2017. május 14., vasárnap

Anyádat mennyiért?

Tudod Viktor, ez ugrott be, mikor láttam, hogy Kínában mit művelsz. Diákok ezreit lemészároló kommunista rezsim "hősi" emlékművét koszorúzod, és cserébe százmilliárdokat kérsz. Azt persze eddig is tudtuk, hogy Te nemcsak azt lopod el, ami nincs lebetonozva, de azt is, ami le van. Sőt, magát a betont is. Itthon a KISZ-titkár spanjaid karéjában kommunistázol mindenkit, aki Veled szembenáll, Kínában meg Te magad vagy a kelet vöröslő ötágú csillaga.


Mellesleg megint beülsz Putyin ölébe, meghívod a legújabb keleti diktátort, Erdogant. Hát Pajtás, ennek nem lesz jó vége. Mert nyilvánvaló, mindezt miért is teszed. Ki akarod magad rúgatni az EU-ból, ez tegnap óta egyértelmű. Tököd tele a honi diáklázadással, ezért aztán, ahogy szoktad, üzensz külföldről itthonra. Diáklázadások vérbefojtóit koszorúzod, és friss, ugyancsak erőszakkal hatalmát megtartott szultánt hívsz kvaterkázni. És persze közben Te vagy a Cár ölebe is.


Ismered Te is a népünk hozzáállását Európához, meg a ruszkikhoz. Kétharmadunk szeret uniós tagállam lenni, és tart az újbóli orosz haverkodástól. Magad tehát nem léphetsz ki az EU-ból, mert itthon elszabadul a pokol. Azt gondolod, másként lesz majd, ha kivágnak onnan. Márpedig lassan csak Észak Korea seggét nem nyaltad még ki, de ami késik, nem múlik. Oda persze nem pénzért mész, mert ahol kaja sincs, ott lóvé is nyista. De a trend, meg az üzeneteid mindenkinek világosak.


Megpróbáltál Putyin megbízásából minél nagyobb szart kavarni Európában, erre volt jó a migránsozásod, de a francia elnökválasztás megmutatta: Neked a kékalapú aranycsillagok között nincs helyed. Neked a vöröscsillag az otthonod, az volt 1989 előtt is, és visszatértél a gyökereidhez. Persze, értem én. Inkább leszel egy elszegényedő, és széteső ország diktátora, mint egy jólétben és nyugalomban élő börtöntölteléke. Mert Te is tudod, mi is tudjuk: civilizált demokráciában végül ez lesz a sorsod.


Rossz hírem az, hogy MINDENKÉPP ez lesz. Hiába dobatod ki magaddal együtt hazánkat is Európából, az válóok lesz. Tőled. Emlékeztetlek: Ukrajnában elég volt annyi a ruszkibérenc hatalom elkergetéséhez, hogy fel akarta függeszteni az Unióval folytatott csatlakozási tárgyalásokat. De mi már régóta bent vagyunk, és döntő többségünk - még a sajátjaid is - értik és érzik: ott a helyünk. Úgyhogy járkálj csak Keletre, üzengess itthonra, de tudd: nem minket fognak kivágni Európából, hanem mi Téged itthonról. Aztán menekülhetsz diktátorpajtásaidhoz. Tárgyalj velük erről is Kínában.

Ideje.


12 megjegyzés:

  1. Még nincs lázadás, de ami késik, nem múlik. Olyan lépéskényszerbe hergelte magát Vitya, ami odavezet. Ezek a régi-új jóbarátok nem a szép szeméért, daliás termetéért szeretik a magyar vezért, de talán még a ki-be járó nyelvéért sem. Éknek használnak, a legprimitivebb eszköznek bennünket Kelet és az EU közt Az ék azonban ha rossz helyen találják el, kipattanhat.

    VálaszTörlés
  2. Hát Gàbor-le vagyunk nyűgözve.
    Làttunk a vágóképen,a Simicska tvjében.
    És láttuk az "elnök asszonyt" is.
    Nem semmi darab..
    :)
    A Gecit futni előletek nem láttuk.
    A Pincsit sem.
    "Le van cserélve"?
    :)

    VálaszTörlés
  3. Kicsit értelmetlen manit ír Mária! Inkább NAGYON! Ha pedig személyes üzenet, azt nem itt kell megtenni!!!!!

    VálaszTörlés
  4. mehet, tehát akkor vágjunk bele!
    .
    RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

    a demokrata nem fél

    a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.

    a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.

    amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.

    integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.

    tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.

    PROGRAMJA

    jelen helyzetben, Magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői

    TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA

    a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. .
    amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:

    chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:
    minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.

    amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.

    ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott együttműködés, a csatlakozott szervezetekkel a fenti célok eléréséig, megvalósulásáig áll fent.

    ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltet ad, avagy tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK választási szövetség keretén belül, aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

    a jelenleg hatalmat bitorló állampárti maffiát, a szatellit pártjával, a nettó náci jobbikkal együtt, mint
    .
    A TELJES REZSIMET FEL KELL SZÁMOLNI, BE KELL TILTANI!
    .
    amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség szakértői kormánya rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.
    a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.

    a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.

    akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.

    amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.

    abramovics voltam, s vagyok


    VálaszTörlés
  5. a folytatás .
    .
    Tisztelt Uraim!
    azt gondolom, hogy csak és kizárólag ez a lehetséges út, melynek következtében az ország kiléphet a jelenlegi
    .
    BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
    .
    által létrehozott szörnyű állapotából!
    a radikális szót, mint olyat kéretik NEM FÉLREÉRTENI!
    nem konzervatív-gyógyszeres kezelés kell az országnak, hanem radikális műtéti beavatkozás!
    amit ki kell metszeni, azt ki kell metszeni, vagy maga a test, az ország pusztul bele!
    kíváncsi vagyok, mennyire gondolják komolyan, hogy mindenki beleszólhat az ország ügyeibe, mennyire mennek szembe Kuncze ezen megnyilvánulásával:
    "a politikát hagyni kell a profi politikusoknak, az nem a civilek dolga!"
    az idézet nem szó szerinti.
    mindemellett felháborító kijelentés egy olyan embertől, aki maga is csak egy általa oly annyira lenézett civil volt az átkosban.
    a szerencsétlen teszetoszaságot is kéretik mellőzni, amit jelen pillanatban bemutatnak, mint "demokratikus ellenzék"!
    szabad utat kell biztosítani az állampolgároknak az ország ügyeibe való beleszóláshoz, annak alakításához!
    nem a jelenlegi "politikusok" játszótere az ország, hanem a mi, és a szüleink, gyermekeink, unokáink HAZÁJA!
    kéretik észbe vésni ezt!
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok
    .
    .
    ps. .
    a definíciót, melyet alkottam, s vélhetően a legpontosabban, tömörebben jellemzi ezt az országrontó bűnbandát kéretik terjeszteni, a közbeszéd részévé tenni minden lehetséges helyen, s formában!
    természetesen ez a felszólítás áll az egész szövegre is!

    VálaszTörlés
  6. Te Abramovics.
    Nem a Haraszti Miki vagy vèletlenül?
    Ő szokott hasonlókat mondani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1 - nem
      .
      2 - anyádat mennyiért?
      .
      .abramovics voltam, s vagyok

      Törlés
  7. Nézzétek meg ezt is: http://commentary.blog.hu/2017/05/14/omg_orban_koszoruzott_pekingben_ez_nem_mas_mint_doktatura_vagy_nem

    VálaszTörlés
  8. Lajos Márton Hajdú Nagy Klára
    3 órája
    Közmédia? Mit kellett volna tennie? Reklámozni? Tényszerűen tudósított! Mint arról az elmebetegról is, aki vérét taknyát törölgette Orbán kapujában, tudván, hogy nincs is otthon.... Most is elmondják micsoda gigatünti készül... Ennyi! Reklámozza eleget a balliberális média!
    Válasz
    A MI GÁBORUNKAT ELMEBETEGNEK NEVEZTE EGY GYURCSÀNYISTA A NYUGATI FÉNY DKS BLOGON..
    :)

    VálaszTörlés
  9. Maria Tasnadine tenyleg kivancsi vagyok: ingyen vagy nnyire ostoba, v fizetnek? Ha meg csalodott visszautasitott volt rajongo vagy, azt nem Itt Kene elarulni

    VálaszTörlés