2015. február 27., péntek

Csendestársak

Az Orbán Rezsim az állam erejét fölhasználó jól szervezett maffia: zsoldoshadsereg, a résztvevői fölfelé nyalnak, lefelé taposnak, az erkölcs vagy az őszinteség minimumát tanusító családtagot pillanatok alatt csinálják ki.




A maffiáknak van egy belső összetartó ereje: a kisfőnökök azért szolgálják és védik a nagyot, mert az viszontvédelmet nyújt számukra. Ehhez pedig az kell, hogy a Keresztapa fönn tudja tartani a büntetlenség ígéretét, azt az illúziót, hogy a családtagoknak a jövőben sem kell majd semikor felelni a bűneikért. A Nagyfőnök mindaddig erős, amíg a beosztottaknak hitelesen tudja fölmutatni legyőzhetetlenségét: mihelyt ez a mítosz megrendül, a maffia szövete is fölfeslik. Egy dolog ugyanis, hogy a főügyészek, rendőrgórék, főhatóságiak a jelenben mindent elsikálnak, az meg egy másik, hogy nem lesz ez mindig így. Az Orbán Rezsim legfontosabb fönntartója pedig épp az a Narancsokat éltető hit, hogy de bizony, ez mindig így lesz: a Felcsúti Geci mindig nyer, így a világ végéig mehet a szabadrablás. Veszprémi vereségük épp ezért okoz most pánikot a Lendvay utcában: nem a kétharmadot vesztették el, van dögivel a parlamentben bármikor bezsarolható vagy megvehető tartalék kollaboráns, ettől aligha fáj a fejük. Az igazi bajuk az, hogy a verhetetlenség mítoszát vesztették el: lehetett agymosni a családtagokat mindenféle paradumákkal az egyre romló közvéleménykutatási adatok realitásával szemben, de most beköszönt a tény éles helyzetben: a Fidesz TÉNYLEG elvesztette szavazói felét.


Látszik máris, ahogy a leggyávább Fidesznyikek riszálni kezdenek, tele van a sajtó olyan narancsszövegekkel, amiket nagyjából úgy lehet dekódolni: ottsevótam. Erősödik a belső kritika, lazul a fegyelem, olvadozik a hűség, sok állami főszolga kezd el a jövőn gondolkodni, az meg a napi rutinban nem tesz jót a Rezsim belső harmóniájának. De mindeközben azért vegyük észre: nem omlik össze a Narancsbirodalom, a válságtünetek nem csapnak át földindulásba, inkább csak lézengő ritterek lármázzák föl a sajtót saját kis árulásaikkal. A helyzet ugyanis az, hogy Ők is tudják: nem az ellenzék nyert Veszprémben, hanem a Narancsok vesztettek. Alig több szavazóval nyert Kész Zoltán, mint amennyit múltév áprilisában az Összefogás jelöltje kapott: a győzelem erősen relatív, kizárólag annak köszönhető, hogy a Fidesz korábbi szavazóinak fele nem ment el. A választás éles helyzetben mutatta meg, hogy megfeleződött a Narancsnyáj, de a közvéleménykutatások másik lényeges elemét is bizonyította: az elbizonytalanodott szavazók NEM mentek át a demokrata ellenzéki pártokhoz. Az meg persze találgatás tárgya lehet, hogy vajon Kész Zoltán nélkül valójában mennyit kapott volna a parlamenti ellenzék összefogása: magam azt gondolom, hogy a jelölt személye képes volt olyan szavazókat is megnyerni, akik erre az ellenzéki pártgarnitúrára egyébként a büdös életben nem szavaznának.


És van itt még valami, amire Orbánék a háttérben folyó győzködés folyamán támaszkodhatnak: volt már ilyen népszerűségvesztés a Fidesznél. 2012-ben nagyjából ugyanilyen mértékben olvadt el a szavazóbázisuk, aztán két év múlva, 2014-ben meg mégis simán ronggyáverték az ellenzéki összefogást. Az önbecsapás pedig nagy úr: a sok beszart Narancsnak most úgy kell a megnyugtatás, mint egy falat kenyér: elkezdtek félni a jövőtől, látják magukat a rácsok mögött, ilyenkor elég a remény hajszálát nyújtani nekik, hogy azt acélsodronynak érezzék, és rácsimpaszkodjanak. És ha volna némi stratégiai érzék és eltökéltség a parlamenti ellenzékben, akkor most kéne ütni, de minden erővel, kihasználva az Orbánmaffia zavarodottságát. Be kéne bizonyítani, de villámgyorsan, hogy hiú remény abban hinniük, hogy most is úgy lesz, mint volt 2012-ben: nem kapaszkodhatnak vissza a megsemmisülésből az uralkodásba. Együttes nagy tömegtüntetések, tömeges és jól szervezett polgári engedetlenség, parlamenti és média-pergőtűz itthon és külföldön, meg a többi, amitől mind a Nép, mind a Narancsok elhinnék: vége a Gecizmusnak. Most mondjam, hogy ehelyett mi zajlik, vagy sikerül kihúzni a fejeket a homokból és rácsodálkozni a pótcselekvés újabb országos rekordjára?


Az MSZP kisajátít, ünnepel, Gyurcsány műgitár-playbacket nyomat, legyünk jókedvűek, köszi, Gulyás Balázs örömtüntit tart, elmennek rá vagy ötvenen, a Narancsstratégák röhögve lapogatják egymás vállát, a Nép meg otthonról nézi fennakadt szemekkel az ócska tragikomédiát. Nektek tényleg ennyire elment már az eszetek? Teljesen elszakadtatok a valóságtól? Mit ünnepeltek? A Nép hazament, nem tűnik föl? Nem ünnepelni akar, mert nincs mit, hanem túlélni a mindennapokat, és végre azt látni, hogy azok, akiknek a dolga lenne, tegyenek valami érdemit értük, és nem majd egyszer, hanem most. MOST lehet döntő találatokat bevinni a Narancsoknak, mert zavarodottak, védtelenek, és reménykednek, hogy ugyanolyan bénák lesztek, mint voltatok 2012-ben. És ahelyett, hogy minden erőtöket megmozgatva akciózni kezdenétek, szűkkörű farsangi bálokat rendeztek. Ott kéne tolonganotok a rendőrségi épületeknél, ahol az útblokádot betiltották, kinn kéne velünk tüntetnetek a Kossuthon a gyülekezési jog folyamatos eltiprása ellen, be se menni a parlamentbe, amíg a rendőri erőszak folytatódik. Nektek kéne útblokádot szervezni, és ellenállni éjszakánként a sátorbontásoknak, mert Titeket erre választottunk meg, és Ti ezért kapjátok a fizetéseteket. Mozgósítanotok kéne, üvöltenetek kéne, mert a semmittevésetekkel időt hagytok a Gecinek, hogy rendezze a sorait. De csendben vagytok, és ez mindent elmond arról, kik is vagytok valójában.

Orbán csendestársai.




FRISSÍTÉS!!!


Büki Zoli OGYM-tüntetésen mondott beszéde, autósblokád és más ügyekben...

28 megjegyzés:

  1. Valóban Orbán Rezsim maffia !!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Így kellett volna indítani már az elején Gábor!
    Mert ezt már akkor is tudtad,hogy gyávák, és kollaboránsok!Nem lett volna idejük sem Téged támadni,mert már az elején a kezedben voltak az ezt bizonyító tények, mint minden józan ember kezében.És az ellenzéknek nem Orbán a legyőzendő ellenfél, hanem az OGYM,mert annak vezetője piszkálja az ülésrendjüket,kimondva az álláspontjukat.Csak remélem, hogy a hívek kényszerítik a pártjukat az elmulasztott lépések megtételére.És itt lép közbe a reményhal...

    VálaszTörlés
  3. ....fènyesebb láncnál a kard! :(

    VálaszTörlés
  4. Az orbánhatalom domesztikált, a Keresztapa által fizetett, parlamenti ellenzékének, mint biodíszletnek talán lehetne annyi haszna, hogy jelenlétével a következő sátorbontást meg tudná nehezíteni.
    Ha merné és akarná.
    Ha fogalma lenne a tennivalóiról.
    Maguktól nem tudják, mástól nem fogadják el.
    Ezt nevezik intellektuális deficitnek.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Gábor!
    Bocsi, hogy nem hozsannázok, de úgy érzem, egy helyben topogunk.
    Ezt, amit most leírtál, már ötször olvastuk, elemeztük. Unalmas. Függetlenül attól, hogy igaz, unalmas.
    A sátorbontásos téma is ellaposodott, bármennyire is fárasztó a folyamatos ujjáépítés.
    Nem írsz semmit a perekről, sem a jövőről!
    Ez nem jó irány, szerintem! Ha nincs lelkesítő, megfogható cél, mindenki belefárad.
    Tudom, kibicnek kuss, de sokan bíznak benned, szeritem valamit változtatni kéne!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Újra és újra le kell írni és meg kell mutatni, mi zajlik a hivatalos "ellenzék" valóságában, sokan vannak, akiknek csak lassan nyitható a szeme. Olvasd el légyszi a Jobbikról szóló írást, abban benne van a követendő stratégia. :)

      Törlés
    2. Kedves Gábor!
      Azt hiszem, nem értettél meg. Megpróbálom kicsit jobban kifejteni.
      Először is: ki olvassa ezt a blogot? Első sorban - gondolom - azok, akik egyet értenek veled és az OGYM céljaival. Ez egy elég jól meghatározható csoport. Nekik tök felesleges ötödször is leírni, milyen töketlen, opportunista "ellenzék" van ma kis hazánkban. Ez a csoport minden bizonnyal régen, akár a kezdetek óta napi szinten olvassa, terjeszti az általad leírtakat. Tehát őket nem kell győzködni, az ő szemük már kinyílt, vagy inkább eleve nyitva volt.
      Aztán olvassa a hivatalos ellenzék. Ha nem is feltétlenül a legfelsőbb szinten, de bizonyára figyelemmel kisérik az itt megjelenteket. Nekik hiába írod le ötször, hogy mennyre kutyaütők, nem fogják figyelembe venni. A hivatalos ellenzék ugyanúgy elszakadt a néptől, mint a kormánypárt. Nem figyelnek a választókra, nemfigyelnek rád sem. Nekik is felesleges az ismételgetés.
      Harmadik sorban bizonyára figyelemmel kíséri a blogot a kormánypárt valamelyik samesza. Na, őket megint csak nem fogod meggyőzni, a vakhitű emberek reménytelenek, és mára hazánkban a fideszesség már inkább hit kérdése, nem józan gondolkodásé.
      Ezen a három csoporton kívül - véleményem szerint - elenyésző számú emberhez jut el az, amit leírsz. Ezért írtam, hogy unalmas.
      Elolvastam a jobbikos részt - minden reggel a blogoddal kezdem a napot - és hogy őszinte legyek, nem világos, hogy az ott felvázolt stratégiát hogyan lehetne normális szervezeti infrastruktúra nélkül megvalósítani. Véleményem szerint ehhez nagyon sok embert kéne összehangoltan mozgatni, a beszerzett információkat ellenőrizni, mindezt úgy, hogy egy tök ellenséges közegben kell mindezt megvalósítani. Téged figyelnek, ha valakivel komolyan tanácskozni akarsz, ahhoz konspirálni kell, sok embernél ez nem működik. Tetszik-nem tetszik, ha ebben látod az előre vezető utat, akkor új szervezeti struktúrát kell létrehozni.

      Törlés
    3. A blogot többtízezren olvassák mostanra, nagyságrenddel többen, mint ahány OGYM tag van, az emberek többségének csak akkor nyílik meg a szeme, ha újabb és újabb tények mutatják meg a valóságot, és minden sátorbontás, és az arra adott nemlétező parlamenti ellenzéki reakciók ilyen tények. Ha olyan egyszerű lenne a kényelmetlen igazságot tudomásul vetetni, akkor Orbánnak már 0 szavazója lenne, dehát nem így van. Ne magadból indulj ki, sokkal nehezebb a tudatformálás, mint gondolod. Az OGYM meg építi az országos szervezetét, minden hétvégén újabb városi szervezetet állítunk pályára. A tavaszi Orbánbuktatást a parlamenti ellenzék és a tüntetésszervezők elcseszték, sajnos van időnk építkezni, és tesszük is. A DEKÁN, a MoMán, Magyar Györgyön és Büki Zoliékon kívül nincs közismert potenciális ellenzéki szövetségesünk - kevésbé közismertek annál többen, de ez majd később jön elő - , mert rajtuk kívül senki sem akar semmit, csak valahogy megmaradni a fizetős székeken és úgy csinálni, mintha...

      Törlés
  6. Nincs ebben az írásban semmi rossz. Vagyis van , de az nem a blog. Nekem is elegem van már az állandó szájtépésből. - és megelőzted már Gyurcsányt

    VálaszTörlés
  7. Szép napot kívánok!
    Gábor megint rávilágított a megmásíthatatlan tényekre, félnek és ezért semmi törvénytelen eszköztől nem riadnak vissza.
    Március 1-re meghirdetett autósblokádot országszerte elmeszelték. A tüntetések helyszíneit folyamatosan betiltják. Korlátozzák a gyülekezési joghoz való jogokat.
    A kis embereket megbüntetik bármilyen vétségért, a "nagyokat" családon belülieket (keresztapu) felmentik a vádak alól.
    Nincs tisztességes igazságszolgáltatás sem.
    Jó volna ha felébrednének azok akik még szunnyadnak és fellobbantanák a tisztító tűz lángját. A parlamentben bent ülő ellenzék pedig tudomásul vehetné, hogy a néptől kapták a megbízatásukat és a megélhetésüket. Ébredjenek fel végre és tegyék a dolgukat terepen.
    Hajrá Magyarok! Hajrá Köztársaság!
    Vivát MI!!

    VálaszTörlés
  8. Igen elovastam a blogot,de megint csak felment a vérnyomásom és a cukrom.Úgyanaz a sablonos szöveg más forma tervezésbe.Most mikor 3-4 nap allatt be lehetne dönteni a kormányt,ahelyet,hogy tippeket adnánk, megint a pártokkal foglalkozunk.Itt már nem kormány szájízének megfelelő tüntetések,no meg sétáló tüntetés kell.Most és azonnal polgári engedetlenségre kellene buzdítani a magyar népet.Ja,hogy már a civil mozgalmaknál is már tábor építésbe megy és azon munkálkodnak hogy lehetne egymást bele döngölni a sárba.A polgári engedetlenségnek millio lehetősége van.Csak egyet a sok közül.Ha a magyar emberek 70-80 %-a kiveszi a megtakaritott pénzét a pénzíntézetekből,3 nap múlva bíztos a kormány bukása,mert totális gazdaságba csődbe menne át a kormány.Most,ha pénz kell a kormánynak,lenyúlnak egy bankot és máris kiakakul a gazdasági egyensúlyuk.Ez így fog folytatódni mindadig míg a magyar emberek lenulázák magukat.De ha most egyszere kivenék a megtakarított pénzüket és megszüntetnék a számlájukat,azonnal gazdasági öszeomlás jönne a kormányra.amely=kormány megbuktatásával.Pártok azok most hülyék erre,mert egy kormány bukása és azt következő választáson nem jutnának be a parlamentbe,mert a választók az újonnan alakult civil pártokra szavaznának.Tehát POLGÁRI ENGEDETLENSÉGRE van szükség nem pedig nyálas civil tüntetésekre,no meg sétákra.Szarik az ilyen civil tüntetésekre a fasiszta,diktatórikus Orbán rezsim.Nekem már köszönés helyett azt mondják itt Nyíregyházán,hogy megyek sátor építési pitnikre és köben röhögnek.Az első sátor bontásnál már pogári engedetlenségbe kellett volna az OGYM-nek átmenni.Röhög az OGYM-en az egész ország,hogy Penelopé eszközökkel élünk,ahelyet,hogy határozott polgári engedetlenséget választanánk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én inkább megkeresem: hol nem lesz a hozzám legközelebbi útblokád.

      Törlés
  9. Kedves Jocó, néha azt hiszem, értem amit csinálsz meg írsz..(néha meg nem..) Most például határozottan közelebb vinne az "értem"-állapothoz, ha végre nem valami radikális szöveget nyomnál, hanem mondjuk a javaslataidat megpróbálnád nem mások torkán lenyomni, hanem megvalósítanád.. hogy ne szar és nyálas kis tüntik, sátorépítések, stb történjenek itt-ott.. hanem egy ütős, tökös, kormánybuktató nagydurranós akármi.. Hírdesd meg, terjeszd el, szervezd meg, vidd sikerre.. Sokan vagyunk, akik gratulálni fognak.. sőt, még talán részt is vesznek. ha elég jól szervezed..és akkor nem kell a mások dolgaival törődnöd.. (még esetleg addig a sok újonnan alakulóban lévő "civil párt"ból is alakíthatnál egyet, hogy lehessen mire szavaznunk.. bár ilyen pártot (civil párt???) nem is nagyon látok, igazán bemutathatnád, milyen is az..).
    Má csak azér is, mer ebben a megfázós időben cserepes a szám, és ha sokat röhögök,kirepedezik.. aztat meg nem szeretném..(a vérnyomásomról meg a cukromról most nem is beszélek..)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves István.Amit leírtam az én véleményem.De Te amit írtál rólam az nem más,mint aljasítás a javából és ezze Magadat minősited vele. JOCO

      Törlés
    2. Én mindig a saját véleményemet írom..

      Törlés
  10. Kedves Tuareg!

    Tudom, hogy könnyű innen külföldről belepofázni, de az alábbi tanácsomat, légy szíves juttasd el Büki Zoltánnak, hátha tud valamit vele kezdeni.

    Én azt tanácsolom neki, és a többieknek, hogy NE csinálják meg ezt az útblokádot, mert akkor a rendőrség őket el fogja vinni. HELYETTE én a következőt tenném a helyükben: tegyük fel, én blokkolni akarom az M7-es autópályának az egyik oldalát. Megállapodok egy haverommal, hogy segít nekem. Elindulunk Budapestről dél felé az M7-en két autóval. Miután az M1-el közös szakaszt elhagytuk, az M7-es azon pályatestjén csak két sáv és a leállósáv van. Én megyek a külső sávban 30 km/h sebességgel. Ez ugye nem tilos, mert ugyan a magyar KRESZ ismeri a „kötelező legkisebb sebesség” táblát, de én ilyen táblával Mo-on még életemben nem találkoztam, pedig sokat közlekedtem Mo-on anno. Az M7-esen sincs ilyen tábla tudomásom szerint. Tehát én egy személyautóval JOGOSAN közlekedhetek 30 km/h-val az M7-en, tegyük fel például azért, mert éppen úgy ítélem meg, hogy ez a biztonságos sebesség számomra. A haverom, aki mögöttem jön, elkezd előzni engem a belső sávban 31 km/h sebességgel...:D
    Ő IS SZABÁLYOSAN KÖZLEKEDIK, mert hogy ő gyorsabb nálam, azaz előzhet engem, de ő is úgy ítéli meg az útviszonyokat, hogy ő sem mer gyorsabban menni. Könnyű kiszámolni, hogy ez az előzési manőver percekig fog tartani. Miután a haverom befejezte ezt a manőver, beáll elém 31 km/h sebességgel, én meg közben úgy döntök, hogy mégiscsak gyorsabban mennék, és elkezdem előzni 32 km/h-val...:DDD

    Ez ellen a módszer ellen a magyar rendőrség a büdös életben nem tud semmit sem csinálni!!! A másik előnye ennek az ötletnek szerintem, hogy az egész diktatórikus jogrendet nevetségessé teszi a magyar állampolgárok szemében. Ugyanis Büki Zoltánék útlezárását betiltották jogtalanul. Oké, ezt megtehetik (még). Hát, akkor nem lesz útlezárás, hanem mindenki, aki ebben az akcióban részt vesz, „kicsit óvatosabban fog közlekedni”. Ha ennek a híre elterjed, akkor az egész Fidesz-bérenc rendőrség nevetség tárgyává lesz téve. Márpedig, ha egy fél ország azon röhög, hogy hogyan játszotta ki néhány értelmes ember a Fidesz maffia rendőrségét, akkor azzal sokkal nagyobb kárt lehet okozni ennek a diktatúrának, mint „holmi” útlezárásokkal.

    Köszönöm, Tuareg, hogyha továbbítod Büki Zoltánnak ezt az ötletet, nekem külföldről ez volt a hirtelen ötletem, nem tudom, mennyire megvalósítható, az ő dolguk, hogy hogyan döntenek.

    Üdvözlettel: Jani haverja

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálad a pont - Jani haverja .... ha megvalósitható, végig kell vinni ....aztán Európa nagy része a magyar rendörségen és a kormányon fog röhögni, hogy csak ennyire "hatékonyak" a gyülekezési jogtiprásban ... és a polgári engedetlenség megakadályozásában ....

      Törlés
    2. A blokádban aktívan résztvevők száma 1500 körül van.Az oldalon lévő 7-8000 támogató.
      Nem tudok rá precedenst hogy egy uniós országban letartóztattak volna egy időben több ezer embert!Ha ez megtörténik az jelenti a maffiakormány végét!

      Törlés
    3. Kedves Attila!
      Én nem tudom, és nem is akarom megbecsülni, hogy az így (törvénytelenül) betiltott akcióhoz hányan fognak csatlakozni.
      Én csak egyet tudok: Orbán (Geci) Viktor a hatalmát csak VÉR árán fogja elveszíteni, KIVÉVE ha közröhej tárgyává lesz!

      Nem kidolgozott az ötletem, ezt én is tudom. Sok embernek sokat kell még dolgozni rajta.

      DE: Azért a mai nap folyamán még tovább gondoltam ezt az ötletet egy kicsit...
      A következőkre jutottam:
      1./ Ha ebben a feltételezett akcióban minden résztevő a hátsó szélvédőjére (vagy belülről a szélvédője mögé) kitesz mondjuk egy táblát egy szlogennel, pl. „Magyarország jobban lassít” (nem vagyok szlogengyáros, egészen biztosan van jobb szlogen is), akkor mindenki tudja, hogy miről van szó. UGYANAKKOR: Ha a rendőr ezért igazoltatja az illetőt (és az illetőnek minden papírja rendben van, valamint nem ivott, stb,stb), akkor nem tud mit csinálni vele. Ugyanis az illető NYUGODTAN hivatkozhat arra, hogy igaz, hogy a hátsó szélvédőjén kint van ez a tábla, DE CSAK AZÉRT, mert ő szimpatizál ezzel a mozgalommal! MOST viszont nem azért ment lassan, merthogy ő le akarná lassítani a forgalmat, hanem azért, mert éppen most ő úgy ítélte meg a biztonságos közlekedés feltételeit... DDD
      2./ A másik előnye ennek az ötletnek pedig az, hogy az akcióban részt vevő embereknek nem is kell túl sok szabadidejüket feláldozni erre!!! Elég „egy kicsivel korábban” elindulni mondjuk a munkába, vagy bármilyen egyéb dolgukra, merthogy ugye ők LASSAN, ÓVATOSAN fognak közlekedni... DDD Mindenki csinálhatja a saját dolgát, csak éppen egy kicsivel több menetidőt kell előre tervezni az autós utazáshoz... DDD

      Nekem ez a magánvéleményem, de nem én vagyok a világ esze...

      Törlés
    4. Már eddig is közröhej tárgya egész európában,ez már nem elég sajnos!

      Törlés
    5. Kedves Attila!

      Nem az a lényeg, hogy egész Európa által közröhej tárgya a Csuti Geci!
      Az lenne a lényeg, hogy MINDEN MAGYAR szemében legyen közröhej tárgya, vagy legalábbis a magyarok túlnyomó része hahotázzon rajta!!!
      Merthogy akkor ABBAN A PILLANATBAN elvesztette a tekintélyét!!! Ha senki nem hisz neki, senki nem azt csinálja, amit ő mond, hanem mindenki kiröhögi, mint egy közönséges futóbolondot, akkor mit tud csinálni???

      Törlés
  11. Az egyeztetés nélküli sátorbontatás a gyülekezési törvény egyértelmű megsértése, amellyel szemben a jog eszközével is el lehet járni.

    Polgári engedetlenség akkor legyen, ha a jogi eszközökkel már nem lehet célt érni.

    VálaszTörlés
  12. https://www.youtube.com/watch?v=ONg3kApDKrA

    VálaszTörlés
  13. Kedves Gábor.Nem kellesz te ezeknek.Mivel okos vagy,kitalálhattad volna.Szadeszos fogorvos ebben az országban nem lesz többé vezér..

    VálaszTörlés
  14. Meg kell indítani a vidéki szervezést és egyszerű
    érthetö módon elmondani, hogy mire számíthatnak az emberek ha marad ez a maffia rezsim!

    VálaszTörlés
  15. Tömören össze kell foglalni, hogy mennyit ártottak minden korosztálynak kivétel nélkül nemre és korra , micsoda embertelen , tolvaj banda taszította nyomorba az emberek millióit !Ha normális országban és jogállamban akarunk élni, akkor cselekedni kell, azonnal!

    VálaszTörlés