2017. április 1., szombat

Nyílt levél Gyurcsánynak

A DK épp besegít Orbánnak a CEU legyűrésében. Ezt demokrata nem hagyhatja szó nélkül. Nem is hagyom.
Fletó!

Nincs most semmi formaság, mert amit épp tenni készültök, abban sincs semmi civilizált. A CEU mindenkit megkért, hogy NE TÜNTESSEN az érdekében. Saját hallgatói kezdtek el szervezni demonstrációt, rengetegen csatlakoztak volna hozzájuk, sokezren, de a CEU Rektora mindenkit megkért: NE TÜNTESSEN. Más úton akarja megvédeni az egyetemét. Az Ő bőrükre megy a dolog, náluk jobban senki sem tudja, mik a terveik, és miért választanak olyan hadiösvényt, amit választanak.


MINDENKI be is tartja a CEU kérését, mert MINDENKINEK a CEU megmaradása a fontos, nem saját nárcizmusának kiélése. Egyedül a Te Pártod szarja telibe immár sokadszor, hogy akik valóban harcolnak, mit kérnek ehhez segítségként. Te, meg a zombijaid ma délután négy órára CSAKAZÉRTIS tüntetést szerveztek. Ezzel ártotok a CEU érdekeinek. Ott lesztek majd százan - eddig 70 fő jelezte ottlétét -, meg ott lesz a teljes Fidesz-sajtó, hogy megmutassa: lám csak pártucatnyi embert érdekel a CEU ügye, azok is mind Gyurcsányisták.


Elmondják majd minden csatornán, hogy a CEU láthatóan Gyurcsány biznisze, úgyhogy a megmaradása idegen érdeket szolgál, és a magyaroknak épp ezért kell kidobnia az ország tán legjobb egyetemét hazánkból. Te vagy amúgyis a Fidesztábor fő kötőereje, ez az, ami miatt senki nem akar együttműködni Veled, mert ahová Te beteszed a lábad, ott kő kövön nem marad. Ha Te, meg a pártucatnyi zombifalkád odamegy, azzal aduászt adtok a Fidesz kezébe. Magad nyírod ki a CEU-t. Felfogod, Fletó?


Persze eljátszhatnád a naivat, hogy itt valami ifjúsági szervezésről van szó, nem is tudtál róla. De egyrészt Szarvas Koppány Bendegúz és Veres Dávid kilépésével az utolsó ismert fiatal politikusaitok is otthagytak, úgyhogy a valóságban semmiféle ifjúsági szervezetetek nincs. Másrészt meg ez éppoly hazugság lenne, mint olyan korábbi mondataid, amiket most fogsz újfent szembeszarni: "az ország minden, a párt semmi." Ott liheg ugyanis a rendezvény pártucatnyi résztvevője között az összes főspanod, Varjú László, Sabián-Petrovszki, Élő Norbert, Vágó István, Arató, Wirsching. És persze majd Te is, Gréczy nevű szcientológus módszereiről hírhedt média-csicskáddal beballagsz, Fletó.


Állj már le! Szétvertél már sokmindent életed folyamán, Te még aranyból is képes vagy szart csinálni, de a CEU ügye fontosabb a szokványos kisded játékaidnál. Ülj vissza a seggedre, hívd vissza a kutyáidat, és szépen várd meg, míg a CEU szervez tüntetést. Mert azon majd rengetegen lesznek, nem pártucatnyi, csak zászlólobogtatásra alkalmas Kékzombi, és abban a hatalmas tömegben majd Ti is elvegyülhettek. Ha ma ezt a tüntetést megtartjátok, kárt okoztok a CEU-nakSÚLYOSAT. Ha már ezt sem sikerül felfognod, akkor rosszabb az állapotod, mint gondoltam.

Elment az eszed.


15 megjegyzés:

 1. Ahogy Orbàn a Soroson "köszörüli a körmét"-te Gábor meg a 'féleszű Ferin'..
  Ha a Klára besokall-hogy a "hágóemberéhez"igy szól valaki-az anyukája reád küldheti a herélő embereket..
  :)

  VálaszTörlés
 2. Ha valaki szétveréssel vádolható, az maximálisan Orbán, aki nem hogy ingyen nem dolgozott mimnálnokként, hanem évekig be sem járt parlamentbe dolgozni. Nagyon becsípődött nektek Gyurcsány, de neki van pártja ami lehet kormányváltó koalícióban. Fikázása simán üres duma.
  Az egyetemet pedig sokan védik külföldről is nagyon helyesen. Remélem őket nem akarjátok leállítani !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valszeg dékás vagy, ha ennyire nem sikerült felfognod, hogy egyetlen politikai alakulat megy a CEU akarata ellen a magukat demokratáknak nevezők közül: Ti. :)

   Törlés
 3. A CEU rektorának az akarata tudtommal nem teljesen fedi le a diákok akaratát. Ezt meg előadni úgy, hogy ez a CEU akarata eléggé megtévesztő. Az IDE ezzel a húzásával még 1-1,5 százalékot becsatornáz majd a DK-ba. ����

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudtommal meg a CEU-t annak Rektora képviseli. Ez az akciótok mindenkiben kibacca a biztosítékot, aki cseppet és érti, miért kéne ebből marhára kimaradnotok. A Kékzombik nem értik, dehát Ők a törpe minoritás...

   Törlés
  2. Inkább arról van szó,hogy a Rektor visszafojtja azokat az érzéseket amiket a diákok éreznek. A diákok többsége azonnali demonstrációt szeretett volna, csak hát a Rektor nem így gondolja, ő inkább a párbeszéd híve. Amúgy nem tudom miért aggódsz, mert a Rektor max elhatárolódik az IDE-től és kész!

   Törlés
  3. Házhoz mentetek a pofonért, Kékzombik. Másnak is pont tele a töke a mindent és mindenkit leszaró zombiskodásotokkal. Vasárnapra civilek szerveznek tüntetést, hogy ne tudja a Fidesz-sajtó at mondani: csak pártucatnyi Gyurcsányistát érdekel a CEU. Hát akkor megkapjátok, aztán majd nézegethetitek az arányokat. Pár óra alatt hússzor annyian jelentkeztek, mint a Ti három napja toborzás alatt levő idiotizmusotokra.

   Törlés
  4. Ami után a civilek ugyanúgy hazamennek, mert megunják és rájönnek, hogy nekik is pártot kell alapítani, akik az ő érdekeit képviseli. Pofon ide vagy oda a vége ugyanaz. Ebből is Orbán jön ki jól, mint mindig, mert a civilek (olyanok mint te) nem fogják fel, hogy a pártok nélkül nem fog menni.

   Törlés
  5. Már bocsánat:
   De, ha ma a civil pártot alapít azzal létrehoz egy pártelitet is, amelyik elkezdi (előbb-utóbb) önmagát a másik pártelithez képest meghatározni, megkülönböztetni és máris megérkeztünk oda ahol a part szakad és a jelenlegi hatalom (aminek semmi köze a pártélethez) hátradőlhet (továbbra is).
   Ma a civil menjen utcára, tartózkodjon ott, tömegesedjen, sztrájkoljon (amnesztiát biztosítva a résztvevőknek, lexarva a pártok sztrájktörvényét), skandálja a tolvajok nevét (ismerhet épp eleget), vonuljon a lakásaik elé.....
   Nem pártok nélkül, hanem egy olyan erő (személy) nélkül nem fog menni, amelyik kimondja:
   Az ország problémája az orbáni NER és minden párt programígérete esélytelen hívőámítás, amíg nem ennek közös eltakarítására szövetkeznek.
   (Ehhez legközelebb talán Bokrosék állnak)

   Törlés
 4. Az az igazság, hogy mindez amit a TUAREG oldalain olvashatunk ez is hablaty. A lényege ezen írásoknak is csak az, hogy "Gyurcsány takarogy".

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha ennyit értesz meg belőle, akkor számodra valóban :)

   Törlés
 5. Gàbor.
  Olvastam valahol hogy 22 cmes "hajóágyutulajdonos" vagy.
  Ez igaz?
  :)

  VálaszTörlés
 6. Én annyit értettem meg belőle, hogy ez a CEU ügye. Amikor a kormány a kormány a fegyveres testületeket vegzálta, akkor az az ő ügyük volt. Amikor a filozófusokat, akkor az a filozófusok ügye volt. Így amikor az oktatást cseszték szét, akkor az a tanárok ügye volt. Amikor a vallási felekezeteket cincálták meg, akkor az a felekezetek ügye volt. És így tovább. Ezt akkor fogod talán megérteni, ha egyszer a bloggereknek is lesz egy ügye, mert épp valamilyen oknál fogva ti lesztek a Soros bérencek, esetleg népellenség. Szóval elhanyagolható véleményem szerint ez nem kizárólag a CEU ügye, hiába gondolják azt, hogy ők ezt képesek megoldani egy birodalommal a hátuk mögött, mert a többi szervezet mögött nincs semmiféle hatalom. Ezért ellentétben én úgy gondolom, hogy aki tüntet a CEU ellen irányult törvénytervezet ellen, az jól teszi!

  VálaszTörlés
 7. Gábor Szabó /Tuareg!/ Én nem ismerem Önt, és sokan vagyunk így! Akik véleményt mondanak dolgokról, bírálnak tisztességes, hangnemben, legtöbben adják az arcukat és vállalják a véleményüket! Ön nem adja az arcát és minősít, nagyon durván, mintha az Ön részéről is a kampány része lenne Gyurcsány Ferenc volt Miniszterelnök, sok év óta időzített, időnként elővett, gyalázása, lejáratása.Sajnálom, hogy Ön és sokan mások minden kártyát kijátszanak ilyenkor ellene, csak azért mert beakarják bizonyítani, hogy Ő a fő gonosz, és nem látják, hogy ki ellen kellene harcolni. Aki mindent elvett az ország többségétől, a fiatalok boldogulásától, a jövő nemzedékének a léte és a boldogulása, csak a kevés kiváltsága lehet.El felejtette uram,és a többi politikus a hogy bebizonyosodott, hogy Gyurcsány nem a fő gonosz csak egyszerűbb utálni, mer az még hozhat is valamit a konyhára.Csak azt nem veszik tudomásul hogy Gyurcsány politikus, van pártja, és volt és jelen lesz,senki durva felszólítására nem fog "eltakarodni" politikai porondról, amég vannak szavazói!ezt csak Ők dönthetik el. Az Ország népének egy nagy része rájött azokra amivel megvádolták, hogy mint más, is a Karakter gyilkosság aljas, módon, felépített része volt! Ebből már nem tudnak megélni, az ellenségei sem mert már a legtájékozatlanabbak is tudják és vették a fáradságot, hogy megismerjék!Nem hibátlan ember, politikusként is hibázott, mint előtte és utána akik voltak és lesznek. Fogadatlan prókátorkén elmondanám Önnek, hogy sokat tettem azért, hogy mint ember, és politikust megismerjem.Benne egy Ország helyzetét reálisan, és humánusan, megítélő embert ismertem meg, aki a programjának egy részét megismerve, és azt átgondolva egy mérsékelt a szegényeket nem parazitáknak titulálva, mindenkit, a helyén és annak jobbá- tételében, igyekszik megítélni és ha lehetősége megengedi eddig is tett értük, és ha hatalmában állhat akkor segíteni! Annyit még nem vagyok a pártjuk tagja csak a szimpatizánsa, figyelem a munkájukat és tisztelem az erőfeszítéseiket, És tisztelettel, beszélek róluk, Gyurcsány Ferenc volt Miniszterelnökről! De hasonló tiszteletet a bírálattal együtt, megadom bármely más párt vezetőjének, Egyedül Orbán Viktor veszítette el, a három áldásos regnálása hibáiért, "bűneiért" mert lehetett volna jó, és tisztességes az egész Országért, felelösséget vállaló, Az esküjét betartva!

  VálaszTörlés