2017. május 9., kedd

Válasz a Májerzsótinak


Csoccs.

Elneveztelek. Májerzsótinak. Örülhetsz, lehetett volna Műmájer is. Mert persze szokásos ostoba fenyegetőzésed piától bűzlő leheleteddel töltött lufi. Az meg nem fölfelé száll, hanem begurul valamelyik kocsmapad alá, ott lassan elfonnyad, és pukk. Pont, mint Te. Ne májerkedj, hanem légy férfi. Ha szeretnél taknyán és vérén csúszó civilek pofájába verni, mint mondtad, akkor csináld magad. Ne egyenruhás rendvédelmiseket szólítgass föl erre, mert ez olyasmi, mint a megmondalak az apukámnak puhapöcssége. Állok rendelkezésedre, civil vagyok, jó sok zsidó vérrel, csipetnyi cigánnyal, meg kunnal - tod, azok ilyen migránsok -, egyszóval minden megvan bennem, amit gyűlölsz. Hely, időpont, oszt hadd szóljon.


De addig is, a lényegre. Első ránézésre ember vagy, én meg emberbarát, úgyhogy megpróbálom megérteni, mi mozgat Téged. Titeket. Beletúrtátok magatokat a Vezér seggébe, ott jó meleg van, jut némi tápanyag is, eddig oké. Ízlés kérdése, van aki a szabad levegőt szereti, meg a friss kaját, van aki meg az előemésztett trutyiban szeret kavarni. A Ti perspektívátokat persze erősen korlátozza a tartózkodási helyetek, idekint tágasabb a világ, mint odabentről egy szűk nyíláson át kifelé kémlelve, de túlbeszéltük. Te, Ti ott szerettek, oké. Bár vannak azért erős különbségek köztetek is, ki milyen mélyre mászik a Felcsúti emésztőszervében. És ebben Te vagy a bajnok. Van egy olyan létforma, amelyik pont így tesz. Mutatom képen, ha magadra ismersz, nem a véletlen műve.


Horgasfejű galandféregnek hívják. A gazdatest teljes bélrendszerén végignyúlik, van vagy 10 méter a kifejlett példány, annyira eggyé válik az Őt éltető organizmussal, hogy ha kihúzod, elpusztul. Együtt lüktet, mozog, él a gazdatesttel, már ha az ilyet életnek lehet nevezni. De ezt tényleg megdumáltuk már az elébb, Te ezt az életnívót választottad, lelked rajta. De azt azért nem árt, ha tudod, hogy mikor a gazdatest elpusztul, akkor vége ám a Te létednek is. Na, Májerzsóti, akkor most, hogy ilyen szépen beazonosítottuk jellegedet, akár léphetnénk is tovább. De valamiért még mindig azt érzem, hogy a civilekkel szembeni ordaskodásod ennél mélyebb gyökérból táplálkozik. És rá is jöttem, honnan. Ezt is mutatom képen.


Nyilván ismered ezt a fotót. A Fidesz legutóbbi szülinapján készült. És fontosabb, amit NEM látunk rajta, mint amit igen. Na, mi az, ami egyáltalán nincs a képen? Segítek. . Nincs rajta egyetlen nő sem. És asszem itt kaptam el egész brancsotok lényegét. Ezzel a képpel. Ilyenek szoktak készülni általános iskolások klubdélutánjain. Egyik csokorban a lányok, másikban a fiúk, utóbbiak egymással macsóznak, mert nincs hozzá bátorságuk, hogy odamenjenek a lányokhoz, és felkérjék Őket táncolni. Aztán persze a fiúk jórésze ezt a stádiumot kinövi, és férfivé érik, de egy része meg láthatóan nem. Marad a kisvasút, stadion, meg a szájhősködés szintjén. Meg persze gyűjti a lóvét, mert ha igazi nő nem jut, akkor legalább luxuskurva legyen.


Májerzsóti otthon ül, magányosan, és nézi a tévében a rengeteg civilt. Visszafoglalják épp az országot, fiatalok, jókedvűek, okosak, szépek. Vegyesen, egymással láthatóan harmóniában férfiak és nők. És milyen nők. Csupa olyan, akinek gondolatai, érzései vannak. Csupa olyan, aki a Májerzsótik számára mindig is elérhetetlennek tűnt. És mivel annak tűnt, az is maradt. Az igazi nő nem pénzbedobó automata. Társ, egyenrangú fél, a világ kitágítója. A Májerzsótik élete kisebbségi komplexus kompenzálásával telik. Erre kiderül, hogy a vagyonotok, a hatalmatok szart sem ér, mert épp azt nem kaphatjátok meg, amire oly nagyon vágytok. Nektek marad a klubdélután, nekünk, civileknek, meg a szabadság és életöröm. És épp ezért fogjuk visszavenni Tőletek az országot, Májerzsóti.

Hogy mindenkinek jusson belőle.

  

12 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Nagyon találó minden szó!

   Törlés
  2. Hányinger ez a véglény! Micsoda moslék trágya banda ez a fideSS!!!!

   Törlés
 2. Tetszenek az írásaid és köszönöm, hogy megosztod.

  VálaszTörlés
 3. A "ver":
  Sok zsici
  Cidesz
  Kun
  A "poncichtert" vagy svàbot kihagytad!
  :)
  (Csak a teljesség kedvéért.)

  VálaszTörlés
 4. Válasz nem lesz, vagy beperel. Kiállni? Na azt nem. Máséval veri a csalánt és sajnos ma van is olyan szerv(ezet) ami hajlandó rá!

  VálaszTörlés
 5. Kellett már egy Tasnádiné is... Nem szerelmes beléd ez a nő véletlenül, Gábor?!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm, jól esett olvasni!

  VálaszTörlés
 7. Sváb gyereket be Állítják a sorba hamarosan a Felcsúti cigányokkal együtt,Pénztáros Lőrinc Viktor, nem sok időt kel már ere várni kevés lesz a Cinege utcában az őrző hadsereg,

  VálaszTörlés
 8. Kedves Gábor!

  Ne haragudj, de szerintem nagyon megsértetted a horgasfejű galandférgeket, hogy ezt a tahót hozzájuk hasonlítottad.

  Szerintem egy bocsánatkérés kijárna ezeknek a szerencsétlen állatoknak...

  D

  VálaszTörlés
 9. Bayer tahóságát senki nem vitatja, de valahogy a rendezvényeken részt vevő nőnek látszó lényekre nem fanyalodnék. Bár kinek a pap, kinek a papné, kinek a paplan, de én valahogy efféle ízlésficammal nem bírok. Kivénhedt nyuggerek, koszlott drogosok, ligetből kizuhant hippi bűzbombák...kösznem. Szóval nem kérem ezeket a nőket, köszi. Meghagyom mindet neked. Kellő fürdetés, és némi alkohol után talán bottal arrébb piszkálhatók.

  VálaszTörlés