2014. április 8., kedd

A FIDESZ 2/3 Titkosügynöke

Nakérem, míg mi, a Kormányváltás pártjai és szavazói azon görcsölünk, hogy vajon mi lesz Miskolcon, meg Kunhalmi Ágival, merthogy ezen múlik a Fidesz kétharmad, elsiklottunk egy olyan eredmény fölött, ami vérlázító, és önmagában is az Árulás fogalmát meríti ki.



Tessenek megnézni jól ezt a budapesti választási eredményekről szóló térképet. A Duna pesti oldalán simán, biztos fölénnyel hoztuk a belső kerületeket. Az 5. választókerületben Rogán eleve verhetetlen volt, de azért Kerék-Bárczy vitézül küzdve jó eredményt ért el, pláne ha azt vesszük, hogy itt indult Schiffer is, és elszívott vagy 5%-nyi szavazót a Kormányváltástól. Csakhát tetszenek látni azt a csúnya narancssárga behorpadást a Vörös színű győzelemfolyam bal oldalán? Na az ott a Nagy Baj. Mert sikerült olyan kerületet is elvesztenünk, a 6-ost, amit vagy 3 ezer szavazattal nyerhettünk volna. De nem nyertük meg, hanem elvesztettük, és ezért most olyanoktól kell várnunk az eredményt, akik sokkal esélytelenebb helyzetből próbálják megakadályozni a Narancskétharmadot.

Kérem szépen, a Nyolckert és a Kilenckert vesztettük el. Ősbalos kerületeket. Mindezt úgy, hogy egy nevenincs Fidesz jelölt indult, egy bizonyos Vass Imre. Ismeri a Kedves Olvasó? Fenét ismeri, sokadik vonalbeli, helyi kötődés nélküli átlagfidesznyik. Nem Kocsis indult, aki polgármesteri széke miatt nehéz falat lett volna, hanem egy lúzer. Akiből győztes lett. Az igazán súlyos a Fidesz kétharmad lehetséges megakadályozásának elszabotálása mellett az, hogy egyébként kiváló jelöltünk volt ott: Pál Tibor. Erős Ferencvárosi és általános politikai múlttal. És vesztett, és legkevésbé Ő ezért a felelős. A felelőst úgy hívják: Komássy Ákos. Emlékeznek rá, ugye? Írtam már Róla elégszer, kiabáltam hosszú időn át, hogy ha Ő ott működhet, abból nagy baj lesz. És lett.

Ez a Komássy Ákos az MSZP Nyolckeres Elnöke. Nem az MSZP-t akarom és fogom ütni, mert az Ő bűnük csak annyi, hogy megtűrik az ilyen tehetségtelen Vérnarancs kakukktojásokat addig, amíg rájuk nem omlik a mennyezet. De most rájuk omlott. Olyan Ősbalos kerületeket sikerült elveszteni Komássy Ákos Nyolckeres MSZP Elnök kétes regnálásának következtében, ahol 3000 szavazattal simán nyernünk kellett volna. Tessék, itt a budapesti kerületek szavazatszáma, nézzék meg a 6-ost. Drámai.


Komássy 2009 óta vezeti a kerületi MSZP-t. Indult sok választáson, mindannyiszor pocsékul szerepelt, a helyi MSZP a vezetése alatt elsorvadt, már egy taggyűlésre sem tud 30 embernél többet összetrombitálni. De ez eddig csak teljes tehetségtelenségét bizonyítaná, ami még csakcsak elviselhető lenne. De ennél sokkal rosszabb a helyzet. Ez az a Komássy Ákos, aki még 2011-ben 100 ezer forintos havi költségtérítést akart fölmarkolni a Fideszes Kocsis Máté polgármestertől a semmire. Kocsis persze elhajtotta a toszba. De ez is milyen már, mikor egy elvileg ellenzéki vezető a Fidesznyik vezérnél kuncsorog lóvéért, nem?

Csakhogy ennél ez a tehetségtelen nímand tovább is ment: Józsefváros történelmének legnagyobb ellenzéki tüntetésén az előzetesen leegyeztetettek ellenére nem volt hajlandó felszólalni, magára haragítva ezzel közvetlenül 250 aktív, és kockázatvállaó nyolckeres embert. Akik aztán persze hírét is vitték ennek az árulásnak. És láss csodát, rövidesen Komássy Ákos kapott Kocsis Mátétól egy jól fizető tanácsadói helyet. Havi 250 ezer forintért. Jéééé. Az ellenzék legnagyobb pártjának vezetője egyben Kocsis kegyétől függő tanácsadó. Mellesleg minden létező valódi ellenzéki akciót megakadályoz, a testével védi Kocsist. Rajtakaptuk a Fidesznyik garnitúrát, hogy tiltott megfigyeléseket végez. Sajtó odaszervezve, vizsgálóbizottság létrehozására az előterjesztés megtéve. Ki az aki az előterjesztést visszavonta? Komássy Ákos. Tetszenek érteni? A vizsgálóbizottság fölállításáról szóló szavazást az MSZP helyi elnöke akadályozta meg.


Folyamatosan megírtam az utóbbi másfél évben a viselt dolgait, hogy legalább az MSZP-t figyelmeztessem: nagy baj lesz abból, ha egy tehetségtelen és Kocsis által megvett műellenzéki pártelnököt megtart a pozíciójában. A tények annyira zavarták, hogy először a kerületi MSZP fórumáról kitiltott, majd a blogjukról is kitiltott, és végül a kerületi honlapjuk fórumát nemes egyszerűséggel ez év február elején fölszámolta. És pont az történt, amiről másfél éve beszélek. Az MSZP és a Kormányváltás súlyos árat fizetett ennek a tehetségtelen kakukktojásanak a pozícióban hagyásával. Elvesztettünk két olyan kerületet, két Ősbalos kerületet, amit lazán nyerni kellett volna. Pál Tibor nem a saját hibája miatt vesztett. Komássy Őt is beáldozta, hogy valahogy a székében maradjon, és kapja Kocsistól a folyamatos Júdáspénzt.

Jön az önkormányzati választás, és ott már nem egy ismeretlen Fidesz jelöltet kéne majd megverni, hanem a Fidesz egyik Nagyágyúját, Kocsis Mátét, aki polgármesterként regnál. Vajon meddig tűri még az MSZP, hogy újabb és újabb, súlyosnál súlyosabb vereségeket szenvedjen az ellenzék egy Komássy Ákos miatt? Nézzék meg kérem, hogy értékeli Őmaga a katasztrofális eredményt. Itt a Fészbuk profilja. Ma reggel még az én hozzászólásom is ott volt, ami a tényekre szorítkozott: betettem az adatsort és a térképet. Tetszenek most látni? Nem. Ugyanis ezt is kicenzúrázta. Ő menekül a valóság elől és Pártját, és Szövetségeseit is vesztes helyzetbe hozza folyamatosan. Kocsis ezért fizeti, és meg is hálálja a Narancsbizalmat.

Meddig tűrjük még???


22 megjegyzés:

  1. Sverde: Nem értem, miért vagy dühös. Megköszönte. És azt írta: MAJDNEM sikerült.. o_O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MAJDNEM tehetséges, és MAJDNEM becsületes. :)

      Törlés
  2. ez csak egy adalék ezért mentek el sokan ------------nem szándékoztak családi Kft-be lenni mert az ---------most egyutt vonultunk veluk de katasztrofális volt a kampányfonok is--aki akkor 2009 ben okoskodott és azota is ---------ezért sirhatnékom van mert régen egy nagyon JO csapat volt de nagyon olyan kozosség tudod Gábor akikkel jo volt dolgozni és szerettek bennunket -no azért minket most is csak mi már néhányan a DK-nál-mert ránk szukség van a keruletben és ezen ezerrel dolgozunk Onért Onokért

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, végignéztem a sorvadást és amennyire lehetett próbáltam megakadályozni.

      Törlés
  3. Ebben kivételesen nem Komássy hibázott, hanem Pál Tibor. Gyáva volt kampányolni, gyáva volt meglépni olyan dolgot, ami simán meghozta volna neki azt a párszáz szavazatot. Az utolsó napokban félrevonult és csöndben várt. Ő megérdemelte az eredményt, csak mi nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt nem párszáz szavazat a lényeg, hanem az a sokezer ami az utóbbi években elolvadt Komássy tevékenysége következtében.

      Törlés
    2. Mit volt gyáva meglépni? Mit kellet volna még tegyen?

      Törlés
    3. Kirúgni Komássy-t, az hozott volna párszáz szavazatot, vagy inkább ezer fölöttit :) Bár szerintem nem erre gondolt, akire reagálunk... ;)

      Törlés
    4. szerintem se, de érdekelne mibe is volt gyáva Pál kampány, vagy miben hibázott, mert könnyű mondani hogy XY a gyáva de alá is kéne támasztani...

      Törlés
  4. Szép kis figura lehet ez a Komássy! Megnéztem, hogy ezek a kis történetek mennyire befolyásolhatták a végeredményt. Rákerestem, hogy ezekkel a történetekkel hol találkozahatott a szavazó. Az a nagy igazság, hogy csak 3 blogot találtam ahol ezekről szó van, de azt meg mind Szabó Gábor írta! Szerintem nem ezek a történetek módosították a végeredményt, de ha így is lett volna akkor nem a Komássy hanem a blog írója a III/III-as fidesz ügynök, azaz neked köszönheti a Pál Tibor a bukását. Persze szerintem mind ketten megéritek a pénzeteket, de egyikőtök tevékenysége járult hozzá a bukáshoz.
    Bízzunk még a szombati borítékbontásban!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az MSZP eltűnt a helyi közéletből az évek során és nem miattam, az MSZP besimult a Fideszhez és nem miattam, az MSZP elárult 250 aktív józsefvárosi KOcsis elleni tüntetőt, az MSZP kiszolgálja a Fidesz közbeszerzési érdekeit. Én csak megírom, ami történik, de a sokezer szavazataot KOmássy tolta el magától a valóságban. Úgyhogy ne terelj, és ne mosd össze a dolgokat.

      Törlés
    2. A Tuholep blogon azt olvastam, hogy a fidesz közbeszerzési érdekeit a Szili Balázs képviselő szolgálta ki azzal, hogy részt vett a Teleki téri csarnok elbíráló bizottságában és így az elkészülhetett a választásra. Tudom még nem nyílt meg mert próbaüzem és berendezés folyik, de az önk választásra biztos megy majd a sikerpropaganda. Ott mintha ezt a Szili a Komássyval szembe menve tette volna és nekd se tetszett ez!
      De még ez se befolyásolta a szavazókat! OK és nem mosok össze, de akkor te se sugaldd azt hogy a Komássy szerencsétlenkedéseinek köze volt a rossz szerepléshez.
      A 9. kerületi részen is a József Attila lakótelepet leszámítva hasonló eredmények születtek mint Józsefvárosban. Szerintem amíg le nem dózerolja a Fidesz addig a József Attila ltp örök védőbástyája lesz a baloldalnak!

      Törlés
    3. Semmiféle szerencsétlenkedés nincs. Megvásárolták, és teszi, amit Kocsis kér tőle.

      Törlés
  5. Mi van itt csak arctalan hősök osztják az észt.Speciál nekem PálTtibor nem a szívem csücske ,de fontos lett volna a eredménye.Ez nem egy vagy két emberen múlott Nagyon okosok !!

    VálaszTörlés
  6. Na mint a másik post-odban írtam nem is kellett sokáig várni, hogy elkezdj hányni az MSZP-re..még hogy nem lősz elsőnek. :D Istenem, mennyire átlátszó vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tanulj meg olvasni, idézem magamat: "Ez a Komássy Ákos az MSZP Nyolckeres Elnöke. Nem az MSZP-t akarom és fogom ütni, mert az Ő bűnük csak annyi, hogy megtűrik az ilyen tehetségtelen Vérnarancs kakukktojásokat addig, amíg rájuk nem omlik a mennyezet. De most rájuk omlott." Majd szólj, ha a PISA teszt megvolt.

      Törlés
    2. Persze te nem az MSZP-t ütöd csak azt aki helyben a pártot képviseli. Biztos nem hullik vissza a szervezetre. Amúgy kezdheted a fejed a falba verni, neked nagyobb a bűnöd helyben. Úgy hívják Kocsis Máté.Ugye Mr. Nagyarc.

      Törlés
    3. Nem furcsa, hogy mégis én vagyok, aki harcol ellene, Komássy meg az, aki a testével védi?

      Törlés
  7. Gábor!
    P Tibor önmagának köszönheti vereségét, leharcolt politikus aki nem látja be neki már 2010-ben lefőtt a kávé. Meggyőződésem!!! egy DK-s jelölt (aki ismeretlen) hozta volna ezt az eredményt, hanem jobbat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A győztes körzetekben sem friss húsok indultak, sőt. Mégis lazán nyertek. 3000 hiányzó szavazat az nem tegnap alakult ki, és nem a Pál Tibornak köszönhető. Azokat Komássy sokéves munkájával sikerült elveszteni.

      Törlés
  8. Azt a dolgot azért tisztázni kellene hogy a választás elotti és aznapi osztások is hozzájárultak a kerulet szavazatinak megvásárlásához.Voltam egy forumon ahol az Orczy negyedrol volt szo-el se kezdodott de választás elotti napokban ismételten el lett mondva mi lesz a Dioszeghy teruletén --az MNP III még be sem fejezodott az Orczy negyedre még nem pályáztak tehát el se fog kezdodni de az ott levők tapsoltak és elhitték ismét----piár volt az egész,ismételten elsorolták mit épitettek stb. de mi lesz az a jovo------ezek után nem lehet csodálkozni a Dioszeghy utcábol csak páran jottek el abszolut nem érdekli oket a választás-valaki csak lebontja egyszer oket,valaki csak fizet a polgi rámutat Vass Imrére ez a te feladatod lesz Imre -----ezek után én is várom mi lesz Imre----mégegy ma a Kálvária téri parkot felturták és megkezdték a " nagyon fontos " park átépitését -a házak még ugy állnak de a Magdolna u.utjai kovezés alatt és a park készul mert látványos

    VálaszTörlés