2017. május 13., szombat

Felségsérteni megyünk

Győztünk. A bíróság megsemmisítette a rendőrség tiltó határozatát, így aztán ma meglátogatjuk a Gecit budai otthonánál a Cinege úton.




Hogy miért? Elsősorban azért, hogy érezze a törődést. Ez a Rezsim minimum könyékig belemászott mindannyiunk magánszférájába. Hát akkor mi is vigyük házhoz a véleményünket, nemde. Ne tudhassa magától távollévőnek a Népet a Keresztapa, szokja csak a gondolatot, hogy tudjuk, hol lakik, és lássa: nem félünk odamenni. Felépítette a fortélyos félelem országát, ezzel szemben pedig csak egy dolgot tehetünk: saját példánkkal mutatjuk meg, hogy nem szabad félni.


Másrészt azért megyünk házhoz, hogy kitapossuk az utat azoknak, akik a legkomolyabb tömeget képviselik: az egyetemistáknak. A lelkekben a CEU-botrány óta zajló forradalom az ifjúság ébredése. Nélkülük nem lehet diktátort elűzni, és erre láthatóan teljes tömegükben ráébredtek. Eddig nem szerveztek a Cinege útra tüntetést, tán tartottak attól, ami be is következett: Budapest Rendőrfőkapitánya megtiltotta a demonstrációt. De továbbvittük a dolgot, a fellebbezést itt a blogban írtam meg pár napja, és nekem adott igazat a Fővárosi Közigazgatási Bíróság.


Akkor ezzel meg is volnánk. Vannak még tökös bírók - többségük nő, de jelenünk forradalmában legalább annyi a tökös nő, mint a férfi, hálisten -, és bizony mindenben lemosta a rendőrség fals érvelését. A legalaposabb jogi indoklást kaptam, amit bírói végzésben valaha láttam, pedig pár tucattal már találkoztam. Ez pedig a jövőre nézve akkor is precedenst teremt, ha nincs Magyarországon precedensjog. Bárki akar innentől kezdve Orbán bármelyik lakhelyéhez tüntetést, jelezzen nekem, adom a dokumentumokat. A gátat áttörtük, hadd áradjon a folyó.


Nem leszünk rengetegen, nem a mi generációnk a forradalom tömege. De ahhoz elegen leszünk, hogy kinyilvánítsuk a véleményünket Orbánról, és Putyinhoz fűződő ocsmány, hazaárulással felérő kapcsolatáról. Ezért aztán része lesz a tüntetésnek a Cinege út átnevezése Putyin sugárúttá, jelezve, hogy tudjuk, ki tapossa ki a hadiösvényt az orosz diktátor Európa elleni csendes háborújához.


Azt mondják meteorológusék, hogy nem lesz jó idő. Nem érdekel. Jobban tele van a tökünk a Rezsimmel, mint az esővel. Úgyhogy mindenképp ott leszünk, mert ott van dolgunk. Ma fél egytől fél kettőig a Moszkva (Széll Kálmán) tér közepén gyülekezünk, a metrófeljáró és a BKV pénztárak közötti nagyjából félúton. Onnan pedig majd csoportokban megyünk föl felségsérteni.



11 megjegyzés:

  1. "Nincs hatalmuk felettük", mert mi vagyunk a nép. Putyin cáratyuska intézményesitett jobbágy rendszere maradjon csak Ukrajnán túl. Európa az európaiaké és mi nem leszünk kelet, akkor sem, ha szeretne minket ékként használni Nyugat felé.

    VálaszTörlés
  2. El vagy tévedve..
    Nem a zseniális "jogi tudásod"-hanem a biroságok veled "hitsorsosi" befolyása "szignáltatott" az illetèkes vezető által egy bármilyen itéletet meghozni képes nőt..
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, ki volt a bíró? Aligha. Akkor erről ennyit. :D

      Törlés
    2. Anyám borogass, apám teregess! Ateista volt a birónő? Vagy izraelita? Mohamedán??? Hol itt a hit és hol itt a sors?

      Törlés
  3. maria, tasnadine, olvasom az ordas kommentjeidet egy ideje. 2 dolog lehet:
    1) sulyos elmebeteg zsidozos naci uszito vagy. Surgosen keress fel szakorvost
    2) nincs bőr a kepeden, szandekos folyamatos uszitast folytatsz. Lehet, h nacifidessnyik oldalrol ezert fizetnek? V ingyen lennel ennyire hulye? Akkor 1) pont.
    Viszont, ha 2), akkor te a magyarsag legaljasabb sopredekehez tartozol. Irnam, h szegyelld magad, de tudom, h felesleges.

    VálaszTörlés
  4. A "politikai korrektség" és a Gábor-a "blogger"-érzékenysege miatt a "zsidó " szót nem használom,mert antiszemitizmust kiáltanak az érinettek-holott egymas között magukat is igy nevezi..
    Ezt sosem èrtettem.
    A Gábor talàn egyszer elmagyarázza.

    VálaszTörlés
  5. 24 "tüntető" volt a zsindex szerint.
    :)
    De-az uj szerzeményű "elnökasszony" figyelemreméltó darab,alighanem elő fog kerülni a "22 cmes" "hajóágyú"..
    :)

    VálaszTörlés
  6. Tasnádiné! Te is egy jó nagy f@szt szopó fideszeSS kurv@ lehetsz! Épeszű ember nem védi ezt a szemét tolvaj korrupt bandát hacsak nem a tolvajok közül való vagy te is! Hamarosan munkanélküli leszel hacsak nem jársz majd a börtönben látogatni fideszeSS vezetők farkát szopni. Ennyi hülyeséget és baromságot vagy magadba a szoptad a fideszeSS farkakból vagy anyád helyett apád szoptatott és azért vagy ilyen degenerált.

    VálaszTörlés
  7. Mária , tudom , hogy fideszes vagy , DE EGYBEN BORZALMAS ,

    VálaszTörlés
  8. Ne legyetek elfogultak.
    Én csakna tényeket tisztelem.
    Lássuk a tüntit.
    A 24 emberből ha kivesszük a sajtót meg a hivatlbol jelenlèvő rendőrspicliket-hát csak a szüken vett csapat +az "ujszerzemény" "elnökasszony" marad-màr ha ő nem hivatásos..
    Hol maradtak az "Orbánűző " fiatal tömegek?
    A Gábor a blogon megigerte őket.
    Ez igy "kognitiv disszonancia"-ahogy a Fogorvoskaron mondanák..
    :)

    VálaszTörlés