2016. augusztus 6., szombat

Ennyit rólatok

Megtehetném, hogy nem írok az Eörsi Mátyás, meg Varjú László kapcsán kirobbant DK-s erkölcsi válságról. De pont én ezt mégsem tehetem meg: másfél éve írom a ténycikkeket róluk, és kaptam mindezekért hideget-meleget, hát akkor most rendet rakok cseppet.




Szép dolog, hogy rengetegen most megvilágosodtak, ám még szebb lett volna, ha ezt korábban teszik. Nem történt ugyanis semmi meglepő. Eörsi Mátyás hanyatt feküdt és farokcsóválgatva csahol Szíjjártónak egy pozícióért? Nulla újdonság, a pártja egésze ilyen, a különbség csak annyi, hogy ez most letagadhatatlan. Varjú László vagyonnyilatkozata meg pont olyan, mint egy Fidesznyiké, a lényeg hiányzik, aztán rajtakapják, és bevallja: "tévedett"? Hát ja, ebben sincs újdonság, legföljebb az eddig szemellenzőjüket az arcukra varróknak. Gondolom, teccenek emlékezni, mikor a minden politikusi családtagnak szabadrablást biztosító NAV-törvénynél "tévedett" ugyanez a Varjú nevű fődékás pénzember, és úgy együttszavaztak a legsúlyosabb korrupciós törvénynél a Fidesszel, mintha annak padsoraiban ülnének. Hiába no, ezek a Varjúfélék, meg a pártjaik ilyen tévedősek. Vagy inkább eltévedősek.


Ja, azt esetleg tudják, hogy a Gréczy nevű másik DK-góré szépen bent üldögél a Fidesznyik fővárosi cég felügyelőbizottságában jópénzér? Nem? Na, akkor ITT tessék klikkelni egyet, ez sem mai anyag. Hogy ugyanez a DK szóvivő a királyi Kossuth Rádióba hazajár nyilatkozni, oda, ahová ellenzéki madár se jár, mert a kapuban sörétes puskával várják? Hát Őt nem, Őt szélesre tárt ajtókkal, tessék csak tessék. Vagy a két, álnevek alatt futó, kifejezetten karaktergyilkolásra használt DK-blogról, az Európa Kávézóról, meg a Nyugati Fényről teccettek hallani? Gréczy, Vágó István, meg ilyesmik írják, de nem merik aláírni a nevüket, helyette ismeretlen szerzők műveként osztogatják ugyanők mindenfelé. Ja, hogy ezek nettó Fidesznyik módszerek, mind, egytől egyig? Igen. Csakhát meglepő nincs bennük egy csöpp sem, mint azt már leírtam: rendszerváltás helyett itt pusztán generációváltás történt, az MSZMP kádereit a KISZ-káderek váltották föl, csak most nem egy pártban, hanem többen nyomják a bolsevik ipart.


Kétségem sincs: az újabb és újabb nyilvánvaló tények sem zavarják a legbigottabb Gyurcsány-hívőket, hogy felismerjék: a DK nem más, mint Miferink exhibicionizmusának támogató szektája. Valahogy jusson be a Parlamentbe, szerepelhessen, páran a háttérben kötögethessék a nevében a mutyikat Orbán hasonszőrű embereivel, a többi meg nem számít. Orbán anno azt mondta Gyurcsányról: lottóötös. Igaza volt. Nincs nagyobb összetartó ereje a Fideszcsürhének, mint az, ha Gyurcsánnyal riogathatják Őket. Eszük az nincs, nem látják, hogy Hajráferi már lefutott lemez, nulla esélye, hogy mégegyszer az ország vezetője legyen, de arra jó, hogy az egységsugarú Orbánfant féken tartsa: ha nem kell Orbán, megkapod Gyurcsányt, akarod? És nem akarja. És ez mindaddig így lesz, amíg az ellenzék legkártékonyabb közszereplője, és politikai szektája a pályán van. Magától nem fog elmenni. Nem baj.

Orbánnal együtt elkergetjük.



3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lenne, ha egyre többen átlátnának ezeken a hazug, tolvaj politikus embereken(?). Remélem, hogy mielőbb megszabadulunk tőlük és végre ténylegesen is létrejön a rendszerváltás! Hajrá Civilek! Valamit tenni kell! Én támogatlak benneteket!

    VálaszTörlés
  2. Sajnos hiába vannak a tények leírva, a Gyurcsány imádóknak nem számít. Bemesélik maguknak, hogy Gyurcsány nem tud semmiről. Sőt azt is, hogy a Varjun nincs is mert az egy madár! De Vadai hívők is nézzenek egyszer az asszonyság szoknyája alá is, meglepő dolgok potyognának ki a mentelmi joggal védett szoknya rokolyája alól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szoknya meg a rokolya azonos értelmű szó! :)

      Törlés