2017. április 2., vasárnap

Elkúrtad

Minden jóérzésű emberben kibacta a biztosítékot Gyurcsány tegnapi önérdekű akciója. Én szóltam előre. Nembaj, van azért haszna is.A CEU kifejezett kérése ellenére tüntetést szervezni: nem vall ép elmére. Díjazták is az akciót a demokraták. Voltak 30-an a tegnapi mélyostoba önégetésen, annak a fele is a DK pártelnöksége. Nincs ezen mit szépíteni. Ekkorát még magát demokrata ellenzékinek, és országos pártnak mesélő banda nem bukott. 30, mondom HARMINC ember ment ki Ferinek csápolni. Hát akkor erről ennyit, meg arról is, hogy vajon kinek volt igaza. Nekem, aki megírta előre, hogy ez vérciki - és persze a neten rohangáló Kékzombiktól meg is kaptam ezért a magamét -, vagy az akaratát a minimáltisztességgel és józan ésszel szemben csakazértis érvényesítő Gyurcsánynak. Segítek: nekem.


De mint a címsorban jeleztem, lesz azért ennek haszna is. Mivel a harmincfős műtünci lejáratta a CEU ügyét, lehetőséget adva a Fideszsajtónak, hogy azt hazudja: csak ennyien állnak a CEU mellett, ezért ma ezt a tévedést a civilek eloszlatják. Sokezres tüntetés készül, természetesen magam is csatlakozom Csapatommal. Gyurcsánynak van mozgósító ereje a demokrata oldalon. Ha nem is úgy, ahogy szeretné, de van. Ha Ő belevág valami hülyeségbe, akkor ott senki nem lesz, de sok embert tud utcára vinni, akik helyre akarják hozni, amit elkúrt. Javaslom e jó szokást a 2018-as választásra is megtartani. Ha mondjuk Gyurcsány a választás előtti napon bejelenti: nem indul, tömegek fognak megindulni a szavazóurnákhoz.


Van persze más haszna is a tegnapi elkúrásnak. Feketén-fehéren kiderült, hogy mennyi is valójában a DK támogatottsága. Hát annyi, amennyit láttunk. 30, pártelnökségestül. Az is kiderült, hogy mennyi fiatal van velük. 3. Magam már párszor leírtam: nem véletlen, hogy a DK csak rendkívül ritkán megy utcára, és mikor egyáltalán teszi - évi két Parlament-ölelgetés - akkor azt három héten át szervezi. Ennyi idő kell ahhoz, hogy megszervezzék az ország egészéből az összes egyáltalán mozogni tudó Ferifan helybe buszoztatását. Ezért kell a Parlamentben maradniuk, mert az onnan kapott pártfinanszírozás nélkül pont annyian lennének, szállítóeszközök hiányában, mint ami tegnap látszott: harmincan. Na, de ennyi elég is erről. Ma tüntetünk, civilek, hogy helyrehozzuk, amit Gyurcsány tegnap elkúrt.4 megjegyzés:

 1. Üdv !

  Ne szorongj személyektől ! Lazíts ! Ha nincs orvosfóbiád
  a pszichoszakik bármikor rendelkezésedre állnak. :-D

  VálaszTörlés
 2. Oda a "nimbusz".
  A "miFerink" bekaphatja-a blogger szerint..
  A hajnalfényesek majd "helyreteszik a fejbősègedet",Gábor.
  :)

  VálaszTörlés
 3. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete kiállt a CEU mellett

  " Egyet viszont – Babits óta - biztosan tudunk „… cinkos aki néma…”, - írta közleményükben Mendrey László, a szervezet elnöke. "

  http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/megszolalt-a-pdsz-a-lex-ceu-kapcsan/ekxnsvq?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

  VálaszTörlés
 4. Hova mész? Tüntetni?
  "A CEU kifejezett kérése ellenére tüntetést szervezni: nem vall ép elmére..."
  ???

  VálaszTörlés