2018. május 31., csütörtök

Rövid Katinka



Nyugi lesz még ez a neve az évszázad magyar sportolójának. Amilyen tempóban halad a lejárató kampány ellene, percekre vagyunk ettől. Kiderül majd, hogy nem is nyerte agyon magát minden világversenyen, amin elindult. Mellesleg Ő a világban legismertebb és legelismertebb magyar, épp ideje tehát a karaktergyilkosságnak. Nehogymá kilógjon valaki fölfelé a nagy magyar átlagból. Ha mégis, majd méretre vágjuk. Félredugott. Húha. FÉLREDUGOTT!!! Vége a világnak, hisz mélykeresztény országunkban ilyet soha senki nem tesz, mint tudjuk.

Ingyen, és egyedül használt egy sportkomplexumot. INGYEN ÉS EGYEDÜL, VAZZE! Pedighát biztos sikerre ítélt vállalkozás lett volna, ha miközben Ő az emberi teljesítőképesség határain folyamatosan túllévő edzéseket folytat, időnként kedélyesen keresztbeúszik pár humoros honfitársunk. Mert miért is ne? Poén az ilyesmi. Ilyen szintű sportolóból per pillanat a világban van vagy öt. Minden sportágat beleértve. Úszóból meg egyse, se férfi, se nő. Tőlünk nyugatra nem egy létező sportkomplexumot használhatna ingyé, hanem építenének neki egyet. Esetleg kettőt. Mert Hosszú Katinkából roppant kevés van. Sokkal kevesebb, mint uszodából.

Aki valaha volt versenysportoló, pontosan tudja, hogy micsoda lelki és testi erőfeszítés kell ehhez minden nap minden percében. Holtpont holtpont után, hiszen csak akkor győzhetsz, ha meghaladod a biológia által rádszabott határokat. És bizony minden apró dolog, ami eltereli a figyelmedet, lehetetlenné teszi a különleges teljesítményt. Dehát ezt mindenki tudja kies hazánkban, hiszen itt mindenki élsportoló, és persze atomfizikus. Csak azért nincs tízmillió olimpiai bajnokunk, mert nem kapott mindenki uszodát. Ehhh. Ha már felnőni nem tudtok a szintjére, hát legalább húzzátok le magatokhoz.

Ebben nagyok vagytok.

1 megjegyzés:

  1. A kommentfalat továbbra is lezárva tartom, és eszem ágában sincs megnyitni. Ott vagyok a fészbukon, ott könnyebb a rahedli arctalan trollt kezelni. Köszi.

    VálaszTörlés