2017. május 11., csütörtök

Maffia

A Fidesz nem egy politikai párt. Szimpla bűnszervezet, aminek egyetlen célja saját befolyásának és vagyonának növelése.




Cosa Nostra, Camorra, Jakuza, ezek a legismertebbek. Szicília, Nápoly, Japán a származási helyük. A magyar megfelelőjüknek a neve: Fidesz. Ha nem nevezzük néven a dolgokat, nem tudunk ellenük küzdeni. A veszett kutya nem azonos a kutyával. Nem azért jön oda hozzád, hogy odabújjon, hogy megsimogasd, hanem azért, hogy megharapjon. Mert nem tehet mást, rég elvesztette kutya mivoltát, bár fizikailag még emlékeztet régi önmagára. De ez csak a látszat. És ha nem mondjuk ki: veszett kutya, akkor mindenki életét kockáztatjuk, aki a közelébe megy. A Fidesz pártnak indult. Kutya volt. De már régóta megveszett. Semmi sem maradt belőle, ami pártra emlékeztet: szimpla bűnszervezet, keresztapával, családfőkkel, consiglierével, pénzmosókkal.


A Fidesz nevű magyar maffia elfoglalta az államot. Verőlegényei ügyészként, rendőrként, bíróként, újságíróként dolgoznak. Törvényeket hoznak saját védelmükre és további befolyás-szerzésük, és vagyonosodásuk érdekében. És mindaddig, amíg nem nevezzük néven Őket, és nem úgy harcolunk ellenük, mint egy maffiával szemben kell: veszteni fogunk. Ők pedig uralkodni felettünk. Ha 2010 óta az ellenzék bűnszervezetként kezelné Őket, már nem lenne Fidesz. Önös érdekeik miatt - parlamenti apanázs, közbeszerzési részesedés, sajtómegjelenés, sorolhatnám bármeddig - vezető ellenzéki pártemberek segítenek a Fidesznek, hogy a Nép politikai pártként nézzen rájuk. És ezzel altatják a társadalmat. Ugyanúgy pusztítva, mintha a veszett kutyát akarnák bújós ölebnek bemutatni.


Kik tudják eltakarítani az államot elfoglalt bűnszervezetet? Csak a Nép, más nem. Nincs értelme a feljelentéseknek, mert a Fidesz nevű magyar maffia nem nyomoz saját maga ellen. Egy dolognak van értelme: nyilvánosságra hozni az összes rablásukat. Hogy a Nép értesüljön róla, kik is ezek a fehérgallérosok valójában. Több tízezer milliárdnyi közpénzt raboltak már szét, és ebből töredéke az, ami nyilvánosságra került. Miért csak ennyi? Mert vannak olyan megszállott civilek, akik oknyomoznak és értesítik felfedezéseikről a Nép általuk elérhető körét. Akiknek pedig parlamenti pártként sokkal komolyabb lehetőségeik vannak, mind szervezeti-anyagi erőforrás, mind sajtóháttér formájában, azok pedig kussolnak. Mert benne vannak.


A több tízezer milliárdnyi ellopott közpénz nagyobbik része nem látványosan kerül a zsebekbe. Helyi önkormányzatok közbeszerzéseiben tűnik el. Ahol ott ülnek az ellenzéki pártok képviselői is. Tesznek bármit ez ellen? No igen, fehér hollóként léteznek olyanok, akik tesznek. De nem ez a jellemző. Nagyon nem. Az ellenzéki képviselők szépen megszavazzák a Fidesznek nevezett magyar maffia céghátteréhez való közpénz-átszivattyúzást. Hálából Ők is kapnak belőle, és persze jut a pártkasszákba is rendesen a jutalomfalatokból. Mit kér a Fidesz nevű maffia ezért? Hallgatást. És még valamit: annak az eljátszását, hogy az országban politika van, ahol van kormánypárt, meg ellenzék, meg viták, kérdések, interpellációk. Pedig nem politika van, hanem szabadrablás, maffia által szervezetten.


A Nép persze érzi a valóságot. Tudja, hogy itt egy politikának álcázott kiterjedt bűnszervezet működik, ahol csak a részesedési arányok mások attól függően, hogy kormánypárti, vagy ellenzéki a maffia öltönyös katonája. Ezért aztán bármennyire is utálja a Fideszt, nem hajlandó a többi parlamenti pártra sem nagy tömegben szavazni. És ez a felhalmozódott indulat tör ki éppen az utcai megmozdulásokban. Amelyek eddig tiszták voltak. Főszereplői nem nyújtottak segédkezet ahhoz, hogy a Fidesz nevű magyar maffia felvehesse a politikai álcát. Eddig világos volt, hogy kik vagyunk mi, és kik Ők. Ők bűnözők, nem politikusok. Ők nem kormánypárt, hanem bűnszervezet. Az ilyenekkel pedig nem tárgyalunk, mert azzal segítünk fölvenni az álcájukat.

És nem is kávézunk.


9 megjegyzés:

  1. Ez, amit ebben a cikkben leírtál sajnos igaz, továbbgondolva eljuthatunk oda, hogy mindez a polgárinak nevezett demokrácia csődje. Mert nincsenek polgárok, csak mélységesen kiszolgáltatott alattvalók vannak és számuk egyre jobban gyarapodik, kiszolgáltatott helyzetük fokozódik. A polgárság zöme elhagyta, vagy elfogja hagyni ezt az országot, vagy beáll a nagyúr szolgálatába. Ez, az orbáni újkori hűbéres feudalizmusa, amely mintegy ráadásként rasszista elveket is vall. Innen ered minden megnyilvánulása, törvénye ennek az aljas rendszerüknek, ezért van útba neki „Brüsszel” Most már, hogy megszedték magukat szeretnék magukra csukni a kaput, együtt maradni az Ő hűbéreseikkel és altvallóikkal. Ez az Ő keresztény nemzeti hitvallásuk.

    VálaszTörlés
  2. Logikus összefoglaló. Ráadásul a maffiaállam kiépitését az EU tűrte és a mai napig támogatja. A legegyszerűbbellenlépés a pénzcsapok sugarának korlátozása lett volna. Ha csöpögne csak a csap, kevesebb lett volna a lehetőség a rendszer ilyen gyors kiépitésére. Kiváncsi vagyok, most is engedik-e a választások előtt lehivni - évekkel korábban - a támogatásokat? Azaz továbbra is teljes erejével támogatja-e az Unió a maffia kormányt?

    VálaszTörlés
  3. Tetszik ez a veszett kutya hasonlat. Én is használni fogom! :-)

    VálaszTörlés
  4. Teljesen igaz. Apro keres: az ő es ők magyarban nem nagybetus.

    VálaszTörlés
  5. Jó "trollként"-fellenditendő az olvasottságot-érvelhetnèk a korrupció mellett.
    De nem.
    Sajnos,a szociálliberálisok által kitalàlt módszereket a fideszistàk tovàbbfejlesztették .
    Mi az első ciklusban szerények és szegények voltunk..
    :)
    Horn Gyula idején tört meg a jég a Tocsik Màrtával-ami a Suchmann (rabbi) korrupciója volt-de kerúlt lé a Boldvaihoz is-illetve a Budaihoz,aki a Pető Iván "vállalkozó barátja " volt.
    Mikor kipattant-az Iván lemondott.
    Ekkor vette elő a "kemény mag" strómannak a svàb(!) 'tablettás 'Kunczét..
    :)
    Igy volt,Gábor?
    :)

    VálaszTörlés
  6. sőtt mi több színtiszta maffia ahogyan lírtad

    VálaszTörlés