2017. április 20., csütörtök

Tuareget miniszterelnöknek!

Nyugi, ez csak vicc. Épp enyhe telünk van, így a szombati tüntetés előtt ráérünk kicsit ökörködni.




Képzeljük el egy pillanatra, hogy fognám magam, és föltennék saját blogomban egy ilyen kérdést: kit akarsz minelnöknek? Magam mellé tennék pár lúzert, mint választható alternatívát, simán nyernék, aztán telehinteném a netet: én vagyok a megváltó. Persze, nem teszek ilyet, az effajta manipulációk Orbánékra hajaznak, demokrata elhányja magát tőlük. Mondom: DEMOKRATA. Merthát vannak olyanok, akik bár annak nevezik magukat, de egyenességet, tisztességet, amiket a demokrata szó jelent, már nyomokban sem tartalmaznak.


Amit én csak viccként tennék, de leginkább még úgysem, azt ugyanis élesben eljátszotta a magát Demokratikus Koalíciónak nevező Gyurcsányszekta. Régóta tudott, hogy álcivil blogokat üzemeltet a parlamenti bentlétért kapott pártfinanszírozásból. Az egyik a Nyugati Fény, a másik az Európa Kávézó nevű valami. Utóbbiba maga Gréczy szokott írogatni, akit pártszóvivősége nem akadályoz meg abban, hogy névtelenül mindig éppen a DK aktuális ellenségeit gyalázó betűsorokat lapátoljon össze. Ír még oda a PuPu nevű szintén roppantfüggetlen blogger, néha Vágópista is, meg ilyesmik. És persze mindig név nélkül, igaz DK-demokrata módjára.


Szóval a Nyugati Fény nevű DK-civil valami tette föl a kérdést: ki legyen az ellenzék vezetője? És lőn: nyert Gyurcsány. Végülis az egységsugarú Ferihívő Kékzombinak tökmindegy, hogy épp pártkongresszuson szavaz-e Feristenre, vagy pártblogban. Ám míg egy pártkongresszusnál mindenki tudja, hogy ott egy parlamenti határon lefelé billegő nyugdíjasklub szubkulturális akaratát látjuk, a civilnek álcázott Nyugati Fénynél még akár lehet olyan is, aki elhiszi: több ez, mint pártakarat. Nem, NEM TÖBB. Az álcivil egyletek és sajtófelületek létrehozása szcientológus technika, azt hazánkban csak Habony és Gréczy alkalmazza. És épp arra, amit látunk: civilnek álcázva többségi véleménynek feltüntetni a nagyonis törpe minoritásét.


Ha nem ütközöm bele ebbe a közvéleménykutatásnak álcázott párthányingerbe, nem írtam volna a DK-ról. Már nem nagyon van miért. A fiatal generáció közéletbe való berobbanása, annak tiszta céljai, és hatékony módszerei olyannyira megmutatják az egykori KISZ-fiúk nárcisztikus amoralitását, hogy egyszerűen kimennek a divatból. Gyurcsánynak annyi, aztán jön majd sorban a többi szúrágta régi bútordarab, Orbánnal a sor végén, mindannyiunk őszinte örömére. Úgyhogy nyugi: Tuareg nem akar semmi lenni a helyreállításra kerülő Magyar Köztársaságban. A mi generációnknak már megvolt 1989-ben a lehetősége, hogy rendszert váltson. Nem élt vele. Úgyhogy ideje azoknak átadni közügyeink intézését, akik tisztábbak, egyenesebbek, mint mi. Ceterum censeo.

Gyerünk Ifjak.

5 megjegyzés:

  1. :)
    Majd mindjart jönnek a Feri fanjai és jól tökön rúgnak-a komancs Pupu István meg "vérbe mártja a tollát"..
    Ő a határőrségnèl volt tán "elhàritó" igy a besugásügyben is otthonosan mozog..
    A Grécy meg majd jól megirja hogy a "22 centiseddel" toborzod a "csapatod" es hülyited a nagyikat..
    Miert nem segitettél az "oroszvonalon" is mozgó "migrationos Sándornak" a kamu levesosztásban?
    :)

    VálaszTörlés
  2. Nemzedék váltás. Bér mindig vannak olyan korosztályok, akik úgy érzik, előbb kiöregedtek, mint hogy átvehették volna a vezetést. Most a fiatalokon a sor, reméljük hatékony lesz a módszerük. Eddig OV idegborzolásából jeles! Kövér meg fegyverkezik ellenük. Csak ki ne robbanson valami polgárháborút a vén seprűbajszú.

    VálaszTörlés
  3. azt soha nem értettem, hogy az emberek miért nem hajlandók beismerni korlátjaikat és/vagy hogy már vissza kell húzódniuk ... itt most nem csak politikára értem ... ha valakire nagyon szükség van úgyis elérik/megkérik, hogy segítsen ... lásd a MoMo-s fiatalok is támaszkodnak a szakértőkre ... napersze nem az uszító álmagyarázókra ... erről van egy rövid történetem is: még az átkosban -1960-90- az eü. min.ben dolgozott egy ember, aki közvetlen a miniszter alatt volt, a pontos titulusa nem érdekes, a lényeg h 3/!/ minisztert is kiszolgált, minden váltáskor félretették, azután 1 hónap múlva visszahelyezték, mert rájöttek, h szakmailag ász ... és nem volt kom.párttag ... hátígy ... HAJRÁ Momentum!

    VálaszTörlés