2014. június 21., szombat

Éljenek a Komszomolisták!!!

Nakérem, reggeli írásomra a fészbukos demokrata csoportok reakciója pont olyan mint várható volt, nem tűrik az aczélgyörgyi kultúrpolitika újraéledését és ennyi. Napersze ez nem vonatkozik az ominózus Anti DK Csoportra, hogy mennyire nem, azt most röviden elmondom és megmutatom.




Kezdődött reggel azzal, hogy egy Igazi DK-s, aki abban a csoportban szintén Adminisztrátor, és soha semilyen cenzúrázást nem tett, Önmaga föltette az írásomat a Csoportba. Örömmel láttam, nem véletlenül írtam mindig személyre szólóan, és nem általánosítóan az ottani cenzori tevékenységről. Az ugyanis sokcsoportnyi tapasztalatom alapján NEM a DK gyakorlata, hanem épp annak ellentéte, ezért is szigetelődött el. És egy valódi DK Tag, és egyben Admin megunta az Admintársak Aczélos tevékenységét, és kezébe vette a demokrata minimum helyreállítását. Na, vajon mi történt? Az írásom Vele együtt ment a süllyesztőbe. A DK Tag Admin már nem Admin többé. Páran megpróbálkoztak még föltenni az írásomat, de természetesen törölték minden esetben, és bomlasztónak lettek nyilvánítva a Tölgyes Péteri Kiscsoport által.

Már ez sem gyenge teljesítmény, gondolom ezt demokratáknak, DK-soknak nem kell túlmagyaráznom, de ami ezután jött, az már az én amúgy nem annyira gyenge fantáziámat is meghaladta. Mutatom mindjárt fotón is, előre csak annyit: szó szerint megalakították a Komszomolt, aminek az elve a hírhedt: Aki nincs velünk, az ellenünk van. Minden olyan tagot, aki a Tölgyes-féle Csoportnak - innentől így nevezem, a DK-hoz semmi köze - aszerint fognak megítélni, hogy tagja-e az általam alapított Demokrata Oázis Csoportnak is. És amennyiben igen, úgy választania kell a két csoport között, egyszerre mindkettőben nem lehet tag, akkor ugyanis bomlasztó... Elképesztő, ez már messze nem Aczélgyörgy, ez már Révai Elvtárs. És akkor mutatom:


Aki szerint ilyen magatartásnak bármi köze van bármiféle demokráciához, a Demokratikus Koalícióhoz, annak őszintén gratulálok, mert ezt az ellentmondást már nagyon erős érzelmi szűrővel lehet csak föloldani. De hátha Valakiknek sikerül, Nekik üzenem:

Éljenek a Komszomolisták!!!

12 megjegyzés:

  1. „Kezdődött reggel azzal, hogy egy Igazi DK-s, aki abban a csoportban szintén Adminisztrátor, és soha semilyen cenzúrázást nem tett, Önmaga föltette az írásomat a Csoportba.”
    Láttam reggel én is a cikket, gondoltam kérem a felvételem a csoportba és én is felpakolom ezt az írást. Valószínű megsejtették, nem kaptam bebocsátást a csoportba, vajon miért… :-)
    De nem is bánom, annyi jó hely, csoport van, ahol jó lenni, beszélgetni (meg amúgy az írás feltétele után ki is léptem volna a Tölgyesi féle csoportból). :-)

    VálaszTörlés
  2. Még nem néztem utána, de akkor valószinűleg az én szűrömet is kitették abból a csoportból. Nem lesz hiányérzetem. Ha esetleg felteszik a kérdést, akkor viszont egyértelmű lesz a válaszom. Én abba a csoportba akarok tartozni, ahol jól érzem magam!

    VálaszTörlés
  3. No! Én ismegnézem "magam",hogy bent ,vagy kint vagyok T.P. csoporjában/ból!Lehet,hogy Én is lapátra kerültem? Nem is baj,ugyanis nem nagyon vagyok jelen a csoportban,mert meguntam az állandó személyeskedést!

    VálaszTörlés
  4. Hát akkor hajrá TP csoport, előbb-utobb elfogynak a tagok, oszt moderálhatjátok magatokat mint adminok.

    VálaszTörlés
  5. Mi lesz ennek a vége?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyenlőre a "Take Over" megy a Tölgyes-féle napközis csoportban.
      CenzÚr (Tölgyes Péter) kinevezte CenzNé-t (Eva Gyulai-dobi) adminnak és még biztos kinevez pár hűbérest a továbbiakban, hogy a megfelelő admin túlsúly meglegyen neki. Szááánalmas! :D

      Törlés
  6. Gábor ezt már magam sem akarom elhinni, de sajnos így van. Egyébként sosem voltam a tagja annak a csoportnak de vannak elképzeléseim a működéséről. Saját magukat teszik nevetségessé.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most is szimultán 4-5 posztban szidják ott Gábort.
      Persze, ha valaki vitázni szeretne velük, az repül...

      Törlés
  7. Mi jó fene van?! Unatkoztok?
    Témahiány van?

    Nem kell feledni :
    volt már Nyári Zsolt
    Daniel Péter
    Csonka Bea
    Székely Szabolcs
    Szilágyi Eleonora
    stb.
    Volt Kígyó marás---kell csodálkozni, hogy a gyíktól is tart , aki tart?

    Én szívesen olvasom Gábort--többnyire mértéktartó--de ettől a keméyn személyeskedésétől kicsit megijedtem.

    Kitiltottak . Pont. Így gondolják .Pont.
    Engem kismillió helyről! (ezért már képpel nem is kisérletezem--minek a rövid időre :)

    A dk egy jó párt!Kár ilyesmivel szétveregetni!
    TP pedig igenis védi a csoportot. Valósan vagy vélt okból---majd elválik! Én őszintén bizom abban, hogy nem TP-nek lesz igaza!
    A jövőben sem!
    OM

    VálaszTörlés
  8. Nagyon akadozik most Tuareg blogja. Ekkora az érdeklődés, vagy DOS-támadás alá vették az elvtelenek?

    VálaszTörlés
  9. Dilemmát nem okozna egy ilyen kényszerválasztás, mert elvből sem csatlakoznék az ötletgazdához.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt fejtsd ki kérlek, mert nekem homályos, hogy mire célzol és szeretném a véleményedet megismerni.

      Törlés