2015. május 11., hétfő

Orbán, diktatúra, dejavu

Nagy a felháborodás az ellenzéki sajtóban a Felcsúti Hibbant újabb agymenése tárgyában: nagyjából bejelentette a Geci, hogy diktatúrát akar. Ami viszont új fejlemény, hogy az eddig baráti sajtóban is egyre inkább mondják a parlamenti "ellenzéknek", hogy ki kell jönni a míves Bábszínházból.




Kezdjük tán a Grazi Ápolttal. Vagy végleg bekattant, vagy végleg bekattant, nagyjából ez a két verzió van, lehet választani. Ez a félszerzet azért profi hatalomtechnikus, meg tömegmanipulátor volt sokáig, ha nem az lett volna, nem Róla szólna az elmúlt évtizedünk. Fölépített egy szektát, katonai elvekkel, ami egy megkérdőjelezhetetlen vallásalapítón, a belé vetett feltétlen hiten, na meg persze az államból kirabolt hatalmas lóvén alapul. Csakhát nem veszi észre, hogy a feltétlen hit gyülekezete már megfeleződött ősz óta, bomlik a fegyelem, megjelent a jövőtől való rettegés - tettek eleget a rendszer tetejétől a legaljáig, hogy menetből 10 ezer Narancsnyiknak ki lehetne osztani egy jó hosszú letöltendőt. Az utolsó elem, ami még egyáltalán összetartja vakolatként a szanaszét repedt falakat, az a lóvé áramlása. És ezzel a diktatúrás szöveggel, meg előtte a halálbüntetéssel bizony veszélybe került a zsoldosok rendszeres kifizetése. Ez ugyanis már túlcsordul az amúgy békés EU-ban is, mikor Barroso már lazán kimondja, hogy ha halálbüntetés lesz Magyarországon, akkor meg EU-tagság nem lesz, na arra azért oda kell figyelni, mert nem a közönségből sípoltak be, hanem nagyonis a játékvezetők közül.


Szóval ha a Felcsúti Agyhalott ezen az úton tesz akár mégegy lépést, akkor az EU elzárja elsőkörben a pénzcsapot, aztán akkor lesz itt palotaforradalom. Ugyanis az évi 2000 milliárdnyi európai támogatás a Narancsok utolsó összetartó ereje: ennek a háromszorosan túlárazott közbeszerzéseiből lehet tölteni a pártkasszát meg a magánzsebeket. Ha ez kiesik, akkor mintegy mellesleg összeomlik a magyar gazdaság, jön az államcsőd, de ez a Narancsfiakat jóval kevésbé érdekli, mint az, hogy a luxuskocsi-luxuskurva-aranyóra-krokodilbőrcipő életformának is gyorsan annyi lesz. Az átlag Fidesznyik ugyanis épp tízszer annyit költ havonta, mint amennyi a hivatalos képviselői, polgármesteri, alpolgármesteri fizetése: valós jövedelmük lopásból jön össze, amellé csak zsebpénzként hasznos a bevallott jövedelmük. Azt már Rómában is tudták a Cézárok, hogy a légiókat akkor is meg kell fizetni, ha üres a kassza, aki meg nem tudta, az leúszott a Tiberisen, többnyire több darabban. Asszem, ezzel a beszéddel most a Miviktorunk valóban életveszélyes helyzetbe hozta magát: mi, demokraták nem ölünk, de erősen sanszos, hogy pár Narancsnyikban most felmerült a Főnök eltakarításának erőteljes vágya.


No, de ennyit a Hibbantról, meg a sorsáról, térjünk vissza az ellenzéki sajtóhoz. Mondom, új elem, hogy végre nem csak úgy általában fejezik ki rosszallásukat, hanem fölvetik végre a parlamenti "ellenzék" felelősségét is. Magam ezt dumálom már hónapok óta, tán lassan mindenkinek leesik a tantusz: ezt a Rendszert demokrata nem legitimálhatja azzal, hogy bentmarad egy nemparlamentáris önkényuralom parlamentjéban. Persze Viktorunk tett már ilyen bejelentést korábban is, szeret sokféleképp értelmezhetően fogalmazni, hogyha kell, kifarolhasson: volt múlt nyáron a tusványosi illeberálisozó beszéde, pont ugyanezt jelentette, elég csak az azóta eltelt idő valós fejleményeit megnézni: komolyan gondolta. Csakhát akkor még a Fidesz laza kétharmadon volt a közvéleménykutatásokban, mostmeg már egyharmadon sincs, más a helyzet, ezért is vár más sors a Felcsútira, mint szeretné. A tusványosi illeberálisozó beszéd után is volt sajtóvisszhang, de az csak annyiról szólt, hogy nanehogymá. De aztán szépen mindenki visszament a Balatonpartra lábat lógázni, mi kimentünk állandó tüntetéssel a Kossuthra, aztán szépen egyedül is maradtunk. Senki nem vette komolyan, hogy Orbán komolyan gondolja, tán most, így utólag belátták páran, hogy de, nagyonis.


Úgyhogy most ciki van parlamenti "ellenzékieknél". Lehetett eddig tuaregezni, ógyéemezni, napozni, karaktergyilkolászással, agyonhallgatással elkerülni a valós problémára adandó igazi válaszokat. Csakhogy most a párthaveri sajtónak is kezd tele lenni a mindene, innentől meg nehezebb lesz elmagyarázni, hogy miért is jó az, ami rossz. Kétségeink persze ne legyenek, már tegnap csöngtek a háttérben a mobiltelefonok, pártfőnökök hívtak főszerkesztőket, hogy csihadjanak már, mert nem lesz alapítványi lóvé, meg közbeszerzési reklám, meg a többi finomság. Aztán most kiderül, hogy maradt-e vér a pucájában a sajtómunkásoknak, vagy továbbra is fontosabb a biztos megélhetés, mint az elvszerűség, meg az igazság keresése. Tapasztalataim alapján abban biztos vagyok, hogy ez a parlamenti bagázs nem fog kijönni, nem azért küzdöttek meg a pártjaikon belül a listás helyekért, hogy 2018 előtt azt odadobják olyan kevéssé kézzelfogható valamiért, mint az Ország sorsa. Számomra az igazi kérdés az, hogy az eddig lojálisan kussoló "ellenzéki" média vajon ismét meghajlik-e a kollaboráns pártok nyomása alatt. Mert ha nem, és tudatára ébred, akkor még az is lehet, hogy eltakaríthatjuk Orbánt, meg a helyére készülő Jobbikot.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!








64 megjegyzés:

  1. Hát apám, még mindig itt tartunk. Demokratikus választáson nyertek parlamenti 2/3-ot. Jó lesz mán benyelni. 2018-ig ők hoznak törvényeket és ők a végrehajtó hatalom is. És ehhez ragaszkodnak. Mi a szar ebben oly meglepő? Az EU-s kozbesznek épp az a lényege, hogy végre minőséget, EU-hoz közeli bérekkel lehet szolgáltatni, és nem a Te agyament ötleteid alapján iskolázatlan romákkal osztani az észt meg mini-TEKet játszani a nyóckerben. Még jó, hogy nem a Te haveri-galeridnak adják, akik kilenc hónapja csak hőbörögni és rendszert szidni tudnak. Fejétől büdős a hal: MENJ EL DOLGOZNI!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a felméréseim alapján nem demokratikus választás, ahol 30% szavazó tud 2/3-ot hozni úgy, hogy minden győztesre leadott szavazat kettőt ér. Az ellopott pénz mennyisége 1500 millió/NAP!!!! Neked kedves névtelen ez hány évi fizetésed? Ja, ez rendben van? OKÉ, nekem nem...Amúgy pedig nem hőbörögtem a Kossuthon, mindenkivel beszélgettem, aki nem köszönés helyett beköpött a sátorba. Azt simán ketahóztam, de gondolom ezt Te sem veszed szívesen...

      Törlés
    2. Az, hogy annyian mentek el szavazni miért a FIDESZ bűne?

      Törlés
    3. A bűnük nem a résztvevők száma, nem is állítja senki hanem:
      "hogy minden győztesre leadott szavazat kettőt ér",
      meg a határon túliak manipulálása, a társadalom megosztása, félrevezetése.
      Egyébként: hol szolgáltatnak EU közeli bérekkel? Melyik kórházban? Melyik iskolában? Melyik közhivatalban?

      Törlés
    4. te csak nyugodtan írogasd az eszement firkálmányaidat és ne alapozd hazugságokra az ellenzékről kialkotott véleményed!Nyalogasd tovább a "kenyéradó"segget és ,ha eljut a zagyadik mi zajlik itt ,na ,akkor gyere vissza,te gerinces emberfia aki még a nevét sem adja a pocskondiázáshoz!És ne próbálj válaszolni !!!!!!!!!!Mert nem vagyok kíváncsi névtelen senkikre!!!!!!!!!!

      Törlés
    5. Vedd be a reggeli gyógyszereidet. Ez egy blog. Névtelenül is lehet kommentelni. Tanulj netetikettet. Nemóvatos, az EU arra biztosít pénzt, amire itthon nincs. Menj, nézz körbe, hány helyen látsz nagy tacepaot, hogy EU-s támogatásból épült? Kórház is, iskola is, szakrendelők, fogászatok? Miért baj az, ha minőségi anyagból, jó szakerővel készülnek? Miért a legolcsóbb legsilányabb nyerjen?

      Törlés
    6. 1. MIközben az Orbán kormány fikázza az EU-t, a beruházások több mint 90%-a úniós pénzből valósul meg
      2. A közbeszerzézesekben nincs piaci verseny, a megbízásokat haveri cégeknek juttatják, a munka és anyagdíjat túlszámlázzák, a fennmaradó összegeket visszaosztják.
      A túlszámlázások miatt számos kifizetést leállítottnaz EU.
      3. A 2010--es választást ⅔-al nyerte a fideszt. 2014-ben a választási rendszert úgy változtatták meg, hogy az ajánlószelvények màsolgatásával és adásvételével kamupártok jöhettek létre, azonban ezügyben a Polt Fidesznyik Péter vezette ügyészség nem indított vizsgálatot, az egyfordulós választási rendszer pedig megakadályozza, hogy az ellenzék a valós erőviszonyok alapján kössön szövetséget. Ezek az intézkedések az felaprózását szolgálták
      Az új választási rendszer igazságtalansága az is, hogy minimális többséggel is kétharmadot ér el a győztes - ez a szisztéma nemsokára vissazüt a fideszre

      Látható, hogy nem az a baj, hogy Uniós pénzből épitkezések vannak, hanem az, hogy sokkal kevesebb és rosszabb minőségű, mint lehetne tisztességes piaci viszonyok között, mert az úniós pénzeket nem beruházásokra fordítják, hanem látszat felhasználását lepapírozzák, a többi magán és pártzsebekbe folyik.

      Összefoglalva, a FideSS a csalással megszerzett hatalommal visszaélve, a pártkatona legfőbb ügyész segítségével az úniós pénzek jelentős részét ellopja.

      Ha esetleg a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van, kérdezz bátran!

      Törlés
    7. Van. Konkrét példa? Köszi.

      Törlés
    8. anonym1990!
      Olvasd el az első bejegyzésedet, ha nem érted a reakciót, és ne terelj!
      "EU-hoz közeli bérekkel lehet szolgáltatni"
      Te azt hiszed, hogy az az alvállalkozó erdélyi melós aki az EU-s pénzek felhasználása során Győző bá viakolorját meg gránit lapjait beépíti az EU-s fizetést kap?
      Anyám borogass!

      Törlés
    9. Biztosan többet kap, mint a közalkalmazotti bértábla szerint járna. Maradjunk ennyiben.

      Törlés
    10. Nagy Zsolt várom a konkrét példát! Nevek, tények, adatok. Köszi :)

      Törlés
    11. http://444.hu/2015/05/11/a-bkk-elegedetlen-volt-a-betonnal-ezert-szedette-fel-a-mar-lerakott-fonodo-villamossint/

      Törlés
    12. Anonym1990: Kb az összes beszerzés, amit a Közgép nyert (ha név kell: Simicska Lajos). Ugye nem mondod, hogy erről most hallasz először?

      Törlés
    13. Terelsz. Nagy Zsolttól várom a neveket, tényeket, adatokat. Nemcsakúgyáltalánosságban. Köszi.

      Törlés
    14. Van benne elég sok konkrét példa, ez az esemény négy hónapja volt. Ha további adatokra van szükséged, minden tüntetésen bőségesen hangoznak el példák.

      A legútóbbiak közül: Questor botrány, Országos Roma Önkormányzat felhasználása, hogy a cigányság felemelésére szánt pályázati pénzeket lenyúlják srb.

      Tüntetés a 2015-ös költségvetés ellen:

      http://youtu.be/byMNZFcnZMsanmutyi,

      Törlés
    15. Név szerint, aki látszatfelhasználást lepapíroz, anyagot túlszámláz, bizonyíték, hogy a cég mitől haveri? Nevek, dokumentumok, TÉNYEK??

      Törlés
    16. Van benne elég sok konkrét példa, ez az esemény négy hónapja volt. Ha további adatokra van szükséged, minden tüntetésen bőségesen hangoznak el példák.

      A legútóbbiak közül: Questor botrány, Országos Roma Önkormányzat felhasználása, hogy a cigányság felemelésére szánt pályázati pénzeket lenyúlják srb.

      Tüntetés a 2015-ös költségvetés ellen:

      http://youtu.be/byMNZFcnZMsanmutyi,

      Törlés
    17. Lassan írom, hogy értsd: művezetők neve? Adás-vételi szerződések? Anyagbeszerzési jegyzőkönyvek? Alvállalkozói megbízási szerződések? KONKRÉTUMOK. Tudod..

      Törlés
    18. Anonym 1990, ezt írtad:
      „Biztosan többet kap, mint a közalkalmazotti bértábla szerint járna. Maradjunk ennyiben.”

      Én azért ennél konkrétabban szeretném: Kifizetési lista? Nevek? Pontos összegek? TÉNYEK!

      Törlés
    19. A kettő közt a különbség az, hogy én nem vádolok vele, hanem feltètelezek. ;) Cuppp.

      Törlés
    20. nem:)a különbség, hogy te kis kötekedő anonim véglény vagy:)

      Törlés
  2. A magyarnak a megélhetés sokkal fontosabb, mint az elvek! Így hát magad is tudod a választ a saját kérdésedre... :-) Semmi sem fog változni. A halálbüntetés kérdését nem véletlenül dobta most be Orbán. Hiszen időre van szüksége. Mert az ókor óta tudju, ki időt nyer, az életet nyer.

    Saját meggyőződésem szerint a halálbüntetés kérdése pár éven belül nem lesz tabu az EU-ban és a nyakamat rá, hogy egy-két évtized múlva több EU-s tagállamban is be fogják újra vezetni. Az, hogy végre is hajtják-e a kiszabott ilyen büntetéseket, az egy másik kérdés...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az EU még mindig nem érti Orbánt így aztán tehetetlen vele. Se lenyelni se kiköpni nem tudja és valljuk meg a pasas agyban előttük jár (még ha autista módon is).

      Törlés
    2. azt az időt töltsék siralomházban azok akik ezt a témaát egyáltalán felvetették,nem kell őket kivégezni, csak mindennap elmondani:ez az utolsó napod,de utolsó kívánságoat már leadtad.halálbüntetés!!!!!!!!!!!!!!

      Törlés
  3. Ahogy elnézem a fidesz maffiát, gondolkodóba esem, nem kéne e valóban bevezetni.
    A halálbüntetés, a bevándorlás kérdése, a nemzeti konzultáció nem más, mint a közvélemény figyelmének elterelése a fidesz által elkövetett többi disznóságról.

    Hogy ez mennire így van, abból is látható, hogy amikor Martin Schultz az Európa Parlament elnöke ezügyben kérdőre vonta Orbán Viktort, MiGeciViktorunk kijelentette, hogy Magyarország nem tervezi a halálbüntetés bevezetését.
    Csak terelés.

    Foglalkozzunk inkább a gecik viselt dolgaival:

    http://youtu.be/cJIie3D6NC0

    VálaszTörlés
  4. Akkor most miben reménykedjünk?A Németh Péteres Népszava meg a Bolgár Gyuri bàcsi átmegy "méggecibbe" +(a Szabadnèp) és a féleszű Feri a kopasz Tóbiassal "bojkottál"-aminek hatására a Zorbán meg a nemszimpi slepje szétszalad?
    Gábor,ez ugyanolyan faszság,mint a màrc 15 ei "rendszerbuktatás" meghirdetése volt.
    A dolgok nem így működnek.Amig nincs hiteles alternatív figura ,( egy "Gandhi"!)-addig nincs mi változzon.Ami nincs.(Te meg a nagy eszeddel a Patkányt sztároltad itt,aki a Nemzet szégyenévé tette magát a Mikiéknek bokázva..)
    Azt mondd meg,kiben bízzunk?
    Kit kövessünk?
    Kinek az "eljövetelét" hirdeted meg a győrieknek?
    (Apropos:mikor gördül a furgon Győrbe?Mintha nem lenne még kóser a tüntetési engedèly..)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Továbbra is akkor írok meg valamit, amikor annak ideje van, mert továbbra sem játék, legföljebb Neked.

      Törlés
    2. Jó.Írjad akkor,amikor eljön az ideje.Viszont a többi kérdés esedékes.Kiben bízzunk?Ki a "Gandhi"?

      Törlés
    3. Senkiben. Nem vezér kell, hanem közös elvek és erkölcsök elfogadása.

      Törlés
    4. Ez neked (és nekem ) vilàgos.Elméletileg.Apró pénzre váltani viszont lehetetlen.A "keményen dolgozó kisemberek" nem értik.És nekik kell (kellene) beszélned a furgonról.Rá kell venned öket,hogy belépjenek,és a Nagyi beossza őket őrségbe,meg kàntálni.("Demokráciát"!).Bartus könyvéböl tudjuk,(Fesz van) Németh Sándornak még "átokkommandót" is sikerült kiállitani a hívekböl.EZ a meggyőzés Csimborasszója.Valamit mondanod kell a holnapról,amit meg is értenek,és tetszik is.A mindenki menjen a picsàba olyan torgyános..(és már hol is van ő?)

      Törlés
  5. A közös elvek és erkölcsök elfogadása édeskevés! Ettől több kell!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt van pl. ez: Megélhetés, rend, elszámoltatás! Akki ezzel egyetért az már mind egy zászló alatt küzd??

      Törlés
    2. No ezt tudjuk! Ez a jobbik.
      De mit akarnak a demokraták.
      Gábor sem meri felvállalni azt, ----vagy egyetért vele és akkor meg mindenkit becsap---azt, hogy Orbán nem elmebeteg, hanem nagyon is tudatos. Minden szava intézkedése kapcsolata ugyanazt az elvet vallja. A tekintély elvet. Nála a munka volt legutóbb a tekintély forrása, amely a gazdagodás felé mutat. Akinek viszont nincs munkája az maga tehet arról, és tekintélye sincs. Így aztán jöhet a közmunka. A nemzet mint közösség kéri ezt nála, és nem az egy szavazattal rendelkező köztársaságot létrehozni akaró és működtetni képes polgár.
      Nos Gábor minden szava Orbánról ezért hazug, populista.
      Hogy az ellenzéki pártok ezt nem láttatják szájbarágósabban?! Nos az Gábor miatt van---a gondolkodni képes embereket sekélyes irányba viszi! Pedig ők lennének a hinterland, de most nem azok.

      Törlés
    3. A hölgy odanyomott neked egy túróst,Gábor.Oszt még csak nem is "náci",hanem gyurcsányista.Azt kellene kitalàlnod,hogy ha a nácikokat nem-akkor ezt a típust miként fogod "megszólítani"..

      Törlés
    4. Ha én gyurcsányista vagyok, akkor Gyurcsány ha ugyanezt gondolja, akkor jó helyen vanSZERINTEM :) :) :)

      Gábor meg már megszólított, de ez a válaszom:
      Mondaná már el, hogy mi a baja a jobbikkal!
      Miért kell ezt tenni: "eltakaríthatjuk Orbánt, meg a helyére készülő Jobbikot"

      de ne mondj közhelyeket, sztereotípiákat.

      Törlés
    5. A "facsén" tele vagy dks szimbólumokkal,innen gondoltam a gyurcsányistàt.Ha a Gáborral vitatkozol,az pedagógiailag helyes.Szerintem.

      Törlés
    6. Ottika a net legismertebb DK-s trollja, senki nem vitatkozik vele érdemben már :D

      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    8. Orbán nem elmebeteg, hanem nagyon is tudatos. Minden szava intézkedése kapcsolata ugyanazt az elvet vallja. A tekintély elvet."
      Ilyen volt Szálin, Hitler, Csauseszku, Szaddam, Kadhafi, ilyen Assad, al-Bagdadi, Putyin...Felkészül: Vona
      "Hogy az ellenzéki pártok ezt nem láttatják szájbarágósabban?! Nos az Gábor miatt van...."
      És Gyurcsány a hibás.
      Kell komment?

      Törlés
    9. Ottiliánál összejön a Jobbikkal a dk.Azért ez màr valódi szintézis!A fejéről a talpára állitja őket,amiként a komancsok Hegelt a dialektikával.Így tanultuk TudSzocból..

      Törlés
    10. Szia nemóvatos!
      A diktátorok közül kihagytál két nevet! Rákosit és Kádárt

      Tuareg!
      Te ennyi év bloggerkedés után még mindig nem tudod mit jelent a "troll" szó!
      Keress rá a gugliban! Anyit azért elárulok, hogy nem a "más vélemény" szinnonímája! Az Ottilia nem troll!

      Törlés
    11. Kedves barátnőd és köre is ezt állítja Gábor! :) :) :)
      A jobbik teljesen mást állít, mint a dk! kedves Nagy Zoltán Péter!
      A dk attól szeretne szabadulni, hogy a leggyilkosabb ösztöneinkre apellálva alkalmazható legyen a kirekesztés minden formája, azaz mindenki élhessen szavazati jogával és általa köztársaság épülhessen fel.
      A jobbik épp az ellentéte: a jobbik a "nemzet"-et akarja naggyá tenni, ezért azok akik valami ok miatt nem tudják a "nemzetet" szolgálni, azok másodrendűek számára.

      Így aztán a kettő sehol nem találkozhat.
      Ezért kettős ma az ellenzék:
      1. jobbik
      2. jobbik nélküli
      Ezért nem lehet a parlamentből kijönni, mert akkor önként és dalolva fogadnák el azt, hogy két csaknem azonos gondolkodású párt hozza a döntéseket háborítatlanul. Így legalább az ellenvélemény jelen van!

      Törlés
  6. Mi ez a sok gyalázkodás?A turáni átok még mindég érvényes nálunk?

    VálaszTörlés
  7. Váray
    Náborná zagyová program
    Rébacsebe torzány csájacsi
    Zogyi ragyam lallazocsi
    Zsödőzele vőzeseti zucsiki
    Tigeste zabba zogyi
    Átilassá lánojav illitó gyaram
    Hakmuklyehe izi tetéserem
    Könszinim sekerávkész illűh
    Zolodincs kütincs sévüh
    Melibuj penüpesé isü
    Nopotumki ázádorí ótavajü
    Ólrara lészebel a gyohogy
    Zekeözekedi zazu ödiszakogy
    Juhuly gésőhetető atutamu
    Üsüsésü lüvűli rakóramu
    Gyarami kozállozski kaszorkaki
    Elsze ráberi á könszimim nemaki
    Tetteminte ötelevén zazazu sunió
    Sárokkáforó lodnandu kimakor
    Simakor dimidendi ödiku bogyani
    Szefelejésádza romrjani észeleti
    Madzsgászó tözöti nyococó lilliár
    Nirotti ebötet pakati rorogégár
    Nitmit nyimenyit ifizeti zazak órepeau
    Sétséglöktség Nábró Rotivik tumaeau
    Ligloblá ciacikon ábáriko itiszupu
    Ravihari tehehetnek lyemelyepu
    lLyemelyeku kecskenem géceket
    Enemeh szégegen gászogegek
    Kölnek kédabszak nireszte Gyamaror
    Ágodgazagod okkara szeleszeror
    Sotibiti zazi ilyneni rovihori elenen
    Hahha tegzetnemgasodá ságoznen
    Ótrató sárokallók tözöttiti lelegeg
    Örete lesipeté jamda gyaraleg
    Egécegek zemaza némeg csoncs
    Gyigyí zehhezi gyohó zazzancs
    Péxesépe ragymamas pézülállakoz
    Mászáma azazza á gilengili
    Zezerelő zizizezerelő löfélli
    Etettteten záhozzá nyákorgögő
    Lemelitete zazzá ádgaságdödö
    Ztipatri ékazivité tazat gyohógye
    Azazaz ragyama kőte regyre
    Sörebber negyeli enneke békedéke

    2015.05.10. 17:03:06

    VálaszTörlés
  8. Válaszok
    1. Csókolom a kezed,Marika Anikó Benkő.Csak neveld a mi Gáborunkat,ráfér..

      Törlés
    2. NZP :D :D Nagyon nehezen kezelhetővé vált. Borzalmasan elkényeztették. ( (Tudod, "a már nem éppen fiatal, de még jólkinéző nagyik." :)) ) Az ő tevékenységüknek ittuk a levét a vasi kolléganőmmell együtt. Ellenünk nevelték, sajnos. :(( Ő már előbb felismerte a problémákat, én tovább bíztam a változás bekövetkeztében. nem kellett volna megvárnom, az elutasítottságot. :(( Végül beláttam, ide komolyabb szakemberek kellenek. S ezért úgy döntöttem, átpasszolom a Blogger Nevelési Tanácsadónak. Azaz... nektek! Tudom, hogy remek, szakértő kezekbe kerül. :D ) Különleges a fantáziája, és mesemondó képességekkel is rendelkezik. Jó munkát kívánok! (Azért figyelemmel kísérem ám a vele való foglalkozásaitokat, s azok eredményeit! ) :))

      Törlés
    3. Demokratikus(!) vitában próbálkozunk a Gábor világnézetét formàlni!Félek,a jólkinéző ( és még szereleméhes!) nagyik autokratikus irányba befolyásolták...És hogy lesz így egy Gandhi,aki csak menetel,és nindenki kóveti,mint a Názáretit?..

      Törlés
    4. Anikó kedves, NZP személyében egy holokauszt-tagadó nyilassal locsifecsizel kedélyesen a magad butuska módján, csaxólok. A DK biztos örül ennek. ;)

      Törlés
    5. Az igazság (valóság) tisztelője vagyok.Ha ennek a nyilas a kódja,akkor az..

      Törlés
    6. Gábor Furamód Te is " locsifecsizel kedélyesen " NZP-vel a magad okoska módján. Méghozzá itt a saját blogod kommentfelületén. :DD S a pártodból sem kifogásolja ( (amint látom,) egyetlen tagod sem. Tehát ez azt jelenti, a NAP is örül? ;) Nem hiszem, inkább felismerték, hogy nem holocaust-tagadó, és nem nyilas. Az összes, -- rajtam kívül még,---vele "locsifecsiző" kommentelő. :) S azt is, mikor ironikus, mikor provokatív, mikor humoros. A liberális elveket vallókból sosem lesznek nácik. Ezt Te tudod a legjobban. Csalódhatnak párttársaikban,-- megismervén jobban őket, rádöbbenvén korruptságukra,--- de emiatt nem válnak azzá. Ahogy Te is képtelen lennél rá. ( Egyszer már lenáciztad NZP-t, aztán mégis amnesztiát adtál neki. :)) ) Nem engednéd ide, ha erről meg volnál győződve. Jöhet a szellemi képességeim,-- általad szokásos.-- leminősítése. :DD

      Törlés
    7. Csókollak,Marika Aniko Benkő!Jól látod.Mindig humanista voltam..

      Törlés
    8. Csókollak,Marika Aniko Benkő!Jól látod.Mindig humanista voltam..

      Törlés
  9. NZP, íme a program. Ettől gyermeteg ez az egész: http://youtu.be/GMrHWIS-uog

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó program!Ugyes vagy,hogy fellelted.És még ma SEM akarta senki megölni a Szabó Gábort!

      Törlés
    2. Jó ez OGYM paródia film! :-)
      Vajon Tuareg látta már hogy ninja lett? Ez a film felér egy gyilkossági kisérlettel!
      ...de minimum karaktergyilkossággal!

      Törlés
    3. Te jó ég...ez a videó odabasz :) Biztos komoly, mert viccnek kicsit túl durva :D

      Törlés
    4. Komolyan úgy gondoljátok, hogy ezt a videót nem Tuareg ellensége csinálta???
      Mert, ha így van akkor most különösen érvényes az a mondás, hogy "Akinek ilyen barátai vannak annak ellenségre már nincs is szüksége!".

      Bár először a logóra is azt gondoltam, hogy csak egy rossz vicc, aztán kiderült hogy ez a csapat tényleg ennyire gáz, komolyan gondolták azt a giccs pacát!

      Törlés
  10. Még ma sem tudjuk,mikor gördül a furgon Györbe.(Igy keletkeznek a legendàk.A valóságban nem ostromolták meg a Tèli Palotá 1917ben,nem lött sz Auróra,(ahogy Einzeinstein hazudta a filmben) és Lenin sen volt ott.A "furgonon" (teherautón) Lev Trockíj (Bronstein) àgált,ő volt a "Tuareg")

    VálaszTörlés