2015. február 15., vasárnap

TEK-levél érkezett - az Igazság pillanata

Nakérem, illatos levél érkezett, szaglik a rendőrállam bűzétől: február 17-én, kedden, hajnali 3 órakor ismét eltakarítják a sátrainkat a Kossuth térről, amit persze másnap ismét újraépítünk, immár harmadszor két héten belül. És aznap éjszaka minden kiderül hazánk közállapotairól.




Kezdjük a cím első felével, a TEK-határozattal. Látszik, hogy tanul a jogi szívatásokból a Geci magánhadseregének főnöke, ugyanis beleillesztettek a Merkeles határozathoz képest egy újabb rendelkezést. Ettől pesze nem lett védhetőbb a kétharmados gyülekezési törvény alapján bírósági döntésekkel megerősített jogerős ottlétünk elleni támadásuk, de legalább az kijön belőle: Ők is érzik, hogy kéne még pár hivatkozási alap, hátha kisebb lesz a bírósági bukta. Nem lesz kisebb, csaxólok, csak még nagyobb hülyét csináltok Magatokból, ugyanis az új passzus beillesztésével immár Magatok is elismeritek, hogy a korábbi cinkes volt, könnyebb dolgunk lesz Veletek szemben a tárgyalóteremben. Első sátorbontásunknál a TEK, a másodiknál a Készenléti Rendőrség ugyanis határozatában kizárólag személyek mozgásának korlátozásáról írt, aztán mégis lebontották a sátrakat, biztos nagykiterjedésű élőlénynek tekintették. Hát most belevettek egy pontot, ami a veszélyes tárgyak bevitelének tilalmáról, illetve a már ottlévők eltávolításáról szól. Na, akkor innentől már azt is megtudtuk, hogy a sátraink veszélyes tárgyak, még a végén egy összecsukható szék távollétünkben megtámadja a Cáratyuskát, esetleg a Delete Viktor táblánk kel önálló életre. A sátraink kizárólag a Felcsúti Geci pszichéjére veszélyesek, de arra nagyon, csakhát ilyen pont nem szerepel a rendőrségi törvényben, tán majd utólag beillesztik.


Akik a múltkori rendőrattaknál készült videót megnézték, könnyebb helyzetben vannak, de röviden elmagyarázom, hogy megint milyen törvényeken sikerül taposniuk a surranójukkal. Egyrészről van az OGYM-nek egy alkotmányos alapjoga, kétharmados gyülekezési törvény szerint, bírósági jóváhagyással: nekünk április 30-ig jogunk van tüntetni infrastruktúránkkal együtt a Kossuth tér kellős közepén. Ezzel szemben áll egy szintén kétharmados rendőrségi törvény, ami a védett személyek biztonságát garantálja. Két kétharmados törvény ütközik a végrehajtás szintjén, nem ritka pillanat, ilyenkor jön egy hatóság, vagy bíróság, amelyik mérlegel, hogyan tudja a megfelelő kompromisszumot megteremteni, hogy mindkét törvény egyidejűleg teljesülhessen. Budapest területén az elsőfokú hatóság a BRFK, a másodfokú pedig a Fővárosi Törvényszék. Magyarul: a TEK akar valamit, az OGYM is akar valamit, és ilyenkor jegyzőkönyvezett egyeztetést kell tartani megtalálandó a helyes középutat. Ja, és mindezt időben megtéve, hogy ha bármelyik fél a BRFK-s egyeztetés eredményével elégedetlen, akkor legyen ideje a Fővárosi Törvényszékhez fordulni jogorvoslatért. Nézzük, hogy játsszák le ezt Rendőrék a gyakorlatban.


Tegnap este 20.18-kor kaptam hivatalos BRFK-emailt a postaládámba, az efölötti képen látható eredetiben. Hát ez ugyebár nem egy meghívó egy egyeztetésre, hanem egy utasítás, hogy húzzunk a rákba. Magyarul a BRFK, akiknek az volna a feladata, hogy ugyanúgy védje a mi gyülekezési jogunkat, mint a TEK-rendelvény teljesülését, egyszerű TEK-végrehajtóként jár el, semmiféle egyeztetést nem tart. Első törvénysértés kipipálva. A közlést az akció előtt 54 órával teszik, holott a gyülekezési törvény 72 órás fellebbezési határidőt ír elő, és a Bíróságnak további 72 órája van döntést hozni. Putyin érkezése nem tegnapi sztori, bőven elég ideje lett volna a TEK-nek időben kiadni az ukázt, hogy az összesen hatnapnyi jogorvoslati eljárási idő betartható legyen. Sem a TEK, sem a BRFK nem hagyott lehetőséget a jogorvoslatra, törvénysértés kettő, kipipálva. A TEK határozata Budapest Rendőrfőkapitányát jelöli meg mint illetékes végrehajtót, ám a BRFK emailjét ismét csak századosi posztról postázták, abból nem derül ki, hogy az egy tájékoztatás - amit egy százados is megtehet -, vagy pedig határozat, amit viszont kizárólag Budapest Rendőrfőkapitánya hozhat meg, ám az Ő aláírása seholse nincsen. Törvénysértés három, kipipálva.


Vannak még finom kis további jogsértések, de nem szakdolgozatot írok, hanem cikket, ezért a lényegre koncentrálok, az pedig ez a három föntebb leírt törvénysértés. Amelyek ráadásul immár harmadszor történnek meg, a folytatólagosság pedig súlyosbító tényező lesz a bírósági eljárásokban. Alkotmányos alapjogokat, kétharmados törvényeket, jogerős gyülekezést vesznek semmibe Rendőrék, nyilvánvaló politikai megrendelésre. És akkor itt visszatérve a cím második részére: az Igazság pillanata. Ha bármelyik magyar politikai közszereplő, tüntetésszervezőtől kezdve a parlamenti képviselőkig megkérdezi az első arra járó jogászt, hogy vajon igaza van-e a Szabónak, és itt a demokrácia alapjait nyírják ki éppen, akkor rövid választ fog kapni: igen. Demokratikus alapjogok védelmében, pláne egy egyre kevésbé lopakodó, inkább nagyonis nyomuló diktatúrával szemben pedig minden demokratának kötelessége föllépni. Nem mérlegelheti, hogy épp szereti vagy gyűlöli azt, akivel szemben a diktatúra intézkedik: ha nem áll ki a másik jogának védelmében időben, akkor a sajátját is el fogja veszteni, és közben azt is megmutatja az átlagpolgárnak, hogy mire is számíthat, ha eltiporják: semmire. Úgyhogy kedd hajnali háromkor kiderül, ki európai demokrata politikai közszereplőink közül, és ki nem az. Meglátjuk, megmutatjuk, megírjuk, tanulságos lesz. Mindannyiunknak.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


39 megjegyzés:

  1. Miénk itt a tér?

    http://youtu.be/xya_wkc8m9M

    VálaszTörlés
  2. Szabó úr. Becsülöm munkásságát és kitartás. Letudnék vezetni dolgokat de, már nem látom értelmét. Nem elkeseredett vagyok, mert remény az mindig van.

    VálaszTörlés
  3. Kedves szadeszos fogorvos. A kutyának sem kellesz-a féleszű gyurcsányi sem hajol le érted.Hiába van "igazad".És talán azért van így,mert úgy szólithattalak,ahogy.Akármennyire ellenszenves némely fideszista,titeket,mégegyszer-soha.Nyugodtan elhúzhatsz oda,amely névvel a Simicska illette dicső vezetőnket.Nem kell,hogy a jogainkat hasonló figura képviselje.Majd mi magunk,ha eljön az ideje..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Nagy egybeírott ! Ez az "ej ráérünk arra még" hozzállás, a személyeskedő bunkóság és az agyhalál viszi az orbán-ellenzéket a sírba...
      A "titeket mégegyszer soha " kitétellel meg nem tudok mit kezdeni, mert nincs információ-tartalma: ki az a titeket ?, mikor voltak a itt akiket soha ?
      A helyesírásról már nem is beszélve... :)

      Törlés
    3. Várod a nácikat Nagyuram?

      Törlés
    4. A szadeszos fogorvos szimbolikus.is.1989 ben sokan bevettük a "szadeszos fogorvosok" demokrácia dumàját.Aztán lett,ami lett.Tehát a tapasztalat tükrében ne kérünk senkiből,aki 94 után szadeszozott.Arra már nincs mentség..

      Törlés
    5. Túl sok az agyhalott ebben az országban, és sokan közülük hatalmon is vannak, a többi meg kommentel. De a fényhez egy gyertya is elég, hogy ne legyen sötét! Hajrá!

      Törlés
    6. Kedves NagyZoltánPéter! Szóval amit lehet rólad tudni: Péter, Zoltán és Nagy vagy. Meg nagyon gyenge helyes-író. Írásod tartalma kb. az egymilliomodik itt a neten. Ha semmi újat nem tudsz, ráadásul saját magadtól, akkor minek vagy itt? Tenni, értelmesen írni, hajrá drukkolok neked. Másokat alázni ezen a szinten óvodás szokás. Nőj fel a feladathoz, képezd magad! Akik Tuareghez csapódtak, akarnak valamit a gyerekeikért, s talán még érted is. Érted?

      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  4. Teljesen egyetértünk! Hajrá Tuareg! Hajrá Köztársaság!

    VálaszTörlés
  5. Kedves szadeszos fogorvos. A kutyának sem kellesz-a féleszű gyurcsányi sem hajol le érted.Hiába van "igazad".És talán azért van így,mert úgy szólithattalak,ahogy.Akármennyire ellenszenves némely fideszista,titeket,mégegyszer-soha.Nyugodtan elhúzhatsz oda,amely névvel a Simicska illette dicső vezetőnket.Nem kell,hogy a jogainkat hasonló figura képviselje.Majd mi magunk,ha eljön az ideje..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves NagyZoltánPéter! Mikor jön el az ideje?

      Törlés
    2. Eljön.Amikor az őszinte beszéd ideje is.

      Törlés
    3. Demokrácia van!Szabad véleménynnyilvánítás!Abba meg nevetségesen ostoba megnyilatkozások is beleférnek Nagy Zoltán Péter!Dícséretére - idelátogatott!

      Törlés
  6. Figyu Nagyzoltán! Én sem csípem Tuareget, mert azt gondolom róla hogy nagyzol tán, meg hogy öncélú, önfényező, meg nem is igazán demokrata, de hozzád képest maga az isten :DDD
    Egy baromi nagy vén fax lehetsz. Kb akkora mint a Savasbácsi :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha te mondod..Én még "láttam Lenint"..(a szadeszos "kemény mag").Ez a Szabó erősen emlékeztet rájuk.(azok is csak verbálisan demokratáztak,egyébként nem voltak azok.Az önfényezés is passzol,amit találóan megjegyzel).Szóval mit lehet ezen a pojácán imádani?Győzz meg!

      Törlés
    2. Kedves egybeírott, aki téged olvas, azt hiheti, hogy a demokráciának nevezett rendszert 1990-től valami tisztán SZDSZ/szadeszes kormány és parlament irányította és alakította, s tette elviselhetetlenné, antidemokratikussá. Ha esetleg nem emlékeznél, akkor ezt először Antall/MDF csinálta.. aztán az ő bénázásuk alapján az MSZP.. aztán a Fidesz.. Az általad nem nagyon kedveltnek látszó SZDSZ (és elődszervezete a Szabad Kezdeményezések Hálózata) csupán az a csapat volt, ami nélkül ma sem demokrácia sem parlamentarizmus nem lenne Magyarországon.. Ami tényleg hozzájuk fűződik (90 után) az a Békesi-program meg a Sulinet program. Köztudott, hogy Békesit ki kellett nyírni (részleteire nem térek ki), az ehhez szükséges idő alatt annyit romlott a gazdasági helyzetünk, hogy a jóval radikálisabb Bokros-csomagra lett szükség (ami az egyik legsikeresebb bár nem fájdalommentes program volt országunk legújabbkori történelmében).. Nem is igazán értem mi a bajod az szadesszal, ami valójában sosem volt meghatározó kormányzati tényező.. (a rendszerváltás előkészítésében az volt, megvalósításában ill félrevitelében már mások vitték a főszerepet.) Tudom, hogy nem ez a legalkalmasabb hely ennek kivesézésére, DE olyan vádakat kapkodsz itt elő a nemlétező semmiből, hogy muszáj reagálnom, és megkérni TÉGED, hogy a puszta vádaskodáson kívül valami bizonyítékkal is jöhetnél ezekben a sanda állításokban.. (csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem voltam sem hálózatos sem SZDSZes akkortájt, tehát nem hazabeszélek, csupán a tények érdekelnének.. mondom: TÉNYEK!!). Gábor majd megvédi önmagát, nem hiszem, hogy rám szorul ebben.. DE ezekre a sanda hazugságokra rá kellett kérdeznem... annak a kornak tanúja és tevékeny résztvevőjeként.. és sok részletkérdés ismerőjeként is!! Válaszod előre is köszönöm!!

      Törlés
    3. Köszönöm a civilizált válaszod.Annak a kornak én is az egyik tevékeny résztvevője voltam.A sok részletkérdés ismerője is stimmel.Pc nyelven szinte lehetetlen megválaszolni a kérdésed.Gondold meg-amely országokban nem volt szadesz-illetve mögötte gyűlölködő kisebbség ("mi jobban gyűlölük titeket mint ti minket" (Kornis)) azokban normálisabb az élet,nincs alapdolgoknak kettős olvasata,és nem áskálódik a "kisebbség" külföldön a pozicióit javitandó.Még sorolhatnám.(Országkirablás stb.A Tardos Marci a "privatizáció privatizációját "akarta..) Orbán megválasztása mindezekre adott reakció volt.Akit mint harcostársat jól ismertem,amiként a Tölgyessy barátomat és a többi hasonlót is.Ez a Szabó az akkori (mára leszerepelt,csalódást okozott okoskodó) hangot idézi-amelyet egy tucatnyi rajongó sztàrol.A féleszű Feri jelenség mikro kiadásban.És szerinted van ember,aki elhiszi,hogy a szadeszos fogorvos rikoltásától fog Orbàn elmenekülni március 15én,és majd 100.000 ember fogja pajzsra emelni mint Mátyást a Duna jegén?Én attól tartok,a Szabót a hazafiak előbb meghempergetik tollban és szurokban,majd kiseprűzik..Ez itt Fèlázsia.

      Törlés
    4. Persze, további jó barátaid még George Bush, és Gorbacsov, és mindezt kamunicken nyomod, mint bátor rendszerváltó... Ritkán írom, de elgurult a gyógyszered :)

      Törlés
    5. Kamunicken.Tudod,89ben mint "renszervàltó" a szadeszt magam is benyaltam.Aztán a tapasztalat .Árpi bácsit még megszavaztam-nem ismervén a múltját.90 nyarán már érezhető volt,hogy valami nem kóser.Aztán az önkorm választás másnapján a kemény mag leváltotta a Pétert.Demszkíj nyaralójában,"demokratikusan".91 febr 21 paksi frakcióülés-Kis János bejelentette,hogy vissza kell hozni a "szocialistákat".Ez már a teljes szakítás.A Tellér Gyuszi művében-másodfajú pártdráma-(megvan a neten)-megnézheted a részleteket..Ennyit az elgurult gyógyszerről.

      Törlés
    6. Ezek urban legendek, széleskörben föllehető Jobbikos baromságok a neten. Tölgyessy nem akkor volt pártelnök, mikor írod, ilyen súlyú tévedés pedig kizárt. Kamuzó kamunick :) Tellár, meg mint hiteles SZDSZ forrás, még jó hogy nem Kövérlacát citálsz... Röhejes vagy :D

      Törlés
    7. A Péter frakcióvezető volt a puccsszerű lemondatásáig.Elnök később lett-hiába mondtuk neki,hogy ellehetlenítik és nem èrdemes-aztán úgy lett.(én már akkor kiszálltam).A Tellér nagy szakmai tekintely volt a megalvadt struktúrákkal,amit a vidèki tagság(akkor még volt) kajolt.(Később Orbán áthangolàsában nagy szerepe volt ugyanennek)94ben sokallt be,a Gyula,a koalíció miatt.Az első Orbán ciklusbsn a Tóth Gy Laci barátunk (szintén volt szadeszos) min.eln .tanácsadó testületet szervezett,amelyben a Gyulával együtt benne voltunk..Amit ( sok rosszat) Orbán a szadeszról tud-tőlünk tudja+a tapasztalat..

      Törlés
  7. Gábor! Van egy olyan érzésem, hogy előbb utóbb pénzbe kerül majd nektek ez a bontás, meg a retúr fuvar.
    Nem kívánom, hogy így legyen, de addig variálszés nyilvánvalóvá teszed a "fuvarigényedet", míg a Geci TEKje kiokosodik..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre a BRFK küldött nekem egy egyezségi ajánlatot, hogy az első költöztetésnél okozott kisebb fizikai károkat 18 ezer forint értékben megtéríti, ha elfogadom. Ez egy gesztus, tehát elfogadom. Megint tévedtél Che.

      Törlés
    2. Kedves Che, részben igazad is van.. pénzbe kerül.. igaz, nem az OGYM és nem Gábor fizeti meg, hanem a TAGSÁGUNK, ami aktívan résztvesz a dolgokban.. igaz, elsősorban az idejével.. meg a lelkesedésével. munkájával.. DE talán ismered: az Idő = Pénz... Van viszont egy hozadéka is.. ami nem mérhető pénzzel.. Jobban összekovácsolódik a CSAPAT.. MÁSOKNAK is világossá válik a jelenlegi hatalom természetrajza.. LELEPLEZŐDIK a diktatúra működési mechanizmusa.. KIDERÜL hogy vannak akik NEM FÉLNEK!! (és még lehetne itt folytatni, de legyen ennyi elég..)
      Azt hiszem, hogy a közgazdaságban/piaci viszonylatban lényeges ár/értékarány nem is olyan rossz itt.. országos viszonylatban sem..
      Szóval akkor ki is fizet és miért??? az elszámolás még hátra van.. Forintban is, meg másban is.. tehát majd meglátjuk.. Még tán TE is.. (ha a szemüveged engedi..)

      Törlés
  8. Helló Mindenki!Hát sajnálom,hogy ilyen negatív hangok is megszólalnak,de itt legalább ténylegesen működik a demokrácia!Ezekkel a negatívnak gondolt (Szadeszes)-jelzővel szerintem vaktölténnyel való pufogtatásának, esete forog fenn!Mi a jogállamért,demokráciáért és a köztársaságért jöttünk össze,úgy gondolom ezzel egyetérthetünk és egységet képezünk!Ellen fogunk állni ezek megvalósításáig minden önkényuralmi megnyilvánulásnak és hatalomnak,a még létező tőrvényes lehetőségeken belül.Nem állhatunk le félúton,éljen a Köztársaság!

    VálaszTörlés
  9. Sajnos a "...jogellenes cselekmények megelőzése érdekében ..." kifejezés miatt nem lesz esélyetek a tárgyalóteremben. Sem pro és kontra nincs arra jogszabály, hogy konkrétan milyen anyagok és eszközök azok amelyek ilyen cselekményeket elősegíthetnek. Adott esetben egy kiskanál is lehet az. Természetesen igazad van a határidőket illetve, de DE mi történik ha a bíróság igazat ad nekTEK. Az minduntalan csak az ilyen események után fog megtörténni, amikor is már nincs tétje a dolognak. A demokrácia és a demokratikus ősokok "legalább egy szavazás szükséges mégpedig az, hogy a többség döntését mindenki önmagára kötelező érvényűvé teszi" Egyetértek veled abban, hogy azoknak a szabályzóknak a be nem tartása a jogérvényesítők részéről amelyek a demokratikus "ősokot" sértik megkérdőjelezik az adott ország demokratikus voltát, azaz, ez egy mutató amely azt mutatja, hogy önkényuralom van, vagy népszuverenitás..... Ismerve a modernkori demokráciák -nem tiszta demokráciák- és hatalmi ágak különválasztásán alapuló működését (annak hiányának hatását) valamint a nemzetközi gazdaság lobbi tevékenységét, és a média tömegbefolyásoló hatását, érdeklődve várom bukásotok történetét... Mert a hatalom sohasem annyira erős hogy mindíg felülkerekedjék hacsak nem változtatja át az erejét joggá az engedelmességet pedig kötelességgé. Innen az erősebb joga, látszólag senki sem veszi komolyan mégis alapelvnek teszik meg.....Ezt a fejekben kialakúlt alapelvet próbálod meg társaiddal megváltoztatni, de két résztvevője nem akarja ezt. A hatalom, és a nép.... Egyértelműen látszik hogy a magyar vezető politikai elit nem megfelelő a demokratikus hatalmogyakorlásra, de sajnos jelen pillanatban a nép sem képes alapjogát gyakorolni a szabad vlasztást. Mind a kettőnek a felismertetése nemes és hazafias tett. Bebizonyítani hogy a vezető politikai elit nem képes a hatalmát gyakorolni, azaz demokratikusságát kell jogilag mindenki számára félreérthetetlenül megkérdőjelezni, semmissé tenni, a másik ezzel arányosan, a néptömeggel felismertetni, hogy választási helyzetben van. Igen is képes változtatni... A kérdés, amelyet egy szociológus barátommal fejtegetünk nap-mint nap, a "kritikus tömeg". Ami alatt mi azt értjük hogy mi az a rossz életkörülmény, vagy politikai helyzet, ami mellé a megfelelő kis fricskát adva az egyes emberek elégedetlensége akkora mértékben nő, hogy tömeggé kovácsolódik, és él a választás lehetőségével, (az arányokat ha elrontjuk olyan mint a bomba, a népszavazáshoz elegendő aláírás gyűjtéstől, a fegyveres forradalomig) . Szóval hajrá.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Több mint elgondolkodtató. Grat...

      Törlés
    2. Sok mindenben, sajnos , igazad van. Kar hogy Nemetotrszagban vagy es nem itt es hogy szociologusokkal 'fejtegetsz' ahelyett, hogy eszedet bedobnad es ott lennel a teren....

      Törlés
  10. Kedves Pásztor István! Mi vagy az OGYM bukhat.. és egy-egy bírósági döntésben sokminden érvényesülhet ide is meg oda is.. DE ne hidd, hogy mindez nyom nélkül marad, múlik el.. Ha mi nem, akkor azok, akik utánunk jönnek, akik okulnak harcaink és tevékenységünk "hibáiból" majd végigviszik és sikeresek lesznek.. Én még emlékszem, amikor az első "ellenzéki" megmozdulásokon nagyon kevesen és sokan félve jöttünk össze.. MA már ezeken a bénázásokon túllépett az ország, az elégedetlenek.. tömegesen.. A történelem nem állítható meg.. lehet, hogy kitér vagy megáll (látszólag! - mert csak erőt gyűjt!!).. de beérik.. Hogy aztán mikor, az már rajtunk IS múlik..
    Hát rajtunk ne múljon, amit tudunk, azt megtesszük!! HAJRÁ!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kimaradt: Vannak még bíróságok, ahova fellebbezni lehet.. a "gumiparagrafusok" önleleplezővé válhatnak konkrét esetekben.. DE csak akkor.. és ha a nyilvánosság elé kerül.. (ezzel meg nincs probléma..)

      Törlés
  11. "2015. február 15.
    A Demokratikus Kerekasztal állásfoglalása
    Az AB 3/2013. február 14-i határozatával egybehangzóan a DEKA nem tekinti egy demokratikus társadalommal összhangban lévőnek a politikai véleménynyilvánításra irányuló békés gyülekezést pusztán azon okból korlátozni, hogy azt védett személyek jelenlétében kívánják megtartani. A DEKA visszamenőleg elítéli a Kunigunda utcai éhségsztrájk-tábor, majd a Szabadság téri szoborellenes mozgalom tagjainak hatósági vegzálását, újabb keletűen elítéli a MostMi Pollack Mihály téri tüntetésének betiltását, a Merkel-látogatással kapcsolatos Astoria melletti flashmob ellehetetlenítését. A DEKA elítéli a Kossuth téren jogerős bírósági határozat birtokában demonstráló Ország Gyűlése Mozgalom (OGYM) tagjainak rendszeres zaklatását.
    Kelt a DEKA 3. plenáris gyűlésének egyhangú határozataként."

    VálaszTörlés
  12. Na most kellene a mentelmi joggal rendelkező képviselőknek odaülni, akkor ott lennének a TV-k

    Persze ez kényelmetlenebb, mint a Parlamentben, de ezért fizetjük őket. .

    Kérdés, hogy kérte-e az OGYM a segítséget a többi párttól, ugyanis ez lakmusz papír a demokrációt illetóen. Ha a fiúk-lányok lesz@rják, az mindennél beszédesebb.
    Ha meg elhurcolják a képviselőket, az is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pártgórék sajtófigyelőjében elöl van a blog jóideje, mindig pontosan tudják, mi a pálya itt. ;) Meglátjuk kedd hajnalban.

      Törlés
    2. Ekkora nagyképűséget! DDDDDDDDDD
      Leszakad a pofám...

      Törlés
    3. Gábor! Neked nem is az Orbán buktatás a fontos, hanem az, hogy hogyan pörög a blog.. :DDD
      VaZZe.....!!!!

      Törlés
  13. " S ha néhányan nem kiáltoznának, azt sem tudná, hogy őt pofozzák" - írja Ady a Hőkölés népe-ben. Sajnos kevés a kiáltozó, de nagyon kevés az olvasni tudó ember is, - így aztán a kiáltozás is alig hallik!!!

    VálaszTörlés