2016. július 24., vasárnap

A TANÚ - élőben

A Tanút mindenki ismeri, igazi kultfilm, ezernyi cikknél, tanulmánynál tömörebben foglalja össze a Rákosi-rendszer lényegét. Jelentem, épp az Orbán Rezsim mélyhülyeségének ugyanilyen története zajlik, és igencsak szereplője vagyok.




Húsz év múlva lesznek, akik majd nem hiszik el, milyen abszurd rendszerben éltünk Orbán idején. Megírjuk, elmondjuk, dokumentáljuk, ez mind oké, de valami tömör sztori, ami egy az egyben mutatja meg: mi is ez az erkölcsi-szellemi pöcegödör, amiben épp vagyunk, na ilyenünk még nincs. Illetve hát egészen idáig nem volt. Mostantól van, olyan VALÓS, jelenleg zajló történetet mesélek, hogy Woody Allen megnyalná a szája szélét. Naszóval. Kábé egy évvel ezelőtt kezdődött a migráncsozás, és ennek a Fidesznyik élharcosa a Kocsis Máté nevű közismert Fideszficsúr volt. Teleírta a fészbukot a menekültek általa vélt rettenetes magatartásformáival, meg nyilatkozott is erről minden épp arra járó mikrofonállványnak. Persze gyorsan kiderült, hogy hazudik, semmi sem igaz az állításaiból, de ez nem újdonság, ebből még nem kerekedik ki jelenkorunk TANÚ-ja.


A sztori onnan indult, hogy meguntam a migráncsozást, aztán meglátogattuk 50 tökös magyar demokratával Kocsis augusztus 20-i nyolckeres önkormányzati rendezvényét. Gondoltuk: bemegyünk, meglátjuk mit mond, ha megint migráncsozni kezd, akkor hangot adunk véleményünknek. Csakhát nem mentünk be. Nem azért, mert nem akartunk, hanem azért, mert az azóta közismertté vált Kopaszmajmok egy húszfős brigádja, Kocsis embereinek vezénylete alatt elállta az utunkat. Ellenünk vetették be először a Kubatov-gárdát, azóta már megszokottá vált, nekünk akkor még az újdonság erejével hatott. Naszóval lényeg a lényeg. Az egyik Kocsis rendezvényét erőszakkal védő csóka lecsavart egy jókora pofont egy nyugdíjas, sokgyermekes tanárnőnek. A rendőrség elkezdett nyomozni pofonügyben, hogy mi tartott eddig, mikor nagyjából az egész magyar média élőben rögzítette az eseményeket, a pofont meg kiemelten, már ez is kérdés.


De most tessenek jól megfogódzkodni, mert jön a TANÚ-ba illő fordulat. A rendőrség lefolytatta a nyomozást, fölrakta az Ügyészséghez a dolgot, onnan meg levél érkezett vissza. NINCS pofonügy, helyette van köpésügy. Merthogy az Ügyészség szerint nem pofon volt, illetve hát volt, mert letagadni nem lehet, hisz ezer felvételen van, de nem a pofon a lényeg, hanem az, hogy a nyugdíjas, sokgyermekes tanárnő leköpte a Kocsisspan önkéntes ávóst, és ez garázdaság. Hehehehe, már bocs. Egyrészt nem köpte le, akik az illető hölgyet ismerik, azt is tudják: annyira valószínű, hogy köpne, mint az, hogy Orbán holnaptól Robin Hoodként osztaná szét a gazdagoktól elvett javakat a szegényeknek. Másrészt a nyomozás során már volt ez a köpésmese, és még a "leköpött" is azt mondta, hogy najó, lehet, hogy az mégiscsak az eső volt. Harmadrészt meg: a pofon biz önbíráskodás, mindegy volt-e köpés, vagy nem, tehát bűncselekmény.


Ez már eddig is abszurd, de folytatom. Miután a nőverés megvolt, tüntetést tartottunk Kocsis polgármesteri hivatala előtt, és blogban is megírtam a történéseket. Mivel a rendezvényt Kocsis kulcsemberei szervezték, Ők végezték a beengedést, bele is mondták a kamerába, hogy Ők hívták a Kopaszmajmokat, így aztán töknyilvánvaló, hogy a Nőverés felelőse a főszervező: Kocsis önmaga. Hitler sem azért tömeggyilkos, mert a saját kezével végzett ki egész embercsoportokat, hanem azért, mert vezetőként olyan rendszert alakított ki, amelyik ezt végigvitte. Úgyhogy természetesen Kocsis Máté onnantól Nőverő Máté. És itt a következő Ügy. Gyanúsítottak vagyunk jópáran egy már ügyészségi szakban levő büntetőeljárásban, mert a Nőverőt Nőverőnek neveztük. De ez még mindig nem elég abszurd. Mindeközben ugyanis az augusztus 20-i odalátogatásunk miatt szabálysértési bírságot szabott ki rám a Nyolcker valami bürokratája, én meg bírósághoz fordultam.


Na, levelet kaptam a Bíróságtól, hogy ítéletet is hoztak, távollétemben, merthogy az ÁLTALAM kért bírósági tárgyalásra nem mentem el, pedig kétszer is kiértesítettek. Aha. Namost mindenhová elmegyek, mint azt immár háromévnyi jogtörténetem bizonyítja. Pláne elmegyek, ha ÉN KÉRTEM a tárgyalást. Nadehát ez itt Orbánisztán, úgyhogy a távollétemben megtartott tárgyaláson kaptam 12 nap jogerős letöltendőt Baracskán. Úgyhogy össze is foglalom, hogy mi történt itt. Egy Fidesznyik Szarházi migráncsozik, amire válaszul mi elmegyünk a rendezvényére. Ám bemenni nem tudunk, mert egy tonna jogszabályt megsértve, kirendelt Kopaszmajmok, Kocsis főembereinek irányítása alatt elállják az utunkat, aztán meg fizikai erőszakot alkalmaznak. Az ütésre válaszul tüntetünk, ezért aztán kapok 12 nap letöltendőt egy távollétemben gründolt bírósági tárgyaláson, és eljárás indul mindazok ellen, akik a Nőverőre kimondták: Nőverő, a megpofozott tanárnő pedig nem sértett, hanem gyanúsított. Nakérem, itt tartunk. A Rezsim eltűnése után meg kell ezt filmesíteni, mert a cím adott:

A TANÚ - élőben.


3 megjegyzés:

  1. Gyanítom, hogy a jövő Tanú filmjében ez csak az első jelenet lesz.

    VálaszTörlés
  2. Azért remélem a NŐVERŐ hamarabb megy Baracskára, (na jó,inkább a szegedi Csillagba) mint TE bármi ilyen helyre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imre, te is kaptál idézést ezért a szóért? Mert ha nem,még kaphatsz, a tettestársunk leszel, meg a fél ország. A másik fele birka.

      Törlés