2015. március 6., péntek

Magyar Mátrix

A mai magyar rögvalóságot leginkább a Mátrix szürreális látszatvilágához lehet hasonlítani: semmi sem az, aminek és akinek látszik, de legalább odáig már eljutottunk, hogy ezt fölismerjük. Innentől a feladat adott: fölébreszteni az álomnak álcázott tetszhalálból minél több honfitársunkat.




Tegnapi cikkem sokakra hajnali kakasként hatott, döntő részük, bár nem vált ettől felhőtlenül boldoggá, de lenyelte a valóság keserű piruláját, mert a saját ki nem mondott tapasztalatát írtam meg helyette. Mondtam már párszor, de ismétlés a biztos tudás szülője: abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy-egy cikkem fogadtatásából közvetlenül meg tudom állapítani, hogy a gondolatfutamom rezonál-e a Népben. Nagyjából igaz a megállapítás: minél többen olvasnak el egy cikket, annál jobban betalált annak mondanivalója. Ugyanis senki sem képes rávenni sokezer embert, hogy továbbossza az írásomat, az bizony mindannyiuk magándöntése, csak az viszi tovább, aki azonosul a benne levő tartalommal. Ha meg valaki azt hiszi, hogy kamuzok az olvasottsági adatokkal, akkor annak van egy tanácsom: katt IDE, ez a Gugli profilom, csak a Blogom működik rajta, naponta épp annyit ugrik a számláló, ahányszor benéznek hozzám. Tegnap ez 70 ezer volt, elég kiugró eredmény, tessenek nyugodtan naponta lementeni az aktuális adatot, aztán gyorsan kiderül, hogy nem szokásom a melléduma. Ott az adat, a Gugli központi szervere tárolja, azt még a legprofibb hackerek sem tudják manipulálni, ugyanis épp a Gugli a világ egyes számú szoftverfejlesztője, Ők alkalmazzák a legjobb hackereket programozni, és megvédeni a felületeiket.


Szóval a tegnapi nap alapján az a rossz hírem a Magyar Mátrixban álmodozóknak, hogy sok már az ébredő, és nem tart a világ végéig a Narancsok műellenzékkel konzervált diktatúrája. Látva a cikk elszabadult hajóágyú-szerű tovarobogását rájöttem: sokan már jóideje ezt várták tőlem. Nem értették, minek ajánlgatok szövetséget olyanoknak, akik láthatóan azt se értik, mire kéne szövetkezni, kockáztatva ezzel saját magam és az Ország Gyűlése Mozgalom elvszerűségét, hitelességét. Nekik, Nektek mondom: meg kellett próbálnom, először is azért, hátha kiderül, hogy jószándékú eltévedőkről van szó. Másodszor meg azért, hogy az állandó elutasításokból egyértelművé váljon, hogy egy demokrata összefogás igazi ellenérdekeltjei épp azok, akik a szót magát üres szólamként ismételgetik. Az elmúlt egy hónapnyi folyamatos hatósági vegzálás, jogerős gyülekezésünk semmibevétele és erőszakos eltiprása épp elég volt ahhoz, hogy minden politikai szereplőről kiderüljön: az-e, aminek mutatja magát. Nekem pedig meg kellett kísérelni fölébreszteni Őket, ne mondhassák később, hogy nem is tudtak róla, mert lesz majd olyan pont nemsokára, amikor ezzel próbálják kimagyarázni utólag tetteik hiányát.


Tiszta a képlet, megtettem minden tőlem telhetőt, tudjuk kik a Magyar Mátrix fönntartói és haszonélvezői, és tudjuk, kik azok, akik már fölébredtek. A Magyar Mátrix maga nem más, mint az elszabotált rendszerváltás következtében kialakult mutyivilág érdekközössége. Keresztbe-kasul egymással átszövődött haveri érdekkörök, nem állnak meg a Narancsok határánál, megy a háttérben a biznisz, nem véletlen, hogy a valós rablási rátához képest igen csekély az "ellenzék" ügyfölderítési hajlandósága. Nagyjából úgy fogható meg leginkább a Magyar Mátrix, ha azt mondom: olyan, a parlamenti pártokon átívelő érdekközösség, amelyiknek célja a Hatalom, és az állami források fölötti rendelkezés szűk körben tartása, egymás számára a büntetlenség garantálása. Narancsoknak és parlamenti "ellenzéknek" azonos a hosszútávú érdeke: mindig belőlük kerüljön ki az új Hatalom, mert ha ez egyszer valami baleset folytán nem így történne, akkor külső szereplők belelátnának a kondérba, és a végén még kiderülne róla, hogy bili, tele szervesanyaggal, és rájuk borítanák. Ezért nem támogat semmiféle parlamenten kívüli ellenzéki erőt egyik Bábszínház Párt sem: betartatják a Narancsokkal csendben lezsírozott háttéralkurendszert: 2018-ban lesz választás, és pont, aki korábban akar Orbánt buktatni, az közellenség.


Ha közben ezért föl kell adni az alkotmányos alapjogokat is, ám legyen, ha el kell hallgattatni és elzárni minden médiától az új ellenzéki szervezeteket, az se probléma: az Urak a pályán így golfoznak, és szigorúak a klubtagsági feltételek. Csakhát ez meg legkevésbé a Népről szóló alkugyülem, merthát az meg közben éhenhal, meg elviszik, meg külföldre menekül. Aztán innentől a feladat adott, nem engedni, hogy a Bábszínház 2018-as játszmája végigmehessen: korábban kell váltani, minél előbb annál jobb. Tudomásul véve, hogy sem a hivatalos ellenzékre, sem a hozzájuk ezer szállal kötődő "ellenzéki" sajtóra nem számíthatunk. Utóbbiból van azért pár kivétel időnként, néha egy-egy szerkesztő pár cikk, meg tudósítás erejéig fölvállalja a valóság bemutatását, aztán örül, ha megtarthatja az állását. De lényeg a lényeg: nekünk az a dolgunk, hogy mielőbb fölrúgjuk a Magyar Mátrixot, megtaláljuk azokat a hiteles embereket, akik nincsenek benne, és nem is hajlandók beleilleszkedni. Vannak szerencsére ilyenek, van aki már látszik közülük, van aki még nem, de fog. Fölépítjük országos hálózatainkat, tovább erősítjük alternatív médiánkat és haladunk, ahogy ekkora ellenszélben haladni lehet. Menetközben pedig egyszerűvé vált beazonosítani a Magyar Mátrix fönntartóit, Őket messziről elkerüljük: mind azok, akik 2018-ig várni akarnak. Az Ország többsége azonban korábbi váltást vár, fölébredtek már egyszer, de visszaaltatták Őket: mi meg ezt nem hagyjuk így, bocsi. Innentől tiszta a következő hónapok feladata: újraébreszteni a Népet, minél gyorsabban, annál jobb, és megmutatni Nekik a valóságot, még akkor is, ha fáj. Találkozunk március 15-én a Kossuthon. Gyertek.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


13 megjegyzés:

  1. azt a 70 ezer ember kellene felébreszteni ás akkor már nyert ügyed van...

    VálaszTörlés
  2. Ez így van,hogy a az ellenzéki és a kormánypártok 2018 elött nem szeretnének kormány buktatást,tehát így 2018 elötti választasokat sem.Mi az oka.Ez legalábbis nekem kézenfekvő,hogy a magyar lakóság oly nagy undort kaptak a pártoktól a 2014-es bukta végett.Tudják az ellenzéki pártok,hogy egy előre hozott választás,számukra is bukta lenne,mivel magyar nép nem fog a mai ellenzéki pártokra szavazni,inkább a civil mozgalmakból alakult pártokra.Ezek az új pártok nem fognak társulni a mai ellenzéki pártokkal,mert tuti,hogy mennek a darálóba.Na de itt vanak az ösztől tüntetgető,sétálgató civil közösségek,mert mozgalomnak nem lehet nevezni Őket,akik színtén félnek,ha netán síkerül Orbán rezsimét megbuktatni,vagy a rezsim buktatja meg önmagát,ott állnak megfürödve hogyan tovább.Tehát minden erőlködés csak szemfény vesztés.Nem látni Magyarországon olyan lehetőséget,hogy a civilek összefognának,hogy közösen buktatnák meg a rezsimet.Sok-sok kis facebbokos civil szervezödés van,de most ezeknek az a legföbb feladata,hogyan tudja aljasítani,kinyirni a másik civil szervezkedést.Így belátható ídőn belül,amit a fasiszta,diktatórikus Orbán rezsim is tud nem lesz változás.Nagyon nagy nyomor által nyílna ki a magyar emberek szeme,hogy most már valamit tenni kellene a sorsukért.de adig élik a kis nyavajás,szaros éltüket,közben a ganéjban fetrengenek.

    VálaszTörlés
  3. legalább tiszta a képlet ... nagggyából, legalább is ...más: kedves József Gönczi, csak bámulni tudom aktivitását -az fb szórásáról nem is írva, amit nem győzök törölni- de ha lehet egy kérésem, mielőtt egy hsz-t közzétenne küldje már át egy nyomorult helyesírás-ellenőrző programon ... a stilisztikát kikapcsolhatja, az már csak hab lenne a torkán ... higggye el, mindenkinek jót tenne ... köszönöm

    VálaszTörlés
  4. Elnézést, az okoskodásért, de nem lehetne hogy vessző és pont után szóközt tegyünk?

    VálaszTörlés
  5. Szép napot Mindenkinek!
    Olvasva a blogot egyértelmű, hogy nem szeretnének 2018 előtt választást végrehajtani. Féltik a még meglévő parlamenti és egyéb bizottsági helyüket, az önkormányzatnál is meg van a helyük ahol még megkapják az apanázst.
    A szerveződő civil mozgalmak meg nem tudnak egyezségre jutni, mert mindegyik azt hiszi övé a tuti program
    Az Ország Gyülése Mozgalom immár hetedik hónapja daccol az "ellenzéki" pártokkal, próbálja felébreszteni a népet. Közben az új mozgalmaktól kapják a hideget-meleget, Nem számonkérni kellene a Mozgalmat, hanem egyeztetni és elfogadni egymást.
    Mint ahogy a Kossuth téri szoboravatás kapcsán írtam: Sok millióan "kalandvágyból" nem tudunk elmenni az országból, marad a mély szegénység, a kilátástalanság, a gyermek éhezés, az emberi jogok sárba tiprása.A vidéki emberek csak arra várnak, hogy Budapest irányt mutasson nekik, hisz közmunkát csak akkor kapnak ha bólogatnak , márt azt is csak a "csókosok"
    Ébresztő hisz a saját sorsod a kezedben van, leszel bologató rabszolga, vagy öntudatos ember?
    Rajtad múlik, már nem az ellenzéki pártokon.
    Az idei tavasz forró lenne, ha kihasználnánk....... Sok-sok értékes ember van, aki arra vár, hogy meghallgassuk és talán belőlük létre lehetne hozni egy új kormányt.
    Ébresztő Emberek, a hajnal belopakodott a kamrákba........!
    Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!
    2015. március 15-én 19 órakor vár Mindenkit a Kossuth Tér a nemzet főtere!

    VálaszTörlés
  6. Boruljon már végre ki a bili !! Kis képes videóba ágyaztam ezt a szuper írást is, felolvasó program hangjával . Itt látható,hallható: https://www.youtube.com/watch?v=ooWx7B9DQRM&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
  7. matrix pl a face,youtube ok blogspot alternativ tükör pl tk

    VálaszTörlés
  8. Tisztelem a mozgalom szándékát, de ha csak az emberekkel szövetkeztek a siker pillanatnyi lesz, pedig a népnek tartós felépülésre van szüksége vagy máskülönben nem lesz magyar 35 év múlva a Kárpát medencében!

    VálaszTörlés
  9. Nem kell foglalkozni az ún. ellenzéki pártokkal, hisz hitelüket vesztették már régen, és a nép nem hülye, hogy mégegszer rájuk szavazzon!

    VálaszTörlés
  10. Csak finoman és halkan jegyzem meg, a kétfrontos harcot eddig még mindenki elvesztette

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tele van a történelem ellenpéldákkal, és a jelen USA katonai doktrína is 2 full scale háború egyidejű vívásáról szól ;)

      Törlés
    2. Én a hatalmon lévő és a vele kollaboráló, kenyerét fogyasztó ál-ellenzéki pártELITEKET látom egyfelől, és a megvezetett, megkábított, letargiába süppedt szavazókat másfelől.
      Ki harcol itt mindkettővel szemben egyszerre?
      Vagy valamit ennyire félreértettem?
      Mert akkor bocsánat a közbeszólásért.

      Törlés