2015. augusztus 25., kedd

Kocsis Máté verőemberei

Nőverő Máté kellő mértékben belekavarodott már saját hazugságainak hálójába ahhoz, hogy minden, az augusztus 20-i nőverésben résztvett emberét beazonosítsuk, személyüket és szerepüket tisztázzuk. Ez következik.




Ha az ember oknyomozó bloggerből vált a cselekvő ellenzék pártelnökévé, akkor harcostársai révén bír olyan pluszerővel, amivel mocskos események hátterét megvilágíhatja. Tömérdek fotót és videót készítünk minden eseményünkről, ez történt a Golgota téren is, a nőverés előtt, közben és után, itt az ideje pár bizonyító erejűt nyilvánossá tenni. Ha valaki nem értené, miért nem mondunk el mindig elsőre minden rendelkezésünkre álló infót, akkor mondom: meghagyjuk a csapdába csalt Fidesznyiknek, hogy újabb és újabb kínos magyarázatokat adjon, melyekről aztán ismét megmutatjuk, hogy nem mások puszta hazugságnál. Minél több ostobaságot hordanak össze, annál többször tudjuk rajtakapni őket, ez pedig a konkrét eseményen túlmenően is megmutatja valódi énjüket: fehérgalléros bűnözők, akiknek a hazugság az életeleme. Ám Nőverő Máté mostanra eljutott egy végleges verzióhoz: próbálja a problémát magától eltolva azt sugallni, mintha köze nem lenne az eseményekhez, hanem azok valamiféle spontán módon zajlottak volna. Nem ismer senkit, azt sem tudja mi történt, meg a többi hablaty. Ezt pedig most porráégetésig fogom cáfolni, tessék. Íme az első kép:


A kép jobboldalán hátul látható egy fiatal, vékony hölgyemény. Maga a kép az Orczy téren készült, ott gyülekeztünk, mielőtt az onnan kábé 500 méterre levő Golgota térre elindultunk. Épp a rendőri biztosítás magasrangú vezetőivel beszélek, fölhívom a figyelmüket, hogy előfordultak már korábban is biztonságiak részéről túlkapások - március 15-i Orbánhackelésünk tán elég emlékezetes Olvasóimnak -, avatkozzanak be, ha elfajulnak a dolgok. Az ifjú hölgy hallgatja a beszélgetést, figyeli minden mozdulatunkat és folyamatosan mobilozik, hol SMS-ben, hol hívással tájékoztatja a vonal másik végén levő személyt. Aztán végig velünk is jött az úton, majd beállt a minket megállító verőlegény sorfalba, és Ő döntött arról, ki az, aki bemehet - aki Fidesznyiknek nézett ki -, és ki az, aki nem. A parancsait pedig a verőlegények mindig betartották, tehát nettó a főnökük volt. Ezt a Hölgyet pedig Csata Kincsőnek hívják. Évtizede élettársa Soós Györgynek, a kerületi Fidesz kulcsemberének, Kocsis mutyiügyi jobbkezének. Soós György vezeti az Önkormányzat Városgazdálkodási Bizottságát, oda tartozik minden gazdasági döntés, közte persze az összes közbeszerzés. Ha van igazán bizalmi embere Kocsisnak, akkor az Soós György.



Az Ő élettársa Csata Kincső, de még ennél is sokkal több: hosszú időn át volt a kerületi Fidesz irodavezetője, indult pártszínekben mindenféle jelöltként, mostanra a Narancsok meg is hálálták hűséges szolgálatát: a Fővárosi Csatornázási Művek vezető tisztségviselője, igazgatósági tagja. Nos, ez a Kulcsfidesznyik Hölgy volt utunk során végig a szemmeltartó kísérőnk, közvetlenül Kocsis Golgota téri stábjához küldte az infókat rólunk. Majd pedig az Ő parancsára engedtek be, és zártak ki embereket az ünnepségről a verőlegények. Olyannyira nem szeretett volna látszani, hogy mikor a mellékelt NOL videón a kamera rámegy, már húz is elfelé, rögtön a felvétel elején látható. Hozzá közel álldogált végig a másik kulcsember: Kaiser József, aki évtizede Fidesz képviselő, biztonsági ügyekben Kocsis jobbkeze, olyan szinten, hogy egyenesen polgárőrséget szervezett neki Nőverő Máté, az önkormányzat pénzt-paripát-fegyvert biztosít Nekik. Ott áll ősz hajjal, Ő is utasítgatja a verőlegényeket, rá is azonnal hallgatnak. Ő visz be engem az ünnepségre, azonnal csatlakoznak is hozzá kísérőként a kigyúrtak. Rögzíthetjük tehát: Kocsis Máté két régi bizalmi embere utasításaira cselekszenek az "ismeretlen" kopaszok, nyilvánvaló tehát, hogy Kocsis bérelte fel Őket.


De ugorjunk még egyet. A képeken és a videón látszik egy nagyjából tízfős, fiatalokból álló csapat is. Ők előre készítettek egy rólam szóló transzparenst, Ők lennének a "spontán" ellentüntetők. Csakhát a helyzet az, hogy az esemény után kettejükben is föltámadt a lelkiismeret, a nőverés nekik is sok volt. Így aztán elmondták nekünk, hogy fejenként 3000 forintot ígértek Kocsisék a részvételükért, amit hétfőn fognak átvenni. Aztán itt van a pofozkodó Jónás Nándor vállalkozó. Beszél már összevissza, nagy a sajtónyomás, már köpködtünk, cigányoztunk, meg kitudja micsináltunk még: viccnek jó, aki ismer minket, az tudja, hogy eleve keményen antirasszisták vagyunk, és semmiféle fizikai provokációs eszközt nem alkalmazunk, tévútra szaladt szegény Jónás Nándi. Vagy ott a fehérsapkás úriember, aki meg Auschwitzba küldött minket: Szabó Jenő. Aztán az exrendőr Bajusz Ferenc, közterületfelügyeleti Főgóré, aki elismeri, aztán letagadja, hogy a kopaszokat Ő rendelte ki. És ha Kedves Olvasóim végignézik a képeket, és a NOL videót, akkor látják: mindegyik szereplőt a verőlegények védik, az Ő utasításaik szerint járnak el mindig és mindenben. Ez az egész brancs Kocsis stábja, Ő maga szervezte így az eseményeket. Ebbe pedig belebukik. Mert belebuktatjuk.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok! 


5 megjegyzés:

  1. Csak azt tudnám, hogy rendőrök meg minek álltak ott? Az egész rendezvényen érezhető volt a sunyi fidesznyik életforma. Az az élet ellenes létorma.

    VálaszTörlés
  2. Kocsis Máté agóniája undorító.

    VálaszTörlés
  3. A pofozkodó szarházit jól meg kell rakni. Nagyon kellemetlen az ilyen típusú visszaosztó vállalkozó. Nem lehet tőle szabadulni és magával rántja a megbízót. Lesz nyomozás!

    VálaszTörlés
  4. -Mennyenek kifelé, te itty mennyé kifelé :D -Uram, ön milyen minőségben van itt ? - Én a lepukkant facfej minőtyégébe vadok itt, de nincsen gyoga megkérdeni aztat Önnek... - Van-e itt, található-e állami rendezvény???.. (ezen a ponton már fetrengve röhögtem) Ez a video valami Rejtő regényből forgatott film trailere?? (Közbe meggyöttek látom a kemény fiuk is :D Kukucs, ki hívja meg őket vacsorára?) Jó, oké, ez a Máté gyerek akkora ökör már, hogy lassan a félhizlalói se bánják, ha valaki nyársra húzza, de attól mi változik? Minden bokorból száz másik kis Máté ugrik elő majd bevetésre készen. Különös Hobbit választottál kedves Tuareg, mindazonáltal nem egy életbiztosítás. Mondom én ,hogy kontrafóbia

    VálaszTörlés