2014. április 13., vasárnap

Táncolj Feri! - Levél Gyurcsány Ferencnek

Független, de Téged és a Demokratikus Koalíciót támogató bloggerként Veletek vállvetve végigküzdöttem a Kampányt. Ugyanazt a kudarcot éltem át, ugyanúgy megszenvedtem a rettenetes pofont, mint Ti.




Beléptél az Összefogásba, mert nem volt más út. A DK kezdetektől meghirdetett szövetségkereső politikája kényszerutat teremtett, nem lehetett kihátrálni abból, aminek a létrejöttét mindenkinél jobban támogattad. Megtetted a kötelességed, a kampányt is a hátadra vetted és el is cipelted a célvonalig, Rajtad és a DK-n nem múlott. Ha minden szövetséges ugyanolyan szellemben állt volna a közös ügyhöz, akkor jobb eredményt értünk volna el. Nyerni nem nyerhettünk, mert a 4 év ellenzéki jövőkép felépítése nélkül telt el, ami nemhogy nem segítette a Népünket a váltás vágyának megerősödésében, hanem inkább depresszióba sodorta.

Újra kéne ezt kezdeni, nagyjából múltév decemberétől. Megtetted a kötelességed, fölvetted a keresztet, de arra kérlek, hogy azt most tedd is le, mielőtt az Egyetem térre érsz, mert különben alatta ragadsz. Pláne azért sürgős, hogy letedd, mert a tegnapi szövetségesek már tuszkolják Rád ezerrel. Szóval múltév decemberében az egyetlen dinamikusan fejlődő és erősödő szervezet az ellenzéki oldalon a Demokratikus Koalíció volt. Tagsága, szervezettsége, mozgósítóereje szinte percről percre nőtt, ami annál látványosabb volt, minél inkább a többi erő oldaláról néztük. Az MSZP van, létezik, a kampányban még nem volt megkerülhető tényező. De csak annyira, mint az egysávos autóúton egy lomha teherautó.


Feltorlódnak mögötte a gyorsabb járgányok, a következmény egy olyan menetoszlop lesz, ami kénytelen fölvenni az Ő tempójukat. Emlékezz az Együtt sorsára: kezdeti lendületük abban a pillanatban tört meg, mikor összefogtak a Szocialistákkal. Az a három hónap, amíg a Gordonék már a Szegfű szirmai között legyeskedtek, a DK erősödése szempontjából döntő volt. Ők radikálisan elkezdtek esni, a DK pedig ennél még erősebb tempóban erősödni. Gordonék most gyorsan meghirdették a vissza a kályhához tézisét. Nem véletlenül teszik, Ők akarnak utólag olyannak látszani, mint akiknek semmi közük nem volt az MSZP-hez. Ha most a DK nem teszi meg ugyanilyen határozottsággal ugyanezt, akkor elhiteltelenedik. A DK-nak ugyanis a Kampány kivételével valóban nem sok köze volt az MSZP-hez, ezért szavazói és támogatói inkább Tőled tudják hitelesnek elfogadni a korábbi önállósághoz való visszatérést.

Ha az országgyűlési kampány kezdete előtt az Összefogásba belépés kényszerpálya volt, mintahogy az volt, akkor most a harcos önállóság ugyanennyire kötelező. A vesztes tömb választói ugyanis akkor is bűnbakot akarnak, ha Te nem mutatsz rá senkire. Az Együtt már nyomul önállóan, a ballib szavazók még kivárnak. Türelemmel kitartottak ezen a héten, de ne legyen kétséged afelől, hogy a mai beszéded kulcsfontosságú lesz a számukra. A DK van a legjobb helyzetben az ellenzéki erők közül ahhoz, hogy 2018-ra valódi Orbánűző erővé érjen. Az ellenzéki térfélen kemény verseny lesz, amiben a vereség következtében demoralizált ellenzéki szavazók állást fognak foglalni a jövőt illetően.


És a kezdeti időszak mindig sokkal többet nyom a latban, mint a későbbiek. Többszázezer ember vár arra, hogy mit mondasz ma. Hogy visszatér-e a decemberi rendíthetetlen és harcos Gyurcsány, aki nemcsak a Fidesszel, hanem az azt alkalmatlansága és elkötelezetlensége miatt legyőzni képtelen többi ellenzéki erővel szemben is fölveszi a kesztyűt. Nincs kompromisszumkényszer, csak akkor, ha Te Magad azt teremtesz. Na akarj többé megbocsájtó és nagylelkű lenni, ne akarjál összefogni senkivel, mert az ugyanolyan eredménnyel jár majd, mint a mostani. Ne kötelezd el Magad ma újabb együttműködésekre, mert abból később ugyanolyan csapda lesz, mint amibe az országgyűlési választáson már kötelezően bele kellett sétálni.

Most nem kényelmes szedánra, hanem terepjáróra van szükség. Meg kell előzni hegymenetben a lomha teherkocsit, mert már az is kétséges, hogy egyáltalán kibírja-e a hegytetőig. És még egy dolgot nem szabad: vonóhorogra venni, mert az éppolyan eredménnyel jár, mintha besorolnál mögé. Az ellenzéknek és az Országnak a Harcos Gyurcsányra van szüksége. Arra, aki átmegy a falon is ha kell, akit nem lehet megfélemlíteni, sarokba szorítani, tétlenségre kárhoztatni. Nincs és nem is lesz jóideig senki közelstávol, aki le tudná győzni a Narancsuralmat. De ballasztokkal, pányvákkal nem lehet célba érni. Te is és a DK is nyerésre ítéltetett, ha ma visszatérsz a múlt év decemberének Harcos Önállóságához. Fogadd el az ítéletet.

Kérlek.


65 megjegyzés:

  1. Nagyon jó és nagyon igaz! Remélem a naggyűlés előtt eljut hozzá és segít Ferinek a döntésben. Vissza az általa, DK által megkezdett egyenes útra. Nem lesz egyedül, mert sokan vagyunk vele, mellette. Hajrá DK!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vissza az eredeti DK által megkezdett útra,sokan támogatjuk.Ne legyen senkivel semilyen összefogás.Hajrá DK!!!!!!!!!!!

      Törlés
    2. NAGYON TETSZIK EZ AZ ÍRÁS NAGYON JÓ ÉS IGAZ HAJRÁ DK HAJRÁ GYURCSÁNY FERENC !!!

      Törlés
  2. Minden szavaddal egyetértek!!!

    VálaszTörlés
  3. Emelt fővel, a szimpatizánsaid erejét magad mögött tudva, előre a kitaposott úton, csak a végső győzelem lehet a DK célja !

    VálaszTörlés
  4. Az EU választás után kiderül mekkora tábora van a DK-nak.
    Azért abból lehet következtetéseket levonni, hány egyéni jelölt nyert az összefogás pártjaiból, és mennyire.
    A XIII. Kerületben az MSZP által indított Hiszékeny Dezső az összes szavazókörét megnyerte.
    A leírt tények után lehet értékelni a pártok eredményeit, de azért várjuk meg az EU választás végeredményét is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 13. kerületben a Tóth Józsi miatt akkor is nyer az MSZP ha a seprűnyelet indítja. Abszolút egyedi helyzet. Az egyéni jelöltek győzelmeit meg csak az indítottak számának arányában lehet értelmezni. És abban az MSZP pocsékul teljesített, tán még rosszabbul, mint a szövetségesek.

      Törlés
    2. Itt élek Angyalföldön, ezért azt kell írnom, hogy tájékozatlan és előítéletes vagy.
      A kerület lakossága folyamatosan cserélődik.
      Sok új lakópark épült, épül. A kerület túllépte a 100 ezer lakost, ezért ősszel 15 Önkormányzati képviselő indul. (2010-ben a 14 szocialist önk. képviselőből 14 nyert!)
      Tóth Józsefnek természetesen nagy érdeme van a győzelemben, de a csapatnak is aki a 13. kerületben dolgozik.
      Az MSZP országosan is jobban teljesített mint a szövetségesek. A tény, az tény, érzelmektől mentesen.

      Törlés
    3. Mi már vitatkoztunk egyszer, tán emléxel rá. Most kimegyek az Egyetem térre Ferit hallgatni, aztán ha hazajövök megint megmutatom Neked a valóságot tények alapján. Ahogy szoktam...

      Törlés
    4. Az igazi tényeket az EU választás után látjuk meg.
      Nem egymásban kellene az ellenséget keresni, mert közben a Jobbik egyre erősebb!
      A mai hír:
      Rossz hír!
      http://alfahir.hu/vona_ezt_a_szavazokort_is_megnyerte#.U0lkBrsOFpQ.facebook

      Törlés
    5. Te vitattál országgyűlési választási tényeket, illetve jelentettél ki olyan dolgokat, amik nem helytállóak. Azokat fogom cáfolni ha hazaérek, aztán beszélhetünk az EU választásról is, csakhogy eddig nem arra hivatkoztál. A Jobbikkal való riogatás pedig az MSZP kampánystratégiájának része, valójában édeskeveset számít, hogy hány jobbikos kerül be az Európa Parlamentbe. Így akarjátok elszívni a DK meg az Együtt szavazóit, hogy ki ne derüljön, hogy egyedül az MSZP-t már a Jobbik is megveri. Ilyen kis kampánytrükköket célszerűtlen alkalmazni, mert még jobban lejáratja az amúgyis hitelét vesztett MSZP-t.

      Törlés
    6. Kedves Gábor!
      Csak egy adalék a vitához. Bea valamikor Gyurcsány legelszántabb híve volt. Miután a XIII. kerületiek nem válastották meg vk. elnöknek a DK-ban, visszalépett az MSZP-be, és azóta aDK-nak és Gyurcsánynak elszán ellensége.

      Törlés
    7. Még egyszer!
      A pártok támogatottságát az Uniós választások után láthatjuk meg feketén, fehéren.
      Egy dolgot nem értek, miért csatlakozott a DK az összefogáshoz ha olyan óriási a támogatottsága szerinted, szerintetek, és ennyire utáljátok az MSZP-ét ?

      Törlés
    8. Józsefné Maximcsuk.
      Téves az infód. A kerületi elnökválasztás november közepén volt én február végén léptem ki a DK-ból. Így az ok sem lehetett az amit írtál.

      Törlés
    9. Azért csatlakozott, mert korábban Önmaga indítványozta az Összefogást, és mert alárendelte a DK és saját érdekeit Orbán leváltásának. Nem sikerült, semmi nem indokolja a további egyoldalú áldozatokat.

      Törlés
    10. Én nem csatlakoztam volna meg nem forszíroztam volna az összefogósdit szeptember után, amikor ki akartak nyírni politikailag, a pártomat meg megsemmisíteni.

      Akkor kellett volna szájat befogni, kezeket széttárni és mondani: én megpróbáltam, indulunk külön! De mikor folytatta ezt a hülyeséget és láthatóan napról napra erősödött a DK, tudtam, hogy beveszik, tudtam, hogy annyi.

      Nem olvastam Gyurcsány-cikket, meg interjúkat, mert hányingerem lett az Attilázástól, a Gordonozástól, hogy jajdejólenneminiszterelnöknek Mesterházy, mikor mindenki tudja, hogy nem, egész egyszerűen még Feri szövegétől is hányingerem lett, AZZAL EGYÜTT, hogy tudtam, miért mondja.

      Nem kellett volna belemanővereznie magát és megszorongatta volna a szocikat a választáson, ebben biztos vagyok, ahogy jöttek fel...

      Törlés
    11. Heltai Zsuzsanna2014. április 25. 8:43

      PONTOSAN EZ VAN! Vagyis ez történt. Sajnos. Akkor, de legkésőbb okt.23 után már nem volt érdemes összefogni !!! Iszonyú hiba, mert a DK-nak lenne 7-10 %-a és frakciója. Egy súlyban lenne az mszp-vel, csakhogy a DK felfelé törve , míg az mszp zuhanó stádiumban ! Nekem is szörnyű volt látni- hallani, ahogy Feri dicséri M.A-t ! Nem tud jól hazudni....de akkor muszáj volt. Csak felesleges.

      Törlés
  5. Csak egyedül és nem segíteni senkinek.

    VálaszTörlés
  6. Gábor! Minden szavaddal egyetértek! Nekem is ez a véleményem,nem csak most,de még az összefogás előtt is hangoztattam,hogy külön kellene indulnunk.Remélem önállóan meg fogunk erődödni annyira,hogy kormányváltókként tudjunk fellépni.Gyurcsány erre képes lesz!!!

    VálaszTörlés
  7. IGAZI HAZAFI, IGAZI DEMOKRATA! MELLETTE ÁLLUNK, ALLOK A VÉGSŐKIG! HAJRA GYURCSÁNY FERENC HAJRÁ D.K!!!

    VálaszTörlés
  8. Egyetértek ! Úgy legyen HAJRÁ DK ! (Y)

    VálaszTörlés
  9. A levél tartalmával maximálisan egyetértek , és bízom az elnökömben , hogy Ő is ezt vallja. Mert mi is így képzeljük el ! Egyedül , és holnaptól el is kezdjük, a munkát.

    VálaszTörlés
  10. Nem kell csodákat várni, tisztességes munkát kell végezni , mint eddig!
    Ez a blog majdnem teljesen átfogott minden kérdést!

    A legfőbb igazolás, hogy jó helyen áll a dk--és annak vezetése, hogy jobbról , balról , liberális oldalról egyaránt egyenlő intenzitással támadják! :)
    (legutóbb Rózsa Misi azért, mert vannak a sorai között régvolt párt tagjai is :) )
    ((az lmp pedig---minősíthetetlenül :) ))
    Így szép bizonyítani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz minden oldalról őt támadják, mert benne látják az igazi riválist, a középszer nehezen viseli ha túlszárnyalják.

      Törlés
  11. Vállvetve végigküzdötted a kampányt..pff...nem láttalak a standoknál, és a házakat járva sem. Biztos megerőltető volt minden nap hülyeségekkel teleírni a virtuális teret.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak párezer embert tudtam arról meggyőzni, hogy a Kormányváltásra szavazzanak. Te is?

      Törlés
    2. Név szerint?

      Törlés
  12. Soha többé MSZP! Nem számít, hogy ők ezt miként értékelik. Az a párt totálisan hiteltelen. A vezetője pedig vezető tisztségekre alkalmatlan!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akik így gondolkoznak és az MSZP-ben látják az ellenséget, a Jobbikot erősítik.
      Végül is a szélsőséges nézetek összeérnek.

      Törlés
    2. Kamuduma a Jobbikozás, EU választás lesz, nem parlamenti, tök mindegy hogy mennyit ér el a Jobbik. Az MSZP-nek persze szar lesz, hogy odáig süllyedt, hogy még egy Jobbik is megveri, de ez a Ti problémátok.

      Törlés
    3. Május 25-e után meglátjuk melyik párt hány %-ot ért el, és kit vert meg a jobbik.

      Törlés
    4. Az alapvető különbség annyi, hogy sem a DK-nak, sem az Együttnek nem gáz, ha a Jobbik megveri, ugyanis friis erők, most indulnak fölfelé, viszont az MSZP-nek megsemmisítő csapás, ha a Jobbik megveri. Ettől tartotok, és van is alapotok rá.

      Törlés
    5. Ne égessetek hidakat, lehet, hogy vissza kell menni még arra a partra is. Gyurcsány Úr ezt tudja!! A következetes, határozott politizálásba a szövetség kötése és oldása is beletartozik. Felesleges a frontot megnyitni!!!!

      Törlés
    6. A következetes és határozott politizálásba beletartozhat szövetség kötése is, amennyiben az valóban szükséges, és valóban hasznos. 2017-ig ilyen kényszer nincs, rossz kompromisszumokat pedig nem érdemes kötni. Mérettessen meg mindenki, itt az ideje.

      Törlés
    7. Csonka Bea, Te azt írtad, hogy soha többé DK!, nos akkor a te logikád szerint a Jobbikot erősíted. Mert, hiába hiszed, nem csak az MSZP létezik, ezt Neked, mint oly lelkes DK-s tagnak, alelnöknek és Gyurcsány fannak kéne a legjobban tudnod. Közben váltottál? Ne várd el mindenkitől, hogy hozzád hasonlóan ide-oda köpjön, attól függően, hogy éppen hol köt ki.

      Törlés
  13. Kifejezetten utáltam a DK szocikkal összeborulását.Mesterházy és a sleppje nem tömegmozgató erő már régen,és csak visszahúznak másokat a saját érvényesülésükért.A DK jövője megalapozott,tábora erős és csak erősebb lehet,ha elhatárolódik a többi ellenzéki párttól.

    VálaszTörlés
  14. Teljesen egyetértek az írással, de azt hozzátenném, hogy amennyire Gyurcsányt ismerem, ezt ő is tudja nagyon is jól. Hajrá DK!

    VálaszTörlés
  15. A harcot csak lendülettel és kemény harccal lehet megvívni. Hetente,-naponta az utcára kell menni és tüntetni a mostani lehetetlen állapot ellen. Igenis ki kell vinni a politikát az utcára !

    VálaszTörlés
  16. Nem vagy független Tuareg.Ha úgy érzel ahogy mi, ha ugyanazt gondolod, ha együtt sírunk, egyútt fogunk még nevetni is. Te közénk való vagy. Azírás meg jóóóóóóóóóóóóóóóóó!

    VálaszTörlés
  17. Igen. Ferinek és a DK-nak nem szabad senkivel összefogni. Nagyszerű emberek vannak ennek a pártnak a közelében. Tudjuk, hogy csak igy lehet nyerni. Ha nem is azonnal, de reméljük eljön az az idő, hogy megfogható lesz ez az orbáni rezsim, és jöhet a felemelkedés. Nekünk erre van szükségünk.
    Nem adjuk fel a reményt.

    VálaszTörlés
  18. Azért elég fenyegető ez a bevezető! Itt minden olvasó hazug és megalkuvó?
    Vagy ez kinek szól: "...ha megtalállak, el is talállak. Higgy nekem, az rossz Neked." Nekem?
    Vagy van olyan bevezető is amely azoknak szól aki nem akar lopni csak erre járt és a legnagyobb bűne az, hogy szokott blogokat olvasni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem bevezető, és főleg nem az Olvasókról szól, hanem a Blog főcímének része. Jósokezren értik, hogy mit jelent. Szoktam oknyomozni. Javaslom a korábbi cikkek elolvasását.

      Törlés
  19. ...hazug és megalkuvó, hát ez a Gy.Feri, hisz hazudott éjjel nappal, mikor kormányon volt, vagy azt már elfelejtettétek? ...megalkuvó, mivel nem merte bevállalni az egyedül megmérettetést, félt a teljes vereségtől! ...ha megtalállak, el is talállak. Higgy nekem, az rossz Neked, természetesen CSAK A FENYEGETÉSHEZ ÉRT! Nem lenne az másként, mint kormányozásakor, miért hisztek neki? Nem volt elég még Nektek a becsapásból, MIND EGYFORMA, EGY SEM KÜLÖNB, mind csak a zsebek mélyére néz, és a kisembert csak elnyomja, lehúzza róla az utolsó bőrt is! Hajrá Magyarország, szaladj a vesztedbe, ha Neked a bukottak mellé kell állnod, hát, akkor hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hazugságban értékelni kellene a mai miniszterelnököt is. Szerintem verhetetlen benne!!!! És ő is bukott, de az élet sajnos adott neki még esélyt.

      Törlés
    2. "...MIND EGYFORMA, EGY SEM KÜLÖNB..." ez olvasható fentebb... (személyeskedni oly felesleges, hisz aki oda kerül mind egyforma, kivétel nélkül...) ...egyik kutya a másik mag eb... viszont az undorító, hogy a többszörösen bukottnak még hisz bárki is, ez oly méltatlan hozzánk...

      Törlés
    3. A Névtelen szidalmazók megjelenése mindig jót jelent: a Feri valamit piszkosul jól csinál, ha ennyire kikészültök Tőle :)))

      Törlés
    4. Senki nem készült ki, jót röhögök rajta és azon is aki elhisz neki bármit is, már bizonyított, bizonyította az élet, hogy hol a helye! Az összefogásnak a veszteségét is neki köszönhetik, hajrá Feri :D Megmondták a politológusok, ha jót akarnak maguknak, akkor hagyják ki a buliból a Ferit! Hajrá!

      Törlés
    5. Reménykedj ebben, van aki Xenuban hisz.

      Törlés
    6. Reménykedni nem ebben fogok :D

      ... Földiekkel játszó Égi tünemény, Istenségnek látszó Csalfa, vak Remény! ...

      Törlés
    7. Hinni az Istenben kell! Nem az agymosásban, ámításban van az igazság!

      Törlés
  20. Hát ez az utolsó pár névtelen jól hagyta magát megvezetni. Jó nagy tévedésben leledzenek, mi több, akkora hazugságban és sötétségben, aminek következtében maguk is hazugok és rágalmazók lettek.
    Ha majd egyszer sikerül kibotorkálniuk a fényre, hallgassák meg az öszödi beszédet elejétől a végéig, s felismerik, hogy ​mi miért itt a világosban lubickol​unk, ​míg ők a sötétségben és a langyos f@sban tapicskol​nak.
    Sötétség délben - reggel, este, meg éjjel - Artur Koestler után szabadon.

    ​Biztos vagyok benne, hogy ők nem ​tudják azt, hogy az öszödi beszéd teljes szöveg​e​ 2945 szóból áll, amiből 36-ot játszott le a "közszolgálati" Rádió...
    Itt meghallgatható:
    https://soundcloud.com/szabad-g-bor/a-teljes-sz-di-besz-d-nem-csak?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook&utm_content=http%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Fszabad-g-bor%2Fa-teljes-sz-di-besz-d-nem-csak

    Kellemes ébredést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magyar szidja a Magyart, és nyalja a fenekét a politi-kus-nak, mert ők mindent jól csinálnak, össze ugrasztják a családokat, barátokat, ismerősöket! Elveszik a megélhetési lehetőségeket (teljesen mindegy, hogy melyik hat-alom) Az helyett, hogy a politikai ELITTEL foglalkoznátok szaladjatok az utcára, és próbáljátok kivenni a kormányt az irányítok kezéből, bár itt volt a lehetőség, még sem sikerült! Azt hiszitek, hogy bár mi is változik, ha váltás van? Egyre rosszabb, bármikor változott a stáb, egyre éhesebbek jönnek! Meddig akartok még elhinni egynek is bármit?

      Törlés
    2. Ez a hozzáállás hagyta Orbánt hatalmon.

      Törlés
    3. Szerintem meg a szavazók döntöttek, úgy hogy maradjon, és nem az én hozzá állásomon múlt! Ahogy az Önén sem, hogy leváltódjon D

      Törlés
  21. Nézzétek meg a debreceni fidesz kampány gyűlést Szégyenletes a szöveg és a versike is
    Hazug képmutató társaság

    VálaszTörlés
  22. Szerintetek mit jelent az,hogy "ne azt nézzétek hogy mit mondok hanem, azt hogy mit teszek" ez nem a hazugság beismerése? Éjjel-nappal!!
    És a mostani trükk az EP lista határontúli magyar jelöltjei. Így akarják pótolni az elvesztett szavazókat. Ez tisztán matek.Honfitársaink meg beveszik.

    VálaszTörlés
  23. Beteg elme: http://www.hidfo.net/2014/04/14/gyurcsany-bejelentette-eltorolne-magyarorszagot-terkeprol
    Ha nektek ez kell, akkor hajrá! Csak gratulálni tudok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vicces kis lények vagytok Ti, jobbikosok. Gyurcsány Európai Egyesült Államokat akar türténelmi távlatban. A Ti intellektuális szintetekre ez úgy megy le, hogy eltörölné magyarországot. Nem pajti, bevinné egy erős és sikeres rendszerbe, hogy ne lehessen mégegyszer egy olyan félkeleti hűbérúri szart csinálni, mint amit épp Orbán művel, és amit Ti magatok is kívánatosnak tartotok.

      Törlés
    2. Félkegyelmű, hűbér szar az "IMF" lett volna, amit az idegbeteg vezéretek akart, és itt van megint ez a szarsága, tényleg jót akar, magának, nem Neked, és nem nekem. Ja és Jobbikosnak sem kell lenni, hogy át lehessen látni a félkegyelmű, elmebeteg GyF-t, de a hívei sem különbek! Pénzért fotózkodó, mert már csak így állnak mellé, ha ad érte egy ezret, ha valaki hajlandó oda állni mellé!

      Törlés
    3. Majd ha egyszer észreveszed, hogy az erős és sikeres államok tőlünk nyugatra találhatóak, akkor megértesz egy cseppet a bonyolult világból.

      Törlés
    4. Hahó, ez itt Magyarország, itt szeretnénk, hogy legyen Kánaán, általunk, nem pedig függőségi viszonyba más állam által, abból már éppen elegünk van! Majd, ha Neked is minimálbérből próbálnád eltartani a családod, és nem hitel-hitelhátára halmozni, Te is másként gondolkodnál. Nem csapódni kellene bármelyik régi bukott politikai vezető baromságához, főként egy idegbeteg többszemélyiségűhöz nem kellene, hanem fel állítani-létrehívni végre egy valóságon alapuló politikát. Nem bukott politikusokkal megtűzdelve, akinek még önkritikája sincs! Eszmét és ideát akarsz! állj ki Te magad a sajátjaidért, ne GyF idiotizmusáért, mert az nem a Tiéd, de ha ezzel tudsz azonosulni, akkor Te is csak egy zombi vagy, olyan akinek mindegy, hogy mit csinál ahová csapódsz, csak ne az kormányozzon aki eddig. Semmi perspektíva nincs benned? Tegyél az országért, kampányolj, de az igaz dolgokért, és ne valamelyik bukott politikai egyed zombijaként! Végre elégnek kellene már lenni, hogy valaki hülye eszméje után kullogunk, és nem a saját igényünk szerint haladunk!

      Törlés
  24. Csonka Bea, volt már olyan, hogy Te ne gyűlölködj? Amikor DK-s voltál, Mesterházyt orbánhoz hasonlítottad, az MSZP-t a fideszhez( ott az írásod, hiába vetted le a régi lapodat) Visszatáncoltál az MSZP-hez, mert nem TE döntöttél , bár ezt szereted hangoztatni, tudod jól, hogy el kellett jönnöd a DK-tól, és köszönd meg, hogy senki nem írta és nem is fogja, hogy mi volt az ok. Te ártasz a legtöbbet az MSZP-nek, olyanokat is elvadítasz, akik kitartottak mellettük. Angyalföldet meg ne hozd példának,itt soha nem győzött fidesz, sajnos nem mindenhol ez a helyzet, de a győzelem nem a Te érdemed, ezt próbáld felfogni, ha nehéz is.

    VálaszTörlés
  25. Bamblur és bővebben mit tudsz?
    Már azt hitte, csak Gábor harcol egyedül.

    VálaszTörlés