2015. január 8., csütörtök

Kossuth tériek - Felcsút SE 1:0

Gólt lőttünk a Felcsúti Főfocistának, az El Simon nevű kormányzati fidesztroll elhatárolódott a Gulyás Gergely nevű parlamenti fidesztrolltól: dehogyis lesz itten kérem szépen gyülekezési törvény szigorítás, szó se lehet róla, nem is volt, rosszul teccünk emlékezni. Aha, napersze, hiszem majd, ha börtönben lesznek mind, addig meg megyünk tovább az eredeti úton.




Aligha hihető, hogy a korábbi Fidesz-szóvivő Gulyás, aki most épp parlamenti tótumfaktum, fogja magát, és saját kútfejéből kipattint egy jókis kétharmados törvénymódosítást. Egy frászt, letesztelték a publikumot, és figyeltek a sarokból, botrány lesz-e. Reménykedtek abban, hogy a törvénnyel fölszámolni akart Kossuth téri OGYM sátrakat a kutya nem fogja megvédeni, 152 napja tartó folyamatos ottlétünk tapasztalatai alapján volt is erre némi alapjuk. A mindenoldali elhatárolódások és agyonhallgatások folytatódásában reménykedtek, de ezúttal tévesen: a mérvadó ellenzéki politikai és médiakörök is megértették, hogy ez a játék itt már nem üveggyöngyökért megy: ha a gyülekezési törvényt akár csak egy hajszálnyival is engedjük szűkíteni, akkor a következő lépések már a tüntetések teljes betiltásához vezethetnek. Úgyhogy az ellenzéki demokrata pártok azonnal jelezték is, hogy ehhez nem asszisztálnak, a sajtó is hírt adott rólunk, az áttörést végül az RTL riportja hozta meg. És ami a legfontosabb, és az egyetlen dolog, amiből ezek a Felcsúti Banditák értenek: január 10-i tüntetésünk várható létszáma elérte az 5 ezer főt, az OGYM 3400, a velünk együttműködő Fehérkendő Mozgalom pedig 1700 biztos résztvevőt gyűjtött a viszonylag igen szűk időszak alatt.


És a Narancsok mindennél jobban utálják a Tömeget, pláne akkor, ha az a Kossuth téren található, és még inkább, ha annak a Tömegnek most először az Ország Gyűlése Mozgalom ad programot mind a jelenben, mind a közeljövőre nézve. Már így is tele a Narancscipellő velünk, épp ezért akartak minket törvénnyel kidobni a Kossuthról, de az meg aztán már a végromlás előszelét jelenti Számukra, ha egyszercsak a Nép is elindul a mi utunkon Ellenük. Napok óta érik a folyamatos támadások a blogomat, az OGYM különböző nyilvános és nem nyilvános netes felületeit, dolgozik is pár Névtelen azon - gondolom teccenek érteni, kikre célzok -, hogy elhárítsa ezeket, és sikerrel. Szóval nemes egyszerűséggel: Ezek beszartak. Elképzeltek ötezer embert, amint a Kossuthon csatlakozik egy nyitó tüntetés keretében a Tavaszi Viharhoz, amellyel március 15-ig eltávolítjuk az Orbán Rezsimet a hatalomból. Elképzelték, és úgy döntöttek, hogy akkor inkább ezt nem kérik, köszi. Felejtsük el a gyülekezési törvény módosítást, mert még a végén végre is kéne hajtani, és mivel aligha hagynánk a vérrel-verítékkel fölépített és őrzött sátrainkat onnan eltakarítani, pont ott törhetne ki az aktív ellenállás, ahol azt a legkevésbé szeretnék.


Szóval visszakoztak, és reménykednek abban, hogy bevesszük a mesét a Fidesz szabadságvágyáról és demokráciaszeretetéről. Biztos lesznek a bejelentkezett 5000 emberből, akik úgy gondolják: megvan, elértük a célt, pihenjünk kicsit, okafogyott a tüntetés, győztünk. Nekik mondom: nem, nem győztünk. Rúgtunk egy gólt, de az élő klasszikust idézve: a meccset kell megnyerni, nem az első félidőt. Nem a különböző törvényeikkel van a baj, hanem Velük, akik ilyen törvényeket kiagyalnak. Nem a jogszabályaikat kell a múltnak átadni, hanem Őket: ha majd a Magyar Rendőrség őrizetbe veszi mindet, akkor egy kicsit megpihenhetünk, de addig nem. Ez Maffia, ezek Bűnözők, ezek Hazaárulók, diktatúra nyomorába döntik az Országunkat, ha eltűrjük Őket magunk fölött. Taktikáznak, időt húznak, próbálnak valahogy megmaradni az alóluk épp kiszaladó Nép hátán, és a mi feladatunk épp az, hogy ezt ne hagyjuk. Január 10-i tüntetésünk címe ez: az Összefogás Napja, és itt kerül meghirdetésre az a konkrét cselekvési terv - a Tavaszi Vihar -, amellyel a törvényesség határáig elmenve, de még épp beleférve március 15-ig, az Ultimátum Napjáig megbuktatjuk ezt a velejéig rothadt Narancsrezsimet. Mert a kérdés továbbra is ugyanaz: vagy Ők, vagy Mi.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!













12 megjegyzés:

  1. Szerintem is ki kell állni a kitűzött célokért és semmiképp nem bedőlni, a hazug kommunikációjuknak!Meg jön az eredmény,lassan nyílnak ugyan a szemek,de felébred inkább előbb,mint utóbb az egész ország!

    VálaszTörlés
  2. Reszkessenek mert szombaton már megyek!!!
    Hajrá OGYM, és hajrá Demokraták!!!

    VálaszTörlés
  3. hajrá Magyar Köztársaság, hajrá magyarok!

    VálaszTörlés
  4. Szép napot Mindenkinek!
    Még több mint 48 óra van a szombati tüntetésünkhöz, lehet csatlakozni még. Mutassuk meg, hogy nem félünk Tőlük inkább ők féljenek.
    Hajrá Magyarok! Hajrá Köztársaság!
    VIVÁT O.GY.M!

    VálaszTörlés
  5. Igen, L. Simon visszatáncolása jó jel: betojtak. És persze nem szabad bedőlni, egy szavukat sem szabad elhinni. Remélem ezt mindenki világosan érti a bejelentkezettek között is.
    Nem tudom nem kéne-e megköszönni a G.Gulyás-L.Simon párosnak, hogy ilyen ügyesen növelték ismertségünket a médiában.

    VálaszTörlés
  6. Tegnap az Egyenes beszéd-ben a tüntetésszervező ugyanazokat mondta mint amit Gábor most már hónapokkal ezelött is megfogalmazott.
    Világos célokat kell közvetíteni:
    -Kerekasztal megalakítása
    -szabad előrehozott választást a régi választási törvény hatálybahelyezésével
    -szakértői kormány megalakítása
    -a titkosítások feloldása
    -kitiltási ügyek kapcsán a NAV átfogó vizsgálata
    Hajrá Magyarország

    VálaszTörlés
  7. A narancs-visszakozásról csak annyit, hogy még mindig lebegtetik a dajcstomi-féle internetadó-konzultációt.
    Sok példát fel lehet sorolni, hogy "okafogyott" valami, aztán mégis bevezették (lásd vasárnapi bohóckodás).

    Mellesleg hogyhogy nem köszöntötte nyáját újévkor a miviktátorunk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ;) Minek.. :D :D :D
      http://image.spreadshirt.com/image-server/v1/compositions/1001558938/views/1,width=235,height=235,appearanceId=1/Chinese-New-Year-of-The-Sheep-Ram-Goat.jpg

      Törlés
  8. Öröm olvasni, hogy egyre többen nem hisznek a narancssárgáknak. Sosem sajnáltam ennyire, hogy nem tudok menni. :(( Érzem, rengetegen lesztek! Hajrá Köztársaság, Hajrá, Mi!

    VálaszTörlés