2017. április 19., szerda

Jönnek a kopaszok

Tegnapi cikkemben előrejeleztem, és már meg is történt. Tüntetést szerveznek Kubatov kopaszai. Mondom, mit tegyünk ellenük.




Röviden: semmit. Kicsit hosszabban: röhögjünk rajtuk. Tessenek megnézni az esemény meghívóját - KATT IDE - és kiderül csekély létszámuk a fellázadt ország tüntető tömegeivel szemben. Elsöpörhetnénk Őket, de nem tesszük. Nekünk ugyanis tökéletes, ha megmutatják: mily kevesen is maradtak Orbán támogatói, és azok milyen fajtából valók. Párszáz, netán párezer izomagyú, tesztoszterongőzben, szemben tízezernyi fiatal, jókedvű tüntetővel, akiket további tízezernyi közép-, és időskorú kísér. És rengeteg kamera, ami épp közvetíti az országnak: kik is állnak egymással szemben. Hát, nem hiszem, hogy a még otthon ülő tömegek szimpátiáját oly nagyon elnyerné a kopaszgárda.


Napóleon mondta vala: ne zavard az ellent, ha épp hibázik. Márpedig kopaszék kivonulásánál ostobább húzás nehezen képzelhető el. Örüljünk tehát ennek, és annak is, hogy Orbánék láthatóan tényleg beszartak. A kopaszok utcára küldése ugyanis kétségbeesett reakció tőlük. Eddig óvakodtak a nyílt erőszaktól, mert az nem szimpatikus, és ellentétes azzal a hazug önképpel, amit a Narancsok magukról próbálnak sugallni. Pániktünet, röviden. Tegnap egy KDNP-s fütyi elszólta magát sajtótájékoztatón: mindössze 100 ezer nemzeti konzultációs papír érkezett vissza, ez pedig egy dolgot tanusít: már az átlagfidesznyik sem az a bombabiztos talapzat, amin Orbán építheti tovább a saját szobrát.


Hogy konkrétan mit tegyünk, ha valamelyik tömegtüntetésünkön belénkköt egy kopaszsereg? Tegnap már írtam erről, de érdemes megismételni: semmit. Mosolyogjunk, ha ütnek, nyújtsuk oda a másik orcánkat is. Nem lesz könnyű, persze, az emberben terepen felmegy az adrenalin, de mégis ezt, és CSAK EZT szabad tenni. Meg kell mutatnunk a tévé előtt ülőknek, kik milyenek. Milyen anyagból vannak gyúrva Orbán emberei, és milyenből mi, demokraták. Nem lesz nehéz megmutatni: faszokkal szemben szívek és agyak állnak. Aztán a többit rábízhatjuk a Népünkre. Nem kétséges, kikhez pártolnak.


Napról napra rohad a rendszer. Nem küldik vissza a nemzeti konzultációt, lépnek ki sorban a Fidesz katonái, és ez a folyamat már önmagát is erősíti. Nincs más dolgunk, mint eddig: menni, menni, menni, támogatni jelenlétünkkel a fiatalok által szervezett tömegtüntetéseket, nem bedőlni semilyen provokációnak. Teccenek tudni: a páncélról lepattan a kard, de a víz addig mossa, míg elrozsdál, és magától szétesik. Erkölcsi és lélektani értelemben az Orbán Rezsim az utolsókat rúgja. Ennek egyik végvonaglása a kopaszok utcára küldése. Ilyenekre a kettőnél több agysejttel rendelkezők csak egyet mondhatnak:

Hasznos hülyék. 

34 megjegyzés:

  1. Jöttek ezek máskor is, meg jött a rendőri biztositás. Nem hiszem, hogy ezeket jobban csipnék. A kigyúrt és jó erőben lévő pirossapkások aligha nézik el a kopaszok erőszakosságát. Nem érdekük még akkor sem, ha a kubatov gárda jön. Megint erős kordon lesz a tüntetők közt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül is.. ez az önnek tetsző jobb módszer
      http://p.coldline.hu/2017/04/05/2508892-20170405-QrDVL1.jpg
      http://p.coldline.hu/2017/04/13/2514976-20170413-fEqFwV.jpg

      Törlés
    2. Párt nélküli egyszerű magyarként én így látom ! Kb annyira hiányzik ma Magyarországnak egy balfék kormány ,mint hátunkba a késkészlet ! Nem szeretnénk tudni illik a Svédek Németek Franciák stb sok állam migráns hullámmal sújtott sorsára kerülni ! Azok a jó erőben lévő piros sapkások meg erőn felül dolgoznak a határon ,meg az idióta tüntetéseken ! Valahol valakik bizonyára nagyon kedvelik az agyatlan csürhéteket ,csak az nem ebben az országban van ! Rendőrök pedig azért védik meg majd a kubatov kopaszaitól a nyeszlett tüntetőiteket ,hogy ne mondhassátok el itt fasiszta diktatúra készül ! Ne akard a 2006 rendőri vezetés tevékenységéhez hasonlítani a mait , sétáljatok nyugodtan nem lesz kardlapozás meg gumilövedékek ! Mindenki magából indul ki libsikék a ti vezéreitek büntetlenül függesztettétek föl a demokráciát 2006 őszén , ma nem fogják az akkori hibát megismételni ! Séta indul jövő tavaszig ,de a kutyának se kellettek ! A Budapesten összeverődött néhány tízezer tüntetőtök nem egyenlő az ország lakóival , azoknak a millióknak véleményével nem találkozik a multikulturális elképzelésetek ,döcögve sem gurul az EU globalizációs politikája bárhogy toljátok ! Az emberek biztonságra és megélhetésre vágynak nem káoszra tesznek a CEU-ra ! Ha már tobzódni akartok az utcán akkor a fizetéseink emelését követeljétek legalább az EU-s minimálbér megállapítását attól a sok rajtunk jól kereső Brüsszeli majomtól ! Mert szép is az mikor a szocik plakátján azon szavak vannak " tegyünk igazságot fizessenek a gazdagok " röhejes mikor hazugok beszélnek igazságról , kormányon ők sem adtak semmit a népnek csak hamisított költségvetést és adóssághalmazt ! Lássunk már valami közös célt ,ne csak a szar megosztó pártpolitikát ,már ha civilek vagytok és nem fizetett csicskások ! Mikor mentek már valódi gondok miatt utcára ? Nem csak piszlicsáré ügyekért internetadó meg idióta oktatás ceu !

      Törlés
  2. Nagyon 'soroscivil' szöveget nyomatsz,Gábor.
    Ezzel nem leszel népszerü.
    Újlaky Tünde sem rikkantja már neked a "csapatban" hogy "Igeeeeeen"!
    És nem is "könnyitene" !
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nocsak, a csacsival szemben álló megtanult írni?!

      Törlés
    2. A te szöveged meg Gőringtől ered !!!!!!!!!!!
      Tudod, a Hitler Hermannja !!!!!!!!!!!!!

      Törlés
    3. Te pedig nagyon buta szöveget nyomatsz. Gondolom, ezzel nagyon népszerű vagy a kopaszok körében. :-)

      Törlés
  3. Orbán szerint tüntetni csak a Soros nyújtotta pénzért lehet. Ezek szerint orbán most megint boldog, hogy a Soros és csak azért is Soros megint a fideszt támogatja?

    VálaszTörlés
  4. egyetértek!!!! ez olaj lesz a tűzre a Nép szemében!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a nép nem egyenlő néhány tízezer pestivel, homokossal, libsivel, és akik tütetnek, azoknak semmi köze kubatovhoz, ez a poszt szépen mellényúlt és csúsztat! Ja tudjuk akkorra diktatúra van, ha megrúgsz egy rendőrt elvisznek és ez már diktatúra! Idióta libsi népség!

      Törlés
  5. Nem hiszem hogy egy nagy tömegnek meg kellene ilyedni ettől a söpredéktől!Az gyávaság lenne!A fiatalok között is vannak kigyúrt fiúk!Menjenek ők elől!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj a te fiataljaiddal hogy nincsenek maguknál, be vannak drogozva. De ha találsz egy tiszta embert ott nálatok küld nyugodtan előre? Vicces lesz. Különben 50 tiszta gondolkodású elhajtja a fiataljaidat százával a Dunába!

      Törlés
  6. Miért kell ezt jóváhagyatni???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert jóideje ez a net egyik leginkább trollokkal támadott felülete :D

      Törlés
    2. Szabó úr! Az első képet ki kellene cserélni, nem ide való!!!!

      Törlés
  7. Vidékről jön fel az "intelligerncia. Megmutatják magukat a belvárosban.Hozzatok magatokkal karikás ostort is, meg fekete pásztorkalapot mivel ugy dukál.persze a bőgatyát sem felejtsétekl, mert ha ezek vannak nálatok akkor vagytok igazi bajkeverő"magyarok" Egynél sem látni könyveet, illetve újságot.Csak ütő eszközt és fekete kalóz-zászlót.Náluk ez a tudás atyja.

    VálaszTörlés
  8. Már régóta szeretném látni,hogy hol van az a sok barom, az a hazudott többség, aki még a fideszt kedveli.

    VálaszTörlés
  9. Ez már nem demokratikus,hogy a megjegyzést cenzúrázzák.

    VálaszTörlés
  10. A szombat délutáni "Kutyákos" majd pedig az azt (időben) követő bringás demonstráció után, kontrasztnak és tesztnek pont jók lesznek.
    És ha tényleg kitartanak vasárnap estig, akkor szinte biztos, hogy túltolás esete fog fennforogni.

    VálaszTörlés
  11. meg mindenki egy jó üveg benzinnel és kanoccal

    VálaszTörlés
  12. Jé, ez másnak is eszébe jutott:
    https://www.facebook.com/MkkpPecs/videos/1457539534278100/

    VálaszTörlés
  13. Az első képen a Betyársereg látható, a harmadikon egy rockkoncert. Ha szeretnél szavahihetőnek tűnni, ügyelj jobban a részletekre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ötödiken meg egy szamár.

      Törlés
    2. a szavahihetősség meg nem a tuaregek erőssége! Őket soha nem érdekelte az igazság, csakhogy elolvassák a hülyeségeit, mindegy mennyire igazak a benne foglaltak!

      Törlés
  14. A fijjug visszaléptek?
    Az esemény nem jön be.

    VálaszTörlés
  15. Tisztelt ki gyúrt Honfitársaim!Mi változott 2006 óta? Megszűnt a zsarnokság, megszűnt a kizsákmányolás? Vagy talán jobban élünk mint nyolc éve? Ahogy látom a korotokat feltételezem vannak tanuló gyerekeitek, vagy közeljövőben tanulni szándékozó.Vagy nincs deviza hiteletek, vagy úgy látjátok a környezetetekben minden oké, mindenki gyarapodott a környezetetekből senki nem hagyta el az Országot? Miért saját Nemzeted fiataljaival szemben demonstrálsz, Miért nem a zsarnokság ellen küzdesz? Vagy van az a pénz amiért megvehetők vagytok? Ha az utolsó feltevésem a motivációtok, akkor nagyon elvagyok keseredve a jövőt illetően.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magyarországon 1989 óta nincs zsarnokság, csak törvényesen a többség által megválasztott ilyen vagy olyan kormányok, de ahogy Virág elvtárs is mondani, kicsit savanyú kicsit sárga de a mienk.

      A kizsákmányolás, amíg kapitalizmus lesz Magyarországon - és elárulom Európában is ez van és Brüsszel is ezt preferálja még Soros Gyuri bá is - addig lesz kizsákmányolás, a kommunista pártok uralma, ami szintén kizsákmányolta az embereket - de ez mellékes - uralma megszűnt, megbukott.

      Az, hogy ki hogyan él, elég relatíve, én mondjuk jobban és többet keresek mint 8 éve, de mondom még egyszer ez relatíve.

      Nekem volt devizahitelem, de éltem a lehetőséggel, és felvettem forinthitelt és végtörlesztettem, most forinthitelem van. A devizahiteleszés ellen, pont a jelenlegi kormány tett a legtöbbet, persze nem a legjobb megoldásokat választotta, de ez más kérdés.

      Az országot meg azért hagyják el, mert erről szól az EU, azok mindegy ki lenne kormányon ugyanígy elmennének, mert 2011-ben megszűnt minden korlátozás, talán pont ezért lenne érdemes inkább támogatni a béruniót a szaros ceu egyetem helyett, bár ez se balnak se jobbnak nem jut eszébe.

      Nem nem a nemzetem fiataljaival szemben demonstrálok, hanem egy liberális csürhe ellen, akik a baloldal szekerét tolják, akik semmivel sem jobbak a mostani kormánynál és nem is lesznek soha! Ne nevezd őket a nemzet fiataljainak!

      Nem pénzről van szó, hanem elvekről, azért nem fogom soha olyanok tüntetéseit támogatni, akik az ország és a magyarság ellen vannak és idegen kapitalista érdekeket szolgálnak ki.

      Törlés
  16. Az összes bőrtfejű agyatlan mint az egész bűnszövetkezet Kubatov ,orbán és az összes fidesznyikes! Ott kell őket hagyni majd magukban örjönghetnek ! Egy mozdulatot egy szót sem érdemes tenni értükl! Magukra kell hagyni mindet! A végén majd egymásba kötnek bele ,hogy kinek nagyobb a bicepsze vagy éppen a hülye kopasz feje!

    VálaszTörlés
  17. ez a poszt nagyon gagyi lett! a többi is az, de ezen régen röhögtem ennyit mint most! ti valami álomvilágban éltek? Semmi köze Kubatovhoz kis összemosó csúsztató überdemokraták!

    VálaszTörlés
  18. A faszokkal szemben PUNCIK állnak. Meg. Lesztek. Baszva. :-D

    VálaszTörlés
  19. https://puccsista.blogspot.hu/2017/04/visszavagas-tuareg-nevu-idiota-libsi.html

    VálaszTörlés
  20. " Elsöpörhetnénk Őket, de nem tesszük." Ez most komoly ? 30 masodperc azt se tudjatok merre fussatok Antifa-k !!

    VálaszTörlés