2016. január 18., hétfő

Bűnösök

Orbán fasiszta diktatúrája el fog bukni. Történelmi szükségszerűség, a kérdés pusztán annyi: mikor, és hogyan. És van még egy kérdés: mi történjen azokkal, akik annak kiépítésében részvettek. Könnyű rá válaszolni, meg is teszem.




Annyi biztosan tudható, ismétcsak a történelem törvényszerűségeiből: diktatúrát demokratikus módon megbuktatni nem lehet. A teljhatalom birtokosai nem adják át mosolyogva a helyüket másoknak, azt bizony el kell tőlük venni, és aztán nagytakarítani. És nagytakarításnál törnek a dolgok, száll a por, és nem is kicsit. Diktatúrát CSAK egy módon lehet megbuktatni: UTCÁN, tömeggel. De erről már írtam, fogok is még, most koncentráljunk arra: mi lesz a büntetése mindazoknak, akik az Orbán Rezsim felépítésében és működtetésében részt vettek. A növekvő és jogos népharag közben sokan erre rögtön rávágják: kötelet nekik. Én NEM. Nemcsak elvi okokból. Demokrata nem öl, ez eddig gondolom tiszta. Pusztán gyakorlati okokból sem öl azonban. Nekünk, ellenállóknak, akik majd ezt a Rezsimet fölszámoljuk, még egy dologra figyelemmel kell lennünk. Ez pedig a példaadás utódainknak. Az utókornak. Minden, amit ma teszünk, az egyben minta a későbbieknek. És nem szeretném, ha a friss demokráciából fasiszta diktatúrát csinálók megúsznák annyival, hogy a Nép föllógatja Őket a villanyoszlopra, mint 56-ban tette. Nem. A bűnösöket meg kell mutatni a felnövekvő generációknak élve, üvegkalitkás börtönben: jól nézzétek meg, így néz ki az, aki magát demokratának hazudva fölépített egy diktatúrát.


Minden cselekedetünkben szem előtt kell ezt tartanunk: az utókor ítéletét, és közmorálját. Orbánék a Terror Törvényével bevezetik a nyílt önkényuralmat, fegyveres erővel fönntartva. Magyarul a fasizmust. Ismert mondás, hogyha egy fegyver a színpadra kerül, az a darab során el is fog sülni, és ugyanez a helyzet a Rezsimmel is. Soha nem azért hoznak törvényeket, hogy azokat ne használják. És az a nyíltan fegyveres erőszakra építő, az alkotmányos alapjogokat eltipró valamicsoda, amit a Terror Törvényének nevezünk, szintén végrehajtásra kerül. Ám ebben már olyan dolgok vannak, amelyek a népellenes bűncselekmények kategóriájába esnek. És ebből következik is az, mi fog történni, mit kell tennünk a Diktatúra felszámolásakor annak felépítőivel. A népellenes bűncselekményeket a Hágai Bíróság intézi. A mi dolgunk annyi lesz, hogy elfogjuk a tetteseket, és átadjuk Nekik, mellékelve a bizonyítékokat. A többi az Ő dolguk, ráadásul az Ő eljárásuk a nagyvilág figyelmét is ráirányítja majd: mi történik fasiszta diktátorokkal, és bűnsegédeikkel.


Bizonyítanunk nem lesz nehéz: mint mondtam, minden törvényüket végre is hajtják a Felcsúti Gazember pribékjei. Lesznek itt leszámolások, mindenféle módokon, bűnös törvényeken alapuló súlyos, népellenes bűntettek. A mi dolgunk, ellenállóké kettős: egyrészt eltakarítani a Rezsimet, másrészt csendesen és alaposan MINDENT dokumentálni, és bespájzolni az ÍTÉLET NAPJÁRA. Nem fogja helyettünk senki megbuktatni a Felcsúti Bandát, és nem fogja helyettünk senki megbüntetni Őket. És nekünk úgy kell cselekedni, hogy az utókornak örök üzenetet küldjünk: mit nem szabad majd tenniük, ha észlelik azokat a jelenségeket, amik egy diktatúra kialakulásának biztos jelei. És itt érünk el az utolsó kérdéshez. A BŰNÖSÖK köréhez. A helyzet ugyanis az, hogy a fasiszta diktatúra a szemünk előtt fejlődött ki, NEM a Terror Törvényével kezdődött. Az csak az utolsó, és már mindenki által könnyen átlátható lépés. Napról napra, szisztematikusan került fölépítésre, és abban nemcsak a magát Fidesznek becéző fasiszta párt vett részt.


Lesz majd egy Nürnbergi Perhez hasonló Hágai Per, amikor ott fognak szépen ücsizni a Főbűnösök a vádlottak padján. De a Nürnbergi Per is csak a jéghegy csúcsa volt: ott csak a főgazembereket állították pellengérre, valójában soktízezernyi bűnöst ítéltek el szerte a világban. És a Hágai Magyar Perben is ez lesz. Lesz egy látványos része, kevés szereplővel, és lesz egy tömeges, kevésbé látványos eleme is. Hogy a Főbűnösök Padján kik fognak ülni, az nem kérdés: az Orbán Rezsim vezetői. De ha történelmi igazságtételt akarunk, márpedig az utókor számára tanulságként ez kötelességünk, akkor MINDEN olyasvalakit, aki a Diktatúra felépítésében bármely módon résztvett, vádlottak padjára kell juttatnunk. Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy lehet kinn is, benn is lenni. Nem, NEM lehet. Ma még igen, de az ÍTÉLET NAPJÁN elválik egymástól a bűnösök és ártatlanok köre. Nyilvánvalóan bűnös mindenki, aki a Fidesz nevű fasiszta párt bármely beosztású tisztviselője, büntetése tevékenységének és hatókörének arányában kerül majd kiszabásra.


De bűnösök azok is, akik kollaboráns módon, lehetőségeikkel visszaélve elősegítették a Nép immunrendszerének elpusztítását, akik a valóság megmutatása helyett demokráciát hazudtak és sugalltak saját cselekedeteikkel. Senkinek ne legyen kétsége: minden olyan parlamenti képviselő, aki a Terror Törvényének elfogadása után nem adja azonnal vissza a mandátumát, és nem vonul AZONNAL utcára, nemcsak politikai, hanem jogi szempontból is bűnössé válik. A Reichstagban nemcsak az NSDAP - nácipárt - képviselői üldögéltek. MIND bűnösök lettek, a puszta ottlétük miatt, jobb ha ezt tisztázzuk. Minden olyan közvéleményformáló, aki a Terror Törvényének elfogadása után továbbra is demokráciát hazudik, szintén bűnös. Mondom: nem politikailag, nagyon is konkrétan, és vezetőszárra kerül, és Hágába. Az utókor számára ugyanolyan fontos megmutatnunk a fasiszta diktatúra kollaboránsait, mint kialakítóit. És meg is fogjuk mutatni, kerül amibe kerül, mert ez a történelmi felelősségünk. Úgyhogy a képlet egyszerű. Attól a pillanattól kezdve, hogy a Terror Törvényét elfogadták, kétféle ember lesz Magyarországon: a bűnös és az ártatlan. És mindazon közszereplők, közvéleményformálók, akik nem fordulnak egyértelműen és őszintén a Diktatúra ellen, azok bűnsegédek lesznek a népellenes cselekedetekben. Tessék választani.

Ma még lehet.


10 megjegyzés:

  1. Addig rendben van a dolog, hogy a diktatúrát csak tömeggel lehet megbuktatni. De hogy fogja el békésen a tömeg a vezetőket, ha a másik oldalról elkezdenek lőni? Az EU nem fog beavatkozni, lévén bár kitudódott, hogy választási csalással, de csak-csak demokratikusan választotta meg magának a nép a kizsákmányolóit. Nekem az a véleményem, hogy Orbán nem annyira hülye, hogy ne érezné a közhangulat romlását, akármilyen közvélemény-kutatási eredményeket is hazudik az állami média. A terror-törvény pedig lehet, hogy jó terrorveszély esetén is, de elsősorban nem ezért akarják szentesíteni, hanem pont a kormányellenes megmozdulások, szervezkedések ellen. Végső soron fegyvert is használva. A nagy kérdés az, hogy ki meri-e adni valaki a parancsot a fegyverhasználatra, vagy sem? Felismeri-e a TEK, hogy a tüntetők nem terroristák, hanem éppen a törvényeket hozó parlamenti terroristákat szeretnék kisöpörni? Mivel a TEK is a kormánytól kapja a nem is kevés fizetését, kétesélyes a dolog - a magam részéről úgy vélem, hogy békés tüntetéssel nem megyünk semmire. Továbbá, van még két megoldatlan kérdés: kik azok, akiket oda tudunk ültetni a nyakunkra, és milyen garanciákkal, hogy még egy Orbanisztán ne lehessen? Valamint, hogy lehet igazságot szolgáltatni a milliónyi kisemmizettnek - mert nem elég üvegkalickában mutogatni a bűnösöket, hanem teljes vagyonelkobzás után még igenis, dolgozzanak meg a napi betevőjükért, akár egy kőbányában is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El fognak még idejében menekülni innen ezek, úgyszólván mindnyájan --mint sokszor már említém--, és van is hová, hisz tuti, hogy előkészített megszervezett menekülési eszközök, tervek, útvonalak vannak. Okosak ezek, lóvé is van bőven, ott ahol kell,::mindenhol tuti van. Vigyék a pénzt, én nem bánom, szükségük is lesz rá, csak máááár menjenek innen a büdös francbaaaaa. --A többi dolognál meg itthon, természetesen mindent vissza.--

      Törlés
    2. 1956.okt.23án a felvonuló tömeg körül majd minden utca sarkon rákosi,gerő ÁVH -as véd csapata (testőrsége)vigyázta a rendet,de a tömeget látva hanyatt -homlok menekültek sokuk öngyilkos lett--fára akasztotta magát,Dunába ugrottak-- ,s akik a tömegbe lőttek azokkal a NÉP végzett,a győztes Forradalmunk után összeszedték ezeket a pribékeket ,hasonló volt a helyzet causescu testőrsége a "securate"-val is azokat is összeszedte a NÉP s sok -sok évvel büntette azokat is..

      Törlés
  2. Amennyiben a honi FASIZMUST mi számoljuk fel, nekünk kell ítélkeznünk is. Az összes vezetőt és csatlósait, a demokrácia és jog helyreállítása után, hazai ítélőszék elé kell állítani és a teljes vagyon elkobzás után a Szegedi csillag életfogytiglani szekciójába kell elszállásolni. A vagyonelkobzásnak ki kell terjednie a családjukra is és a külföldi számláikra is. Írmagjuk sem juthasson többé olyan pénzhez amit az ország kizsigerelésből szereztek meg. Ha élni akarnak, dolgozzanak és keressék meg kétkezi munkával a rávalót.

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek azzal, hogy ezt a hazug, csaló, tolvaj rezsimet és talpnyalóit el kell seperni az útból, hogy az ország újra élhessen, megtisztulhasson, végre felemelkedhessen. Egyet értek azzal is, hogy ez demokratikus úton, választásokkal nem fog menni. Egyetértek azzal, hogy a bűnösöket a csúti tahótól az utolsó talpnyalójáig bíróság elé kell állítani és példásan megbüntetni, de ezt nem szabad más ország vagy akár az EU kezébe adni. Bőven elég lenne, ha ezeket a pereket az EU által delegált bírák követnék és minősítenék a demokrácia és a jogkövetés szempontjából.

    VálaszTörlés
  4. Árnyékkormányt és "árnyékügyészséget kellene felállítani, majd nyilvánosság előtt, nyílt tárgyalásokon kellene virtuális perekben az orbán kormány elleni vádakat tárgyalni, Ezeken a tárgyalásokon a lakosság is részt vehetne. akár tanúként is. Ha nincs normális ügyészségünk, létre kell hozni egy polt-mentes, igazságosan, tárgyilagosan működő "árnyékügyészséget"!

    VálaszTörlés
  5. Addig is:
    https://www.facebook.com/events/151906661851130/

    VálaszTörlés
  6. Csak hogy a történelmi kép teljesebb legyen: A főbűnősőket (már amelyiket sikerült elfogni) Nürnbergben felelősségre vonták. Nálunk is lógott a kötélen Szálasi, az úgynevezett kisnyilasok viszont símán megúszták. Legfeljebb beléptek a kommunista pártba. (jelige: kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..nem rég hallottam a buszon,hogy minden faluban ,városban elkezdték a fityess-es gazemberit összeírni,arra az esetre amikor bíróságra kerülnek ,megtalálják ezeket s elkövetett bűneikkel felelni kell a NÉP bírái előtt !!

      Törlés