2015. január 14., szerda

Lesittelni Őket, nem megdumálni Velük

Az Orbán Rezsim egy maffia, amelyik hatalmi és gazdasági céljainak eléréséhez elfoglalt egy államot, szerencsétlenségünkre épp a mi országunkat. Ezt persze sokan felismerték már, el is mondták, le is írták, de közben mégis úgy viselkednek Vérnarancsékkal, mintha civilizált Hatalommal állnánk szemben.




A felismerés persze már önmagában is jó, ha a krumplilevesről már tudjuk, hogy krumplileves, akkor eljutottunk addig is, hogy nagykanállal, és ne késsel-villával akarjunk nekiállni, nemde. De perpillanat az a helyzet, hogy a legtöbben csak nézik azt a lábost, de még alkalmatlan evőeszközzel sem nyúlnak bele, hanem csak álmélkodva szagolgatják. Szerintem meg szagolgattuk eleget, pontosan tudjuk mi van benne, épp ideje cselekvésre váltani a sok szöveg után, mert ráolvasástól nem fog elmúlni a társadalmunk Narancsfertőzése. Tettek kellenek, szinte már mindegy milyenek, de végre tettek, mert a beszélgetős műsorok, publicisztikák ritkán hatékonyak gengszterekkel szemben, fehérkesztyűs asszót nem vívunk párbajképtelenekkel. Épp elég baromságot csináltak mostanra Orbánék ahhoz, hogy a legtöbb magyarban ott legyen elbúcsúztatásuk szándéka, hát nem ártana, ha mindazok, akiknek van eszközük a Tőlük való megszabadulásra, használni is kezdenék a lehetőségeiket. Ha minden ellenzéki demokrata civil, meg párt, meg média egyszerre fölsorakozna ellenük, mozgósítva az általuk elérhető népcsoportokat, akkor nagyjából napjai lennének hátra szabadlábon az egész Felcsúti Bandának. A Kossuth téren szombaton elfogadtuk 6 pontból álló Orbánbuktatási Tervünket, az alábbi videón látható, javaslom megnézni, a Tömeg akarata is lemérhető belőle.


Persze kulcsfontosságú ügyekben nem árt az ismétlés, ezért aztán le is írom mégegyszer az egyértelműség kedvéért.

Tavaszi Vihar - az Orbánbuktatási Terv:

- Az Orbán Rezsim menesztése 2015. március 15-én, az Ultimátum Napján, ennek eszköze egy 100 ezer fős tüntetés, mely Alkotmányozó Nemzetgyűléssé alakul és döntéseket hoz, megbízottai révén gondoskodva azok végrehajtásáról.

 - Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés 6 határozatot hoz:

1. Hatályba lépteti korábbi, 25 éven át konszenzussal létező Alkotmányunkat, annak Fideszhatalom előtti állapotában: ez 2010 áprilisi állapotot jelent.

2. Hatályba lépteti az ugyanakkori választási jogszabályainkat.

3. Ezen sarkalatos törvényeink bármikori megváltoztatását feles részvételű, kétharmados többségű népszavazáshoz köti: ne lehessen később sem bármilyen országvezetés játszótere alkotmányos berendezkedésünk.

4. Kimondja az Országgyűlés feloszlatását.

5. 2015 szeptember 15-ére szabad választásokat ír ki.

6. Felállítja a konszenzusos 10 fős átmeneti kormányt a választások lebonyolításáig.



Ennek az összefüggéseit, részleteit persze a Kossuth téri beszédemben mélyebben is kifejtettem, ezért javaslom a videó megnézését, sok olyan kérdésre választ ad, amelyekre a szikár szöveges összefoglaló nem képes. Mióta a beszédet elmondtam, és annak leglényegesebb pontjait leírtam, zajlik mindenfelé a vita, ami jó dolog, de azért adjunk valami értelmes keretet ennek, hogy el is jussunk valahová, ne körbekeringjünk, amíg elszédülünk. Magam pusztán a vita kedvéért soha nem vitatkozom, sem kedvem, sem időm nincs erre: ha valamivel nem értek egyet, akkor kitalálok jobbat, ha meg nem megy, akkor csendben maradok. Tervvel szemben Tervet, cselekvéssel szemben cselekvést, ez egy életszerű forgatókönyv, kérek is mindenkit, hogy maradjunk ebben a mezőben, mert a parttalan cizellálgatás sehovásem vezet. Nem beszélve arról, hogy az idő közben telik, és minden egyes nap Narancsuralom alatt valódi emberek valódi életét vágja tönkre, és az országunk ezekből a valódi emberekből áll, nem pedig biomasszával leöntött filozófiai, vagy épp jogelméleti tézisekből.


Üzengethetünk egymásnak a sajtóban, a neten, mindenfelé, remek témákat adhatunk újabb és újabb publicisztikák megírásához, ezt a fajta öngerjesztő ködfújást pótcselekvésként évek óta gyakoroljuk, közben meg a Felcsúti Führer szabadrablása zavartalanul folyik. Van jobb ötletem, hogy legyen némi életszerűsége és haszna is ezenek a vitáknak: tessenek kijönni január 24-én a Kossuth térre, és vitassuk meg a különböző elképzeléseket ott, a Tömeg előtt. Mint mostanra köztudott, az Ország Gyűlése Mozgalom Kossuth téri gyűlései a Jobbik és a Fidesz kivételével mindenki számára nyilvánosak, nincs kirekesztés, különbségtétel civilek és pártok között. Az Orbán Rezsimet az utcáról lehet megbuktatni, józan ésszel belátható, hogy az egyes Orbánbuktató Terveket is ott kell ismertetni, és a Tömeggel megmérettetni. Mert a Tömeg, a Nép valódi akaratának ismerete nélkül minden koncepció elszáll a levegőbe, illetve épp csak arra jó, hogy kitalálója elmondhassa: Ő is csinált egyet. Szóval Kedves Civil-, és Pártfőnökök, itt a lehetőség, és itt az idő ismertetni és megméretteni az egyes Terveket, vagy tisztázni, ha nincs ilyen. De akinek van, és azzal a mi Tervünk összehangolható, azzal ott, az élő valóságban szövetséget is tudunk kötni, és minél többen megyünk egyirányba, annál jobb. Január 24-én, a Szövetség Napján pont ezt fogjuk tenni, várunk Titeket barátsággal.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


20 megjegyzés:

  1. http://medwe.blog.hu/2012/02/09/gallyra_vagy_gajra_vagjuk_vaglyuk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Avassá má be, hogy e most mi? He?

      Törlés
    2. Későn keltél! Már semmi.. :D :D Ez már örök titok marad.. :D :D

      Törlés
    3. Nem óvatos!majd megtudod időben,a neved is kissé "pejoratív"!!!!!

      Törlés
  2. Gábor! Ott voltunk !!! :) Január 24-én ott leszük,akkor többesen tüntetjünk Orbán ellen !!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Szép napot kívánok!
    Gábor írása megint egyértelművé tette a ránk váró feladatokat. Hacsak fele annyian vennék a fáradtságot és elmennének január 24-én 18 órára a Szövetség Napjára amennyien még fanyalognak hamarabb célba lehetne érni.

    Hajrá MI !!!

    VálaszTörlés
  4. Elég volt! Ennek a szónak, eddig csak az OGYM adott tartalmat, hát gyertek, csináljuk!
    ELÉG VOLT!

    VálaszTörlés
  5. sverde Megnéztem, hogy megértsem. A kifejezést hallottam, de leírva még nem láttam a "gajra vágta..." Bevallom, én is rosszul írtam volna. :( Igen, lényeges a különbség a két szó/ kifejezés jelentésében, s ez tükröződik a helyesírásban is. Részemről köszönet a felvilágosításért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Szívesen.

      Törlés
    2. Kedves Anikó !
      A gally, a lombkorona legalább kétéves része, - melyek egy évvel korábban hajtást hoztak, amit jelenleg vesszőnek hivunk. A vesszőkön találhatók hajtás és termőrügyek.
      A hajtásrügyből hajtások, a termőrügyekből az idei termés alakul ki. Az idei hajtás lesz jövőre vessző, az idei vessző lesz jövőre gally, a termést meg megesszük..
      Gallyra vágni annyit jelent, hogy a lombkoronát megfosszuk a termést és a további folyamatos növekedést biztositó VESSZŐKTŐL.! A gally ugyan ezután is hoz a rejtett, másodlagos rügyekből un. fattyuhajtásokat, melyek azonban semmit nem teremnek, bedúsitják, kezelhetetlenné teszik a koronát.
      Átvitt értelemben, orbánék éppen most vágják gallyra a társadalmi fejlődés lehetőségét azzal, hogy az oktatásban, az egészségügyben, meg mindenféle ügyben a termést, a fejlődés lehetőségét biztositó vesszőket eltávolitják, a magyarok fáját GALLYRA VÁGJÁK... únom már az örökös zsidózást sverde... Ugy is mint, görög-katolikus paraszt-kertész.

      Törlés
    3. góbé!
      Én meg Neked köszönöm.

      Törlés
  6. Hát már megérte ma időben kelni :D :D

    http://www.e-nyelv.hu/2007-11-23/gallyra-vag-vs-gajra-vag/

    Mert ez itt nem a Bálint gazda fórum.. ha jól tudom. :D :D
    No de aki egy egyszerű fogalmi kiigazításban is zsidózást lát.. mindegy is.. Szép estét.

    VálaszTörlés
  7. szia GÁBOR A TERVEZETED Nagyon hangzatos ÉS LELKESÍTŐ DE PRÓBÁLJUNK REÁLISAN GONDOLKODNI 1/ HA MÁRCIUS 15-ÖTÖDIKÉIK NEM tud megegyezni minden tüntetés-szervező EGY EGYSÉGES HIVATALOSAN IS BEJEGYZETT / FÜGGETLEN-NÉPAKARATI-SZÖVETSÉGBEN -ÉS NEM a szövetséget jelképező logókkal zászlókkal követeli egy ÓRJÁS TÜNTETÉS-SEL AZ ORBÁN KORMÁNY LEMONDÁSÁT AKÓR A KORMÁNYZAT SIMA KÖZRENDI ÜGYKÉNT FOGJA KEZELNI MAXIMUM NAGY-GYŰLÉSNEK ÉS A FÉL KOSSUTH TERET A RENDŐRSÉGGEL LEZÁRATJA /MŰVELETI TERÜLETNEK NYILVÁNÍTVA ÉS LÁTVÁNYOSAN KIVEZÉNYELTETI A 30-SZOROSÁT A ROHAM-RENDŐRSÉGNEK ÍGY ELSZIGETELVE A TÜNTETŐKET A KOSSUTH TÉRTŐL ! HA A TÜNTETŐK DÜHÜKBEN NEKI MENNEK A RENDŐRÖKNEK ELSZABADULHATNAK AZ INDULATOK /HAMAR KIHIRDETIK A RENDKIVŰLI ÁLLAPOTOT/ ÉS NEM CSAK A KOSSUTH TERET HANEM KI TUDJA MÉG MIT HOGY MEGAKADÁLYOZZA A TOVÁBBI TÜNTETÉSEKET ! TE IS TUDOD ORBÁN ALIG VÁRJA HOGY LEÁLLÍTHASSA A TILTAKOZÁSOKAT ! A VÁRHATÓ ESTLEGES TÖBB ROHAM-RENDŐRREL ELEVE VÁRHATÓ HOGY PROVOKÁLJA A BALHÉRA A TÜNTETŐKET ! ! ÉS NEM LESZ EREDMÉNYES A TERVED ! HA MEGALAKULNA A TÜNTETŐK SZÖVETSÉGE AZ MÁR HIVATALOS POLITIKAI SZERVEZET AMIT MÁR NEM LEHET RENDŐRSÉGI INTÉZKEDÉSEKKEL BEFOLYÁSOLNI ! ! SŐT KÖTELES MEG-EGYEZNI A NÉP KÖVETELÉSEIRŐL ! ! PERSZE KELL HOZZÁ A BIZÓNYÍTOT ORSZÁGOS minimum--30-60%-os támogatás is ! ! SZERINTEM EKÓR ELŐSZÖR KI KELL HÍVNI A KÖZTÉVÉ ORSZÁGOS KÖZVETITÉSÉVEL A MINISZTERELNÖKÖT EGY VÉGSŐ VITÁRA ÉS HA ezután a kormány semmiből sem enged ? ? NA EZUTÁN TUDOD VÉGREHAJTANI A MEGHÍRDETETT DEMONSTRÁCIÓT SKERESEN ! ! KEZELD A VÉLEMÉNYEMET EGY KOMOLY VITA ALAPNAK ! ! FIGYELMESEN Fogom ólvasni a véleményedet és a szakértők csoport-tagok VÉLEMÉNYÉT---KOMMENTJEIT ! ! Tisztelettel és üdvözlettel MUHARAY ELEMÉR

    VálaszTörlés
  8. góbé Sverde egyáltalán nem arról beszélt, amiről írtál. Ha utána néztél volna a linknek, rájöttél volna. Azt sem értetted meg, amiről én írtam, röviden. Azt hitted, nem tudom, mi a gally, és a gallyra vágás, meg az átvitt értelem? :)) "Köszönöm." Itt semmi zsidózás nem történt. Csupán figyelmetlenség, vagy szövegértési tévedés. A részedről. Részemről...pont. :))

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. "a beszélgetős műsorok, publicisztikák ritkán hatékonyak gengszterekkel szemben"
    Vegyük meg őket kilóra!
    Ezek eladják még az anyjukat is, a főnökeiket mért ne adnák el jó pénzért?
    :)

    VálaszTörlés
  11. Ez már egy majdnem kétéve feltett osztrák video - csak most még sokkal aktuálisabb mint anno volt ....https://www.youtube.com/watch?v=A3j1DFfzp1Y

    VálaszTörlés
  12. Ez meg éppen a témába vág : https://www.youtube.com/watch?v=Ye_kpRgldv0

    VálaszTörlés
  13. Az intézményes önkényre az önbíráskodó ugyancsak önkény, a lehető legrosszabb és legemberietlenebb válasz. Arról nem is beszélve, hogy az önkényre az önkény alkalmazása is jogtalanság. És nemzetellenesség is.
    Az önkény – jogtalanság, mindez demokráciában érvénytelenség.
    Értelmes ember meg nem harcol az érvénytelenséggel, hanem kimondja, és elhatárolódik az érvénytelentől. Pláne, hogy 25 éve megalapozatlan az államiságunk.

    "A társadalom és alkotórészei a verbális, szimbolikus hagyomány hordozói.
    A kultúra csak akkor marad ép és fejlődőképes, ha fenntartható az egyensúly az egyéni érdek és a társadalmi ellenőrzés között. - Ha ez az egyensúly felbomlik, anarchiához vagy diktatúrához vezet." BRONISLAW MALINOWSKI (1884-1942)-„etnográfusok etnográfusa”

    Tehát egy törvényes aktus maradt, Közmegegyezést, társadalmi szerződést szükséges az országlakóknak kötniük egymással. - Magától értetődik ez.

    VálaszTörlés