2017. április 12., szerda

Nyílt levél a Kárpátok Spermájának

Szia Geci!



Nem akarom bő lére ereszteni, térjünk a lényegre. Ezt nem úszod meg. Habonyárpi Haveroddal kifuncsiztátok a frankót, de sehogyse akar összejönni. Elfogytak a migránsok, nincs felmutatható ellenség, hát csinálni kell. Cigányozni mégiscsak ciki, hát zsidózzunk, nemdebár. De persze csak olyan összekacsintós, sunyi módon, mert még a végén az EU azonnal kivág, és akkor feloszlik a közbeszerzésekkel táplált zsoldoshadsereg. Hát akkor sorosozzunk. Ez még csak-csak bejöhet, Tiétek a média nagyobb része, tolhatjátok ezerrel. De túltoltátok. Kellett egy konkrét döntés, hogy miért, Te tudod. Valamiért kevesellted a puszta médiázást, cselekedni akartál. Így aztán becsuktad a CEU-t.


És azóta pokol az életed. Gondoltátok: ki a fenét izgat föl egy érthetetlen betűsző. Mi a fene az, hogy ceu? És mivel senki sem érti, ezért aztán a ceu bármikor kihelyettesíthető Sorossal. Mert azt meg értik. Legalábbis az egységsugarú zombijaid. Csakhát a Te kisvasút-stadion világodon túl van egy másik is. Olyan, ahol eléggé beszélnek angolul ahhoz, hogy aki meg nem, annak is elmagyarázhassák: ez biz Magyarország egyik egyeteme, ráadásul a legjobbak közül. Meg azt is gondoltad, hogy mivel Te az egyetemi éveidet ivászattal töltötted, ezért aztán a mai egyetemisták is rühellik a tanulást, naná, hogy örülnek, ha becsukod az egyetemüket.


Nem, nem örülnek. És nemcsak a CEU diákjai nem örülnek, de az összes többi egyetem diákjai sem. Magadra rántottad azt a generációt, amelyik diktátorokat szokott kergetni. Tavasz van, még vagy fél évig jóidő, az egyetemisták hozzászoktak a nomád életmódhoz: hát most nem a koleszokban gyűlnek össze, hanem az utcán. Sokan. Kurvasokan. Ijesztően rengetegen. Te megtaláltad Őket ellenségnek, hát Ők is megtaláltak Téged. És nem fognak elfáradni. Szokd a gondolatot: mindig tele lesz az utca tüntetőkkel, amíg hatalomban vagy. És soha nem tudhatod, mikor lesz annyira tele, hogy egyszerűen elsöpör Téged. És Te aztán pontosan ismered az utca erejét. Magad is azzal kerültél hatalomra, és most a fagyi visszanyal. Érdes nyelvvel.


Trumptól a Harvardon át saját európai pártcsaládodig mindenki elhajtott a faszba. EGYEDÜL vagy. Egy olyan országban, amiben diktatúrát mindig csak külső katonai erővel lehetett fönntartani. De ilyened Neked NINCS. Putyin haverod beakadt Ukrajnában, benne nem reménykedhetsz. Észak-Korea örömmel nyújtana Neked elvtársi segítséget, de annyi benzinjük nincs, hogy egy sárkányrepülőjük idáig elérjen. És ebben az országban MINDIG átáll előbb-utóbb a karhatalom, ha kellően felturbósodott a Tömeg. A TEK csak arra lesz elég, hogy Téged Azerbajdzsánba mentsen. Ott tán kapsz egy kis időre menedéket, de még erre sem vennék mérget: bonyolult érdekek szövevénye a világ, a Zsebdiktátorok meg megvesztegethetőek és megzsarolhatóak nagyhatalmak által, mint azt Putyintól tenmagad irányába megtapasztaltad.


Fogy az Idő, Viktor. Aggódnak a csicskáid országszerte, érzik a veszélyt. Nem akar fogyni a düh, és az utcai tömeg, inkább csak erősödik. És nincs minden Narancs-apparatcsiknak TEK-je, hogy kimentse, ha szorul a hurok. Ők bizony be vannak fosva máris, mi lesz, ha egyszer meglátogatja Őket a Nép. Márpedig ahogy a történéseket elnézem: előfordul ez nem is oly soká. Saját utcára vihető fanklubod meg elfogyott: már egy fél Kossuth térnyit sem tudsz megtölteni az egykori Békemenettel. Emlék lett az is. Mintahogy a tévedhetetlenséged mítosza is. Igazából egy dolgot csesztél el, de azt nagyon. Az emberek úgy érzik, hogy Te valójában Európának üzentél hadat a CEU becsukásával. De még a saját táborod fele sem akar onnan eljönni. Úgyhogy hallgat, szégyenkezve, és nézi a fiatalok tüntetéseit. Nézi, és NEM MEGY a védelmedben utcára. Egyedül maradtál Viktor. Ma még csak szellemileg.

De nemsokára fizikailag is.


40 megjegyzés:

  1. Két dolgot említek:
    1.)Ha a hatalom nem vagy burkoltan zsidózik, akkor nem kéne a burkot minduntalan lefejteni és a sorosozást antiszemitizmusként dekódolni. Nem gondolom, hogy egyedül lennék akinek ez erőltetettnek hat.
    Inkább:
    2.)A CEU ügy más egyetemekkel való párhuzamba állítása mellett a hatalmi bünlajstrom összeállítása és főleg országos utcai hangoztatása során nem feledkezhetünk meg legalább a nyugdíjpénztárCEUról, a trafikCEUról, a rokkantCEUról, a rendvédelmiCEUról, a választásitövény- és alaptörvényCEUról, a Kishantos- és földCEUról, a munkatörvénykönyv- és sztájktörvényCEUról, a....jövőCEUról...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teleírhatnád az egész oldalt.

      Törlés
    2. Jogos, de szerintem nem felejtik. :)

      Törlés
    3. De, sajnos sokan sokat felejtenek, nem csak önhibájukból, hanem mert annyi minden történt, amihez már kevés egy jegyzetfüzet.

      Törlés
  2. Meg van a tömegesedés, csak egy vezető kell, vagy egy kis csapat, ahogy a fidesz vezérkara volt, persze az egyenlők közt az egyenőbbel az élen. Aztán jaj ennek a tolvaj korrupt bandának.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a két mondat mindent visz! Pontosan megfogalmazza azt amit tenni kellene, és hipp hipp hurrá!!!:)

      Törlés
    2. Ez a két mondat mindent visz! :) Ennyi és nem több!!:)
      és akkor hipp hipp hurrá! :)

      Törlés
  3. Túlbecsülöd az "átvedlett "Hahásokat akik ugye Sorosssért ágálnak.
    Ez itt Bivalybasznád,és dolgos népünk nem fog "harcolni" a "kozmopolita" célokert..
    Tanultunk 1919 óta..
    Köcsög vagy ha nem látod.
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. T. Mária!
      Egyrészt - nem akarván lealacsonyodni a te szintedre - de engedd meg, hogy elmondjam: köcsög vagy te, de inkább egy b..szatlan vén szatyor.
      Másrészt korábban soha nem láttalak ezen az oldalon. Kiadták a Lendvai utcában, hogy itt te légy az ügyeletes fideszbirka? Mennyit fizetnek? Mert önszántából épeszű ember nem vállal fel ilyen gané munkát.
      Harmadszor. Higgyed nyugodtan, hogy semmi nem fenyegeti a Kárpátok G.cijének hatalmát! Addig jó, amíg az ilyen egyszerű személyiségszerkezetű fanok hisznek ebben. Aztán majd - hamarosan - eljön a pillanat, amikor kiderül. hogy a g.ci sem tévedhetetlen, és messze nem mindentudó, de akkor majd ne bújj el, gyere ki az ünneplő tömegbe, és ott istenítsd a csúti gnómot, amíg be nem verik a mocskos pofádat!

      Törlés
    2. Nem látszik,hogy mit akartok,"demokratákok".
      "Orbàn takaroggy"..
      Jó.
      Oszt'màsnap?
      Botka?
      Vicc.A Feri 'kibacca' amúgy is.
      Zazrivecz?
      Egy vàllalst büfét nem lehetne reà bizni nem egy orszàgot.
      Feri?
      Már làttuk.
      "Elkúrta""Nem kicsit.Nagyon".
      Nincs "következő lépés".
      Hàt milyen "demokratákok" vagytok ti?
      :)

      Törlés
    3. A kocsogozesre miert van szukseg? Rolad allit ki szegnysegi bizonyitvanyt, Maria. :)

      Törlés
    4. jól írtad!! és még kulturált voltál! sajnos ez vén szatyor fasz hiányban szenved !! a temető üres ő meg itt rontja a levegőtt!

      Törlés
    5. Ne legyetek "köcsögpàrtiak".
      Az aberráció.
      Pfúúj..
      :)

      Törlés
    6. A csuti szotyiköpködő annyira leírta magát, hogy egyre inkább mindegy ki lesz az, csak ő ne! Egyébként bárki is lesz, az tudni fogja, hogy ha nem tisztességesen játszik, akkor el lesz hajtva. Pont a csuti példájából.

      Törlés
    7. Draága Maariska!
      Sajnálom, hogy bele kell tiporjak harmatos lelkecskédbe, de a csúti béldózernél a macskám is nagyságrendekkel jobb miniszterelnök lenne.

      Törlés
  4. Sajnos ez a tüntetés is el fog fáradni, az emberek hazamennek és beletörődnek a megváltoztathatatlanba. Miért? Mert nincs megoldás! A szónokok elmondják, hogy viktor takarodjon, és ennyi! Oké, viktor már nincs, elkergette a népharag, de ki jön utána? Ezt senki sem mondja meg konkrétan. Mi a megoldás? Erről kéne blogolni és nem arról, hogy ez a mininapoleon takarodjon a picsába. Ha meg lesz a megoldás, akkor már lesz értelme az utcára menni. Addig, a mi kis diktátorunk vígan röhög az egész "népharagon" Sajnos, én se tudom a megoldást, mert az ellenzék rosszabb mint az egész orbánia együtt és úgy látom, nem is lesz jobb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a mai parlamenti ellenzékben kell gondolkodni. rengetek okos ember van az országban, jó szakemberek. ha a fiatalok mllett lesz egy komoly szakértő apparátus, itt csodák történhetnek. ha minden marad ennyiben, jön Putyin. Egyébként tényleg jönne megint. http://sztarklikk.hu/kozelet/putyin-ujra-budapestre-johet/322980

      Törlés
    2. Kar negativnak lenni, most inkabb lelkesito irasokra van szukseg. Persze, hogy mind aggodunk emiatt, ezert kell odatenni magunkat, amennyire lehet. Egymassal elhitetni, hogy most sikerulni fog.

      Törlés
    3. Ha Orbán bukik, akkor már nem olyan nehéz a többi.
      Ki kell nevezni egy ideiglenes szakértői kormányt és egy független ügyészséget közvetlenül a nép által megválasztva. Meg kell változtatni a választási törvényt kétfordulósra. Meg kell vonni a parlamenti képviselők mentelmi jogát. Bérüket kaphatják a következő választásokig. Vissza kell vonni azokat a törvényeket, amelyeket a nép e legfelháborítóbbnak tart. Ki kell vizsgálni a korrupciós ügyeket és a korrupt politikusokat elszámoltatni. Ki kell írni új választást, amelyen a megmaradt politikusok indulhatnak pártjaikkal (és az új párt(ok), ha lesz(nek) ilyen(ek).

      Törlés
    4. Teljesen jogos a követelés, hogy a jelenlegi vezetés húzzon el! DE!!! Ki jöjjön a helyükre? A "demokratikus" ellenzék? Na ne!!! Akkor ki? A tö..m tele van azzal, hogy senki nem nyújt alternatívát, csak annyit, hogy ORBÁN TAKAROGY!!! Sajnos ez kevés...

      Törlés
    5. Nem kell párt egy ország vezetéséhez! Szakértő kormány, becsületes emberekkel

      Törlés
  5. Iszonyatosan jó cikk! Remekül mutatja be a helyzetet. Gratulálok a szerzőnek és hatalmas tisztelet érte.

    VálaszTörlés
  6. Ismerős nekem ez a vad ellenzékiség. Ebből még akármi is lehet, láttam már néhány "akármit". Szó---szó---szó, de ebből is lehet még tett. Számomra ismeretlen területen vagyok és csak kiabálok. Igyekszem minél hangosabban, hátha lesz belőle valami. Az ellenzékiség szinte parttalan fogalom. J. Naszvadi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tehat most mar minden vak ellenzeki egyforma? De akkor minden szoke ember is? Minden olyan is, akinek mar betomtek az egyik fogat?

      Törlés
  7. Technikailag béna vagyok.

    VálaszTörlés
  8. Találó az írásod. Gratulálok.

    VálaszTörlés
  9. Elsődleges cél, a bűnözőkből álló maffiakormány eltakarítása örökre. Orbán a történelem szemétdombjára kerül. Utána a magyar egységes értelmiség és tisztességes politikusok visszakormányozzák ezt a süllyedő hajót egy biztonságos európai kikötőbe. Kik lesznek ők ??? A magyar kivéve az agymosott fideszbirkákat nem buta nép. Kellő időben színre lépnek a magyarság kiválóságai !!!! Ezt még az öreg, idióta dakota főnök sem tudja megállítani.

    VálaszTörlés
  10. Sokan vannak olyanok akik nem bírják fel ésszel, hogy miért gyűlölnek, csak valaki azt mondta nekik, hogy gyűlölni kell! És mert túl bágyadtak ahhoz, hogy gondolkodjanak inkább gyűlölnek!Vehetünk hasonlatot a történelemből, hisz azzal kezdődik időszámításunk: Krisztust, tisztelik, magasztalják, imádják, addig amíg a farizeusok hada gyűlöletkampányba nem kezd. És mivel az emberek hajlamosabbak a rosszra mint a jóra ugyanazok,megfeszítik! A gond az, hogy ezek a túlélő farizeusok manapság beálltak Soros sorába és habzó szájjal üvöltik: - "Meg kell feszíteni őt!" - Még akkor is ha rámegy a nemzet, a haza a puszta lét! És itt válik valóra a filozófus nagy mondása: A magyart saját gyűlölete öli meg!

    VálaszTörlés
  11. A 8:43-as bejegyzéssel kapcsolatban kérdezem: hol vannak ők? Lapulnak? Már színen kellene lenni és a sok okos gondolatukat összetéve szervezni a rendszerváltó erőt. Nyomát se látom ennek.

    VálaszTörlés
  12. Ahelyett hogy egymást leszóljátok itt össze kell fogni nem cikizni!!!!

    VálaszTörlés
  13. Nagyon tetszenek az oldalon tett bejegyzesek amik orbán hatalmanak veget szeretnek elősegíteni.
    Kozos osszefogassal sokmindent el lehet erni.
    Ha vissza nezek a tortenelemben nagyon sok alkalommal a fiatalok voltak azok akik elinditoi voltak a valtozasoknak
    LEGYEN EZ MOST IS IGY

    VálaszTörlés
  14. 1.Nem lesz kormány váltás !2. kevesek vagytok hozzá !3. Orbán Viktornál nincs alkalmasabb a Miniszteri pozícióra !4. Magyarország és a Magyar nép nem akar osztozkodni az ingyen élő erőszakoló terrorista személyi igazoló iratok nélküli migránsokkal !5.Soros takarodjon a CEU-val ki Magyarországról ha nem tiszteli a Magyar törvényeket !6.Akinek nem tetszik mehet sorossal nem fogunk sírni értük !7.Az eszement ingyenélő ballib-zsidó belföldi és külföldi akinek nem tetszik a Magyar törvények annak adott a lehetőség hogy távozzon Magyarországról követheti sorost!8.Magyarország a Magyaroké az is marad!9.Amikor mi ki megyünk az utcára akkor majd megtudjátok hogy mi az az üldöztetés !10.Orbán Viktor a király és az is marad jó sokáig !U.I.Ti meg szaros soros seggnyalói és az is maradtok !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Iskolapéldája vagy a megvezetett, agymosott és nyomorult embereknek. Király? Egy köztársaságban?
      Volt ám itt nagyon sok király már. Igazi is és olyan is, aki csak képzelte magáról.
      Nem volt happy end egyik sem, tudod...

      Törlés
    2. Te nagyon hülye ha mindenki elmegy akinek nem tetszik ami itt megy,csak ti maradtok te hülye!!! Ki fog eltartani benneteket? Kinek a vérét fogjátok szívni te szar alak? És ki vagy te,hogy embereket arra szólíts fel hogy el haggyák az otthonaikat!!!!? Resszkess te szarházi mert ha történelem jól ismétli önmagát,ebből még súlyos gondjaid lehetnek!!! Szarházi!!!!!!!!!!

      Törlés
  15. Orbán takarogy!? IGAZ! De tele van a tö.öm azzal, hogy SENKI, SOHA más alternatívát, konkrétumot nem vázolt fel! Könnyű pofázni vmi ellen, de amíg nincs valós ellenpólus, addig az Orbán kormány maradni fog a helyén! És szerintem ez a legnagyobb és valódi probléma!!!

    VálaszTörlés
  16. Sajnos sokan nyalnak mert így megvan a 300 ezer és még nyalhatnak is de ezeknek nincs távolban a pereputtyuk könnyedén vesznek mindent otthon a kislányuk a kis fiuk és tanítják őket is nyalni és egyre többen vannak ezért nem jut a szegényeknek csak parizer

    VálaszTörlés
  17. Judit Seregelyes2017. április 12. 9:52

    Ha Orbán bukik, akkor már nem olyan nehéz a többi.
    Ki kell nevezni egy ideiglenes szakértői kormányt és egy független ügyészséget közvetlenül a nép által megválasztva. Meg kell változtatni a választási törvényt kétfordulósra. Meg kell vonni a parlamenti képviselők mentelmi jogát. Bérüket kaphatják a következő választásokig. Vissza kell vonni azokat a törvényeket, amelyeket a nép e legfelháborítóbbnak tart. Ki kell vizsgálni a korrupciós ügyeket és a korrupt politikusokat elszámoltatni. Ki kell írni új választást, amelyen a megmaradt politikusok indulhatnak pártjaikkal (és az új párt(ok), ha lesz(nek) ilyen(ek). EGYETÉRTEK!

    VálaszTörlés
  18. Igazán észere kéne venni, hogy elmaradt a rendszerváltás - aminek be kell következnie!
    Csak gengszterváltás volt, a régi komeszek - volt ávosok gyerekei és unokái vígan dalolva maradtak, hajuk szála meg nem görbült.
    Bármilyen kormány jön elszámoltatást kérünk, Gyurcsányostul-Orbánostul, visszamenőleg!!!
    Nem kérünk többet ezeknek az embereknek a közreműködéséből.
    Bárki kerüljön hatalomra, a fizetéseket Európai Uniós mércével kérjük rendezni!
    A bankok ne nyaljanak le minden utalásból, ez szintén hogy van?! Más országokban ha ezt megtennék, börtönbe kerülnének.
    A politikai élet teljes megtisztítását kérjük, még akkor is, ha nincs SENKI a gengszterek helyett!

    VálaszTörlés
  19. Viktor! Nem tudom szoktál-e moziba járni, vagy csak futball meccsekre szotyizni.Én ajűánlok neked egy jó filmet, mégpedig a Ceausescuék féle kivégzését. Kérlek nézdd meg többször is. Lefekvés előtt és felkelés előtt is. Azért többször, hogy abban a gyenge agyadban azért rögződjön valami. Továbbá ha oda kerűl a sor,/ remélem nem sokára eljön az idő/ hogy tégedet és a bandádat ne érje meglepetés.

    VálaszTörlés