2015. május 3., vasárnap

Spontán náciűzés

Tegnap erőszakmentesen eltakarítottunk egy náculást a Kossuth térről. A legszebb az egészben, hogy azt sem tudtuk, hogy ott lesznek, meg azt sem, hogy mi ott leszünk. Csak egyszerűen így jött ki, és mi maradtunk a placcon.




Miközben szervezzük az első vidéki nonstop tüntetésünket, támadt Indián becenevű Harcostársunkban némi igény, hogy nézzük már meg a Kossuth teret, milyen nélkülünk. Semmi tudatos szervezés nem volt benne, egyszerűen reggel beírta az OGYM csoportjába, hogy Ő kint lesz, "Kossuthot szívni", ha valaki még kimegy, akkor randizunk. Mikor múltév augusztus 8-án kiköltöztünk a Térre, akkor már zajlott az első jogi háború a rendőrséggel, úgyhogy egy ideig spontán tüntetésként voltunk jelen a Kossuth szobor melletti padsoroknál. Indián ezt a helyszínt jelölte meg találkapontnak, hisz végülis voltunk mi már engedély nélkül is vagy egy hétig ott, hát azt meg most is lehet. Úgyhogy aki épp úgy gondolta, ki is ment. Kibattyogtam, korábbi sátraink helyén ott üldögélt pokrócokon 8 betyársereges, karszalagos, rovásírásos széljobber honfi meg honleány, olybá tűnt, mintha épp fölszentelték volna a helyet, amit mi, demokraták hosszú hónapokon át megbecstelenítettünk. Engedéllyel voltak ott, pár zsaru kicsit távolabbról őrizte Őket, árpádsáv, meg horogkereszt nem volt rajtuk, gondolom Vona addig ezeket betiltva tartja a bandáján belül, míg hatalomra nem kerülnek.


Mi meg szépen leültünk a padokra, aztán nagyjából negyedórán belül épp háromszor annyian lettünk spontán, mint Ők szervezetten. Felénk is sétáltak, gondolom erőt akartak demonstrálni, namost ez speciel velünk szemben nem jön be. Erre Ők is rájöttek, nézegették vérben forgó szemekkel az Indiánnál lobogó hatalmas EU zászlót, aztán szépen összecsomagoltak és hazamentek. Úgyhogy anélkül, hogy akartuk, vagy megszerveztük volna, tartottunk egy antifasiszta tüntetést, és láthatóan hatásosan, amúgyis jól éreztük magunkat, de ezután méginkább. Az meg csak eszembe bukkant, hogy ment a nagy műellenzéki örömködés, hogy végre a Szabóéket eltakarították a Térről, lehet menni tüntetni. Ehhez képest Jobbnyikokat láttunk, valszeg pont annyira fogják az "ellenzéki" pártok kihasználni a Kossuth tér adta állandó tüntetési lehetőséget, mint amennyire odatelepülésünk előtt tették: semennyire. Eddig volt ürügyük, miért is kerülik a Teret, mostantól nincs, valami azt súgja, hogy gyorsan kiderül: nem miattunk nem jöttek, hanem egyszerűen nincs elég bátorságuk, meg szervezőerejük megcsinálni semmi komolyabbat.


Na, viszont mi tegnap épp csak összejöttünk, a tervezés már a vidéki indulásról szól, meg is van az első helyszín: Győr, éspedig a Városháza előtti Tér. Nincs értelme eltitkolni, tökvilágos, hogy úgyis rendőri elutasítással fogunk kezdeni, aztán jön a bíróság, csak most már Győrben fogjuk megvívni a szokásos harcunkat. Ott jóval nehezebb lesz a megyei törvényszéknek elutasítani minket, ugyanis azt a kamuérvet nem használhatják, hogy tüntettünk mi már eleget, más indoklása meg a fővárosi bírónak sem volt, pedig nagyon akart találni valamit a Narancstaláros. Arra is rájöttem, hogy a tevékenységünk jellegét sem érdemes eltitkolni, mert más úgysem csinálhatja meg, amit mi, tehát az ötleteink ez esetben nem lenyúlhatók. Ugyanis mi a sorainkban levő személyekkel fogunk "kampányolni", legutóbbi blogomban írtam már erről: a Népünk már nem hisz senkinek, csak olyanoknak, akiket tetteik alapján hitelesnek ítél. Hát nálunk meg épp van jópár ilyen ember, meg fogjuk Őket mutatni, mint valódi ellenállókat: akik a fél életüket ott élték a Kossuthon Őrzőként, akik kint voltak az éjszakai rendőrattakoknál, elvitték Őket a zsaruk, és a március 15-i Orbánhackelés aktív csinálói voltak.


A győri Városházának hatalmas az ügyfélforgalma, ott van a vasútállomás, buszpályaudvar, ott megy át az M1-es autópálya a városon, tökéletes helyszín. Fölépítjük egy hétre az egyik sátrunkat, jó idő van, most nem kell kettő, körételepülünk és beszélgetünk az arra járókkal. Fölszerelünk egy videorendszert, egyrészt megmutatjuk a győrieknek az elmúlt 9 hónap Kossuth téri eseményeit, hamár elhallgattak minket, akkor pótoljuk a hiányt, aztán lássuk a reakciókat. Fogunk naponta egy órányi élő közvetítést is adni onnan, nem árt, ha az ország demokratái látnak olyanokat is, akik nem tojnak be az élő konfliktusoktól. Mert persze lesznek, a győri narancsok, meg náculók biztos magabiztosak még terepen, csakhát ezt majd gyorsan elmulasztjuk, mint azt a Kossuthon is tettük. Minden Őrzőnknél lesz egy róla szóló fényképsorozat, és videó: mint mondtam, az emberekkel magukkal fogunk "kampányolni". Ha majd a vidéki polgár, először Győrben, aztán másutt látja, hogy vannak cselekvő demokraták is, mert eddig ezt tudatosan elhallgatta előlük a mindenoldali politika és baráti sajtójuk, valszeg arra is kíváncsi lesz, hogy ezek a hiteles, bátor emberek mit képviselnek. És el is mondjuk mindannyiójuknak, hogy csak rajtuk múlik: felkel-e a NAP.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!










76 megjegyzés:

  1. A lényeg: cselekvú ellenzékkel lehet megmutatni azt az egyetlen irányt, ami nem a náci jobbik karjaiba hajtja az országot. Mert akkor sokaknak pakolni kell...

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Bivalybasznádra mikor jöttök?
      Kitakaríttatom a budi előtti teret az érkezésetekre. Nem lesz ugyan olyan pompás mint a győri főtér, de legalább van kéznél egy NAPsütötte pottyantós.

      Törlés
  3. Arrabona resszkess.
    Magáévá tesz a Szabó Gábor és a bátor serege.Már 152 napja nem tudjuk (Mint Mester Ákos a Kaja Ibrahimot)-hogy kapott e posztot,és meghatározó arc e a Zsuzska,valamint Nyuszika 57.A kemènyen dohozó kisemberek szomjazzàk a tudást az Új Pártról,és várják a programot!

    VálaszTörlés
  4. HAJRÁ MI HAJRÁ DEMOKRÁCIA!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Tovább nagyon szerintjunk,hogy kell megszüntelni Orbán Fideszt -Vona Jobbikot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Kémeink jelentették,hogy Fehér Adrienn Johanna harcos (lökdösődős) alaelnök asszony is része a kontingensnek.Az a kérésünk,ha látja oldalogni Szíjártó miniszter urat a téren,aki ottani illetőségű,kergesse meg,lökdösse,és foga csattogtatásával ijessze.Kicsinyt neheztelünk a miniszter úrra,a qestoros méltatlan viselkedése miatt.Lejáratta nemzetünk bölcs vezetőjét,aki nemtelen kommunikácios manőverekre kényszerült miatta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D Még! ..

      Törlés
    2. anonym1990, miért nem nyalsz be tövig NagyZoltanPeter idősb. macskahugyos fotelharcosnak? ... biztos jobban élvezné, ha nem csak a grafomégedet olvashatná :p

      Törlés
    3. Irigy vagy.Sőt ha tudnád,anonym milyen csinos,még irigyebb lennél..

      Törlés
    4. eL Dé, majd ha Te is leszel annyira ügyes, hogy komoly véleményeket ennyire szórakoztató módon fanyar humorba burkoltan tudj közzé tenni, Neked is "csontig benyalok". Bunkócska. Köszi NZP!

      Törlés
    5. nagggyon hejjjjes! anonym1990-NagyZoltanPeter! ezígyjó! mindig örül a szűm, ha bimbodzó kapcsolatnak vagyok hiteles tanúja ;) az irígységről rég leszoktam ... csak így tovább, meg kell becsülni a hőn imádót és imádottat is, nincs ezzel semmi baj ... ez a fajta "összezárás" még mindig egészségesebb mint vona-jólfésült-kutyasimogatása ... csak arra ügyeljetek, nehogy közétek férkőzzön valamilyen ármány ... nem venném a lelkemre, ha az öregúr csalódva tapasztalná, hogy nem csak a családja hagyta cserben ... a "Bunkócska"nak külön örülök ;) ...látszik a zértelmiségi beütés a fiatalabb szöszkecsinosságnál ... s hogy lásssátok őszintén szurokolok kettőtök kapcsolatának kiteljesedéséért, hallgassátok átéléssel: https://www.youtube.com/watch?v=vxInk0Z6bxE ... ui.: 1et azért súgjatok már meg így 6szemközt, miabánatos fityfürüttyért kell ekézni, egy meglehet naív, néha kissé zavarosnak tűnő, centrumdemokratát? ... ha annyira "komoly vélemény"nyel és tapasztalattal, csinossággal, egyebekkel rendelkeztek, akkor talán, néha a fikázás helyett segíthetnétek is ... akár ... maradok T.

      Törlés
    6. A kritikánk konstruktív,nem ellenséges.Szerintünk is kellene egy normális párt.A Szabó Gábort jobbitó szándékkal(!) bíráljuk.Hogy az életszerűség irányába segítsük.A fikázàs igy nem helyènvaló,és túlzó miránk.Anonímnak ösztönös tisztelője vagyok,a beírásai finom lelket sejtetnek.Talán egyszer válthatok vele üzenetet a nagyzoltanpeter@citromail.hu-n.A koromat túlbecsülöd-90ben nagyon is fideszes "korosztàlyként" lehettem a Viktorunk sorstársa és megismerője.

      Törlés
    7. ügyes NZP! figyelsz anonym1990?! ... megvan a kapocs ;) ... neked "Viktorunk sorstársa és megismerője", nekem egy a társadalom kitermelte torzszülött, akit hosszabbtávra 2x2nmre kellene zárni ... maradok T.

      Törlés
    8. Kedves D.A sorstárs azt jelenti itt ,hogy nagyjából ugyanazt akartuk 25-6 éve.Aztán a keserű tapasztalatok,szerteágazó utak.De értem a palit még ma is.(vagy megértem.Ha nem is vagyok a slepje része,illetve ma màr a dolgai egy része idegen.Vagy célszerűtlen.Az "alvezéreitől" ugyanúgy nem vennék használt autót,amint te.Bár vokt idő,hogy neki dolgoztam,magas beosztásban-amit MAGAMTÓL hagytam ott,megunvàn az "oligarchàk" arcoskodàsát,és inkább a nehezebb,de szabad életet vàlasztva.)De nem őrült,akit 2x2nmen kellene tartani.Kurvára nem.Fantasztikus politikai ösztöne van-bár (szerintem) az utóbbi évben a szolgài jégre vitték..Kérdés,van e innen visszaút.Ezen fog megfordulni a sorsunk-bár még jele nem làtszik,ki léphetne a helyére.

      Törlés
    9. eL Dé, hogy kiborultál. Akarsz beszélni róla? :) Jól értem, hogy újdonsült Pártvezéredet "naív, néha kissé zavarosnak tűnő, centrumdemokratának" tituláltad? Ej-ej, ne vedd el a kenyerünket, ez a Trollok dolga. Amúgy matchmaker aktivitásodat külön köszönöm, de majd szólok én, ha szükségem lesz effajta segítségre. Tudod, ezt inkább magam intézném.. Ha nem haragszol. Végül, megtiszteltelek annyira, hogy a hibás linkként feltett videódat más forrásból meghallgattam. Nem tetszik. Nem az én ízlésem. Emlékeim szerint én ezt csak cirkuszban szoktam hallani/hallgatni, mikor az akrobaták meg cirkuszi elefántok műsora megy. Bocsi. És most miattad csúszik egy kis időt, hogy NZP-nek írjak privátban! Túl erőltetett lenne, és én szeretem a spontán dolgokat.

      Törlés
    10. Már megint egyetértek veled.Egyébként-már csak dafke -is írhatnàl.Ha a sponaneitásnak lenne tankönyvi esete,annak megfelelne.Hàlás (lehetnék) a Szabó Gábornak,aki nélkül nem ért volna a szerencse..

      Törlés
    11. Most nem fogok. De köszönöm. Nagyon.

      Törlés
    12. Rokon lélek vagy.Ha megváltozna a véleményed,öröm lenne.

      Törlés
  8. Bírom, ahogy toljátok!
    Elismerésem!
    Csak egy ici-pici észrevétel:ott nem az M1-es autópálya, hanem az 1-es főút megy át Győrön!
    -Tiszelettel-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz, de gyakorlatilag onnan indul az M1, ott már 6 sávos az út ;)

      Törlés
    2. Azért remélem ez az egyetlen hiba a blog gondolatmenetében...Akkor javaslom, onnan indul egy bazi nagy út fordulatot...A többi stimmel...

      Törlés
  9. Gábor, szerintem a sátrat nem fogják engedni. Van már bírói precedens. Van forgatókönyvetek arra, hogy ilyenkor mi van? Esetleg csak asztallal kitelepülni? Kár lenne, ha a sátor elutasítása miatt kudrcab fulladna a vidéki föllépés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 6 precedens van, 5 a jóváhagyásra, 1 az elutasításra, az elutasítás egyetlen indoka pedig az volt, hogy már 9 hónapja ott vgayunk a Téren. Hát Győrben még egy percet sem voltunk, ezt aligha írhatják bele, marad a másik öt pozitív precedens :D De persze van B-forgatókönyv is, de az nem nyilvános :D

      Törlés
    2. Szevasz Gábor.Kívàncsian várjuk ,a "diktatúra bírósága" hogy oldja meg a sàtras problémát.Bár ha kifogtok egy Sándor Zsuzsa szerű illetékest ,(akinek a Szakasics unoka is rasszista volt,amikor a gábrieles szoborról nem a magyarok soha el nem múló felelőssége jutott eszébe,amit akkor ők naponta kántáltak,és akiket Bruixelles nem engedett nyugdíjjazni,amikor a bölcs vezetőnk imígyen próbálta létrehozni a birósàg függetlenségèt)-nos akkor még kötelez is a bíróság,hogy hejehujázzatok meg egy hetet..Ez a feketeizés képed itt arábiai Lawrence,aki kémként arabosította magát?

      Törlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Kerestem a párt programjának első öt pontját, mert eddig valahogy csak hattól felfelé találtam. Beírtam a keresőbe, hogy “NAP párt”, és lejott egy Szálasi által alapított párt. Szándékos volt ez a hasonló elnevezés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézus.Etelka néni.A nap vicce.Szabó Gábor mint a Szálasi szellemi örököse.Ő ugyan "poncichter",de ha itt valaki (csak) utalàst mer tenni egy bizonyos csoportra (amely hol faj,hol vallàs,hol egyik sem,érdekeiktől függően) azonnal megbélyegzi és kirekedzti a mi Gáborunk..

      Törlés
    2. És igaz.Nemzeti Akarat Pártja.Elbasztátok.(használni kellett volna a keresőt!) A Soros szponzorálta "független" szervezeteknek esetleg feltűnik az áthallás,és a 444ben stb. nektek "kampó basszó".Gábor,fiaskó ez,mint a márciusi "Orbánmenekülés " beigérese volt.

      Törlés
    3. Hát bizony szar ügy...
      Így aztán már a NAPnál világosabb, hogy miért kerüli Tuareg Hevest meg Borsodot,....

      Törlés
    4. No és még a pártalapítás napja is kísértetiesen közel esik egymáshoz.Szabó (2015) április 30, Szálasi (1935) május 1.
      ( A nyolcvanadik évfordulóra időzítette...!?)
      Ha szerencséje van, ő is kihúzza 2 évig...
      Drukkoljunk neki és ha egyetértetek vele, dobjuk fel a blogja színvonalát!

      Törlés
    5. Kedves NZP és Che Guevara!
      Nem lesz könnyű dolgotok, ha segíteni akartok Gábornak még ez után a nem éppen szerencsés pártnévválasztás után is. Azért csak próbáljátok meg. A blog olvasottságát tuti, hogy sikerült jól megemelnetek! Remélem, nektek sikerül a "fékek, egyensúlyok" szerepét mint civileknek betöltenetek. Mi is próbáltuk páran ( anno, még az OGyM tagjaként), de nem sikerült. :( Talán, nektek menni fog. S reméljük azt is, hogy hagyja. Üdv nektek!

      Törlés
  13. Szép vasárnap délutánt!
    Erika néninek: Nem Alkuszunk Párt (NAP) azért nem adta még ki a kereső, mert engedélyezés alatt van.
    NZP-nek: Csalódni fogsz, mivel rólam nem készült videó, max. pár darab kép. Jó ez így, legalább
    maradhatók tovább is névtelen és arctalan. Aki ismer tudja azt amit irkálsz rólam nem állja meg a helyét. Csaxolók!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsuzska!
      Nem irkáltam rosszat.(rólad sem.)Mivel aktív vagy,(mint a cink a vashoz kèpest)drukkoltam,hogy mèltó vezető posztod legyen.(Mint az eredeti NAP-ban Lutz Gizi)És csak arról érkezett hír,hogy a kodolányis,összeférhetetlen Johanna lett alvezér.Nincs kétségem,hogy aranyos,talpraesett nő vagy,(a dks vonzalmakat meghaladva már,ahogy a Gábor említette a hölgy követőivel kapcsolatban.)Szerintem tudnál még meglepetést okozni kellemeset,ha nem is a politikai faszkodás területèn..

      Törlés
    2. Szerintem igen.A beírásai szerint határozott lèlek,ami nem lenne lehetséges azon sikerei nélkül,amire gondoltam.És van szabadideje-egyébként nem tudna ogymezni.Sajnálhatjuk,higy nem ismerjúk.

      Törlés
    3. Zsuzska: "Nincs Alku Párt" vagy én tévednék? :D

      Törlés
    4. Nem tévedtél.Semmi demokrata,csak nincs alku.Kornis szösszenetére emlékeztet.("mi jobban gyűlölünk titeket,mint ti minket")Nekem nem kóser a negatív üzenet.

      Törlés
    5. Valóban. Az élet teli van kompromisszumokkal. Te engedsz, én engedek. Az "alku" azok varázsszava, akik az én diktálok, Te megszoksz, vagy megszöksz elvét vallják.

      Törlés
    6. Valóban. Az élet teli van kompromisszumokkal. Te engedsz, én engedek. Az "alku" azok varázsszava, akik az én diktálok, Te megszoksz, vagy megszöksz elvét vallják.

      Törlés
    7. Az én "engedek, te engedsz" nem a demokrácia működésének alapja?

      Törlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  15. Azon töröm a fejemet, hogy NZP és che guevara a tuareg blog hivatásos lekommentelői? Mert mástól itt nem nagyon hallok ekkora bölcsességeket és folyamatosan..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megtisztelő a véleményed.És ha csak azon dolgozunk,hogy a Szabó Gábor igazi népvezér legyen,ne csak valami ellenkező előjelű érpataki izé?

      Törlés
    2. Rosszul látod Pille!
      Nem lekommentelői, hanem felkommentelői!
      Gyanítom, hogy a mi aktivitásunk intenzíven emelik Szabó posztjának olvasottságát, és ezáltal a NAP tündöklését. ( már 40-ezren olvassák percenként!!!)
      Na és az sem mellékes, hogy mindezt ingyé!
      Még adományt sem fogadunk el!

      Törlés
    3. Ezt azokra, akiknek a Gugli és a Wiki a barátjuk. Szép estét! :))))
      http://static.celebuzz.com/uploads/2013/05/11/gatsby-leo-051113.gif

      Törlés
  16. Pedig szerintem Szabóhoz jobban illene egy "érpataki modell" , mint az önjelölt plebejus primus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A plebejus prímust hinti a Zsuzskáéknak meg nekúnk,a "Hugyosmáténak" meg a "Zorbánnak" üzent,hogy húzzanak el, mert irgum burgum lesz.Érpataki fazon ellenkező előjellel.Most.De demokratikus(!) vitában próbáljuk "kaserolni"..

      Törlés
  17. Újabb kiszivárgott infók. A másik alelnök Tóth Éva Nagyi. Na ő legalább megérdemli. ÉS! Megalakult a felkelő NAP háza nyílt FB csopi. Nomen est omen. ;)
    http://lyricstranslate.com/en/house-rising-sun-felkel%C5%91-nap-h%C3%A1za.html
    https://www.youtube.com/watch?v=5A-4VGfx5lU

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rengeteg a Tóth Éva a "facsén".Az alaelnök asszonyról valamit,amivel megtalálni?Lehet,a jövő Hámán Katóját vagy Teleki Blankáját tisztelhetjük benne!..

      Törlés
    2. "Éva Nagyi Tóth". Belőle csak EGY van. :)

      Törlés
    3. Így már megtalálom.Viszont a segítségedre lenne szükségem.A citromailos email valamiért nem letölthető.Régesrég nem volt használva,csupán a facebook van hozzárögzítve.Azt láttam,hogy érkezett rá valami.És nagyon örültem.Ha az,amire gondolok,el kellene küldeni erre is:appendix11@gmail.com

      Törlés
    4. Megvan az alelnök asszony.Szupernagyi.

      Törlés
    5. Kértelek,hogy írjál.Olyan érzésem volt,mégis küldtél emailt.(a rendszer üzent,hogy érkezett rá üzenet.)A citromailos őskori cím nem letölthető.Emiatt küldtem egy másik emailcímet.

      Törlés
    6. Bocsiii :)))

      Törlés
  18. Biztos, hogy ezt akartátok? :(

    hu.wikipedia.org/wiki/Nemzet_Akaratának_Pártja

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú ez tényleg durva:
      "A másik újdonság a Szálasi-féle pártpolitikában az ún. „kettős szervezés” volt; azaz a legális és az illegális tevékenység párhuzamos szervezése. A nyíltan fellépő NAP mellett 1936-tól egy titkos mozgalom, a Hungarista Mozgalom is útjára indult."

      ...és ha még ehhez hozzávesszük a Tuareg nácisztikus öltözékét! :-( :-(

      Törlés
    2. Hát, ez nagyon nem szerencsés névválasztás volt, tényleg. Ahogy Che Guevara és NZP is írták, még az alapító időpont is majdnem uaz a nap. Ráadásul nagyvárosban kezdik, ahol tudvalevő, hogy a Jobbik sehol nem erős. Ezt nagyon félre lehet magyarázni. Nincs Alku Párt.... Nemzet_Akaratának_Pártja. Hm... Nekem nagyon nem tetszik. Talán még nem lenne késő változtatniuk rajta. (Ha szerencséjük van, esetleg nem jegyzik be a pártot ezzel a rövidítéssel. )

      Törlés
    3. Szerinted változtat raja? Jusztse! :D (pedig biztos bosszantja, hogy nem volt elég körültekintő)

      Törlés
  19. Szentmártonkátai NAP alapszervezet? LOL. Tényleg vidéken támadnak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/9/9c/Nyilas_log%C3%B3k.jpg/640px-Nyilas_log%C3%B3k.jpg

      Törlés
  20. Szerintem ez a névazonosság dolog lényegtelen. A logó viszont ultrabéna, bár végül is ez is lényegtelen. Ettől még nem lesz több a NAP mint egy jószándékú gittegylet. Most már a vidékiek szórakoztatására is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van! De azért az vicces, hogy pont a Spontán náci űzés cikk kommentelése miatt ment át a párt a spontán náci idézésbe! :-)

      Törlés
    2. Amikor a NAP visszab@sz.. ;)

      Törlés
    3. OK, hogy nincs jelentőseége, de baromi rossz lesz a sajtója!
      Elképzelem ahogy az M1 kommentálja. A képernyőn megjelenik a fekete katonai egyenruhás bőrfejű Tuareg, közben bemondják,hogy újraalapították Szálasi egykori pártját a NAP pártot, melynek nyíltan az a célja, hogy a Jobbiktól vegyen el szavazatot azaz a szélsőjobb szavazóbázisából szeretne részt kihasítani, azzal, hogy utálja és támadja a baloldali pártokat.

      Törlés
    4. Hát,Joe,az vicces lesz,ha a barátunkat úgy mutatja be a média,hogy a zsobbik konkurrense.De még ez is megtörténhet.Nálunk,Bivalybasznádon azonnal népszerű lenne a kocsmában.Miközben minket meg kizár mert nácikok vagyunk..Meglàtjuk.

      Törlés
    5. És ebben még csúsztatás sincs! Ugyanis az előző „Nicsak kibeszél” cikk pont erről szól.
      Azért félreértés ne essék, én nem így gondolom, csak megpróbáltam at M1 gennyes gondolatai szerint értelmezni a helyzetet. Ahogy mondtad: ez az igazi helyzetkomikum!

      Törlés
  21. "Nem ideges megy át hidrogénből héliumba, nem mondja hogy ennyi. Le kéne nekem menni...a hülye NAP-nak..csak szó nélkül lemegy" Hogy a klasszikust idézzem. :D

    VálaszTörlés
  22. A Szabó Gábor (ugyan "poncihternek " nevezve magát finoman eltolja magától a "tudjukkik" befolyásos csoportjàt) -viszont engem azonnal "kizárt" egy kis áthallásos megjegyzésért.Akkor most hogy is van ez?Mindezt a Szálasifèle NAP párt árnyékában..Hàt,ha van helyzetkomikum,akkor ez az..

    VálaszTörlés