2015. december 7., hétfő

Biorobotok

Teccenek ismerni a Fidesznyikek stílusát ugye? Rajtakapjuk Őket - van min -, aztán jön a részükről az anyázás, apázás, bármi. Sajnáljuk Őket, és egyben röhögünk rajtuk, bár azon épp van okunk szomorkodni, hogy ilyen droidok tartják hatalmon a Diktátort. De nemcsak Ők. Mutatom.




Kicsi színesként is aposztrofálhatnám, ami következik. Válogatást közlök ugyanis fészbukos vitákból. Biorobotoktól. Olyanoktól, mint amilyenek a Fidesznyikek. Pont olyanoktól. A hitelesség kedvéért természetesen mindegyikről képernyőmentés is van, bár kétségkívül Olvasóim számára tán hihetetlennek tűnik majd, amit most látni fognak. Ja igen, egy betűt sem változtattam rajta, pont így írták, ahogy közzéteszem. Tessék:


Györgyné Szelp Szeriintem Tuareg mindeg is Fidssz parti volt Gyurcsanynak meg az ellensege mint ahogy az abra most is mutatja.Ha a DK igennel szavazott akkor biztos hogy ezt kellett tennie.

Tóth Nelli Csak szeretné ez a sértődött, zakkant, kocsismáté volt haverja, Gábor Tuareg Szabó nevű, hogy a DK "szétrohadjon"! Ebből is látszik, hogy mennyire szeretné orban végét! De ne reménykedj, gabika, jól vagyunk! Sőt jobban!

István Lipták Gábor Szabó, a kedves édesanyádnak mondj ilyeneket! Ne magadból indulj ki. Szerencsétlen hülye paprikajancsi!

Tornai Döme Gábor Szabó ! Most már takarodj innen! Mindenhova odaszórod a mocskodat !

Gyula Nagy Tőled tanulni becsületet?Őszinteséget?Elveket?Mára elég volt belőled.

Istvan Auth Barom vagy!

Jánosné Horváth Nem a DK-ban kellene toborozni tagokat és Gyurcsány ellen hergerení,nem fog sikerülní!!

János Sipos Számomra lassan kevesebb undorító dolog van, mint amit Te művelsz! Másképp már senki nem figyel Rád? Meg is értem!

Katalin Kanyasi-Hedrich Mondj és gondolj azt amit akarsz de ne tégy jót Orbánnak azzal hogy vágod a baloldalt! Igy sohasem lesz összefogás!!

Csaba Szabó Volt. És akkor megnyugodna a lelked, ha nem szavaznának? Nem azért vannak ott véletlen, mert emberek jelentős számban oda küldték őket? Tuareg megosztja a baloldalt, ezzel orbán malmára hajtja a vizet. Ez hogy nem tűnt fel neked?

Judit Siklósiné nem kedvelem ezt a TUAREGET azóta mikor kiment egy regiment ember az ORSZÁGHÁZ elé és mikor kellett volna az élére állni ennek a tömegne nem tett semmit csak bámult üressen és magatehetetlenül akkor ő ne törjön pálcát mert nem hiteles ember dumálni szeret de mikor cselekedni kell l bujik a sátrába

Béla Szabó Gábor elfogyott a gyógyszered? Azt hiszed ha ekkora marhaságokat irsz akkor a DK-sok átt mennek a neve nincs csapatodhoz. ?

Tivadar Martyin Ezt az önszerelmes majom Tuareget némítsa már el valaki

Zoltán Berki Mi is ennek a csoportnak a neve??? A szellemi köcsögök DK-t utálók önként távozzanak! Ha mégis forgalmaznak ne állj szóba velük! HAJRÁ DK! HAJRÁ ÖSSZEFOGÁS!

Attila Jeney Bunfordiság lustának nevezezni azokat, akiket zavar a "bőség kosara", vagy épp az acsarkodás, mely Tuareg kenyerévé lett.

Zsuzsanna Nádasi Tuaregnek nem lehet ellentmondani! Abban a percben, hogy más a vélemény és az nem egyezik az Ő elvárásával, az a minimum, hogy bírósággal fenyeget. Neki mindent lehet, azt gondolja.


Na, azért jóból is megárt a sok. Mint egykét szövegből kiderül, bár stílusban, mondanivalóban, értelmi képességek tekintetében ez itt egy Fidesznyik biorobot-csapat is lehetne, de NEM az. Ők mind DK-aktivisták. És csak egy csokor a hektárnyi kóróból. Folytatni tudnám az idézgetést tízszer ennyivel, de nem folytatom, mintahogy szokásommal ellentétben nem linkelem be az illetőket, hogy egy kattintással meg lehessen nézni a kicsit sem korlátolt delikvenst. A valódi nevükön szerepelnek, de Ők csak a jéghegy csúcsa és nem a személyük az igazán fontos, hanem a jelenség. A legutóbbi tényfeltáró cikkemre, meg a korábbira adott kommenteket teccenek látni. Érdemi reakció sehol nem érkezett, persze érthető, hisz a cikk képernyőmentésekkel bizonyította a TÉNYEKET. A szcientológusok, meg a tőlük tanuló Fidesznyikek szokása a TÉNYEKET semmibe venni, és kizárólag terelni, anyázni. És a DK-soké. Pont erről írtam az előző cikket, és lőn: látványosan bizonyították be tevékenységükkel annak minden állítását.


És akkor lényegre. Ez egy következmények nélküli ország. Ütjük-vágjuk a Fideszt, teljes joggal, hogy semilyen felelősséget nem vállal a tetteiért. Nyilvánvaló, rajtakapott bűnök után sem történik semmi annak elkövetőivel: kimosdatás, szőnyegalásöprés, anyázás van helyette. És mi, demokraták Ezeket akarjuk eltakarítani, a mentalitásukkal együtt, egyszer s mindenkorra. Ám roppant nehéz lesz, ha azok, akik magukat demokratáknak vallják, semmiben sem különböznek a leváltandóktól. A Nép ugyanis nem az egyik agyhalott és korrupt szektát akarja a másikra leváltani. Tiszta viszonyokat akar, igazi változást, nem csak cégérátfestést. Ha valaki nem értené, miért is nem sikerül a parlamenti "ellenzéknek" az elbukott választások óta jottányit sem erősödnie, sőt, lassan elfogy, annak itt a válasz, ebben a cikkben, ezekben a DK-aktivista kommentekben. Egy botrányos szavazás után semmi szankció nincs a DK-ban. Csakúgy, mint a Fideszben sincs soha. És ahelyett, hogy pártaktivisták számonkérnék az általuk választott főnökeiket, inkább kimossák Őket a pöcegödörből. Ezzel persze újabb biztatást adva nekik: mindent megtehettek.

Mint a Narancsok. 


3 megjegyzés:

  1. sajnos ez így van, egyik kutya másik eb, ha nem így volna már tettek volna valamit összefogással a rengeteg korrupció és egyéb disznóság ellen, de hallgatnak, sőt rossz gomb megnyomással támogatják a további rablást, ami valamennyiüknek csak hasznára lehet!!!

    VálaszTörlés
  2. A valóságos összetartozás nem újkeletű.
    Az 1989-90-es "rendszerváltozáskor" is a régi MSZMP és KISZ prominensek maradtak talpon.
    A kevés kivétel megmaradt a díszletnek.
    Erre a legjobb példa volt, hogy szétbarmolták azt az összefogást, amit Bajnai hirdetett meg, noha ő maga sem a szentek közül való.
    Azóta is minden próbálkozás a fanyalgók dagványába süllyedt.
    És a nép elfásult és egyre jobban belesüllyed a közönybe.
    Azt a szekeret, amelyiknek mindegyik kereke elsüllyedt a sárba, nehezebben emelhető ki, mintha csak egy kereke tapadt volna meg....

    VálaszTörlés
  3. Ja. Megvan a háromharmad.
    http://pirospirula.blogspot.hu/2014/04/megvan-haromharmad.html

    VálaszTörlés