2015. november 9., hétfő

Capo di tutti capi

Avagy a Főnökök Főnöke. Biztos látta mindenki a Keresztapát, hatalmas filmopusz, na ennek a negyedik részét forgatták pénteken, Óbudán, öltönyös Gazemberekkel, ájtatos szemforgatással. Kár, hogy ahol forgatták, az egy temetés volt. Göncz Árpádé.




Tessenek megnézni ezt a képet. Bár asszem döntő többségét a Maffiózóknak mindenki felismeri, de azért segítek. Itt van az Áder nevű, teccenek tudni, Ő az, aki aláírta a Köztársaság felszámolásához alapot adó Alaptörvényt. Amivel Alkotmányunkat törölték el. Aztán itt a Jakab nevű MAGOSZos gazember, az állami földek lenyúlásának, a parasztság lenullázásának, az EU-pénzek magánzsebekbe juttatásának Keresztapukája. Tarlós. Mondjak Róla is valamit? Asszem fölösleges. Polt. A Narancsmaffiát mindenből kimosó, az ellenzékiek ellen koncepciós eljárásokat indító és levezénylő Kápó. Aztán a Bíboros Úr. Az Erdőpáter. Teccenek tudni, aki még Pápájával is szembemenve tett hűségnyilatkozatot a Felcsúti Gazdának a menekültek ellen, szétgyalázva a keresztény elveket, amiket állítólag Ő képviselne. Boross Péter, a nettó fasiszta, akinek belügyminisztersége idején kifütyülték Elnökünket, aszondják, Ő maga szervezte. Meg a Schmittpali, akit Orbán arra használt, hogy bohózattá silányítsa a Köztársasági Elnök intézményét, végleg elsúlytalanítva azt, amit épp a Halott tett naggyá. Na, ezek vannak a Főhelyen. Göncz Árpád, a Demokrata, a Köztársaság Jelképe temetésén.


Ezek a Díszmeghívottak. Ezek ülik körbe a Halott sírját. Aki beszél, énekel, az Ezekkel néz szembe. Aki azt gondolja, hogy EZ a gyomorforgató rítus nem volt tökéletesen az ELLENTÉTE mindannak, amit Göncz Árpád egész életével és bátor munkásságával képviselt, az agyhalott. A Köztársaság Gyilkosai búcsúztatták a Köztársaság Jelképét. Díszhelyen. Anyátok. Lehet persze mosdatni a szerecsent, magyarázkodni, sajnálni szegény családot. Júdásnak is voltak szimpatizánsai, nemde. Értem én, hogy Göncz Árpád örökségének terhe hatalmas: egy erkölcsi, elvi kérdésekben soha meg nem hajló, azért akár az életét adó Demokratához méltónak lenni nehéz feladat. Sőt, mint az kiderült, a család számára egyenesen fölvállalhatatlan. Csakhát erre nem az a megoldás, hogy Gyilkosokat ültetünk az első sorba, hanem az, hogy átadjuk a terhet olyanoknak, akik azt képesek továbbvinni. Nem kötelező nyílt temetést szervezni, ha arról képtelenek vagytok távoltartani a Gazembereket. Teccettek volna családi, zártkörű temetést tartani, aztán külön egy politikait, és olyanokra bízni a szervezését, akik elhajtják a faszba a Maffiózókat. Nem mondom, nincs sok ilyenekből, de azért tán sikerülhetett volna. Ha lett volna BÁTORSÁG megpróbálni.


Hogy is mondta Mécs Imre? A gyerekek nem engedték Neki elmondani a beszédét eredeti formában. A Gyerekek. Ja, lefordítom. Göncz Kinga az a Gyerekek. Az MSZP külügyminisztere, EP-listavezetője. Hát most is megtette, amit a Simicska-Puch Alku óta ebben a kurvaországban mindig megtesznek Orbánnak a Műellenzékiek. A Parlamenti Csőcselék. Mindenben, mondom MINDENBEN Orbán akarata teljesült. Szánakozva nézem a kínos önbecsapásokat, hogy Orbán mily egyedül is volt ezen a temetésen. Volt a frászt. Ő temetett. Ha akarja, ott ül az első sorban, a Fődíszhelyen. De nem akarta. Helyette odaültette az összes Maffiafőnököt, Ő meg megmutatta, hogy nem fél senkitől: be mer menni a tömegbe, nesztekvazze. És bement. És az ottlévők meg büszkén mondogatják, hogy mily fegyelmezetten is elhúzódtak Tőle, és hogy nem érte semmi atrocitás. Szegény hülyék. Orbán úgy játszik Veletek, ahogy az Neki jólesik. Ugyanis pontosan tudta, hogy NEM éri semmi baleset, mert a "demokraták" arra büszkék, hogy nem balhéznak. Bravó. Ne is. Az észak-koreai koncentrációs táborokban sem balhéznak, meg a Gulágon sem balhéztak. Igaz, ott csak azért, mert ha mégis, akkor lelövik Őket, nálunk meg önkéntesen, még lőni sem kell.


Magatok hajtjátok a hurokba a fejeteket, és mélyostobaságotokban még büszkék is vagytok rá. Pedig Orbán még azt is megmutatta, hogy BÁRMIT megtehet. Szépen elmegy a temetés vége előtt. Mert ezt is megteheti. Mert szarik Rátok. Mert gyávák vagytok, ostobák, az Ő játékát játsszátok. Nézzetek át a szomszédba, Romániába. Hát Ők most épp balhéznak, nem oly fegyelmezettek, mint a magyar "demokraták". Retteg is az ottani politikai elit, akarom mondani korrupt parlamenti csőcselék. Itt meg mitől is kéne félnie Orbánnak, meg az első sorban ülő Főembereinek? Semmitől. Mert Ti, gyáva szarok, arra vagytok büszkék, hogy bármit lenyeltek Tőlük. Ő meg tolja is le a torkotokon, amit csak jólesik. Ehhh. EZ a Műellenzéki Kollaboráns Banda, ami most a családdal játszatta el a szomorújátékot csak arra alkalmas, hogy lehűtse az Orbán ellen végre lázadni akarókat. Ezt azért ügyesen teszi, lássuk be, de persze ezért fizetik Őket. Csakhát mi ebből nem kérünk. Meg szerintem a Nép nagyobb része sem. Teccenek tudni, az ilyesmi úgy szokott történni, hogy nő a nyomás, nő a nyomás, aztán BUMMM. És akkor Nektek annyi.

Mindannyiótoknak.



11 megjegyzés:

  1. khm, igaz!
    Meg írtad hosszan, amit én lerövidítek. Ezek mű demokraták, ezt a rendszert sohasem fogják megbuktatni, Bródy után szabadon, mert ezek ugyanazok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem látszik, hogy mitől bukna meg ez a rendszer valaha is, Ha a békát körülvevő vizet szép lassan forralják, akkor nem ugrik ki, hanem megfő. Szép lassan rohadunk.

      Törlés
  2. Magam se írhattam volna le jobban, ha írnék, de nem írok, nincs értelme. A birkalét kényelme a zárt szem és száj, az alázatosan odatolt altest tátongó nyílása, vagy az óvatosan Ó -ra formált száj, térdeplő pozícióban, ez kényelmes.
    Klaviatúra mögül hősnek lenni még mindig sokkal egyszerűbb, mint kiállni önmagunkért.
    Sírokon taposva, kukucskálni a főmuftik után, az olyan magyarosan keresztényi, sárga rózsát lengetni és otthon megírni, hogy csúnyán néztem Orbánra a temetésen, ez is olyan hungarikum, már-már nemzeti.
    ...és persze a vezér, a felcsúti alsópolcos "magánemberes" megjelenése ez is olyan magyarochs. Naná, hogy mi nem tüntetünk temetésen, legfeljebb ugrálunk egy kicsit még a síron. "Ellenzéki" politikusok kilépve a parlament magányából, celebkednek az utolsó magyar Köztársasági Elnök sírjánál, persze szigorúan magányosan, elvonulva mindentől és mindenkitől, kivéve a médiát.
    Sikerült megtenni azt Göncz Árpáddal, amit életében nem tudtak, sikerült megalázni az emlékét, a munkásságát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alex! Elnézést kérek a bloggazdától, de csak itt tudok üzenni Neked! Igen is, sok értelme van az írásaidnak. Mond a magadét, továbbra is! Üdvözlettel: denis

      Törlés
    2. Egyetértünk. Lassú víz partot mos ;)

      Törlés
  3. Orbán ellen lázadni akkor lehet eredményesen, ha fel lehet mutatni alternatívát.
    Anélkül a lázadás nem más, mint vihar egy pohár vízben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van! ..és én még hozzátenném, hogy ez az alternatíva számomra nem lehet, sem liberális, sem fasiszta.

      Törlés
  4. ..a románok tőlünk tanultak Demokráciát,Kultúrát ,Szabadságszeretetet( a mi kontónkra) ,Emberséget(bár ez itt is ott is gyerek cipőben jár,) azt látom ha a politikusaik törvénytelenséget követnek el s ez kitudódik a NÉP nem hagyja ,hogy az a korrupt politikus megmaradjon a helyén,,valahol párhuzamot látok a kínai igazságszolgáltatás --ott kötél általi halál vár a korrupt politikusra , igaz a románok is kivégezték causescut ,--s a román között,tetszik az ,hogy náluk NÉP uralom ?!van a politikusaik a NÉP-et szolgálják,,ha NÉP-ellen dolgozik , rendre utasítja ,s bünteti a politikust ,,Magyarországon mi történt ??hogy választhattunk korrupt,bűnöző gazembereket a hatalomba ,,?? s ha tévedtünk akkor miért nem csináljuk azt amit a román NÉP csinál,,??amikor orbán s bandája ellopta az emberek nyugdíj megtakarítását 3000 milliárd ft ,már akkor kellett volna bilincsbe verni ,ha a NÉP ezt megteszi soha nem lett volna korrupt,gazember politikus Magyarországon,,amíg ezt nem csinálja meg a NÉP addig a politikusaink korrupt,gazemberek lesznek ,nincs félelmük azt mondják ezzel a birka NÉP-pel meglehet csinálni ..ebben igazuk van már 5 éve ,,meddig hagyjuk Testvérek!!?

    VálaszTörlés
  5. Gábor!
    Tökéletes kórtörténet!!!

    VálaszTörlés
  6. Ehhez a cikkhez semmit sem kell hozzá tenni! Minden jóérzésű ember gyomra felfordul ezektől. De mikor lesz képes tenni ellenük?

    VálaszTörlés
  7. Bocsánat, ha esetleg rosszul emlékszem, de az Alaptörvényt nem Nemzetünk Tolla írta alá? De nagy hiányérzetünk nem lehet, mert ő is ott díszeleg egy sorral hátrébb.

    VálaszTörlés