2015. május 29., péntek

A diktatúra "véletlenei"

Tegnap hétvégi hatállyal kirúgták a győri rendőrkapitányt két helyettesével együtt. Azt a főzsarut, akinél először tapasztaltuk, hogy a törvény szellemében, európai demokrata módjára cselekszik a gyülekezési jogunkkal kapcsolatban.




Vasárnap óta vagyunk nonstop tüntetéssel a győri Városháza előtt a Váradi András Sátrunkkal, egész nap dudáltatjuk az autókat, rengeteg helyivel elegyedünk beszélgetésbe. És mind a győriek viselkedése, mind a rendőrök cselekedetei alapján Európában érezzük magunkat: nulla szemétkedés, betartás, ürügykeresés, ágacskák küllők közé dugdosása. Megírtam blogban, mikor a Győri Kapitány - mostantól csak így, nagy betűvel, nemsokára ismerni fogja az ország a nevét, azt garantáljuk - egy korrekt eljárásban mindenféle jogi csűréscsavarás nélkül jóváhagyta a tüntetésünket. Akinek 9 hónapnyi tapasztalata van a hatósági genyózásokkal kapcsolatban, az meg tudja ítélni, és főleg becsülni, ha valahol talál egy darabnyi demokráciát, és az Ő esetében ezt találtuk. De a vezérkara és a zsarui részéről is, meg egyébként a helyiek szerint is egy töknormális pali, aki nem szállt el magától és rendben tartja a várost. Namost ugyebár egy ilyen azonnali lefejezésnél - Kapitány + két helyettese - két eset lehetséges: vagy titkos felderítés alapján korrupció és hivatali visszaélés alapos gyanúja, vagy politikai ok. Ha titkos adatgyűjtés zajlik, az biz nem tegnap kezdődött, tehát az alapján meghozandó döntés épp lehetett volna előbb vagy később, de hogy pont ezen a héten, a mi tüntetésünk zárónapjának időpontjával távolítják el, az erősen politikai okra utal.


Orbánisztánban vagyunk országos körúton: a legvalószínűbb ok, hogy üzenetet akartak küldeni a többi nagyváros főkapitányának: a Nincs Alku Párt (NAP) egyhetes tüntetései nem szívesen látottak a Narancsnyik polgármesterek városaiban. Le van ott zsírozva minden, nagy a béke, mindenkinek jut is marad is, olajozottan gördülnek a mutyik, nem kell oda valódi ellenzék, az meg pláne nem, hogy az emberek a saját autódudáik hangja mellett a többiekét is hallják, mert még a végén rájönnek, hogy a Nép van többen, aztán bukik a Felcsúti Maffia. És egy olyan Kapitány, aki a törvényeket tartja be, és nem a politikai parancsokat, az bizony közellenség lehet hirtelen. Ja, tudom, mindig vannak széplelkek, naivak, meg persze mellémagyarázók, úgyhogy jönni fog kommentekben netszerte, hogy ááááá, dehogy, ez véletlen volt. Jó, akkor mondok még pár ilyen "véletlent", aztán az Olvasók józan eszére bízom a többit. Kezdjük az első "véletlennel". Május 2-án írom le először titkosok által hozzáférhető felületen, hogy Győr lesz a turnénk első állomása. Május 4-én, azaz két nappal később a győri Városháza szerződést köt egy céggel, hogy év végéig tetőkarbantartson, és ehhez folyamatosan vegye igénybe az egész Városház teret, ahová a tüntetésünket vinni szándékozzuk.


Láttuk már ugyanezt a Narancsjátékot a Kossuth téren: ott a Hungarofesttel kötött gyorsan szerződést Kövérlaca a Parlament nevében, az egész térre, állandóra, hátha akkor kidobhat minket. De a bíróság elhajtotta ezt a módszert a toszba: általános helyfoglalás nincs, ha konkrét cselekedet konkrét helyszínei konkrét időpontban valóban ütköznek, akkor ott mérlegelni kell, de semilyen átalány-szerződés nem írhatja fölül a gyülekezési jogot. Úgyhogy a győri betiltási kísérlet hamvába is holt, a különlegessége csak annyi volt, hogy ezúttal ezzel a baromsággal nem kellett bíróságra mennünk, mert maga a Győri Kapitány is úgy ítélte meg: ez kamuindok. A második "véletlen": évek óta mondják a győrieknek, hogy a Városháza melletti főút útburkolatát föl fogják újítani. És meccsoda meglepetés: hirtelen döntenek is róla, és pont akkor csinálják, a legelső munkanapon, mikor mi megkezdjük a demonstrációt. Évekig ráért, aztán nagyon sürgős lett, ja, mi meg most másztunk le a falvédőről. Ja, és a Kapitány és helyettesei menesztéséről még annyit: ha titkos adatgyűjtésen alapuló korrupciós, vagy hivatali visszaéléses váddal váltották volna le Őket, akkor nem hagyhatják május 31-ig dolgozni Őket, azonnali hatállyal kellett volna Őket meneszteni. Úgyhogy akiknek van némi megalapozott tudása rendészügyekben, az biztos benne: itt bizony politikai bosszú történt, és egyben figyelmeztetés a többi nagyvárosi kapitánynak.


Ha demokráciában élnénk, mintahogy nem, és létezne ellenzék, mintahogy nem, akkor mostanra két dolognak kellett volna megtörténnie: egyrészt a győri "ellenzéki" képviselőknek már indítványozni kellett volna rendkívüli városi Közgyűlés összehívását, merthát az Ő kapitányukat dobták ki éppen, nemde. Ehhez képest Glázer Tímea helyi képviselő fészbukprofilján kismadárkák csicseregnek, nemtom, tán szóljon Neki valaki, hogy mi történt a városban, ahol Ő "politizál". És persze a Parlament "ellenzéki" képviselőinek már indítványozni kellett volna a Rendészeti Bizottság összehívását, hogy a Belügyminiszter megindokolja a hirtelen leváltást. Ugyanis nem Kisbicikli zsákfalu kapitányát és két helyettesét váltották le, hanem az Ország legnagyobb nyugati városáét, és épp akkor, mikor a gyülekezési jog kapcsán törvénytiszteletről és tisztességről tett tanúságot. De persze meglátjuk, érzik-e úgy az "ellenzékiek", hogy volna ezügyben némi tennivalójuk. Mi viszont, mármint a NAP, nevünkhöz és hagyományainkhoz híven cselekedni fogunk. Győrben is, máshol is. Ebből most nyilvánosságra csak annyi hozható: Győr után beiktatunk egy kéthetes Kossuth téri állandó sátorozást, hogy Kövérlacáék rájöjjenek: ha vidéken genyóznak, akkor visszakapnak minket az arcukba Pesten, ott, ahol a legjobban gyűlölik a jelenlétünket. A Győri Kapitányért fogunk tüntetni.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


77 megjegyzés:

  1. Teljes mértékben egyet értek! Ennyi véletlen nem lehetséges. Ha meg valamiféle egyéb indokot hoznának fel, akkor azt megnézem, mennyire lesz alapos, mert itt kérem röndnek köll lönni, az biztos! Most alig várom a kommenteket, hátha hallunk valami más nagyarázatot...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. nem fogsz csak trollkodást!

      Törlés
    3. hááát, "Kedves Loránd" Te tényleg egy1xűen gondolkodó 1sejtű vagy bértrollnok ... akkor a leírt betűhalmazod szerint a nyúl azért pusztul el, ha lelövik, mert a hüjjjje golyó pont arra járt és nem azért, mert valaki célba vette és elsütötte a fegyvert ... már ha érted a párnahuzatot ... JA! a Te borítékodban is ez volt az apanázs mellett? ... nemiszervpompom pffff ... :P

      Törlés
    4. Tünde és eLDé!
      Nem olvastok figyelmesen! Lefordítom Lóránd írását, úgy hogy ti is megértsétek!
      Csupán arra célzot,hogy ha áll az út szélén egy vak ember fehér bottal akkor azt akarata ellenére nem kell átkisérni az úton, csak ha ő is akarja! Lehet, hogy csak taxira vár!
      Azaz a volt rendőrkapitány hozzájárulaása nélkül nem kéne tüntetést szervezni érte.

      Törlés
    5. De ez Gabeszt NEM ÉRDEKLI. Majd megmagyarázza neki, hogy akarata ellenére is érte tüntet. Szegény Váradi már nem tudott ellenkezni..

      Törlés
    6. Elvért tüntetünk, de ezt Ti úgysem fogjátok fel. Valami kevésbé szolgalelkű trollbrigád erre járhatna, mert ezt a gerinctelenül sikamlós fajtát már meguntam :D

      Törlés
    7. Jajj tudod, mi is érted, nem ellened trollkodunk.. :D

      Törlés
    8. Ne unjál minket,hanem demokrata módjára érvelj!
      Tudod."a könyv elégetésenem valasz a könyvre"(Ray Bradbury 477 Fahrenheit)

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    10. Demokrata módjára szoktam érvelni: nevén nevzem a dolgokat. A gyávát gyávának, a megalkuvót megalkuvónak, és a többi. Csakhát nekem nincs végtelen időm veletek bíbelődni, ugyanis én lehetőségeim határai között küzdök a rezsim ellen, amit Ti a szolgalelkűségetekkel hatalomban tartotok. :)

      Törlés
    11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    12. Lóri drága, Tőled mindig csupa jót hallunk Rólad, szerinted okos vagy és kiváló, majd szólj, ha a világban is lesz erről valami visszajelzés. :D

      Törlés
    13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    14. A világ tele van meg nem értett zsenikkel, bár fogalmilag kizárt, hogy egy zseni képtelen legyen magát megértetni, dehát amúgyis szórakoztatsz ;)

      Törlés
    15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    16. Két idézet Albert Einsteintől (talán tarthatom zseninek)

      "Nézzék, a távíró nem más, mint egy nagyon-nagyon hosszú macska. Meghúzzák a farkát New Yorkban és a feje Los Angelesben nyivákol. Értik ezt? Namármost, a rádió pontosan ugyanígy mûködik: itt beküldik a jelet, ott pedig megkapják. Az egyetlen különbség, hogy itt nincsen macska."

      Fogalmilag kizárt, ugyi?

      "Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."

      No comment.

      Törlés
  2. Én azért mindenekelőtt kipróbáltam volna Szombathelyt , ahogy az előzetes tudatta.

    Ennyi véletlen a NAP párt miatt ?!
    Nonemá!

    Csak tudnám, hogy miért nem a PM, Együtt, MSZP , LMP, MLP van csesztetve, miért a dk? Tán csak nem a polgármesterré válási fiaskó miatt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ezen pártok helyi önkormányzati delegáltja akart pofozkodni, ugye Ottika, hanem a DK-é. ;)

      Törlés
    2. Gábor ha van fényképed és miért ne volna a kommentről, ami ezt bizonygatja, vagy esetleg a komment sorról, ahol is az leíratott , akkor tedd ide! Rágalmaznod nem kell!
      Csak hiteltelenít!

      Nem mégis a fiaskó az ok, hogy a többi pártot nem emlegeted?
      Vagy ők is .....

      Törlés
    3. Ottilia
      Szombathelyre??! Nem mernek odamenni! Ott akadna, aki odamenne, kérdezne egy s mást. Kínos volna nekik... Győrben a kutya sem törődött velük, azt a pár dudálót kivéve. Győri ismerősöm mondta, hogy siralmas volt az egész.) Éva Nagyi Tóth idővonalán találtam egy cikket. Tüntetésekről szólt, Győrben, Sopronban, Mosonban. A cikk 2014. novemberi volt. Azt gondoltam, az osztónak elkerülte a figyelmét, ezért szóltam. Kiderült, tudta, hogy félévvel ezelőtti. Azért tette fel, hogy lássák, vannak máshol is elégedetlenek! Remek megtévesztési mód, nem? Azt hiszem, mindketten tudjuk, miért nem cseszteti az Együtt-et, PM-et, LMP-t ( Azokat pedig most kiemelve kéne!!) Talán az MSzP ekézésébe beleunt, látván, hogy magasról tesznek rá, mit mond. A DK-val szemben elég kitartó, de majd rájön, hogy a NAP és a DK olyan kisegér-elefánt nagyságrend. A DK sem foglakozik vele. ( Hogy örülhetett Glázer Éva vicces beszólásának! (Ha egyáltalán ő mondta, és azt! ) Így tudott miről írni, lett téma! Mit gondolsz, elérem a szemében -- a kommentem után, -- a 60-as IQ-t? :DD

      Törlés
  3. Kedves Lóránd! Mi az hogy a NAP miatt vesztette el az állását a rendőrkapitány?!Az állását -nagy valószínűséggel- a rendszer fönntartásában érdekelt,a törvények betűje mögé bújó, korrupt vazallusok miatt veszítette el.Mélyen demokratikus kormányodnak ugyanis megvan az úri lehetősége,hogy azzal az "indoklással" bocsásson el köztisztviselőket, hogy "bizalom vesztés".
    Kedves Kedves( van ilyen név?)!Amit te itt előadsz az a "húzzuk be a farkunkat is,hátha nem látnak meg! távlatos szemlélet propagandája nagy adag ostobasággal leöntve.Leülhetsz.Egyes.
    P.S.:Továbbra is ugathatsz ide -mint voltál kedves cizelláltan közölni- jó leszel elrettentő példának.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. "van ilyen név?" UT(F)G, Frédi, ez már nem a kőkorszak.

      Törlés
  4. Meg vagyok döbbenve.
    Orbán Gyurcsány után a NAP-ot is felemelte ellenfelének. Gratulálok neki, ideje, hogy valamibe végre igazán beletörjön a foga. Mert Gyurcsány felől nem vagyok meggyőződve, de nálunk Nincs Alku! És pardon sem, remélem.

    VálaszTörlés
  5. Jóreggelt Demokraták!
    Immár megvan a győri kitelepülés mérlege-3 rendőr ártatlan áldozat.
    Bűnúk: Engedték a gyülekezési joggal való pofátlan visszaélést.
    Ha a White Housenàl valami néger gecinek ugyanezt megengednè a "kapitàny" ugyanígy repülne.(ugye a "demokrácia(ami valójàban egy nagy szar)" "hazájàban")
    Nem véletlen,hogy a Downing str 10 előtt sem volt még sàtor.
    Félbolondok ugathatnak a Hide parkban-de csak ott..
    Nem véletlenül.
    A "megszàllt" Nèmetorszàgot kapcarongy módjsra kezelik a "győztes demokratàk",de ilyesmit ott sem lehetne.
    A bivalybsznàdi kapitàny tudja,hogy meg kell gátoni a visszaélésed,mire a nagyikkal ideérsz.
    Mit kapnàl a pofadra Gabesz,ha pl a palesztin gyerekekèrt próbàlnàl sàtorozni a Knesszet előtt?
    (A Cipi Livni nem szopna le,mint az ironikus mesèben.)
    Tönkretettél hàrom embert a semmiért.
    A helyi újság kommentelői egysègesen elküldtek a sunyiba.
    Nem kellett golyostollat cserèlni az újbelèpők magas szàma miatt.
    A féleszű Feri sem àllt melléd.
    Elbasztad..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért remèlem, legalább az IBAN szám bemutatásra került. Hogyháttalánhátha vmi pozitív is legyen eme dicső hadjáratban..

      Törlés
    2. Szegény NZP, 31 éve tüntet a Fehér Ház előtt egy hölgy. Művelődj, aztán kevesebb hülyeséget fox beszélni. Te csak maradj a náculásnál, a nyugati demokráciák gyakorlatát nem érted. :)

      Törlés
    3. Szia Gabesz!
      A hölgy lehet hogy tüntet ott,ami már resze a "kulörlokàlnak",de nincs vele kémiai wc+a többi "zubehör"..No meg nem szórja szèt a kàvècigit..

      Törlés
    4. Mint ahogy mi sem, és vécé sincs velünk. Nem tudsz semmit semmiről.

      Törlés
    5. NZP neked teljesen elmentek otthonról? Tuaregék baszták el? Ők tettek tönkre 3 ártatlan embert? Ha egy (hatalmon lévő, korrupt) szartömeg messzire ható bűzére felhívom a figyelmet, törvényes és békés eszközökkel, -táblát rakok az utcasarokra; itt kérem büdös van-, akkor én követek el VISSZAÉLÉST? Nem azok, akik az utcára szarnak? Nem a köztisztaságiak, vagy akár a markos, lapáttal rendelkező környékbéli legények, hogy nem takarítják el?? Szerinted mennyit nyom a latba, hogy a helyi újság cikke alatt milyen tartalmú kommentek jelennek meg? Te most másztál le a falvédőről? Jó, egyébként nem vagy egyedi eset, azért tartunk ott, ahol, mert a magyar közgondolkodás eklatáns példáját prezentálod, sajna. Remélem legalább fizetnek is érte valahol, valakik, ha nem, így jártál, akkor társadalmi munkában, önzetlenül segítesz a szaros kordéjukat tolni a nagyoknak; hálátlan, de nemes küldetés...Amúgy a legszomorúbb az az egészben, hogy a legnagyobb sorsrontást önmagával szemben követi el a NAP, ha kiáll a menesztettekért tüntetni. Kell ennél jobb NAP ellenes propaganda? Ha sunyít és kushad, akkor meg saját szellemiségét rombolja. Íme, a hatalom infernális totalitása, a filemile csakis a bíró úrnak trillázhat.

      Törlés
    6. Kedves KEN
      A gyülekezési törvény azért van,hogy az emberek vèlemènyt nyilvànítsanak.A győriek,ha akarjàk,megteszik-a qestorossà vált Szijáeto Peti varosàban lenne is okuk.A sátor-visszaélés a törvény berűjèvel.Thomas Jefferson sem a satorozàsra gondolt,amikor az USA (szabadkőmüves) alkotmányàt alkotta az "ájpedjén"..
      A győriek majd a kampànyben meghallgatják a Gabesz programjat,és leszavazzák a korrupttávált győri fideszistakat a toszba..
      Ez a demokracia.
      Szerintem
      Az ujságjukban meg a hideg közöny feltűnő volt.
      Lehet,hogy nem a Gabeszre varnak?..

      Törlés
    7. Ha nincs wc-akkor az őrmamik hova pisilnek?
      Nebazdmeg hogy sehova..

      Törlés
    8. Megállapodunk mindig környéki éttermekkel. Mondtam, hogy fingod nincs semmiről :D

      Törlés
    9. Àtbaszol.Èjszaka minden zàrva.Nincs kivel megállapodni..

      Törlés
    10. Próbálom követni röptöd a magasban :) Igaz, én vetettem fel a szövetségi köztársaság gondolatát, de te most jócskán übereltél a városállamokra való bomlással :)... a sátor visszaélés, aha...esetleg jurta, vagy fabódé, lakókocsi, bádogkunyhó bejövős lehetne?És mi ez a kampányigkuss?

      Törlés
    11. Üdv Péter/NZ !

      Te azért tényleg tudsz valamit, ha már Nagy-Zsike-Katit is arra késztetted hogy a ringatóan irónikus, szarkasztikus - ami nekem nagyon bejön - stilusát sutba vágva, - gondolom a dolog jelentősége miatt - mellbevágó keménységgel fogalmazza meg mondandóját. Az általad többszörösen figyelmünkbe ajánlott, mérhetetlen tapasztalatod nem villantja fel, hogy helyi szinten, a helyi vezetés függőségében élő, akármilyen egzisztenciáját féltő, inkább a fogát csikorgatja dühében, minthogy önmagában, egyedül szembeszálljon a hatalommal?

      Törlés
    12. Szia góbé.
      Elvileg igazad va.Szinte mindenkinek tele a töke az egèsszel.
      De a dolog bonyolultabb.
      89ben esèlye làtszott a vàltozàsnak-volt cél,adódtak vezetők,tettúk amit lehetett.
      Sok èv utan vàlt vilagossa,hogy szemfènyvesztés volt-amit szerettünk volna,arra esèly sem volt-csak akkor nem tudhattuk.
      Most nincs èrdemi esély a vàltozàsra.
      Nincs esélyes vezető sem.
      Ha az Orbànt az ufók elvinnék-csak a kàosz ami biztos-a fideszcsürhét sem tudnà egyik utód sem egyben tartani.
      Az egyéb "utódjelöltek" meg katasztrofàlisak.
      Emiatt van,ami van.
      Nem elég az Orbàn takarodj.
      Mert mi a fasz van màsnap?
      A keményen dolgozo kisemberek is ÉRZIK ezt.
      A Szabó nagyijaji ki a faszból vàltjàk ki,hogy hatalomra kívanja őket?
      EZ TÜKRÖZŐDIK a kisalföldes-egyébként elégedetlen-beírásokon.
      Enyiböl is világos,hogy több nap,mint kolbász.
      MÈG JÀR A VILLAMOS.
      Ennek a népnek nem (nagyon) kell a jelek szerint egyetlen"Csálsz Gátik" àltal szerveződő "demokrata" "tudjukkikgyökerű" "párt"sem.
      A putyinizmus előbb..
      Ez van.
      Lehet ágàlni ellene-éltetni a buzikat,az aberrsltakat,stb.(mert az a "demokrata")
      De hidd el-leszarjàk...

      Törlés
    13. Péterem! Most én leszek optimistább. A klasszikus jobboldal tele van normális fejekkel, akik rühellik a mi kis kotonszökevényünk ország s NEMZETTH-romboló ámokfutását, s ugyanakkor morális gátjuk van "átállni". - Mellár Tamás, Róna Péter, Bokros Lakos ...és sokan mások.
      most hitelen ennyi, akik még a mozdonyt is megtolnák Kazahsztán felé, ha a kis szarházi megigéri hogy vissza sose jön.
      Direkt róluk beszélek, lévén, - ha még létezne - én inkább baloldali volnék.
      Értelmes, hozzáértő emberek, egy-két év alatt normalizálnák helyzetünket, aztán új választásokat kiirva újra jöhetnének a pollitikások... Többet érdemelne a téma, de most ennyi, nehéz paraszti munka vár rám a hétvégén. Üdv.

      Törlés
    14. Szegény NZP. Nem fogom itt leírni, hogy konkrtétan kivel állapodtunk meg a Kossuthon és kikkel Győrben, mert nem kívánok kicseszni se velük, se magunkkal. Ne vezess se mozgalmat, se pártot, nem vgay hozzá elég kreatív: bizony, mindig vannak éjjel is nyitva tartó dolgok, csak meg kell találni Őket. Még a hamutartóink is fedettek, hogy ki ne fújja a szél belőlük a tartalmat, vigyázunk mindenütt a rendre és a tisztaságra, mivel tudjuk, hogy a legkisebb dologba is belekötnének. Buktad, ha meg ennyire felületes vagy, azzal a többi írásaid bármikori értékét is erősen devalválod...

      Törlés
    15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    16. Kedves,jóravaló embernek tartalak ezen kevés informàció alapjàn,góbé.
      A politika nem így működik.
      A Bokrosra mint "dafke" emberre sokan szavaztak ősszel.
      Mert nem volt más.
      De hidd el-nagyon kevesen akarnàk,hogy a mi Luink vezesse az orszàgot.
      Ugye lebukott,hogy valakik csináltak neki panamai diplomàt-de az ottani egyetemen őneki semmi nyoma.
      Rejtélyes,mint a fèleszű Feri "szőlészet és boràszata".
      Kínos.
      Kb annyian vannak a Moma -ba,mint a Gabeszék a NAPban.
      Úgy tűnik,az Erzsikét "hasznàlja"(Pusztai)-aki egy jóravaló kis orvos volt Ajkáról-majd ahogy "liberàlissá" devalvàlta magát,hírlett,széthúlt a család,és most a Lui izéja.
      Őtőlük egy horgászegyesület is komolyabb.
      A többiek is sértett súlytalanok.Semmivel sem kívànatosabbak,mint az ellenoldal elkurvult alvezérei.
      Valszeg te sem szavaznál rájuk "tétmeccsen".
      Az emberben bonyolult,bár megtéeszthető mechanizmus mérlegel..
      (egyenlőre)

      Törlés
    17. Szia, NZP!
      Ma odanéztem a NAP egyik tagjának idővonalára. Éva Nagyi Tóth alelnökére (?) . Az egyik tag odaosztott egy újságcikket, a tüntetésekről Győrben, Sopronban, Mosonban! Azt a...! Tényleg jó sokan voltak! A szépséghiba, hogy a Kisalföld eme (tegnap megosztásra került!) cikke 2014. novemberében jelent meg! :DD Azért ügyesek nem? Jóindulatúlag figyelmeztettem a feltevőt a dátumra. ( Hátha elkerülte a figyelmét, előfordul másokkal is.) Nem! Tudta!! Az volt az indoka, hogy lássák, máshol is vannak elégedetlenkedők! Gondolom, Nagyi töröl majd az ismerősei közül! én törlésekkel nem foglalkozom :D (Tuti, hogy rohamosan esik az IQ-m a Szabó Gábor-féle teszt szerint. :DD)

      Törlés
    18. Szia Marika Aniko Benkő!
      Sajnálom,hogy a mamik meghamisitják a számokat,mint a Rákai Kálmán.
      A mai "naggyůlésen" kiderūl az erdeklödés.
      Várju a blogon majd a "győzelmi jelentést"

      Törlés
    19. KEN május 29. 10:29:
      Szvsz. autolsó mondatokban felvetett dilemmát megoldhatja, ha a tüntetés a "bizalomvesztés" című szemétség ellen úgy általában szól. Hiszen a közszolgálatot profi és hivatásos módon végzők e gumiszabály miatt egy percig sincsenek biztonságban és a szférában --ezért is-- egyre több a "prosti".

      góbé. május 29. 13:50
      Én úgy látom: nincs hova "átállni".
      Ezért a Micinek nincs félni valója a saját ifjú törökeitől sem, mert azoknak is így az optimális, ezzel a gazdával.
      Vádalkut is csak vele lehet kötni.

      NZP: úgy általában:
      Korábban írtam Neked: utólérhetetlen vagy.
      Mára már alulmúlhatatlan is, ami a szájadat és a rasszizmusodat illeti mindenképpen.

      Törlés
    20. Szia nemóvatos!
      Èrzèkeny igen,rasszista nem..
      (A Raj Tamást pl kedveltem,a Rigasi Gyuszot meg jól ismerem
      Egyik sem "gyůlõletizé")
      Nagyobb õsszegben fogadnèk,menóra van a szobadban..(làsd érzékenysèg)..

      Törlés
    21. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    22. Helló NZP!
      Buknád a fogadást, mert egy régi inga.... meg ---átmenetileg--- egy szovjet kakukkoló-kongató...de abban igazad van: mindkettő me(é)n.
      Bocsesz!
      A jövő héten megyek Bivalyba......és Te addig leszel utólérhetetlen.
      Aztán már csak felejthetetlen.

      Törlés
    23. Szia nemovatos!
      Most nem sikerūlt dekódolni téged az alacsony iqval.
      A menórát azért gondoltam,mert szuperérzèkeny vagy a nàcikokra,(amire mi bennszūlõtt gojok nem).

      Törlés
    24. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    25. Nemóvatos; "Le a bizalomvesztéssel!... úgy általában" Transzparensszövegnek nem túl vérmes, inkább kissé lagymatag, mondhatni óvatos :)

      Törlés
    26. Szép jóreggelt Kedves KEN!
      A bizalmunk elveszett, el kell hát mennetek!
      Közszolgában nem bíztok, pedig rajtuk is híztok.
      Gazdagodott az alom, oda lett a bizalom.
      Bocsánattal: nemo...

      Törlés
    27. az alom-bizalom rímpár igazán ígéretes, szótagszámra ügyelni, ragrímeket kerülni, felesleges töltelékszavakat kihúzni; fog ez menni :)

      Törlés
  6. Ne gondoljátok azt, hogy a NAP Győrben ennyire erősen tűzne!
    a 336 ember?
    Akiből ott sincs mind?
    tuareg
    mindenről beszél, csak a lényegről nem: miért is sikeres a fidesz jobbik?
    (nem az ellenzék pártjai miatt--de ott a téren mutatja, hogy demokrácia van--Orbán kis szabadságköreiben jól eléldegél :( )

    VálaszTörlés
  7. Na, csevegtem Veletek, trolljaim, délután indulni fogok vissza Győrbe, majd onnan Rátok pislantok néha, de írni nem nagyon lesz időm, össze ne vesszetek egymással. :D

    VálaszTörlés
  8. ..a NAP -nak orrbán s bandája ellenni győri tüntetésének semmi köze a rendőrök kirúgásához,ez csak a csutinak egy ürügy volt,orbán azon mesterkedik ,hogy a tüntetéseket végleg megtiltsa országosan,elhallgattassa az ellenzéket ,valaha kunn béla ,rákosi mátyás próbálta elhallgattatni az ellenfeleit,mint most orbán , azoknak sem ,csutinak sem fog sikerülni ,ha a NÉP megrázza magát akkor nincs ellenfele ,nem rég történt a román NÉP causescu s bandája fölött ítélkezett..

    VálaszTörlés
  9. Írtam egy levelet Orbánnak. 1000 megosztásnál járt... minden szavam igaz.
    Parádés látványos terrorista módon ordibáló vezető nő egy gyárban, azonnal elküldtek.
    Két nap múlva már jelentkeztem máshová. Interjú... minden rendben, mondta a férfi, menjek a munkaügyre. Egyszercsak ... "pillanat"... majd kiment, és 2 perc múlva annyit mondott amikor visszajött, hogy sajnálom STORNO. Majd hivják... Kérdeztem miért, azt mondta azért mert nem volt ott a nagyfőnök... aha..
    be akarom perelni a magyar államot. ezer okom van már rá. minden emberi jogomat megsértették.

    VálaszTörlés
  10. Kedves Troll-tàrsaim, szomorúan tapasztaltam, hogy lelkes bivalybasznádi oldalunkat nemtelen támadások érik saját NAPrendszerunkből a "Nagy Központi Nyílvántartón". Kérlek Benneteket, hogy támogatásunk és szimpátiánk jeléül gyertek, és lájkoljátok minél többen! ;) Mai mottónk: "A NAP HOLNAP IS FELKEL BIVALYBASZNÁDON! ÉS ÖN?" Szèp NAPot, jó hétvégét ès boldog Gyermeknapot kívánok mindenkinek! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Különösen nag örömömre szolgál, hogy végre sikerült kihozni magunkból azt, ami benn maradt eddig. Nem is kell mást tenni. A mostani rendszer jó, a tiltakozásnak a törvényszerint van lehetősége, de úgy, hogy az senkit ne zavarjon és ne irányuljon a lehetőségek szerint senki ellen. A tiltakozók szépen csendben hallgassanak meg egy Kulka kuplét, aztán békével menjenek haza. Az egészségügy is tiltakozzon, de politika mentesen, pártokat ne lássanak. Hja, azok az egyetlen a törvény szerint, aki tehetne valamit, nem baj? Sztrájkolni meg csak úgy szabad, ha senki észre nem veszi. Nem inkább a törvények szarok és akik írták a spermák? Nem a rendszerrel van gond? Miért azoknak a "mamik"-nak a tevékenysége szúrja a szemeteket? Inkább a palamentből kellen kirugdalni a szemeteket! (bocs Katika). A Bivalybasznádiaknak meg üzenem, hogy tessék kitalálni már végre valamit, mert a Szabó fikázásából még nem marad itthon az az évente 30 ezer dolgozó ember. Zorbán elvtárs meg tényleg röhög a markába...Na hajrá, szerdán találkozzunk hatkor a stexben és beszélgethetünk...

      Törlés
    2. Milyen Katika?? Ugye nem én? Me én seholsem írtam olyanokat, hogy tüntikor Kulka kuplét énekelgessünk, és ne zavarjunk senkit, én pont az ellentettjéről szólok mindig is. Én egy őrült állat vagyok, egy veres veszedelem,és terrorista hajlandóságú, ha most lennék fiatal menten megalakítanám a MA-RA-t, vagy Hu-RA-t, nem pöcsölnék :)

      Törlés
    3. KEN
      Te nagyon veszelyes vagy.
      Mint a tarantulla pôk,amely pàrzàs utàn felfalja a hímet..

      Törlés
    4. Párzással sem pöcsölünk, csak falunk! Ez a MaMaTaTuSZ (Magyar Matertarantulla Szövetség) alapszabálya. Logo tervezés alatt; képmezőt betöltő, sátáni, nyolcsugaras fekete nap, jobbszélen behálózott, karjarágott, immár kommentképtelen NZP figurával...

      Törlés
    5. KEN, mitől lesz Mater, ha a párzással sem pöcsöl? :o

      Törlés
    6. akkor legyék fetatusz, de ez már úgy hangzik, mintha sajtkészítők nyugdíjas klubja lenne :), különben ez egy új formáció, és a belépők esetleg rovott múltjával sem p....ünk

      Törlés
    7. Kedves KEN.
      NZP èl,èlt,ès elni fog,mint Lenin..(dögõs a võrõshajú kèped.festett?Igazi?)

      Törlés
    8. Kedves KEN.
      NZP èl,èlt,ès elni fog,mint Lenin..(dögõs a võrõshajú kèped.festett?Igazi?)

      Törlés
    9. KEN, nem megbántani akartalak. :( Én írtózom a pókoktól. A verseid szépek. Szia

      Törlés
  11. Mi hír a naggyůlésrõl?Az ATVben semmi pozitív!
    Az àlellenzèk is hallgat.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. A bivalybasznàdos oldalon szenzàciós gyõri kèpek.
    Indiàn is ott van,akit rèszeg cigànynak néztem,de nem az!
    Redzkess futsalos Szíjártó-a varosod màr a NAPè,a qwestoros stadionotok meg a Matolcsi bankjáé lesz...Rõvidest a Nagyi fogja ott kántálni harmad magàval,hogy "Demokráciát"!
    Ha a Glázer Èva "ki nem zavar mindenkit az erdõbõl.."

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  15. A minap én megpróbáltam támogatni Bivalybasznádot, de ne tudjátok meg, milyen ribillió támadt! Ízibe kivágtak a "Demokraták" az oázisukból! (sírós szmájli)

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. No és megérkezett a "Győzelmi jelentés" is! :DDD

    " Szép vasárNAPot Harcostársak ( mosoly, mint a rohadt alma=wink hangulatjel)
    Ma Győrben bontunk, és megbeszélem JID-del frissen felállt győri szervezetünk további lépéseit, mert lesznek. Elég ütősen letettük a névjegyünket, bemutatkoztunk, most jön a tartós ismerkedés....."

    Hát elég szűkszavú! Reméljük lesz azért valami porhintés a köznép számára is.
    Aki a részletekre is kíváncsi, képeket és miegymást is talál a tömegrő stb-stb a Bivalybasznád portálon!

    https://www.facebook.com/pages/Felkel%C5%91-NAP-h%C3%A1za-Bivalybaszn%C3%A1d/857368580997077

    A tudósítás szerint Joseph és még páran Keleti helyett a Nyugatiba várta a vonatot, így aztán lekésték a tömegdemonstrációt.
    Úgy tudni,hogy az afatális tévedés miatt azonban nem lesz igazolatlan a NAPjuk.

    VálaszTörlés
  18. No és megérkezett a "Győzelmi jelentés" is! :DDD

    " Szép vasárNAPot Harcostársak ( mosoly, mint a rohadt alma=wink hangulatjel)
    Ma Győrben bontunk, és megbeszélem JID-del frissen felállt győri szervezetünk további lépéseit, mert lesznek. Elég ütősen letettük a névjegyünket, bemutatkoztunk, most jön a tartós ismerkedés....."

    Hát elég szűkszavú! Reméljük lesz azért valami porhintés a köznép számára is.
    Aki a részletekre is kíváncsi, képeket és miegymást is talál a tömegrő stb-stb a Bivalybasznád portálon!

    https://www.facebook.com/pages/Felkel%C5%91-NAP-h%C3%A1za-Bivalybaszn%C3%A1d/857368580997077

    A tudósítás szerint Joseph és még páran Keleti helyett a Nyugatiba várta a vonatot, így aztán lekésték a tömegdemonstrációt.
    Úgy tudni,hogy az afatális tévedés miatt azonban nem lesz igazolatlan a NAPjuk.

    VálaszTörlés