurmázni, az nettó Orbánszolga, mégha nem is tud róla, mert gyűlöletének beszűkült tudatállapotában ne várjuk el az értelmes gondolkodás képességét.


De az megnyugtató, hogy a neten legalábbis a kommentelők döntő többsége megértette, miről szólt ez az éjjel, és egyetértő támogatásáról biztosította az OGYM-et. Ez pedig fontos nekünk, mert bár tapasztaljuk, hogy nem könnyű a Honfitársakat az utcára vinni alkotmányos alapkérdésekben, de erőt ad, és mindaddig próbáljuk, amíg végül sikerül. Dobó István mondta vala Egervár védelmekor, hogy a magyar olyan, mint a kovakő: mentül jobban ütik, annál jobban szikrázik. Ez azért most nem teljesen így van, ha ma is igaz lenne, akkor per pillanat tüntetők tízezreivel lennénk a Kossuth téren, de nem vagyunk. De legalábbis az OGYM-nek van egy alapelve az első pillanattól: ami nem öl meg, az erősít. Ezt a gyakorlatban úgy érvényesítjük, hogy akár időjárási, akár hatósági behatásra zúzódnak le a sátraink, azokat mindig erősebb és minőségibb formában építjük újra. Hogy akik megtámadnak, tudják, minden attaktól csak erősebbek leszünk. És az alapelvünk szerint járunk el ma is: reggel nyolcra visszahozzák az alkatrészekre bontott sátrakat, és azokat újra fölépítjük, fapadlózatostól, szőnyegestől, hőszigeteléstől, viharálló rögzítéseken át a zászlóerdőig. De ma nemcsak magunk tesszük ezt: meghívtuk erre a sajtót, és ami még fontosabb: minden magyar demokratát, aki részt akar venni, legalább jelképesen a Demokrácia Kossuth téri Erődjének újraépítésében. Egész nap tesszük a dolgunk, este 8-kor pedig újraavatjuk az Erődöt. Várunk Titeket!

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!





















30 megjegyzés:

  1. SZIA GÁBOR! Mélységesen felháborított ami történt! Ezt szerintem nem szabad ennyiben hagyni! Konzultálni kellene vlami okos ügyvéddel, mert szerintem ez törvénytelen volt! A Bíróság határozatát nem bírálhatja felül a TEK!

    VálaszTörlés
  2. Ha most nem teszünk jogi lépéseket, akkor még inkább azt hiszik,hogy Ők a törvények felett állnak! Ezt nem hagyhatjuk és kártérítést is kell kérni!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon elszomorit az a tudat,mivel vasárnaptól lázasan itthon az interneten csüngök éjjel és nappal,hogy keresem mindenhol,hogy valaki egy részvétet küldött volna az OGYM-nek a tegnap éjjeli borzasztó esett miatt.Igen senkise volt.Nem tudom,hogy lesz tovább a civilek összefogása,hogy még a DEKA se vette,vagy nem akarta észre venni ami történt Velünk.Annyi elkeseredés és kudarc van bennem,hogy ilyenek lennénk mi Magyarok.Tudomásul kell vennem,hogy ilyen a magyar nép.Ettől fűggetlenül bízok,hogy az értelmesebb,ígazi magyar szívvel élők egymásra találnak.Most éjszaka meghívtam a sátor újjá építéséhez annyi embert amenyit a Facebook engedett.Tudom,hogy nagyon kevesen mennek el,de rá akarom ébreszteni Őket a borzalomra.Igen nagyon jól mondod.Ma velünk,holnap veletek történik meg mindaz a borzalom ami történt a Mozgalmunkkal.Tudomásul kell venni,hogy Orbán a jövőben ettől kegyetlenebb dolgokat fog elkövetni velünk magyar emberekkel.Nagyon jól példázta a tegnapi Merkel kancelárasszonnyal szemben tett cinikusága.Orbán már tudomásul kell venni,hogy úgy gondolkodik és cselekszik ahogy Putyin.Fel kell készülnünk és ellenálni az Orbán diktatórikus,fasiszta elkövetkező cselekedetei ellen.Én igérem,hogy bármikor feláldozom az életemet,hogy megállítsuk Orbán további nép pusztító politikáját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, szerintem is hiba, hogy a demokratikus ellenzék nem vállalt demonstratíven szolidaritést az OGYM-mel. Én a magam részéről itt és most megteszem (meg máshol is, ha alkalmam lesz rá). Ennek oka azonban nem feltétlenül és kizárólag az ellenzék romlottsága, bár követnek el hasonló nagyságrendű és még nagyobb hibákat naponta. Az OGYM és ezen belül Tuareg személyisége meglehetősen ellentmondásos és az ezzel kapcsolatban felmerülő problémákat nem is nagyon lehet velük megbeszélni (ebben mintha hasonlítana Orbánra és Gyurcsányra...). Én a magam részéről csak annyit jeleznék, hogy nem szívsen lennék egy olyan politikai közösség tagja, aminek egyetlen vezetőjét havonta kétharmaddal újraválasztják... Feltételezem, hogy az ambivalens hozzáállás az ellenzéki partnerek részéről ennek is tulajdonítható. A magyar politikában és ezen belül a demokratikus ellenzékben még nem vert gyökeret az a szokás, hogy kudarc esetén a hibát elsősorban magunkban keressük. Enélkül pedig nem lesz győzelem, sem az OGYM-nek sem az Orbán-rezsim ellenzékének általában.

      Törlés
  4. Éljen a szadeszos Che Guevara!Nélkületek nem tudjuk,mi lenne velünk.Demokratákok..Csakis kozmopolita fogorvosokat akarnánk az élünkre,és ezért majd százezerszám örvénylünk màrcius 15 én a Kossuth téren..

    VálaszTörlés
  5. ..és, ha nem hozzák vissza? :O

    VálaszTörlés
  6. T. Nagyzoltanpeter!
    Ugyan, áruld már el, ha ekkora fidesz-seggnyaló vagy, mi a bánatos f@szért írogatsz ide?
    Menj az MNO-ra, ott a fajtáddal nyugodtan mocskolódhatsz!

    VálaszTörlés
  7. Én azért megnyugodtam, hogy a demokrácia "lángja" újra lobog.

    VálaszTörlés
  8. Nem értek egyet azzal, hogy az "Ország Főterén" sátortábort állítson bárki is!
    Nem értettem vele egyet 2006-ban (...főleg! Szaros-hugyos csürhe!), de az OGYM akció sem tetszik. Én spec. ezen a téren tiltanám a kitelepülős tiltakozásokat. Tüntetések, megmozdulások és gyűlések OK, amíg talpon bírja a tömeg...
    DE!
    Ha már engedélyezték, akkor az eltávolítás tegnap törvénysértő volt!
    Egyszerűen felháborító, hogy lazán tapossák sárba a jogot és akkor írják át - akár visszamenőleges hatállyal is - a saját szájuk íze szerint, amikor kedvük van hozzá!
    Ez simán aljasság és a gyávaság jele!

    VálaszTörlés
  9. T. Bakó Zoltán!
    Ez a demokrácia! Jogod van egyet nem érteni, és ezt elmondani. De ha már nem értesz egyet, akkor mondjál jobb módszert a fidesz-maffia és a csúti görccsel szemben! Mert kritizálni könnyű! Gábor és az OGYM elkezdett valamit, ami szemmel láthatóan zavarja a tolvaj kormány köreit. Lassan fél éve az első vonalban küzdenek a hatalommal, a "demokratikus ellenzékkel", a természet erőivel szemben. Szerinted egy 3 órás tüntetés a Hősök terén is ennyire zavarná a narancsnyikok vezérkarát? Mert szerintem azt le se sz@rnák. Az OGYM-mel szemben pedig a nyílt törvénysértéstől sem riadtak vissza. Akkor nem lehet, hogy mégis ez a célravezető módszer?

    VálaszTörlés
  10. Révész Gábor!

    Nem mondok!
    Azért, mert nem ízlik a feltálalt étel, még nem kell jobbat főznöm! Vendégként is kritizálhatok, nem kell mesterszakácsnak lennem!

    Viszont a mondandómat nem értetted meg!

    Én az Országház előtti teret ugyanolyan sérthetetlen területté nyilvánítanám, mint a Fehér Ház parkját. Megengedhetetlen szerintem, hogy elcsúfítsák sátrak, lacikonyhák és egyéb nem odaillő építmények!
    És demagógia azt mondani, hogy"persze, mert akkor látszik, hogy..." - blabla! Pont Tuareg írja, hogy enélkül is tudnak róluk!
    Ahogyan a hajléktalanok ügye sem oldódott meg azzal, hogy az aluljárókból elűzték őket, de ettől még nem ott a helye sok koszos, alkoholos befolyásoltságú embernek! Igen, megoldás kell, de az biztosan nem az aluljáró!
    És attól még tudjuk, hogy léteznek, főleg, ha a hosszú sorokra gondolunk, amik ételosztások idején rövid idő alatt keletkeznek...

    Egyébként pedig azt írtam, hogy a jelenlegi helyzetben támogatandó a jelenléte az OGYM-nek, hiszen törvényesen vannak a területen! De ettől még nekem nem tetszik...
    Tehát ne forgasd ki a szavaimat, ha kérhetem!

    VálaszTörlés
  11. T. Bakó Zoltán!
    Igyekszem senki mondanivalóját nem kiforgatni...
    Nem értek egyet Veled több ponton sem.
    A főzős hasonlat kicsit sántít, hiszen azért az ételért Te fizetsz, tehát minden jogod megvan a kritizálásra. Itt elvekről van szó, ezért írtam, hogy javasolj jobbat. Még csak nem is azt írtam, hogy csinálj jobbat...
    A Fehér Ház kerítése előtt mindennaposak a demonstrációk. Bent nem, mert biztonsági okokból tilos. A Kossuth tér más, az közterület, és normál esetben ezer és egy ember kószálhat rajta. Akkor pedig mi a gond a demonstrációval?
    Igen, tudnak az OGYM-ről, de csak azért, mert szem előtt van az első perctől. Szerinted ha ezt a sátrat mondjuk a Széll Kálmán téren verik fel, foglalkozna vele a média?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ennyire bonyolult egy szöveget értelmezned, akkor inkább ne kommunikáljunk!

      Törlés
  12. Először is a sok jogtalanság közepette az egyik legnagyobb disznóság, hogy az ortbánvitézek tekesítették kommunikációs vonalainkat, ezért diszkréten üzenem az ügyeleteseiken keresztül mindannyiuknak, hogy kapják be.

    Elvileg a Tekes hordáktól a készenléti ezred rendőreinek meg kellett volna védeniük a jogainkat.És eltávolítani a jogszerűtlenül fellépő féllegitim magánhadsereg tagjait.

    közjáték:

    fél négy és négy óra között a készenléti ezred szolgálatot teljesítő tagjait kötelékben vitték pisiltetni, ahol a legtöbb gondjuk a szuszpenzorokkal támadt a legénykéknek. Akkor különösnek tartottam az eljárást, utána értettem meg, hogy olyannyira helyismerettel nem
    rendelkező állományt vetettek be, akik azt sem tudják hol a vc. Arról már nem is beszélve, hogy a tökvédőik használatát most próbálgató vitézek bizony nem biztos, hogy alkalmasak volnának rendet tartani.

    A zsúrfiúknak és a szalon-mozgalmároknak ugyanazt ajánlom, mint a bevezetőben a tekeseknek!

    VálaszTörlés
  13. Az a tüske a köröm alatt (OGYM) bizony komoly bexarást okozott feneséges vezérkarunk még feneségesebb vezérének.. é mivel sosem szokott hozzá igazán, hogy kikérje okosabbak tanácsát, rögtönzött.. ahogy szokta.. az utolsó pillanatban.. vagy azután.. nem mérlegelt.. a látvány kielégíthette.. (nagy kielégülés lehetett - mindaddig, amíg a helyszínen Merkel ki nem mutatta, hogy valami hiányt érez.. ).. és most szépen várhatja a következményeket.. no nem biztos hogy az MTI-től.. A tegnapi napnak még nincs vége.. az utójáték folyamatban.. ha egy kissé kínos lesz.. ugye ki mit főz, azt eszi.. hogy aztán a fizetett vagy súlyosan megtévesztett kommentelők mit is mondanak, nem lényeges.. mert a kutya ugat, a karaván halad.. Nekünk haladnunk kell!! (ők meg hadd ugassanak.. azért fizetik/tartják őket..)

    VálaszTörlés
  14. Mi a gond? Ma vissza lehet vinni a cuccot, s lehet ismét táborozni.

    VálaszTörlés
  15. Zoltán Lukács Tetszett a hozzászólásod. Valóban " a magyar politikában és ezen belül a demokratikus ellenzékben még nem vert gyökeret az a szokás, hogy kudarc esetén....." Igaz. Oda kell eljutnunk, hogy nem csupán az ellenünk elkövetett vétségek miatt háborgunk, hanem az általunk (és/vagy a vezetőink) által okozott hibákat, rossz megoldásokat elismerjük. Nem másra/másokra tologatjuk a kudarcok okait. ( (Gyurcsány F. megtette/teszi folyamatosan. Azt is mondta, hogy előbb kellett volna. " No, "Jobb későn, mint soha.") Enélkül nem valósulhat meg tényleges összefogás a demokr. ellenzék közt. Anélkül meg kizárható a győzelem esélye. (Képesek voltunk/vagyunk szembenézni a közelebbi/távolabbi múltunkkal? Hiszen minden erővel azt is szeretnénk elfelejteni/másokra kenni/megszépíteni, akár a történelmünknek a meghamisítása árán!! S a hamisításnak szobor is emelhető. :(( ) Nincs sok időnk, ha nem akarjuk "marasztalni" Orbánt és az általa felépített diktatúrát.
    !!

    VálaszTörlés
  16. Emlékszem,egyszer valaki mesélte,hogy a kis unokájával sétált a Parlament előtt még az "átkosban"a gyereket még az oroszlánra is felültette a kutya se törődött vele.Akkor valahogy nem féltek az emberektől a "bentlakók"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert akkor nem volt még annyi véresszájú ellenforradalmár mint most :)

      Törlés
    2. Lajos! Abban az időszakban az emberek még a saját lakásukban is csak suttogva mertek olyat mondani ami nem tetszik a hatalomnak. Soha nem lehetett tudni melyik szomszéd a besúgó! Rohadt egy világ volt a Kádár rendszer, ugyan olyan mint Orbán rendszere!

      Törlés
  17. Ha az engedélyezett és jogosan felállított sátrakat azért takaríttatták el orbánék, mert az számukra illegális, akkor a Magyarok főleg jogosan takaríthatják el az orbán vezette diktatúrát, mert az illegális ! Csalással ,erőszakkal ragadták magukhoz a hatalmat , néhány idegen zsoldossal és s,,,g és talp nyaló júdással ,akiket a Magyarok keserves forintjaiból fizetett le.! Hatalomra verekedésüket arra használják fel, hogy egymásnak osztogatják a Magyar értékeket,fosztogatják a kasszát ,,elüldözik a Magyarokat saját hazájukból, eltetetik lábuk alól azokat, akik róluk sokat tudnak. Elég volt belőlük ! Ne élősködjenek tovább senkin !!!

    VálaszTörlés
  18. Na megjött a radikális szekció....

    VálaszTörlés
  19. Most beszél a szadeszos Che Guevara Bolgár úrral.Fenomenális.A hiéna a sakállal..

    VálaszTörlés
  20. Amúgy ne nagyon rendezkedjetek be mert nemsokára jön Putyin. Megint lebontanak benneteket. Csaxólok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komiszár: Újra vissza lesz állitva, mint ahogy most is.

      Törlés
  21. Olyan helyen voltam szombat óta, ahol csak a 'kincstári média fogható, csak ma, hazaérkezésem óta értesültem arról, hogy mi történt velünk. Ez elképesztő packázása a hatalomnak, és totális érzéketlenség, szolidaritás hiánya az ellenzék részéről.
    Ezt nem hagyhatjuk ennyiben!
    Az eredeti állapot visszaállítását, követelnünk kell, valamint a kártalanításunkat is!

    VálaszTörlés
  22. Én ia amondó vagyok, hogy jogi elégtételt kell venni a TEK-en!

    VálaszTörlés
  23. Az mégse járja, hogy mindenki fölé emelik magukat és még a Bíróság határozatát is semmibe veszik!

    VálaszTörlés