2014. május 17., szombat

6 kérdés az MSZP tagjaihoz

A puding próbája az evés, úgyhogy konkrét, megtörtént eseményekkel kapcsolatban kérem az MSZP tagjait - akár főnökeit, mindegy - hogy ítéljék meg azok erkölcsiségét. Vannak ugyanis, akik úgy gondolják, hogy bár az MSZP mint párt, bizony amoralitásba süllyedt, de a tagjai nem. Nos, akkor itt a lehetőség.




Komássy Ákos, a Nyolcker MSZP Elnöke és önkormányzati képviselője konkrét cselekedeteinek erkölcsi megítélését várom a Szegfűtagoktól. Akár a Blogban, akár bármelyik fészbuk csoportban, szabad a pálya. Ja, és mint annak idején Schiffer Andrásnak föltett kérdéseim esetén: a nemválasz is válasz.

1. Komássy Ákos 2011-ben saját testvérének vállalkozásába ment el munkavállalónak és 20 nap után olyan igazolást vitt be erről az Önkormányzatba, mely napi 8 órás munkaidejének többségét, mint képviselői munkát jelöli meg. Ez alapján havi 100 ezer forint költségtérítést kívánt az önkormányzattól fölvenni. Fideszes képviselők ennek töredékére tartottak csak igényt. Erkölcsös?

2. Komássy Ákos a heteken át tartó egyeztetések és saját elnökségi határozatuk ellenére az általam szervezett 250 fős Kocsis Máté elleni tüntetésen nem szólalt föl, aznap, felszólalása előtt mondva le a részvételt. Semmiféle vis major nem jött közbe, a tüntetők közé ugyanis beállt passzív szemlélőként. Erkölcsös?

3. Komássy Ákos a kerületi intézmény 400 milliós vállalási árával szemben beszállt a Teleki téri piac közbeszerzési döntőbizottságába, oly mértékben, hogy abban a Fidesz javaslatára ellenzéki többség jött létre. A beruházás 2 évet csúszott és végül 1 milliárd forintba került. Erkölcsös?

4. Kocsis Máté javaslatára a Fidesz létrehozott egy tanácsadó testületet, melyben Komássy Ákost javasolta alelnöknek. Havi fizetése bruttó 250 ezer forint, mely képviselői fizetésének több mint másfélszerese. A tanácsadói megbízás a Fidesz többség által bármikor visszavonható, ezáltal Komássy Ákos konkrét egzisztenciális függésbe került a Fidesztől. Dokumentált munkavégzése ezért az összegért havi maximum 10 óra. Erkölcsös?

5. 31 videófelvétel bizonyítja, hogy önkormányzati intézményi apparátussal józsefvárosi ellenzéki személyeken végeztek tiltott megfigyeléseket 2012. során, nagy valószínűséggel Kocsis Máté utasítására. Ezzel kapcsolatban egy másik MSZP képviselő vizsgálóbizottság fölállítását indítványozta a képviselőtestületi ülésre, melyet Kocsis zavarát látva Komássy Ákos visszavont. Erkölcsös?

6. Mindezeket a nyilvános térben folyamatosan nyilvánosságra hoztam, köztük az MSZP kerületi honlapján is. A tényekre egy hónapon át Komássy Ákos nem reagált, majd látva a fórum résztvevőinek sürgetését végül egy semmitmondó nyilatkozat kíséretében onnan kitiltott, majd a honlap 5 éve aktívan futó fórumát fölszámolta, és a testületi ülésekről szóló videókat is megsemmisítette. Erkölcsös?


Nos, tessenek parancsolni Kedves Szocialista Párttagok, nyilatkozzatok, hogy ezek a tények, dokumentált cselekedetek szerintetek erkölcsileg rendben vannak-e, avagy nem.

Ítélkezzetek.


16 megjegyzés:

  1. 1.NEM
    2.NEM
    3.NEM
    4.NEM
    5.NEM
    6.NEM
    Elképesztő a zmszp közönyössége.

    VálaszTörlés
  2. 25ezer forintos órabér? Abszolút erkölcsös.. bárca-engedélye van? Mert akkor minden OK. ;) :D sverde

    VálaszTörlés
  3. Heltai Zsuzsanna2014. május 17. 19:27

    Akkor miért csodálkoznánk, h a fidesz bekebelezi az mszp-t? Hiszen látja, h milyen korruptak! Kb. mint ők, csak most ők vannak nyeregben, az mszp embereit meg sakkban tartják.Egészen a legfelső szintekig. A 6 kérdés természetesen 6 nem, de , de nincs szavazati jogom, mert DK-s vagyok!!!!

    VálaszTörlés
  4. DeKa

    2007 óta TÚLÉLÉSRE JÁTSZANAK.
    2010-től nagykoalícióra törekednek - inkább erőltetik - a fideszel helyi szinteken, a cöf megnyilatkozása (ami nem blöff) számomra nem okozott nagy meglepetést.
    Ezekről is érdemes lenne egy pár sort ejtened Gábor.

    VálaszTörlés
  5. én semleges vagyok de hat határozott nem

    VálaszTörlés
  6. Ha végigolvassuk a blogjaidat, rájövünk, hogy egy féreg vagy az ellenzéki oldalon, és szisztematikusan a Fideszt segíted.
    Állandó témád az MSZP lejáratása, és akkor fogsz igazán elburjánzani ha 25.-e után az általad támogatott kis párt nem éri el az 5%-ot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem férgezzük a bloggazdát, pláne nem névtelenül, az ugyanis gyávaság :)

      Törlés
    2. ..én azt olvastam ki a sorokból, hogy az MSzP magát járatja le.. de rendesen! Már bocs.
      -1 szavazótok leszek.. :( megdolgoztatok érte. sverde

      Törlés
    3. Heltai Zsuzsanna2014. május 17. 21:22

      Az mszp-nek 2006-ban Ferenc tálcán kínálta fel a megtisztulás, megújulás lehetőségét és ezzel a győzelem további lehetőségét. Nem tetszett nekik. Inkább hátba szúrták. Perszer nem a teljes tagság a korrupt, vagy csak lusta,elmaradott, a vezetők főleg. Azóta gyorsulás van a lejtőn.Akiknek nem tetszik, már átjöttek a DK-ba! De a 10000 DK tag döntő többsége sehol máshol nem volt még párttag! És ez nagyon fontos! A fideszt egyébiránt azok segítik, akik megalkudnak velük.

      Törlés
    4. Azzal védekeztem az mszpsek, hogy nem tud konkrét példát, csak általánosságban ekézi a pártjukat. Tessék most itt a konkrétum! Így sem jó?

      Törlés
    5. ha jól látom és olvasom, "kedves" névtelen neked itt semmi keresnivalód nincs, valószínüleg az egyre kevesebb mszp-t támogatod még mindig, ami te szempontod szerint nem baj, de jó lenne levenni a szemellenzőt. már a választásokat sem akartátok megnyerni, úgy mentetek mint aki jön, és miattatok nem ment el az a sok ember szavazni. remélem nélkületek jobban jár az a néhány baloldali párt az EP és majd az önkormányzati választáson is

      Törlés
    6. Egerfai József - névvel2014. május 24. 15:19

      Én a DK-ból visszementem az MSZP-be, mert a DK nem baloldali párt. Az MSZP-t pedig megtisztítjuk.

      Törlés
  7. A Tóni-Zsolt hanganyagnak valószínűleg van Máté-Ákos változata is.
    Naná, hogy hat NEM.

    VálaszTörlés
  8. Nem értek egyet. Szabó Gábor nem féreg. Csak végzi tovább a munkáját. Fidesz tanácsadó. Azért az érdekelne, hogy Gábor Te miből is élsz pontosan? hm?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszerűek vagytok mint a faék, kis szocipajtások. A lakásom eladásából. Az iratait a földhivatalból kikérheted. A Blogon pedig megtalálod Kocsissal szembeni ügyészségi feljelentésemet, miközben Ti véditek tőlem jó pénzért. Szolgák.

      Törlés
  9. Én úgy túdom Gábor annak idején kiállt az emberei melett és azért is fordult szembe Kocsissal.Ha a tisztesség bűn akkor bünös... de ha a tisztességhez egyenes gerinc kell, akkor tessék szíves lenni kiegyenesedni, úgy mint ő tette, mert bele döglünk ebbe a hajlott derékba...

    VálaszTörlés