2017. május 1., hétfő

Fekete dögvész

Van olyan, hogy az ember állításait még aznap beigazolja a valóság. Tegnap pont ez történt, nem is jelentéktelen ügyben.




Írtam reggel egy nyílt levelet Gulyás Marcinak. Arra kértem, felejtse el a Jobbikot, mint esetleges szövetségest a Rezsim elleni harcban. Megindokoltam, miért, itt most nem ismétlem, aki nem olvasta, katt IDE. Leglényege annyi volt: nem lehetséges együttműködni a demokrácia, a jogállam és az európai értékek helyreállításában olyanokkal, akik mindezt lebontani akarják. Nem rablókra bízom a széf őrzését, és nem bulldózerekre az erdők megvédését. Kevéssé érdekes, hogy Vona épp kismacskát, vagy őzikét simogat, ha egyszer pártja valódi bázisa a zsidózó, cigányozó, buzizó, migránsozó rasszisták gyülevészhada. És pont tegnap történt valami, amit aligha én idéztem elő: meghalt Usztics Mátyás. A kevéssé informáltak színészként emlékeznek rá, a jobban képben levők meg úgy, mint aki a nyilasok jelenkori utódszervezetének: a Magyar Gárdának az alapító parancsnoka volt.


Szó nélkül is hagytam volna a dolgot, egy szar emberrel kevesebb, de nem tehettem. Még demokrata csoportokban is elkezdődtek a méltatások, kondoleálások, úgy, mintha nem tudnák, ki volt VALÓJÁBAN Usztics. Úgyhogy szépen fölraktam a fészbukos profilomra egy rövid posztot. Igaz posztot. Ennyit: Meghalt egy náci. Usztics Mátyásnak hívták. Valaha színész volt, meg tán ember is. Meg a kép, amint épp az újnyilas Magyar Gárda egyenruhájában feszít, és annak vezetőjeként esketi a többi keretlegényt. Persze először jött néhány széplelkű hozzászólás, hogy halottról vagy jót vagy semmit. Ezzel azonban van pár probléma. Mondjuk először is az, hogy a mondás eredetiben nem így szól. Hanem így: halottról vagy IGAZAT, vagy semmit. A másik gond, hogy ilyen alapon be kéne tiltani a történelemtanítást. Az ugyanis rengeteg halott emberről szól, és aligha értenénk meg a múltat, ha a halottakról csak szépet lehetne írni.


Ilyen alapon megemlékezhetnénk Hitlerről, mint festőről, de tudtommal nem ez volt a baj vele. Hanem az, hogy a történelem legundorítóbb eszmerendszerének nevében égette föl a fél világot, és okozta soktízmilliónyi ember halálát. És ebben az armageddonban, melynek része volt 400 ezer magyar zsidó elpusztítása, remek magyar segéderőket kapott Szálasi vezetése alatt: a hungaristákat. Akik csak annyiban különböztek a náciktól, hogy nem beszéltek németül, és nem a germán, hanem a magyar fajt tartották a mindenek fölött állónak. Mert egyébként tökugyanazt képviselték, és tökugyanolyan módszerekkel, mint német atyamesterük. És ennek a magyar nácicsürhének, a hungaristáknak az utódszervezete a Magyar Gárda, mind téziseiben, mind megjelenésében tudatosan felvállalva elődje örökségét. És ennek a szervezetnek az alapító parancsnoka volt Usztics.


Ha nem tanulunk a történelemből, megismételjük azt. Náciknak nincs bocsánat, halálukban sem. Aki Usztics emlékét akarja megőrizni, az meggyalázza 400 ezer kivégzett zsidó honfitársunk emlékét. Nem lehet egy seggel két lovat megülni, mégha kies honunkban ezt sokan megpróbálják, akkor sem. Szóval föltettem a posztot Usztics valódi énjéről. És nagyjából negyed óra múlva dőlni kezdtek a nyilasok. Kommentekben, lájkokban, mindenféle módon, én meg tiltogatni kezdtem Őket. Számszerint 57 újnyilas látogatott meg félórán belül. Persze büdöszsidómocskoskomcsi, dögöljmeg a kurvaanyád, ésatöbbi, ahogy a csövön kifért. Aztán kiderült, honnan jön az áradat. A Jobbiknak van egy netes televíziója, mi más is lenne a neve, mint Nemzeti Televízió. Oda rakták föl a posztomat, és kérték, hogy aki csak látja, jelentse az oldalamat, posztomat, valahogy ki kéne irtani a netes térből. meg egyébként is, persze.


Na, hát ezek volnának azok, akikkel együtt kéne küzdenünk a Rezsim ellen. Már azok szerint, akik azt mondják: ügyek mentén lehetséges az együttműködés, és ne fintorogjunk, mindenkire szükség van. Ja, lehet, hogy focimeccsen valóban. De a mi ügyünk a demokrácia helyreállítása, a jogállamiság megteremtése és Európa felépítése hazánkban is. Csakhogy ezekben az ügyekben, a Jobbik valódi bázisa épp az ellenkezőjét képviseli. Minden olyasmit gyűlölnek zsigerből, amit mi alapeszmének tartunk. Azért meg szétverni morálisan a többtízezres demokrata tüntetések tömegeit, hogy párezer jobbikos is ott legyen: hibás teória. Mi az emberek egyenlő voltáért szállunk síkra, Ők meg a megkülönböztetéséért. Mi a szabadságért és humánumért, Ők pedig a tekintélyelvűségért és a kirekesztésért. Nekünk nincs, és nem is lehet közös utunk velük. Mi egészséges társadalmat építünk, és ebbe nem fér bele a történelem legsúlyosabb betegsége.

A fekete dögvész.


38 megjegyzés:

  1. A fekete métely ismét fertőzi az embereket. Ennek alapja a tudatlanság, na meg a baloldal teljes bénasága, széttagoltsága. Valódi polgárságról sajnos aligha beszélhetünk, ideológiai szempontból sem látszanak, csak törpe pártok vannak, mint a MOMA. Vidéken a jobbik sokkal nagyobb súlyba esik, mint a fővárosban, ahol több az értelmiségi. Igazad van, nem hogy nem támogatni, de elviselni sem lehet az ordas eszmét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy gondolom, felesleges baloldalról beszélni, mert Csak Türmerék, akik balos eszméket vallanak. A többiek csak liberálisok lehetnek. Valóban pofátlanság a történelmi zászlóinkat politikai célra felhasználni és ezért meg lehet róni Usztics követőit, vagy akár a nyilasokat. Mégis úgy gondolom, hogy jelen pillanatban nem elég nemzeti a közgondolkodás! Bármennyire is európa közepén vagyunk, én akkor is Magyar vagyok és ha nem kellett ennek az országnak a kommunista internacionalizmus, akkor a nyugati tőke internacionalizmusa se kelljen! Maradjunk meg magyarnak, de békességben, barátságban Európa többi népével!

      Törlés
    2. Az a véleményem, hogy jelen pillanatban, és itt mindegy, hogy melyik pártról beszélünk, a politikai elit nem a nép akaratát valósítja meg! Elfelejtik, hogy a szenátor kifejezés mit jelentett valamikor és csak a gesztenye kapargatás megy a parázsból. A tudatlanság és az általánosítás pedig az emberek legnagyobb hibája! Zsidózunk, köpködünk, közben ha meghallgatjuk a nagyon idős embereket, elmondják, hogy a kicsi zsidó boltos mindig adott hitelt és nem drágán vásárolt nála a szegény réteg. Semmivel sem volt másabb, mint bármelyik polgár. Összemossák őket a nagytőkével, akik saját fajtájukat is irtották és minden más nemzetet. Miért mondom ezt? Mert Hitler közvetlenül a háború kitörése előtt kapott pl. ezer darab Ford teherautót és még lehetne sorolni, hogy mit. A német gazdaságot csak dumával nem lehetett talpra állítani. Az a pár kőgazdag család csinált hülyét egy egész világból, mert ők adtak lovat egy diktátor alá. Most ismét szervezkednek, variálnak, csak most egy rakás afrikai embert tettek lóvá! Na meg sokakat, másokat!

      Törlés
    3. Majdnem kanyarítottam egy hozzászólást. Hivatkoznom kellett volna a szerző nevére. Megtaláltam a kifejezést amivel saját magát illet.

      Nincs szükség a véleményemre.

      Törlés
    4. Kedves komentelő!Tudatlanságban maximum te élsz és jó néhányan veled együtt a fővárosban!Hagy találjam ki:Olvasod a HVG-t,nézed a Bal oldali televíziókat meg pöffeszkedsz a kocsidban az iroda és a 2. vagy 12.kerületi lakásod közt!Hellyel-közzel talált?Mert a vidéki ember az csak tanulatlan lehet?Illetve egy tanulatlan embernek nem lehetnek érzései?Javasolnék egy-két dolgot a kedves értelmiségieknek!Először is nézzétek meg mi van a Budapest táblán túl is!Pl töltsetek el 1-2 évet Ózdon.Vállaljon az asszony tisztséget a hivatalban segélyosztás után.A gyereket járasd a helyi iskolába,te meg legyél mondjuk tanár.Aztán 1 év múlva megkérdezlek a jobbikról meg a kirekesztésről te akváriumban élő hal!

      Törlés
  2. Hát akkor... jó reggelt. Ma is szép napunk lesz.

    VálaszTörlés
  3. Hatszázzzezerrr!
    A kánonban ennyi van.
    Miert "reativizálod a Holokausztot,"amikor "négyszázezrezel"?
    :)
    És már csak 57 nyilas van a "zsobbikban".
    Látod,a "többtizezres" tagság már minden bizonnyal a Zazrivecz Gábor kiskutyasimogatása miatt belépett "demokrata"..
    A nácikok hazamentek,csak mutatóban van néhány 'fogatört oroszlán'.
    :)

    VálaszTörlés
  4. Te pont olyan náci vagy mint akiket szidsz. Ha valaki nem tetszik, az szar ember. Bocs, nem is ember.

    Szar náci vagy, ez van. Majd kezet foghattok a túlvilágon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez meg egy tipikus náci vádvisszafordítás. :) Ha X-et nácinak nevezik, akkor az a náci, aki mondja. Komolyan ez az óvodás színvonal a menő?
      A náci az, aki náci. Amúgy ezek nem nácik, hanem hungaristák, ami a fasisztoid eszmék közé tartozik. Így már pontos. Attól, hogy a dolgokat nevén nevezzük, a hungaristák még fasiszták maradnak és nem azok a nácik, akik ezt szóvá teszik, hanem akik tűrik.

      Törlés
    2. Nem arról van szó, hogy nem tetszik valakinek, hanem arról, hogy akkor amikor már azt hittük, hogy magunk mögött hagytuk ezeket az ordas eszméket, mint a nácizmus és fasizmus, akkor ez az idióta ripacs felélesztette, és zászlóvivőjükké lett! Én nem nácizlak le, mert te még ahhoz is hülye lennél. Te egy tudatlan tuskó vagy.

      Törlés
    3. A történelem minden részletét ismerni kellene ,nem csak azt amit engednek láttatni,hallatni! Benjamin Freedman szemfelnyitó beszéde 1961-ben
      https://youtu.be/e1X7QNEF-6s

      Törlés
  5. Lenáciztad a Gábort?
    Aki igazi(!) szadeszos volt,nem megtévesztett vidéki "radiszadi"?
    Mégilyet..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a Potyka bácsi volt. Aztán azt mondta Béki Gabinak: lehet, hogy jobb lenne, ha kilépnék tőletek? Ti annyira másképpen gondolkodtok...és kilépett. A Vona az Orbán polgárikőri akvizíciója volt.

      Törlés
  6. Régen írtam ide, de most nem tudom megállni. Ez a Mária nicknevű balfasz(né) minden írásodhoz hozzáböfög valamit. Igazából érthetetlen, de minden esetre elég suttyó stílusban. Kérdezem: miért nem tiltod ki erről a blogról? Mi értelme van teret adni itt az ilyen hulladékoknak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pár troll elfér,a kommentek 99%-a úgyis fészbuk-csoportokban jön. Ha felszaporodnak, akkor egy időre zárom a falat, de perpill erre nincs szükség.

      Törlés
    2. Kőszönöm hogy megvédtél,Vezér.
      Véleményszabadság van,amit nèmely "demokratàkok" nem tudnak ugye..
      :)

      Törlés
    3. A demokrata vélemény meg a tőről metszett idiotizmus két fogalom! Smile-istől...

      Törlés
    4. Akkor most 600,vagy 400 Gábor?
      Mit mond a "házi legendárium"?
      Mert ugye nem mindegy..

      Törlés
  7. Sajnos az egyenruha meg a világnézet egy olyan szervezetre hajaz, amelyre nem szívesen emlékezünk és semmi keresnivalója a modern, gondolkodó, demokratikus világba!

    VálaszTörlés
  8. Te se tudod jól!
    Halottakról vagy jót vagy rosszat!

    VálaszTörlés
  9. Sajnos igaz a megosztásra csinálják és közbe Fidi mellett vannak

    VálaszTörlés
  10. Nem tudok olyan jól fogalmazni mint az elöttem szolók de mindenben egyetértek velük.

    VálaszTörlés
  11. Ön követi el a hibát kedves Tuareg úr.A politikában csak érdekek vannak,az ellenségem ellensége a barátom,és mindig tudni kell a kisebbik rosszat is választani.Churchill azt mondta:Ha Hitler megtámadná a poklot,szövetségre lépnék ellene az ördöggel is.Aztán Hitler megtámadta a Szovjetúniót,Churchill pedig szövetségre lépett Sztálinnal.Így sz ó szerint bejött,amit elhatározott!:)))Pedig ő is végig tudta,hogy Sztálin micsoda.Így kell gondolkoznunk a Jobbikról is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. VÁLASZTÁSON(!) a NER-t váltani hirdetők részéről, egy potenciális szövetséges zsigeri, kölcsönös elutasítása ("ballik" versus jobbik) legjobb esetben is három versenyző startvonalhoz állítását jelenti a 18-as választás egyéni körzteiben a mai Magyarországon. (No meg a saját politikai potenciál látens leértékelését is.)
      Ez egyenlő: minimum az orbáni gépezet (igazgatás) további működésével, nem kizárható nagy arányú kormányzati hatalommal, annak várba költözésével, melyekből az utóbbi a hatalombirtokos fizikai biztonságát is garantálja egy esetleges radikálisabb, utcai demokrácia- és európaköveteléssel (mint szükségszerű pótcselekvéssel) szemben.
      Gondolhatja valaki is komolyan, hogy 2/3 nélkül itt változtatni lehet?
      Ugyanmáááá!

      Törlés
  12. Imádom mikor valaki összekeveri a NACIONALISTÁT a NÁCIVAL ! Az egy alap dolog lenne, hogy valaki a saját népét jobban szereti mint a többit ! Szerinted egy MULTIKULTURÁLIS társadalom épelméjűségre utal !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a nacionalista utálja a többi népet, a patrióta szereti a hazáját...
      a náci meg náci...
      "
      Ideológiájának fő jellemzői a pángermán sovinizmus, rasszizmus és antiszemitizmus, kiindulópontja a szociáldarwinizmus volt, az az elképzelés, miszerint az emberi fajok közötti versenyben a legrátermettebbnek kell fennmaradnia, a többieknek pusztulás vagy alávetettség a sorsa."
      a hüjeség pártsemleges és határokon átível...

      Törlés
    2. a nacionalista utálja a többi népet, a patrióta szereti a hazáját...
      a náci meg náci...
      "
      Ideológiájának fő jellemzői a pángermán sovinizmus, rasszizmus és antiszemitizmus, kiindulópontja a szociáldarwinizmus volt, az az elképzelés, miszerint az emberi fajok közötti versenyben a legrátermettebbnek kell fennmaradnia, a többieknek pusztulás vagy alávetettség a sorsa."
      a hüjeség pártsemleges és határokon átível...

      Törlés
    3. Rosszul tudod a NACIONALISTA szó jelentése hazaszeretet, nemzeti tudat ! Soviniszta és a xenofóbia szavak jelentik az idegengyűlöletet, csak hogy tisztázzuk ! Egy országnak szerintem először a saját népének kell jólétett biztosítani ! Majd utána esetleg jöhet más is ! Vajon más kultúrájú népek elfogadnák a fehér keresztényeket ?

      Törlés
  13. Na igen, nem minden nacionalista nemzetiszocialista, viszont minden nemzetiszocialista náci!

    VálaszTörlés
  14. Uszticsnak és a magyaroknak a talpáig sem ér ez a magyargyűlölő lény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, én Usztics - már porladóban levő - talpáig sosem akarnék eljutni...Ugyanis az emberi tartás szempontjából a bányászbéka nagyon sáros bal hátsó lába alatt mintegy 20 kilométerrel kezdődik...a "magyargyűlölő"-t , mint fogalmat nem tudom apercipiálni, mivel egy túlfejlett oximoron, amely csak arra alkalmas, hogy halottak napja táján az alulfejlett csecsemőket ijesztgessék vele! Sokszor elgondolkodom a medúza és a szupranacionalista emberszabású véglények rokoni kapcsolatáról...t.i. az, hogy a medúza képes 600.000.000 éve valódi agyberendezés nélkül túlélni a Földi tengerekben, sok egyéb emberszabásúnak határtalan önbizalomra ad okot!

      Törlés
  15. Szét lesz ba...csapszva a pofád
    ,te tetűlétra!!!

    VálaszTörlés
  16. Hehehehe...a sok köcsög náciállat hogy vonyít már.....

    VálaszTörlés
  17. Jön majd egy vihar , és a többi lehullik !

    VálaszTörlés
  18. Náciztok,és azzal vádoltok embereket,hogy megkülönböztetnek másokat. Miközben ti magatok is épp ezt teszitek. Ez az egyik. A másik: Létezik "jó érzés-erkölcs" ami úgy tűnik a ti neveletésetekből hiányzik. Hát köpjetek a levegőbe és álljatok alá!Azt nem mondom,hogy gondolkodjatok el rajta,mert hasztalan lenne. A fenti írás a bizonyìték.

    VálaszTörlés
  19. Eleg szegyen,hogy egy jonehany honfitarsunk nem hajaldo felismerni az altalad felvazolt tortelnemi tenyeket.
    Azonban bizzunk abban,hogy a jozan esz a vegen csak gyoz.

    VálaszTörlés