2015. december 30., szerda

Szent tehén

Eléggé toleráns vagyok, meg multikulti, meg ilyesmi, gondolom ez eddig már kiderült. De azért mikor épp hindu kiskölyköket látok jóltáplált marhák mellett zörgő csonttal, akkor azért simán levágom a tehenet, aztán megetetem vele a srácokat. 




Nincs bajom a különböző hitéleti közösségekkel, amíg szembe nem mennek a józan ész minimumával. Ha meg ezt agresszíven teszik, és agymosásként, akkor biz lehetőségeim határai között beavatkozom. Elsődleges az össztársadalmi érdek, ami meg azzal ellentétes, az olyan hit, ami Népellenes, követői tehát szektát alkotnak, és takarítandóak. Szcientológusok, Fidesznyikek, ismerjük a lelkivilágukat jól. Rühellik a valóságot, mert az szembemegy szektatanaikkal. A szcientológusnak van a CLEAR, rámegy a pénze, aztán a családja, aztán üdvözült mosollyal köt ki a híd alatt. A Fidesznyik Orbánoltár alatt hal éhen. Ilyenek, na, nem kell jobban kifejteni, látszanak eléggé, hogy ne nekem kelljen bemutatnom Őket. MINDEN olyan csoport, amelyik a VALÓSÁGGAL szemben erőszakos, és a tényeket megmutató személyeket aljas módon lejáratni akaró módszertant alkalmaz: szekta. Az emberiség nem a hipotalamusza, hanem az agykérge miatt vált a bolygó uralkodó fajává, akik tehát a közösséget nem a valóság értelmes megvitatására, hanem annak érzelmi alapú eltagadására akarják erőszakos hittérítéssel rávenni, azok szembe mennek az emberi történelemmel. Ekként eldobandók, károsak, jobb helyeken gyors kiközösítést nyernek jutalmul.


A Fidesznyikek Szent Tehene Orbán. Az europer demokrata azt gondolná, hogy magukat a mai diktatúrában ellenzékinek nevezők között nem alakul ki hasonló szekta. De, kialakult. Melldöngető mélyostobaság, papagájkommandóként ismételgetett nyilvánvaló hazugságok, jó elvtárs a Zelvtárs, mi kutyánk kölyke, ilyesmi. Aszinné a Zember, hogy a szektazombiknak elég egy bálvány, nesztek, ott a Zorbán, imádjátok. De vannak olyanok, nem is kevesen, akik egy másik vallásalapítóban hisznek tökugyanolyan módon. A Lottóötösben. Gyurcsányban. Hagyhatnám persze Őket a fenébe, hosszabb távon nem oszt nem szoroz, amit művelnek. Csakhát mivel az idő Orbánnak dolgozik, a Nép meg közben éhenhal, ezért aztán nem vagyok hajlandó megvárni, míg a Nép egésze magától rájön, hogy a Narancsszekta mellett van Kékszekta is. Tevékenységük káros, ugyanis nagyjából annyira valós jövőképet mutatnak a Zembereknek, mint a szcientológusok Xenu Nagyúrral, a Fidesznyikek meg a jobban teljesítünkkel. Csodavárásra akarják szoktatni a honpolgárt, ahelyett, hogy a valóságot mutatnák meg, ekként hamis nyugatót adagolnak azoknak, akik tán megmozdulnának végre és felkelnének. Először a fotelből, aztán meg Orbán ellen, Népként.


Mit is ígér a Gyurcsány Szekta? Egy alapvető dolgot: választási győzelmet 2018-ban a Fidesz fölött. Naja, nézzük akkor ennek igazságtartalmát, csináljunk kicsit úgy, mintha komolyan vennénk a kamut. Ha valakik választási győzelmet akarnak aratni a Fidesz fölött, ahhoz két dolog kell: szabad választások, és folyamatos, és gyors erősödés. Kezdjük az elsővel. 2014-ben voltak szabad választások? Voltak a frászt. Úgy lettek behangolva a jogszabályok - körzetátrajzolás, külhoni magyarok becsatornázása, médiaszabályok -, hogy még komoly ellenzékkel szemben is simán nyert volna Orbán. Namost 2014 óta én úgy vettem észre, hogy nem enyhült a Diktatúra, hanem nagyonis erősödött. Lassan a Maffiaállam mindent maga alá gyűrt, azt csinálnak adminisztratív játékokkal a választásokon, amit csak jólesik. Aki 2018-ban választási győzelmet vizionál, az nyugodtan beiratkozhat szcientológusékhoz Xenu Nagyurazni, meg CLEAR-ezni, ugyanaz a valóságszint. Ha lesznek egyáltalán választások, azok még 2014-hez képest is jobban lejtenek majd a Fidesz felé, úgy nyer, ahogy akar. Aki tehát a biztos 2018-as Fideszgyőzelemre kampányol magát ellenzékinek nevezve, az a Rezsimet szolgálja. Nekik érdekük ugyanis egy előre lefutott választáson legitimációt szerezni, hogy elmondhassák: lám, voltak választások, és megnyerték azokat, velük a nép trallala. Demokrata nem készül Rezsimerősítő szavazásra, gondolom ez átlagíkúval fölfogható.



De nézzük a másik elemet: a folyamatos és gyors erősödést, ami győzelemhez vezethet. A TÉNYEK itt is roppant makacs és kellemetlen dolgok. A Gyurcsány Szekta folyamatosan melldöngeti, hogy erősödnek, csakhát még az általuk hitelesnek tartott - pl. Medián - közvéleménykutatók sem támasztják ezt alá. Pont ugyanott állnak, mint tavasszal, és pont ugyanott, mint 2014 májusában az EU választásnál. Az ezt bizonyító két grafikont föltettem a följebb, tessenek bátran bogarászni. Lépjünk most azon túl, hogy vajon mennyire europer demokrata dolog a saját szimpatizánsokat is folyamatos hazugságban tartani, mert semennyire. Illetve pont annyira, mint Orbán hasonló kommunikációja. Foglalkozzunk a TÉNYEKKEL. Ha egy párt a valaha volt legrosszabb magyar kormányzás idején sem képes másfél év alatt egyetlen új szavazót sem elérni, akkor vajon mennyi esélye van a Fidesz szavazótáborának nagyságáig eljutni? Álló, lerobbant szekérrel, döglött lovakkal vajon mennyire van messze Makó Jeruzsálemtől? Végtelenül. Az a párt, amelyik tudatosan hazudva olyan célokat tűz ki, amelyek tényszerűen elérhetetlenek - szabad választás, és azok megnyerése - az a párt hazug. Téziseinek ismételgetése kizárólag a megtévesztésre alkalmas, a Nép továbbaltatására. Értelmes ember annak látja Őket, amik. A Rezsim továbbélését segítő szektának. És sok nálunk az éhező gyermek.

Ideje levágni a Szent Teheneket.


6 megjegyzés:

  1. Lájkolva az írást a következőket gondolom:
    Azok az ellenzéki kakasok akik a maguk dombocskáját összekaparták (megörökölték) továbbra is kukorékolni akarnak, pedig egyre inkább rekedt és elhaló a hangjuk.
    Még ha hátrébb is mennének a vokálba, akkor is látszani akarnak, amivel szinte bárki --aki képes lenne a dombokat heggyé összehorda(t)ni-- elhiteltelenítésének hivatkozási személyei lennének, a kollégisták karaktergyilkos pergőtüzében.

    És itt egy kis kitérő: miszerint a Fidesz mindig is egy virtuális (üzenetrögzítős) párt volt. Inkább hitnév, hívószó, márkanév, csapatlogó, szekta, közös nevező, lázadás, üresen zörgő mákgubó, polgárpukkasztó hőzöngés, ami mögött a szobatársak és kiválasztottaik vigyorgó tolvajlása és a többi ember le- és hülyének nézése van, egyre fokozódó, mára már pofátlan mértékben.

    A megoldást én egy okos, feddhetetlen személy színre lépésében látom, aki hozzá hasonló minőségű, szakemberekből "árnyékkormányt" (valódi NER-t) alakítva, néhány közérthető, megvalósítható elképzeléssel a normális élet reményét ébreszti a társadalomban, hogy érdemes támogatni ŐT a jelenlegi --mentálisan beteg, morálisan romlott, cinikus, kivagyi-- hatalommal szemben.
    Bárhol, bármikor, bárhogyan, félve írom: "bármi áron". (utca, mozgalom, választás.....)
    És a fentebb említett kakaskák szerényen (de serényen) csendben, a saját alattvalóikat, a saját udvaruk ólmelegében, győzzék meg e támogatás fontos és érdemes voltáról.
    Gondolom a baromfiudvarok együttes hangját csak nem nyomná el a kollégista kartácstűz sem.
    Kéne egy ember és egy jó csapat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utánam írók gondolatai nyomán:
      Ezt a hatalmat a pedagógusok, az egészségügyiek, a tömegközlekedési dolgozók külön-külön (együtt pláne) néhány nap alatt el tudnák lehetetleníteni és még a sztrájktörvényre sem kellene figyelemmel lenniük, mert az egyik követelésük annak eltörlése és a résztvevők teljes amnesztiája lehetne.
      Csak az a kérdés ki(k) vezetné(k) azután az országot?
      Erre nincs válasz.
      Ezért aztán marad a jelenlegi NER, mert ez még mindig elég élhető a rövidlátó budapesti és nagyvárosi többségnek.

      Törlés
  2. A szent tehenet nem vágják le. Én jártam Indiában és most abból indulok ki, hogy sok szent tehén nagyon sovány, tehát nem érdemes levágni. Ez India, de mi Magyarországon élünk. A mi egyik szent tehenünk, aki kövér, de kövéren tartja a csürhét is. Itt a orbánközeli klientúrára gondolok. Tehát már bőven elérték a vágósúlyt, le kell vágni őket!
    A gyurcsányszekta sem eszményi. Hazugságban nem csináltak semmit, de nem is vettek fel érte pénzt. Legalább is Gyurcsány nem. A 2014-es választások nem voltak szabad választások. Megfizetett szavazatokkal és átjavított szavazócédulákkal kerültek hatalomra. Egészen megbízható embertől hallottam, hogy pl. Szabolcsban hogyan történt a szavazás. Pénzért... és sokaknak megmutatták, hogy hova kell az X-et tenni. A tények pedig tények; ideje levágni a szent teheneket, és megetetni az éhező gyerekeket és felnőtteket.

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek részben Gyula Bak al nem szeretném ismételni önmagam. Tovább mennek Gyurcsány Ferenc legalább beismerte, hogy tévedett! Orbánnal ez soha az életben nem fordul elő sem a jelenben sem a jövőben.Sajnos nem csak Szabolcsban történtek hasonló dolgok a szavazatok körül. Orbán újra eléri, hogy hatalomra kerül ezért mindet elkövet 2018- ban..Akár a jobbik segítségével. Mi fog történni, csak a néharag szintje dönti el vagy mennyire lesz megalkuvó megint a magyar homokba dugva a fejüket.A fotelből sörözve televizió nézésssel nem lehet Orbánt buktatni. Ehhez két millió embernek kell gondolnia, hogy elég volt a diktaturából.A gyenge ellenzék helyett pedig egy szakértő kormányt létre hozni. Nem utolsó sorban elmenni szavazni, mert ha nem ismétli önmagát a sors!

    VálaszTörlés
  4. "Jordán királyné: A terroristáknál van a világ leghatásosabb tömegpusztító fegyvere
    lemon.hu
    Ez a gondolatsora hozhatna megoldást az Orbán rendszer ellen is :

    "Egy tettrekész szövetség kell, egy kompetens koalíció. És egy új, bátor gondolkodásmódra is szükség van, miszerint másképp kell gondolkodnunk mindarról, amiről eddig azt hittük, jól ismerjük. Bátraknak kell lennünk, hogy azokkal is tudjunk együttműködni, akikre mindezidáig gyanakvással néztünk. Mert hiszen sokszor csak akkor tudunk működő megoldásokra bukkanni, ha szokatlan emberekkel dolgozunk együtt szokatlan helyzetekben. Az együttes jólét reményében össze kell fognunk.""

    Valahol már írtam, hogy a civileknek kell összefogni és VEZETŐT keresni. Természetesen nem lehet egy -egy csoport érdekét előtérbe állítani, így pártét sem. Össztársadalmi érdekek mentén lehet meghatározni.
    A jelenlegi rendszert az emberek nagy részere nem tartja a saját számára elfogadhatónak, na ezek közé tartozom. Igen egyetértek az orvosokkal, az Eü szakdolgozókkal, a rokkantakkal, a devizahitelesekkel, a pedagógusokkal, a sajtószabadságának féltőivel és sorolhatnám ameddig bírja a billentyűzetem.
    Az viszont biztos, hogy egyikkel sem azonosulok, mert mindegyik csoport csak a saját érdekét tartja fontosnak, a többiek problémája az Övék mellett eltörpül.

    Ezért azt mondom, hogy a Hatalom munkálkodása az emberek érdekében kell, hogy munkálkodjon, mindenkire vonatkozó törvény szerint.
    Miből indulhatunk ki, természetesen csak a mai valóságból. Feladat az Alkotmányos rendet visszaállítani és a civilek társadalmát létrehozni.

    A jelenlegi meg lehet bénítani, ha megfelelő számú ember kivonul az utcára és csak azt a 2-3 célt skandálja, ami a tényleges többség érdekével megegyezik.
    Ebben az esetben jöhet a választás. A pillanatnyi választási körzeteket kéne alapul venni, csak annyi változással, hogy minden körzet, a körzetben lakó választópolgárok közül választhat (legalább 2 éve tartósan a körzetben lakó) választópolgárai közül 2 főt parlamenti képviselőnek. Amennyiben 10-nél több jelentkező van képviselő jelöltnek, akkor előválasztáson kell kiválasztani a 10 elsőt, 2 héttel a választás előtt. Az a két jelölt lesz képviselő, akik a legtöbb szavazatot kapták a választáson.

    A Parlament első dolga, hogy Alkotmányozó csapatot állítson fel és fél év után NÉPSZAVAZÁSRA bocsájtani.

    Ki legyen a vezető? Jelenleg ilyen személy a civilek között nem látszik, sztem két ember jöhet jelenleg számításba, Bokros Lajos és Gyurcsány Ferenc (itt vegyed figyelembe, amit a Jordán királyné mondott), de csak akkor, ha mindennemű pártfunkcióról lemond, illetve nem is kívánja azokat az elveket előtérbe állítani. Nagyon örülnék, ha látszana más személy, de nem látok.
    Európai állampolgár szeretnék maradni, ezért csak olyan jöhet számításba, akit az EU tagállamok respektálnak az eddigi munkája alapján. Ezzel a támogatással és a civil társadalom összefogásával, megvalósíthatónak érzem Orbán féle rendszer leváltása.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi van? Gondolkodtok, vagy simán megijedtetek, esetleg a szilveszteri készülődésre kell az energia?

      Törlés