2014. április 4., péntek

Mert megteheted


12 megjegyzés:

 1. Olyan sok csalásról hallani, Én már kételkedem a nyerésben. Állítólag bejelentették a Jobbikkal össze állnak,hogy meglegyen a kétharmad. Az LMP-is odacsapódik akkor vége az országnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Fidesz SOHA nem állna össze a Jobbikkal. És nem az országnak, csakis a posztkomcsi baloldalnak lesz vége. De nagyon.

   Törlés
  2. Ugyanúgy nem állna össze, mint annak idején a Torgyánnal se, ugyebár... De rövid a memóriátok, bár ez kell ahhoz, hogy Orbánnak hinni tudjatok.

   Törlés
  3. Ja, posztkomcsikból meg épp a Fideszben van már a legtöbb mostanra. Begyűjtöttétek Őket, jó bolsevikok összenőnek.

   Törlés
  4. Torgyán nem volt persona non grata sem a hazai közéletben, sem Nyugaton. Nagy szakértelemre vall összehasonlítani a Vona-féle jelenséggel. Egyébiránt teljesen egyértelmű, hogy nem lesz szükség agyalni ilyen csacsiságokon. Apokalipszis vasárnap. Kihaltok, kedves Gábor, ugye tudod?

   Törlés
  5. Reménykedj, van még rá 2 napod. :)

   Törlés
 2. Az LMP nem jut be, a csalások számosak, de összjelentőségükben nem képesk ellensúlyozni, ha vasárnap a Nép megmozdul. Ha a Kormányváltás szavazatszámban 47 %-ot hozni tud, akkor az parlamenti mandátumra 56%-ként fordul, és akkor azzal áll össze a Fidesz, akivel akar, mert egyedül is többségben leszünk. Nyugi. :)

  VálaszTörlés
 3. Wow, nem is vágtam, milyen pöpec macskabajuszt növesztettél, Dzsí! :D
  Azért meglepődnék, ha a buckalakó orcád meg ez a Blair Witch Project-es felvétel szavazásra serkentené a rettegőket.

  VálaszTörlés
 4. Gyáva fidesznyik troll nem jött el a kaja csatára természetesen, holott a fideszes slepp itt volt Szegeden.
  Viszont kajáltam egy jót és közben röhögtem a gyáva trolljaikon:
  http://oi59.tinypic.com/t7y52g.jpg
  http://oi59.tinypic.com/21a4vm.jpg

  VálaszTörlés
 5. Kell nekünk egy ilyen párt, mint az LMP? Az ilyenre mondják nálunk, hogy sz*r alakok:

  "Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában szerda este Bárándy Gergely szocialista képviselő arról számolt be, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén mintegy hétszázzal kevesebben vannak a választói névjegyzékben, mint két hónappal ezelőtt, míg Zuglóban hétszázzal többen.

  Az ügyben a zuglói választási bizottságnál egy állampolgár tett bejelentést, ám a testület 7:3 arányban elutasította a keresetet. Igennel szavazott az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP, az Élőlánc és a Magyar Munkáspárt küldöttje. Nemmel szavazott a JESZ, a Jobbik és az LMP képviselője, valamint az Fidesz-KDNP dominálta önkormányzat által delegált négy küldött. A Fidesz-KDNP és a KTI jelöltje nem volt jelen a szavazásnál – írja az atv.hu." - 168ora.hu

  http://www.168ora.hu/itthon/kormanyvaltok-eselyeit-rontjak-tomeges-atjelentkezesek-125383.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze hogy kell.
   Jobboldali szavazók vannak, tehát jobboldali pártokra fognak szavazni.
   A jelenlegi Jobbik-Fidesz-LMP kínálatból messze az LMP a legszimpatikusabb.
   Drukkolok nekik, hogy megerősödjenek -- a többi jobboldali párt rovására, természetesen.
   Szívesebben drukkolnék, ha egy kicsit egyértelműbben bevallanák a kötődéseiket -- és miért pont ők lennének makulátlan úriemberek? A Fideszhatalom olyan mélyen megrohasztotta ezt az országot, hogy majd csak a romeltakarításnál fogjuk látni, hogy minden, de minden mennyire sz@ros lett.
   Nem a szavazásnál kell befogni az orrunkat, ahogyan széplelkű barátaim közül sokan vélik, hanem utána, sokáig. Mert a tavaszi zápor nem lesz elég a megtisztuláshoz.

   Törlés
 6. "Csak szemétdomb, csak disznóól,
  Ez a szanaszét baszott Rock'n'Roll.
  Le az utcára, ki a térre,
  Senki se lökhet félre..."

  VálaszTörlés