2017. május 20., szombat

Gazemberek

Tökrendben volt Momentumék origós látogatása. Ha mások teszik, az is rendben van. Minél többen és többet, annál jobb.



A Fidesz nem egy párt. A Fidesz egy maffia, a maffia pedig nem politikusokból áll, hanem gazemberekből. Politikus-gazemberek, vállalkozó-gazemberek, ügyész-gazemberek, újságíró-gazemberek, és a többi. A Fidesz diktatúrát épít, kiviszi az országot Európából, orosz mintájú fasizmust vezet be lépésenként. Ennek egyik legerősebb támasza pedig az agymosó médiagépezet. Királyi tévé, rádió, Andy Vajna TV2-je, Mészáros Lőrinc megyei lapbirodalma, a neten pedig az Origo. Gazemberekkel szemben pedig az a minimum, hogy békésen, ám határozottan számonkérjük tőlük, amit tesznek. Momentumék épp ezt tették, és jól tették.


Akik jópénzért tudatosan hazudnak a széles nyilvánosságnak, azok nem újságírók. Azok gazemberek. Szimpla propagandisták, feladatuk nem az igazság megmutatása, hanem épp annak elrejtése. Korrupt zsarukkal a fegyveres testület nem közösséget vállal, hanem kiveti magából és elítéli. Propagandistákkal valódi újságírók nem vállalnak szolidaritást, hanem kivetik maguk közül és elítélik. Ha Goebbels-t annak idején elég sokan és elég határozottan látogatják meg, tán nincs második világháború. És aki ma az origós propagandistákkal vállal szolidaritást, az Goebbels-szel teszi.


Ha a népünk végre megembereli magát és elfoglalja a parlamentet, kibackodva onnan a gazembereket, ugyanazok, akik ma szolidaritást vállalnak a propagandista gazemberekkel, nyilván ugyanezt teszik majd a politikus-gazemberekkel is. Mást nem tehetnek, ugyanis a parlamentben üldögélő kesztyűbábok ugyanannak a diktatúrának a fenntartói, mint az Origo szerkesztőségében ülők. Különbség csak a feladatukban van. Az egyik törvényeket hoz a hatalom minél teljesebb koncentrálása, és az azt megalapozó szabadrablás érdekében, a másik pedig agymosásként ismételgeti: ennek így kell lenni, és ez így jó.


Nem az a kérdés, hogy jól tesz-e bárki, ha a dolgokat nevükön nevezi, és egy diktatúra szolgáit úgy kezeli, ahogy kell. A kérdés csak annyi: miért válallnak szolidaritást magukat demokratának nevezők propagandista gazemberekkel. Egy részük azért, mert maga is propagandista, részben a Vérnarancsoké, részben más pártoké. Maga is abból él, hogy hazugságokat terjeszt, ezért fizetik. Másik részük meg azért, mert szimplán ostoba. Nem látja át, hogy egy diktatúra ellen nem lehet annak törvényei szerint harcolni. Azokat ugyanis épp azért hozzák, hogy bebetonozzák a teljhatalmat. A Rezsimet csak a játékszabályainak felrúgásával lehet elűzni. Momentumék pedig pont ebbe az irányba tettek egy lépést. 

Jól tették.

12 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Jól tették, hogy számon kérték. Aki a küszöbömre kakil, attól én is megkérdezem, miért tette! Ezek a fidesznyik propagandisták gátlás nélkül ronditanak bele mindenki életébe. Nézzük csak, hány olyan per állt meg a biróság előtt, amit a fidesz (Buday Gyula pl.) inditott az előző kormány tagjai, politikusai ellen? Ezeknél a suttogások, a médiában elkövetett lejáratások még aljasabbak. Itt a minta, hogyan kell eljárni ezekben az esetekben, mert a poltpéteres ügyészségtől semmi jóra nem számithatunk!

    VálaszTörlés
  3. Remek írás, teljesen egyetértek vele. Grat....

    VálaszTörlés
  4. Ami az Origót illeti, azon vitáznak az emberek, hogy be szabad-e menni egy szerkesztőségbe vagy sem, valamint felelőségre vonható-e egy újságíró egy politikus által. Pedig nem ez a lényeg. A Momentum vezére nem hülye, tudta, hogy amit tesz, az nem igazolható se jogilag, se politikailag. A cél csakis a választási kampány. A ballib szavazótábor egy részében hosszú ideje él az a vélemény, hogy a ballib politikusok lagymatagok, határozatlanok, nem harcosak, stb., így hát akadt egy piaci lyuk, amit most a Momentum betöltött. A legnaggobb vesztese ennek Gyurcsány, aki eddig arra épített, hogy ő a keményebb ellenzéki az MSZP-hez és a volt bajnaista törpepártokhoz képest, most viszont ő is bekerült a "lagymatagok" közé. Érthető ezek után, miért éppen a DK médiái ítélik el a legkeményebben a Momentum akcióját.

    Nem történt semmi, csak ilyen egy választási kampány.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. A momentumra tervezel szavazni 2018ban?

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Olvastuk,ma van az utolsó túntetésed.
    Nem erdemel téged a magyar.
    Az oknyomozó ujságiràsbol fogsz élni?
    Emlékiratok?
    :)

    VálaszTörlés
  9. Mondjuk én kiváncsi lennék, ha a Fidelitász menne igy a HVG szerkesztőségébe ! Akkor mi lnne a reakció?
    Egyébként szerintem ez már a választái kampány része, ami sajnos nagyon hamar kezdödött

    VálaszTörlés
  10. Gyenge kis tünti volt a szokàsos résztvevőkkel.
    A Szabó Gábor is befejezte a forradalmat.
    A magyariak nem vevők a gyűlölködésre.

    VálaszTörlés