2014. június 3., kedd

A Nyújork-Párizs-Telaviv tengely, meg az UFO-k

Ez áll minden mögött, de leginkább a Szocialista Párt szétesésének oka valójában ez. Merthogy az Origo ezernyi MSZP-s forrásra hivatkozva közölte, hogy a DK "elszívja" az MSZP-seket, és a közhírhedt Harangozó Gábor, Mesteratty Al Góré is ezt jól megerősítette.




Nem, Srácok, nem a Gyurcsány, meg nem a többi ürgebőrbe burkolózott DK Ügynök porszívózza el a tagjaitokat, meg a szimpatizánsaitokat. Sokkal rosszabb a helyzet. Ahogy a címben mondtam: az bizony a Nyújork-Párizs-Telaviv tengelyről jövő akarat, amit az UFO-k is elmemanipulációs eszköztárukkal multiplikálnak. Csaxólok, hogy a Bajnai is azérvót a Bilderbergnél, hogy a Tieitek elszívattyúzásának tervét pontosítsák. Úgyhogy reménytelen a helyzet, higgyetek nekem, ennyi még az Orbánnak is sok lenne, pedig tudjuk, hogy aztán ott is világösszeesküvésről van szó, nem pedig csak arról, hogy a Felcsúti egyszerűen bekattant.

Nem Pirospajtik, legmélyebb sajnálatomra a Feri nem úgy bánik Veletek, ahogy megérdemelnétek. Én biz lehúználak Titeket a klotyón, úgy egybe ahogy vagytok, najó a tagság egy része még csak-csak, de helyielnöktől fölfelé a jogos jussotok a purgatórium lenne, ha lenne olyanja a Csatornázási Műveknek. De nincs, úgyhogy még mindig van lehetőségetek a világ hülyeségét belekiabálni az Éterbe, mint ebben az Origo cikkben sikerült. De mivel még vagytok - remélem nem sokáig - így aztán elmondom Nektek a Frankót. Szóval az a helyzet, hogy a csúnya összeesküvések akkor indulnak, ha valami nehezen támadható célpontot kell kiiktatni. Értitek, olyanra kell konspiráció meg szervezés, aminek van veszélye, kockázata legalább minimális. De Ti május 25-e óta már pusztán emléklap vagytok a történelemkönyvben, és pont azért a magatartásért, amit most tanúsítotok. Tudjátok mire gondolok, ugye? Hogy MINDIG MÁS A HIBÁS.


Merhát ugye az elképzelhetetlen, hogy miután négy évig ellenzékként semmit se csináltatok, már azon kívül, hogy mindenféle keresztalkukat, meg mutyikat kötögettetek a Narancsokkal a háttérben, mindenkit hülyének nézve, szóval hogy ilyen négy év után egyszer csak elment zacskóért a szavazóitok nagyobb része ahelyett, hogy leikszelt volna Rátok? Az nem lehet, hogy a teljes erkölcsi és intellektuákis nihilizmusotokkal lett tele a becsületes emberek hócipője? Esetleg arra nem gondoltatok, hogy gátlástalan, korrupt pártkatonai rendszerből már van egy, a Fidesz, és Ők ezt jobban csinálják? Felmerült esetleg bármelyikőtök koponyájában, hogy esetleg, hogy netalán, hogy csak épp súgva, de TI MAGATOK vagytok az okai az összeomlásotoknak?


De akkor kis racionalitás, parancsoljatok. Oszt mondjátok meg Kedves Feleim, hogy mi a fenének kéne a felívelő DK-nak, amely épp hitelessége folytán ugrál szép tempóban fölfelé a támogatottsági lépcsőn, a Nép által roncstelepre küldött MSZP-ből bármi és bárki? Nem javítja ám a DK erkölcsi szüzességét, ha mellette ott virít, illetve inkább punnyadozik a Szegfű. Vagy a megtizedelődött aktivistaállományotok kéne a DK-nak? Ugye ez vicc, Pirospajtik? Mit tudnátok Ti adni, ami a Demokratikus Koalíciónak nincs? Népesebb, aktívabb, elkötelezettebb és értelmesebb aktivistasereg nem szorul rá a Ti motiválatlan embereitekre, elhihetitek.

Ehhh... Sose tanultok semmiből, az látszik. Most vertek Titeket agyon, agyonabb, mint bármikor, és Ti még mindig a Gyurcsánnyal vagytok elfoglalva. A Ti következő lécetek, amit majd át kell ugranotok legközelebb, ha egyáltalán, az az 5%-os parlamenti küszöb lesz. De szerintem nem lesz. Már a léc az lesz, csak Ti már nem futtok ki a rekortánra. Ezzel a gondolkodásmóddal, ezzel a szellemi és erkölcsi nívóval sikerült Magatokat az Ország legnagyobb pártjából a leggázabbá tenni. Rövidebben mondjam?

Kelletek a francnak.


20 megjegyzés:

  1. Nem kíméled őket kicsit sem, bár nem érdemelnek kíméletet. A parlamenti választások előtti kitelepüléseken, főleg a másodszori körben, már vidékre nem jöttek velünk az MSZP-sek, csak mi talpaltunk. Esztergomban, a Gyurcsány tartotta kampányzáróra, április 3-án már egy MSZP-s se jött el. Ennyit az összefogásról! Nem sajnálom őket, azt kapták, amit megérdemeltek.

    VálaszTörlés
  2. Gábor tökéletesen leírtad,amit a zmszp-ről gondolok...ennyi mocsokság után el kell,hogy nyerjék méltó büntetésüket.Remélem,a fidesz is hamarosan erre a sorsra jut...kérlek nyugtass meg. :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sok mindent besöpörtek a szőnyeg alá április 6-a előtt. Az igazság előbb-utóbb kiderül. Nem kár értük.

    VálaszTörlés
  4. az mszp "nagyurai" ott csesztél el a renomét, hogy nem álltak ki GyF mellett az öszödi beszéd kiszivárogtatása után!!! és még hagy ne mondja hányszor. akkor is, ma is, jobban félnek tőle, mint az ördögtől, azt hitték a kisebbik rosszat választják a fidesszel, na ez volt a rábaszó!!! sajnos ma sem telik több tőlük, mint a rágalom, abszolút lefeküdtek, ill. összefeküdtek a fidesszel!!! azt hiszem 1 kezemen meg tudom száámolni azon mszp-seket akik valamennyire meg tudták őrizni a renoméjukat, ők előbb utóbb csábítás nélkül is a DK farvizábe szeretnének kerülni, de már nincs rájuk szükség!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha az MSZP kirúgja Gyurcsányt még 2006 őszén, és előrehozott választást tartanak, azt talán megnyerte volna a Fidesz, kis különbséggel. Aztán bajlódhatott volna a válsággal, és 2010-ben még a baloldali kétharmad sem lett volna kizárható. Nem véletlenül mondták a fideszesek, hogy Gyurcsány nekik lottóötös.

      Törlés
    2. Kedves Névtelen, az őszödi beszédben maga Gyurcsány ajánlotta fel, hogy amennyiben nem értenek vele egyet, akkor keressenek másik MADÁMOT a kisded játékukhoz, de akkor behúzták fülüket farkukat és a háttérben elkezdtek ellene dolgozni. Na erre ment rá a koalició. A Fidesz csak megérezte, hogy az MSZP-sek szívesen megválnának Gyurcsánytól és ezért merték elkezdeni támadni, mert tudták, hogy a párttársai nem védik meg. Gyurcsány meg volt annyira úriember (Mert a Fideszesek miniszterelnöke is volt), hogy csak az ország érdekét nézte, így nem válaszolt a "rágalmakra". Persze ez nem menti fel az MSZP tagságát és vezetését az alól, hogy nekik ez nem lett volna kötelességük. Néha Lendvai Ildikó kiállt mellette, de a többin ott a Parlamentbe látszott, hogy ezt nem igazán értik, hogy miért kell védeni, ha egyszer kívül szeretnék látni azt a személyt, aki rájuk olvasta a nem cselekedeteiket.
      Sztem Gyurcsány még ugyan sokáig tűrte, ezt a belső "piszokságot" az MSZP-be.

      Amennyiben viszont támogatták volna (a teljes koalíció) a bevezetendő reformokat, akkor nincs a Fidesz-KDNP-nek 2/3-a 2010-ben se, mert a világválság ellenére a gazdaság jobb helyzetben lett volna, mint így szárnyaszegetten.

      Törlés
    3. Teljesen igazad van. Azt írja, "ha az MSZP kirúgta volna"...mIért nem tette? éppen ez a porbléma velük, az örökös "ha"logatás, a semmit nem csinálás, mert abból nem lehet baj. Hát ez eddig tartott. szerintem is túl sokáig.

      Törlés
  5. Gábor! Kemény, nem kicsit, nagyon! Igaz is.... Sajnálom most is azokat, akik még a tagságban teszik a dolgukat, kiteszik a lelküket. Vannak köztük ilyenek is! Sajnos ők nem látszanak, elnyomja őket a tömeg! Náluk már csak néhány fa áll, erdő nincs. (majdnem mást írtam!)
    Már többször akartam írni, de mindig lemaradt: nagyon jók a képek a szöveghez!!
    Gratulálok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bendikné Katalin2014. június 3. 17:19

      Nem a tömeg nyomja el az lelkiismereteseket, hanem a "hadurak" a belső diktatúra!

      Még hozzátenném: nem az első szög volt az MSZP koporsóján amit a tavalyi összefogásnak nevezett akció belevert! A következő szög: a DK számára megalázó összefogási alku (és az egész ügylet kivitelezése). További szögek: önkritika hiánya, valódi, kivitelezhető koncepciók hiánya! Lapos, szinte "0" ellenzéki tevékenység, a "magas labdák" kezelésének a hiánya! Azt hitték, a nyomor majd feléjük hajtja a tömeget, csak azzal nem számoltak, hogy a tömeg szeretné tudni mire számíthat! A közvetlen tömegkapcsolat hiánya, korrupció stb... van bűn elég, nem máshol kell keresni a "bűnöst"! Nem kellett a párt számára kevésbé rossz (az elutasított törvényjavaslatok sokasága, amelyeket még a Gyurcsány-kormány szeretett volna véghez vinni)? Hát akkor itt van a még rosszabb! De ezt nem írhatják Gyurcsány rovására! Ő dolgozik és megdolgozik a pártja sikeréért! Ezt nem vehetik el tőle akkor sem, ha sok MSZP-nek éppen ez tetszik meg és csatlakozik! Szíve joga mindenkinek kit támogat, ennyire már minden ember felnőtt és nem gyerek kedves MSZP, és ne feledje, demokrácia van!!!

      Törlés
  6. Esetleg átveheti a vezetést a baloldalon a DK. Sőt, kizárólagos baloldali erővé is válhat. Ebben az esetben lényegében visszamentünk 2010-be azzal a módosítással, hogy Gyurcsány lett a pártelnök Mesterházy helyett.

    Csakhogy nem sokat ér visszamenni 2010-be. A másik probléma, hogy nem is lehet visszamenni 2010-be. Pl. 2018-ig 2010-hez képest meghal kb. 1 millió ember (kb. felük baloldali szavazó), és megjelenik az új szavazók között másik 800-900 ezer (köztük néhány % baloldali szavazóval).

    Az Ipsos szerint idén a 67 év fölöttiek körében 45% volt az összefogás népszerűsége, míg a 30 alattiaknál 7%. Ez a bizonyos 67 éves választóvonal, amikor 2002-ben még 55 évnél volt, nem zavarta a baloldalt. Ma már kezd feltűnni. 2018-ban pedig 71 évnél lesz.

    A baloldal az eljelentéktelenedés felé halad demográfiai okokból, és teljesen mindegy, mit taktikázik, milyen programokat hirdet vagy hogyan kommunikál, vagy hogy a különböző pártok közül melyik foglalja el a baloldali térfelet.

    Valakinek biztosan sikerül megszilárdítania szervezetileg a baloldalt, és 2018-ban magabiztosan (egyes bloggerek majd megjósolják a kétharmados győzelmet a csalhatatlan intuíciójuk alapján) elvezeti a következő vereségig. Akkor a bűnbakkeresés, elméletgyártás, okoskodás ciklusa újraindul. Egészen a 2020-as vagy 30-as évekig, amikorra a mai "baloldal" teljesen eltűnik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon lenézed a baloldalt, persze így névtelenül azt mondasz, amit akarsz...

      Törlés
    2. Csak megkeseredett, mert nem fogy a könyve. ;)

      Törlés
  7. Nagyot hibázott az MSZP, legelőször az öszödi beszéd körüli kavarásnál, nem álltak ki mellette, elárulták! Az összefogást már többször leírtam, nem volt összefogás, csak a DK részéről. Mindenki (Kormányváltás) helyett kampányolt ezerrel az április 6-i választás előtt. Ez a helyzet nem alakult volna ki, ha az MSZP megállapodást köt a Kormányváltókkal és besegít legalább a DK-nak és az Együtt-2014-PM-nek, hogy Ők is koalíciót alakíthassanak. Így a Parlamentben nem folytatódna az, ami. Az elmúlt négy évben verni kellett volna az asztalt, kiabálni, hallja meg a világ milyen igazságtalanságok történnek, megtehették volna! Gábor a cikked, mint mindig igaz!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jól jellemzed Gábor az MSZP-t, amikor nihilizmusról beszélsz, mert a többi ebből következik.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Gábor ez is egy szuper jó írás. Minden igaz benne. Valamikor én is MSZP-s voltam, de írtam már hogy Gyurcsány Ferenc öszödi beszéde magamhoz térített. Akkor nagyon zokon vettem hogy az MSZP nem állt ki mellette hanem ott tettek keresztbe ahol csak tudtak. Rosszabbak voltak mint orbánék. Amikor Gyurcsány Ferenc pártot alapított tudtam hogy hol a helyem. Csakis a DK !!!

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Hát igen, ez a problémák gyökere, ez a hárítás, a "mindig más a hibás" szemlélet. Vajon rájönnek-e valaha, hogy helytálló diagnózis nélkül nem lesz gyógyulás? Emlékszem, milyen szövegeket eresztettek meg, amikor Gyurcsány kivált a platformjával, hogy aztán most már jön a megújulás, mert megszabadultak a ballaszttól. Mintha Gyurcsány lett volna ennek a gátja. Feri éppen azért döntött a szakítás mellett, mert sorra keresztbe tettek a párt reformálására tett kísérleteinek. Most megint ő a hibás, mert az új pártjának politikája vonzóbb sok MSZP-s számára is. Egyre többen mondják a szimpatizánsaik közül, hogy az MSZP besegítése nélkül nem lett volna annyira sikeres a FIDESZ amortizációs hadjárata, hogy hiba volt nem kiállni Gyurcsány és az eredmények mellett amikor a FIDESZ elmúltnyolcévezett. De visszatetsző volt az a mesterkedésük is a kiváláskor, hogy ne lehessen parlamenti frakciója a DK-nak. Feri ezekhez képest úri ember módjára kezeli őket. Szerintem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi van? Teljes pálfordulás? Az imént még támadtad "a Ferit". Vagy megvilágosodtál?

      Törlés