2015. november 3., kedd

Orbán takarodj!!!

Mármint Árpibácsink temetéséről. Meg persze amúgyis. Meggyaláztad már lassan minden demokrata hazafi emlékét diktatúraépítéseddel, hát legalább annyi becsület legyen benned, hogy nem tolakodsz oda, ahol semmi keresnivalód.




Tudod, Kedves Miniszterelnök Úr, akarom mondani Szemétláda Diktátor, Göncz Árpád mindazon értékek Jelképe, amelyek számodra semmit nem jelentenek. Értem én, persze, marha ciki lesz, hogy miközben a világ Demokráciái magas szinten képviseltetik magukat egy Államférfi temetésén, meg akarod mutatni, hogy Te is vagy valaki. De nem vagy. Egy múlandó fekély vagy, egy vírus, amelyik megfertőzte, megbetegítette friss demokráciánkat, kiölve belőle az emberséget, a szolidaritást, a tisztességet. A böllérkéses, felgyűrt ingujjas tesztoszterongőzös taplóság az nem Európa, hanem Felcsút. Göncz Árpád temetése egy tiszta ember előtti tisztelgés lesz, és igazán beláthatod: a fekete lepellel borított asztalon nincs helye az Orbán nevű csizmának. Maradj Te csak a Tieid körében, élvezd a tőlünk elrabolt jólétet amíg teheted, de tartsd magad távol olyan rendezvényektől, ahol Igaz Emberek, Demokraták találhatók. Mert esetleg megtörténik Veled az, ami március 15-én, mikor a Forradalmárok emlékét gyaláztad hasonlóképpen. Aztán ha rég hallottad az Orbán takarodjot, akkor most fogod, baszki.


Idefigyelj Agyirokkant! Göncz Árpád épp azért utasította el az állami temetést, mert az állam Te vagy, meg a Bandád. Ha a Magyar Köztársaságban élnénk, és nem Al Capone 10 milliós Chicagojában, aligha utasítja el azt, ami egy Árpibácsi nívójú Államférfinak kijár. De még ez is bonyolult Neked, úgyhogy egyszerűsítem. Tőled határolódott el a végrendeletében. Téged nem akar ott látni. Az ördögi képedet sem, meg azt az erkölcsi, szellemi pöcegödröt sem, amit jelképezel. Sok emberben ment föl a pumpa, mikor tudomást szerzett arról, hogy ott akarsz lenni, ahonnan maga a Halott utasított ki. Meg még az Áder nevű, az Árpibácsink által egykor naggyá tett köztársasági elnöki posztot kesztyűbábodként kiüresítő csicskádat is vinnéd. Tudod Kisputyin, ez leginkább olyan, mintha azért mennél oda, hogy lehugyozd a Sírt, ami persze Tőled simán kitelik, de minket erősen zavar. Leszarod a halott akaratát, kínos helyzetbe hozod a Családot, és fölháborítod a rengeteg ott összegyűlő Demokratát. Az ilyen meg nem jó ómen egy Diktátornak, jobb ha elhiszed.


Azt mondják, "magánemberként" tolakodtok oda. Hát hogyne. Hogy egy gyáva takony vagy, aki még a klozetra is TEK-legények gyűrűjében megy, közismert. Hogy oldod meg az ottlétet? Nem lesz TEK? Nem lesz tele a temető civilruhás pártrendőrökkel, fradi-verőlegényekkel? Dehogynem lesz. Csakhogy elvetetted a sulykot, Geci. Sokan vagyunk, akiket már kevéssé izgatnak a verőlegényeid, tapasztalhattad március 15-én. Mi amúgyis ott leszünk, megemlékezni, ha odafurakodsz, találkozni fogunk, és lesz mondanivalónk, tennivalónk Veled kapcsolatban. Nem fogod eljátszani, mintha egy lennél az ott díszőrséget álló európai politikusok közül, gondoskodunk Róla, hogy a világ is megtudja, mi Rólad a Hazafiak véleménye. Egy Diktátor, egy Maffiózó nem való demokraták közé. Nyilván jóelőre hoztok mindenféle biztonsági intézkedéseket, hogy Te, meg a kesztyűbábod, a beszari "magánemberek" odatolakodhassanak. De mi is odafigyelünk, arról biztosíthatlak. Tudod, csak egy olyan temetés lesz, amin mi békésen elférünk egymás mellett. Mikor a Rezsimedet temetjük. Na, ott szívesen látlak.

Vezetőszáron, bilincsben. 


15 megjegyzés:

  1. A szóbanforgó nagy terhet rakott "Árpi bácsi" családjára.
    Kívánom, hogy meg tudjanak birkózni vele. Leginkább úgy, hogy eltessékelik maguktól.
    A hívatlanok valszeg arra játszanak, hogy a botrányt a gyászolók el akarják kerülni és inkább nyelnek egyet.
    De láthatóan nem mindenki tesz majd így.

    VálaszTörlés
  2. Gábor szuper írás.Pedig tudhatná, hívatlan embernek ajtón kívül a helye.

    VálaszTörlés
  3. A legegyszerűbben lehet megoldani Orbánék bejutását a temetés helyszínére. Már a temető kapuban a rendezők és a segítők udvariasan megkérik őkelmééket, hogy szíveskedjenek visszafordulni. Annyian álljanak a kapuban, hogy lehetetlenné tegyék a fizikai bejutást. Ráadásul a külföldi államfők testőrsége és biztonsági szolgálatai is éberen figyelnek mindent és mindenkit.Nem fognak dulakodást kezdeményezni remélhetően, de minden előfordulhat. Minden temetői oldalkaput egy kisebb tömeg zárjon le hogy onnan se tudjanak besunnyogni.Mindenről jó minőségű kamera felvételek készüljenek, mert biztosan bírósági és ügyészségi vizsgálatot fognak kezdeményezni azok ellen, akik nem engedték be őket.Egyet kerüljenek mindenképpen, ez pedig a hangoskodás, a"mocskos fidesz" szlogen kiabálása.Addig is, még többször fel kell a figyelmüket hívni arra, hogy távolmaradásukkal tiszteljék meg a halott utólsó kérését.

    VálaszTörlés
  4. Ezeknek nincs bőr a pofájukon! :( Mit képzelnek magukról? balhét akarnak Árpibácsi temetésén? :(

    VálaszTörlés
  5. Egyszerűen el kellene állni az utat hogy ne tudjon odamenni. Már a bejárat előtt!!!

    VálaszTörlés
  6. ..ezeket a fityessnyikokat nem szabad oda engedni orbánnal az élen ,mert Árpi-bácsinak ez volt az akarata ,Ő egy Demokrata Ember volt ,s ezt 1956-ban kinyilvánította s azóta ezért harcolt ,fityess komiszárokat el kell zavarni minden áron,,s ha 4-én örökre kitöröljük,elzavarjuk ezeket a gazembereket--orbánt s bandáját-- a magyar történelemből akkor ,odafentről a mi Árpi-bácsink büszke lesz a Nemzetére !!

    VálaszTörlés
  7. Az volna a kérésem, hogy Árpi bácsi temetése csendben, békességben történjen meg. Orbán a balhét akarja, A gyászoló család sem szeretné, ha a méltó tiszteletadást, búcsúzást bármi megzavarja.

    VálaszTörlés
  8. Nem kéne egy temetésen,főleg nem Göncz Árpádén,hangos balhénak lenni....jó lenne,ha az a tetű oda se tudna jönni....De üdvözölhetnénk némán valamelyik nemzetközi kézjellel....

    VálaszTörlés
  9. Most először olvasom ezt a blogot, de ezer százalékig egyetértek minden szavával.

    VálaszTörlés
  10. Ez aztán az írás! Gratula hozzá, egyetértek minden sorával.

    VálaszTörlés