2016. augusztus 26., péntek

Többen mint Ők

Sokkal több magyar kívánja pokolra Orbán Rezsimjét, mint amennyi elégedett vele, és mégsem történik semmi. Mondom, mit kell ahhoz tenni, hogy történjen végre.




Ami per pillanat általános, az a körkesergés, a fészbukos jólodamondás. Lelki masszázsnak jó, másra nem, ettől a Rezsim vígan szabadrabol tovább, asszem ez eddig tiszta. Finom kis fasiszta diktatúra épül, nemzeti nagytőkésítés európai pénzek közbeszerzéses lenyúlásával, médiabirodalmakon keresztüli agymosással, karhatalmi erőszakkal megtámogatva, tanult a Kisgeci történelmet, alkalmazza is. Csakhát mi is tanultunk, így azt is tudjuk, hogy lehet az ilyesmit eltakarítani. A különbség csak annyi, hogy Ő alkalmazza is ismereteit, a demokraták többsége meg csak beszél róla. Na, ez így nem jó. Nézzük akkor, micsoda is Orbán hatalmának IGAZI forrása. Röviden ennyi: TÖBBEN VANNAK.


Mármint látványra. A Nép bekajálja, amit lát, és bár végiggondolja azt is, amit leírnak neki, de ha nem érzékeli EGYÉRTELMŰEN, hogy kik vannak többen, hajlamos belenyugodni saját kisebbségi létébe. Van kétmillió Orbán-támogató, ki ezért, ki azért, és van vele szemben 8 millió olyan, aki ha eltávolíthatná a Rezsimet egy fészbuk-kommenttel, akkor megtenné. Meg is teszi, csakhát EZ A REZSIM nem távolítható el fészbuk-kommenttel, az gondolom kiderült azért az eddigiekben. Orbánék egész kommunikációs stratégiája arra épül: ŐK VANNAK többen. Ezért kell a népszavazás kvótaügyben, ezért tart választásokat, pedig nagyon nem szereti az ilyesmit. Minden ilyen esetben ugyanis az jön ki: van egy EGYSÉGES Fidesztömb, és van vele szemben sok szétaprózódott bizbasz.


Róma sem azzal nyert anno, hogy valójában többen volt. Egy frászt: azzal nyert, hogy mindig OTT volt többen, ahol annak értelme volt. Kétmilliónyi gallt simán le tudott nyomni Julius Ceasar, mert a 60 ezer katonáját mindig koncentráltan vetette be. A gall kisfaluk mindig túlerőt láttak, abba meg nem gondoltak bele, hogy vajon mi lenne, ha minden falu egyszerre menne ki a harctérre. Egyszer megemberelték magukat, és sokan összejöttek, lett is belőle nagybazmeg, végül azért a harci rutin győzött, de határeset volt a dolog. Az ilyesmit mind a hadászatban, mind a politikában úgy nevezik: relatív fölény. Egy csata ugyanis többnyire már azelőtt eldől, mielőtt elkezdődött volna. Amelyik sereg bízik önmaga számosságában és szervezettségében a kritikus pillanatban és helyszínen, győzni is fog végül.


És Orbán összetartja táborát, így aztán a 2 milliónyi támogatóval lazán uralkodhat a másik 8 milliónyi alattvalója fölött. Innentől meg egyszerű a feladat: összehozni egyidőben ennél sokkal több magyart, akik egyakaraton vannak, és azt aktív cselekvéssel ki is mutatják. Tüntetni nem megy ki, csak egy töredék, legyen az akár többtízezernyi tömeg, kevés ahhoz, hogy a kétmilliónyi Narancshorda többségérzetét megtörje. Választásokra a jelen kínálat ismeretében ismétcsak nem mennek el a Rezsim utálói, nem véletlenül tesz meg mindent Orbán, hogy a jelen műellenzék megmaradjon, és persze utóbbiaknak is érdeke, hogy minden valódi ellenállást agyonhallgasson, és agyonhallgattasson médiaholdudvarával. Ilyen kínálatnál ugyanis a Nép KRITIKUS TÖMEGE otthon marad, és épp ez a Rezsim célja.


Eseti tüntetéssel nem megy majd, választással dettó, marad tehát kizárásos alapon a népszavazás, mint többség-felmutató cselekvés. Ehhez meg nem is kell más, mint egy olyan téma, ami nyilvánvalóan hatalmas többséggel támogatható, és olyan aláírásgyűjtési módszer, amivel a népszavazás kikényszeríthatő. VAN ilyen téma, és VAN ilyen módszer. KORRUPCIÓIRTÓ NÉPSZAVAZÁSNAK hívom, és két kérdésre fűzi föl az egész velejéig rothadt redszerrel szembeni ellenállást:

1. Támogatod, hogy a korrupciós bűncselekmények elkövetőit élethosszig, elévülési idő nélkül büntetni lehessen?

2. Támogatod, hogy minden állami vagyonra és közpénzre vonatkozó szerződés kötelezően nyilvánosságra kerüljön?


Nyilvánvalóan hatalmas többség a támogatók tábora, ezt tapasztaljuk is városról városra haladva az aláírásgyűjtés során. Épp ezért nem fogják kiírni ebben a témában a népszavazást, csakhát mi meg mégis kiíratjuk, mert az aláírásgyűjtési MÓDSZERÜNK erre irányul. Nem lakcímeket gyűjtünk, hanem olyan embereket, akik ha megtagadják a népszavazás kiírását fehérgallérosék, akkor saját lakhelyükön kimennek az utcára, azt kikövetelni. És mivel ezt jövő májusig az ország 90, 15 ezernél népesebb városának mindegyikére kiterjesztjük, így aztán a Rezsimnek végül két választása marad: vagy az egész Ország UTCÁN lesz, és egyre nagyobb létszámban, vagy kénytelen kiírni a népszavazást. De ez már az Ő választásuk: elkergetve utcán, vagy összeomolva szavazófülkében. Májusra felépítjük a Rezsimbuktató többséget. És meg is mutatjuk.

Hogy MINDENKI megértse.  


26 megjegyzés:

  1. Közöny van Gabesz..
    Éetetek nem megy aenkinaz utcàra.
    Hiteltelenek vagytok.
    És vár Baracska..
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is várom, ne reménykedj, csak figyelj, zsebnáci ;)

      Törlés
  2. Miközben leamortizálsz mindenkit, kéred a segítségüket. :)
    Csak nem tudni, hogy mit kérsz? Kádárit vissza vagy valami egészen mást?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kérem senki segítségét, csak megmutatom az utat, aztán jön, aki elég bátor és okos ehhez. A Te kollaboráns szektádat pedig valóban leamortizálom, mentek a pöcegödörbe a felcsúti gazdátokkal együtt.

      Törlés
  3. Kedves Gábor!
    A fidesz már megnyerte az október másodikai választást! :( Az emberek idegengyűlöletére alapozott választást már senki sem állíthatja meg! :( Hiába szólította fel a tagjait,az MSZP,és a DK,mégis az emberek többsége elmegy szavazni,holott azt sem tudja miről szavaz!!! Tudniillik,a kérdés : "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Tehát csak az Országgyűlés kezére hajtják a döntést! és ez csak az egyik probléma! A másik az,hogy mi van azokkal,akik letelepedési kötvényért léphetnek be Hazánkba,és ezáltal az UNIO-ba? Azok jó migránsok? Azok nem terroristák? :( Miért nincs ez vezetve,hol van a kötvényekből beszedett pénz? Ez utóbbi költői volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Október 2 csak egy epizód, a Rezsimet a korrupcióirtó népszavazással lehet elűzni.

      Törlés
    2. Trollos bejegyzésem értelemszerűen nem Rád vonatkozik, Zoli, hanem a náci NZP nőnevű kamunickjére, meg a DK-s nettroll Ottikára :D

      Törlés
  4. Ma fölengedek pár trollt, időnként szükség van bolondok napjára, Kecskeméten is találtunk párat :D

    VálaszTörlés
  5. Ilyen gyűlölködő,megélhetési alakok mindig is lesznek! :( Erre épül a fidesz taktikája! :(

    VálaszTörlés
  6. Hogy kerülöd el Baracskát,Vezèr?
    A Klubin bemondtad hogy okt.3 bevonulsz.
    Meg fogsz betegedni?
    Ha nem-mivel nem vagy "népszerű"-könnyen a buzicigàny "zsàkmànya " leszel..
    Hogy véd meg a Migration Aid?
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod zsebnáci, szövegértésed is károsodott már. :) Nem elkerülöm. Felhasználom. :)

      Törlés
    2. A buzicigányt is?
      Azt a "szolgàltatast" mi inkább kihagynánk..
      :)

      Törlés
    3. Megadom majd neki a címedet, szeretik a nácikat. :)

      Törlés
    4. Szelleles vagy mint a kerepesi temető..
      :)
      Ne fèlj a nàciktol..
      Alighanem ujra egy olyasmi korszak közeleg.
      A "demokratàkok" lejàrattàk magukat..

      Törlés
    5. Milyen szép, hogy bevallod: ti nem vagytok azok.

      Törlés
    6. Miért nem takarítod le erről az oldalról az ilyen gusztustalan férgeket,mint ez a nem ember (némber) (Németh Zsolt Fidesz, a magyar Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke szerint az asszony nem ember )máriatasnádinék.

      Törlés
    7. Havonta egyszer engedem föl őket, épp azért, hogy nyilvánvaló legyen, miért is működünk előmoderációval ;)

      Törlés
  7. Ha a mi városunkba jöttök (Pest megye), aláírok és kimegyek tüntetni, majd ha kell, mert tetszik a koncepciód!

    VálaszTörlés
  8. Én első perctől kezdve követem minden megmozdulásotokat és minden tiszteletem, elismerésem a tiéd, tiétek. Nem sok ember van ma, aki valóban tesz is a rezsim megdöntéséért aktívan bármit és még kevesebb aki ennyire odateszi magát. De mi van akkor, ha sikerül kikényszeríteni a törvénymódosítást és ez a köcsög brigád, létrehoz egy saját hatósági szervet és meghatározza, hogy csak az vizsgálódhat és járhat el korrupciós ügyekben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha egyszer akkora többséget összehoztál, ami lenyomja Orbánt egy szavazáson, onnantól azt meg is tudod tartani, hogy végigcsinálják a Rezsimtakarítást ;)

      Törlés
  9. És akkor nem e lehetne e egy időpont- és helyszínlistát elolvasni valahol, hogy ki mikoréshol írhassa alá?....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Két hétnél tovább nem tudunk előre tervezni helyszínileg, mert a hatalom ellenlökéseit is bele kell számolnunk, így az időrend nem csak tőlünk függ. Mint most épp Kecskemétnél láthatod :) (előző blogban találod részletesen utóbbi sztorit)

      Törlés
    2. A két hét több, mint elég volna, még az 5-7 nap is ideális, csak LEGYEN valamilyen hirdetmény erről az oldalon és máshol, mert anélkül halálra van ítélve. É ne a cikkben valahova elbújtatva legyen, hanem evvel induljon az oldal. Tudod fixálni a blog tetejére?

      Törlés
  10. Gábor ez a nép vezető nélkül képtelen bármit is tenni. A Ti - Mi s még sok sok külön külön csoportosulások tevékenységei, mind mind nagyon jók és szükségesek, ám mégsem elég, nincs az a hiteles vezető, aki mögé felsorakoznának a csendbenlevők is.

    VálaszTörlés