2015. január 19., hétfő

Levél Gyurcsány Ferencnek, Juhász Péternek és TGM-nek

A szombaton délután 4-kor kezdődő tüntetésünk - a Szövetség Napja - eddigi 1250 biztos résztvevője 6 napon át több körben szavazott 30 közéleti személyiségről: kiket szeretnének szónokként látni. Több mint ezren adtál le a voksukat, az eredmény aligha megkérdőjelezhető.




Civil mozgalmárok, tüntetésszervezők, pártvezetők, közéleti szereplők, újságírók kerültek föl a 30 választható személy listájára, hogy kik, arról a Kedves Olvasóm könnyen meggyőződhet, ugyanis az alábbiakban képek helyett a szavazási csoportok végeredményeinek képernyőmentését teszem föl. A 30 választható személyt 10 fős csoportokba osztottuk technikai okokból, mind a 3 csoport 10 személyt tartalmazott. Végignézve a listát, aligha merülhet föl a kétség, hogy bármit manipuláltunk volna: a mostanában a közéletet fémjelző jelöltek kaptak rajta helyet. Ha úgy tetszik, ez egy ezerfős, véletlenszerűen kiválasztott mintán alapuló közvéleménykutatás is, hiszen aki a tüntetésre jön, az maga döntött így, semmi ráhatásom a részvevőkre nem volt azon túl, hogy mindenkit örömmel fogadunk a Kossuth téren. Nos, lássuk is akkor azokat a szavazási listákat, az eredményekkel. Ja igen, fontos még: minden tüntető mindegyik 10 fős csoportban csak egy szavazatot adhatott le, szintén a manipuláció lehetőségét kivédendő.




A két napig tartó végső körös voksolásba a 30 választható személy közül a legtöbb szavazatot kapott 10 került be, a közüttük kialakult sorrend alapján öten kapnak meghívást a Szövetség Napjára. Gyurcsány Ferenc, Bokros Lajos, Juhász Péter, Tamás Gáspár Miklós (TGM), Lovas Zoltán, annyi változással, hogy Lovas Zoltán a tüntetés másnapján a Demokratikus Kerekasztal alakuló ülését szervezi, így jelezte, hogy nem tud résztvennni, Bokros Lajosnak meg nem küldök írásos meghívót, lévén Ő már hazajár a Kossuth térre mind szónokként, mind tüntetőként, így egyszerűen fölhívom mobilon, mindig igent mondott, gondolom most is így lesz. Tehát három embernek szól itteni nyilvános meghívásom 1250 tüntető nevében, természetesen mindhármuknak személyesen is postázom a névre szóló invitálást. És akkor jöjjön a levél Gyurcsány Ferencnek, Juhász Péternek, Tamás Gáspár Miklósnak.


Kedves Demokrata Barátunk!

Szeretettel meghívunk január 24., 16 órára a Kossuth térre, a Szövetség Napja nevű demonstrációnkra. 1250 a tüntetésen résztvevő, az Orbán Rezsim megbuktatásáért a terepen, élőben is kiállni kész ember akarata az, hogy Ti mondjátok el: hogyan és mikorra kívánjátok végét vetni a Fidesz által végzett országromboló ámokfutásnak. 30 neves közéleti szereplőből 6 napos, többkörös szavazással választott ki Titeket ezernyi, arcát a Kossuth téren is felvállalni kész demokrata. Kérünk Titeket, tiszteljetek meg bennünket azzal, hogy meghívásunkat elfogadjátok. A demonstrációt az Ország Gyűlése Mozgalom szervezi, augusztus 8-i megalakulásunk óta konzekvensen mondjuk: a demokratikus erők minél szélesebb körű összefogására van szükség az Orbán Rezsim nyomtalan eltüntetéséhez. Civil szervezésű tüntetéseken szokás a pártokat és azok vezetőit távoltartani, szónoki felkérésre pedig főleg nem volt példa, ám a mi Kossuth téri tüntetéseink nem ezt az irányt képviselik. Mi minden demokratát szívesen látunk, bármilyen jelképpel, és mint most már nyilvánosan is kiderül mindenkinek: a színpadon, szónokként is. Nem voltunk és nem vagyunk partnerek a civilek és pártok közötti lövészárokásásban, ezt a műveletet meghagyjuk Orbán Viktornak, az Ő módszereinek Vele együtt kell minél rövidebb időn belül eltűnni a történelem fekete lapjainak süllyesztőjében.

Kérlek Titeket, szólaljatok föl rendezvényünkön, mindannyian profi szónokok vagytok, így nem okozhat nehézséget egyikőtöknek sem, ha a felszólalás maximális idejét 15 percben korlátozzuk. Kérem visszajelzéseteket a 08.szabogabor@gmail.com emailcímre, természetesen meghívónkat személyre szólóan is megküldöm. A demonstráció sikeres megszervezése érdekében szerda estig kérnék választ meghívásunkra.

Baráti köszönettel:

Szabó Gábor "Tuareg", az OGYM vezetője

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


79 megjegyzés:

  1. A szombati most már biztosan 16 óra? Mert van aki 18 óráról ír ! Az előzetes tesztelés,hogy kit is szeretnének hallani az emberek,jó!

    VálaszTörlés
  2. Jó reggelt Mindenkinek!
    A Szövetség Napjáig még van 6 nap hátra. Gábornak a meglátásai mindig bejönnek. Biztos vagyok benne, hogy a négy meghívott elfogadja a felkérést.
    Hajrá O.GY.M!
    Hajrá Köztársaság!

    VálaszTörlés
  3. Nem vagyok elragadtatva ettől a névsortól! Mi újat tudnak még mondani ezek a régi emberek! Felmelegítve csak a töltött káposzta jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amit ön irt a régi emberekről,talán támassza alá tényekkel miért nem jó pld.Gyurcsány Ferenc? Itt a lehetőség irja le mi a kifogása vele szemben! A Fidesz önre nézve,olyan jó lejárató munkát végzett hogy ön nem tudja kivonni magát alóla! Amikor Gyurcsányt veszi górcső alá,vegye figyelembe a Gyurcsány alatti élelmiszer,benzin,euró,S.frank árait,a mostani árakkal!és ki is hozta be az autó ipart?ki is adta a 13 havit,amit ön olyan boldogan vette fel,ki is nem vett fel fizetést m.elnökként? Azért el kell ismerni a pozitivumokat is,a jobboldal azért llyen erős,mert nem kell nékik új ember,a káposztára annyit"járt útról ne térj le"

      Törlés
    2. nem az a lényeg hogy mit tudnak mondani hanem személyükön át kinyilik az öket támogató tömegek szeme a lehetöségre egy új ország egy valódi demokrácia létrehozásában

      Törlés
    3. Be ne szarjak már a hülyeségeiden Séndorné!

      Törlés
    4. Egyetértek ! Tűzoltásnál is a tűzoltóknak kell teret adni, nem olajat önteni a tűzre ! Tehát, összefogás a nép érdekében !

      Törlés
    5. T. Benéné ! TGM -et leszámítva ( de nem megbántva ) a másik három résztvevő sorsdöntő Magyarország számára ! De csak együtt ! De jó is lenne ha nem csak felszólalnának, hanem "pódium" beszélgetésre is sor kerülne !! ( pl. ki kivel, miért nem, hogyan tovább, lehetne együtt ? ) Természetesen másokra is számítva ! ( civilek, pártok, szövetségek ) De ha Önnek újak kellenek, várnia kell 2020-ig !

      Törlés
  4. Nem igaz ,hogy kis hazánkban csak egy normális, bátor ember van és az a TUAREG!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos hogy sok és egyre több bátor értelmes ember van aki az ügy mellé áll de vezetöre kormányosra szükség van és ö pontossan ezt teszi Ö a TUAREG

      Törlés
    2. Tuareg egy túlfűtött, lelkes, de teljesen hasznavehetetlen ellenzéki, bosszantóan szerény képességekkel.

      Törlés
    3. Balazs Gyorgy, gyere es csinald jobban! Amennyiben a Te kepessegeid nem olyan szerenyek es Te kevesbe vagy hasznavehetetlen .....?

      Törlés
  5. Már a Bibliában is benne van , hogy régi ruhára ne tegyél új anyagból foltot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sándorné! Ez is egy régi mondás"nem baj ha a ruhád foltos,csak tiszta legyen!

      Törlés
    2. Nem új a ruha. A ruha a régi és viselője is: Magyarország és annak polgárai. Csak hát a mostani hatalom leszaggatta a ruhát, amit bizony csak darabokból, cafatokból, aprólékos munkával lehet összevarrogatni. Szóval folt hátán folt, aminek te és én éppúgy részesei vagyunk, mint Gábor, Bokros Lajos, Gyurcsány Ferenc. :-) Sikerült (azért itt látszik, hogy mégiscsak tudnak a magyarok gondolkodni, ha akarnak :-) ) egy nagyon jó listát összehozni. Gratulálok Gábornak és minden gondolkodva szavazó, gyűlölködést félretéve voksoló tagnak!

      Törlés
    3. Sándorné Bene! Neked is csak azt tudom mondani,amit kedves eszmetársadnak Szent Peternek! Azért érdekes,hogy szerinted "egy normális, bátor ember van és az a TUAREG!" és ennek ellenére nem tetszik neked,amit ő képvisel! Összefogás nélkül nem lesz eredmény! Vagy te és a hozzád hasonlók nem is akarnak elérni semmit??

      Törlés
    4. De nem tilos az új folthoz régi ruhát tenni és ha müködik és hasznos miért ne

      Törlés
    5. Elkeserítő gondolkodásmód kedves Bene Sándorné. Kire, vagy mire vársz? Kire számítasz? Arra, akiről semmit nem tudsz? Arra, aki mondjuk a mostani fidesz-bandához hasonlóan mézes-mázaskodik, és átver? Vagy inkább bíznál olyan emberben, akiről biztosan tudod, hogy őszinte, lelke mélyéig demokrata, és nem akarja a zsebeit tömni a te konyhapénzedből?

      Törlés
    6. Bene Sándorné!
      Kit érdekel mi van a bibliában! Ha ott az lenne hogy mindenkinek a vizen kéne járnia akkor te most szorgalmasan gyakorolnál? Már eddig is vicces volt, hogy minden mondatod külön bejegzésként jelent meg, de a mostani beírásoddal teljesen hülyét csináltál magadból!

      Törlés
  6. Sándorné egyszer az életben ne a széthúzás legyen a célod,hanem az összetartozás.

    VálaszTörlés
  7. Ne szarj be Sándorné Bene! A levélben meghívottak közül nagy valószínűséggel 1 se fog felszólalni szombaton.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt dobta ki a vizeletmintám.

      Törlés
    2. Komolyra fordítva a szót! Szerintem talán Juhász Péteren kívül ( de még talán neki is ) mindegyiknek hetekre előre táblázott a programja. Későinek tartom a meghívást, még ha ma postázza is Tuareg..

      Törlés
    3. Bokros Lajos ott lesz,és beszélni fog.Ezt bármiben lefogadom! Mivel Ő valóban többször is ott járt az OGYM megmozdulásán mint tüntető ,és mint szónok is,a Kossuth téren! Most is ott lesz!

      Törlés
  8. Ahol kurcsány ferenc népszerű, ott nekem semmi keresnivalóm nincs...
    Van nálam egy politikai erkölcsi szint...
    Nálam, még van...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazad van. Én is úgy látom (emberileg), hogy nem vagy jó helyen. Ahogy senki, aki még itt is kötözködik, nem pedig összefogni akar.

      Törlés
    2. Azt a politikai erkölcsi szintet elégítsd ki a fidesz-kdmp rendezvényein!

      Törlés
    3. Barátom! Térj vissza az Orbán istállóba!semmi szükség itt ilyen megosztó emberekre!

      Törlés
    4. Elég néhány posztját olvasni a Nol blogon ennek a lökött Szentnek ahhoz hogy képben legyetek:) Ütődött a fazon! :DDDDDDDD

      Törlés
    5. nincs igazad a gyurcsány mögött állo tömeg is emberekből áll és öket szivesn fogadjuk be a nagy cél a demokrácia sok szinü világába ám a TE gondolataid kirekesztök igy nincs helyed közzötük gondold át hová akarsz egyedül eljutni

      Törlés
    6. Lehet valakit nem szeretni, ez mindenkinek szíve joga. Persze ha erkölcsről beszélsz, akkor jó lenne tudni, milyen erkölcsi kifogásod van Gyurcsány Ferenccel szemben.
      Egy valamit azonban biztosan tudok. Egy erkölcsekre kényes ember még az ellenfelei nevét is tisztességesen írja le.
      Igazad van! Tényleg nincs helyed közöttünk.

      Törlés
    7. Szent Peter!
      Te valójában inkább Fekete Péter vagy,és valóban semmi keresni valód olyan helyen ahol az emberek összefogni akarnak,és nem széthúzni. Jobb ha magadnak maradsz ahol vagy,és ne mételyezd meg azt ami egészséges.És erkölcsről olyan ne beszéljen akinek az nincs!

      Törlés
    8. "Szent Péter"! megsértette e nevet! Az az "erkölcsi" szint,ahol van (lenn a mélyben) én nem akarok lemenni!

      Törlés
    9. Nyílván szsvaztál a beszélőkre Szent Péter, nem nyertél - akkor ??

      Törlés
  9. Ha 2012 -ben sikerül az összefogás,akkor már rég nem itt tartanánk.
    Össze kell fogni,mert különben nem lehet elsöpörni Orbánékat és most ,ez a cél !!!!!!!!
    Ha jól emlékszem,Bajnai és Gyurcsány is háttérbe lépet a közös cél érdekében.
    Ők valóban hittek az összefogásban.
    Sajnos nem mindenki gondolta így . :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ágnes! Minden szavával egyetértek!

      Törlés
    2. Ágnes! Örülök annak,amit írt,én már öt éve mantrázom az összefogást,aminek valódi demokratikus programegyeztetésen keresztül kellett volna (kellene..) megtörténnie! Rá kell ébreszteni az embereket (nem a zembereket-fideszül),hogy csak a demokratikus alapértékek mentén fejlődhet az ország, és csökkenhet a szegénység! (Nincs érdemes és érdemtelen szegény...)!

      Törlés
  10. Orbánnak ragyogóan sikerült a karaktergyilkosság azokkal szemben,akik valóban az országért,a nemzetért akarnak tenni. Olyannyira sikerült,hogy még azok is elhitték a "nagy vezér" hazugságait,akik állítólag a fidesz kormány eltakarodását akarják.ezek az emberek bizonyítékok nélkül elfogadták orbán demagóg szövegeit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van! Aki Gyurcsány ellen van az csakis a Fidesz lejárató, hazug propagandájának az "áldozatai", mert fenntartás nélkül elhitték azt, amit az Főügyészségnek sem sikerült bebizonyítani, ezáltal bármilyen vád alapján elítélni Őt, hogy minden ellene felhozott vád koholmány amely arra szolgált, hogy a társadalom többségének a róla kialakult képet feketére fessék. Sajnos még értelmiségiek is beleestek ebbe a csapdába. Gondolkodni viszont elfelejtettek. Csak azt nem értem, hogy a jelenlegi hatalom hazugságait milyen bizonyítékokkal kívánják igazolni? Mert ami számomra látszik az botrányos... meg fogjuk még ennek az árát fizetni, de abba mindenki belegebed.

      Törlés
    2. csak röviden EGYETÉRTEK !!!

      Törlés
  11. Helló Mindenki!Legyen első az összetartó érzés,hogy a kormányt és az orbáni hazug,hűbéres ,álságos ,mutyis rendszert tapossuk el első lépésként!A meghívottak szavazással összeállított névsorával is egyetértek,soha többé diktatúrát és legyen örökös szólásszabadság.Minden a hatalomban résztvevő "népszolga" legyen felelősségre vonható nyilvánosan.Ne élhessen vissza senki többé a nép által átruházott hatalmi megbízással!Üdvözlettel Nagy Sándor

    VálaszTörlés
  12. Most olvastam:
    Demokraták a gyülekezés jogának korlátozása ellen‎Kossuth tériek - a Szövetség Napja
    12 órája ·
    Nos, Harcostársak, a meghívottakról szóló 6 napos szavazási procedúra végetért. 30 induló jelöltből a 10-es végső listán az első öt:
    - Gyurcsány Ferenc
    - Bokros Lajos
    - Juhász Péter
    - Lovas Zoltán
    - Kunhalmi Ágnes.
    Lovas Zoltán jelezte, hogy a 25-i DEKA alapító ülés miatt nem tud eljönni, így a másik 4 szónok-jelöltnek holnap nyilvánosan a blogban, és a háttérben személyesen is postázom a meghívásunkat.
    A szavazást tessenek nyugodtan folytatni, nem veszem le, szerda estig ugyanis bármelyik felkérttől nemleges válasz érkezik, vagy nem érkezik semilyen reakció, akkor a 10-es listán következőket hívjuk meg helyette.
    Köszönöm az aktivitásotokat, csak így tovább wink emoticon
    Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!

    De hol van itt TMG?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jogos, többen is jelezték, a kiírásban hibásan szerepelt Kunhalmi Ági, de a végszavazólapon látod az eredményt ugyanott, a blogot már ennek megfelelően írtam, de az eseménynél nem korrigáltam. Most már ott is megtörtént, köszönöm :)

      Törlés
    2. S ha Lovas nem jön, nem kellett volna a 6. helyezettet meghívni helyette? Hogy azért mégis öten legyenek? Ágnes jó lenne, nemcsak azért, hogy nőt is lássunk… (Persze lehet, hogy Tóbi engedélye nélkül nem jöhetne)

      Törlés
    3. Szöllősiné mindenképp jön, hozzá magam ragaszkodom ;)

      Törlés
    4. aha demokrácia ... tüntetőnek vagy felszólalónak?
      politikus betegség ... azt hittem népakaratra gyűjt de látom csak un. neves emberekre

      Törlés
  13. Tornai Dodo, Katalin Bendikné Egyetértek veletek. Kiegészítve azzal, hogy a karaktergyilkosságnak még most sincs vége. A devizahitel-ügyért is Gy.F.-t okozzák. Sajnos, hiába osztogatjuk a net-en Gy.F. az ezzel kapcsolatos veszélyekre felhívásként írt levelét, kevés. Nem juthat el mindenkihez. Ennek az ellenkezője folyik a csapból is. A cáfolatra meg nincs lehetősége. Kezükben a média. Persze, hogy van elutasítottsága Gy.F.-nek, ezt nem
    lehet vitatni. Bokrosnak is. Mert nagyon jól sikerült a "gyilkolászás" mindkettő esetében. S erre célzott Anya Bene is, ezért nem tartja szerencsésnek,hanem korainak, hogy most a téren szónokoljon. Azt gondolom, ezzel Gy.F. is tisztában van, s most még nem fog jönni. Meglátjuk.

    VálaszTörlés
  14. Nem láthatunk a jövőbe, de az eddigi tapasztalatok nem sok jóval biztatnak. Lovas Zoltánék Demokratikus Kerekasztal megbeszéléséből már az MSZP kihúzta magát, hogy az OGYM meghívójának kik tesznek eleget, kiváncsian várom. Egy biztos velük vagy nélkülük, amit elhatároztunk meg kell csinálnunk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Miklós, minden közszereplőnek szíve joga politikai öngyilkosságot elkövetni.. ami többnyire nem olyan látványos mint leugrani a tizedik emeletről vagy egy önakasztás.. mert az MSZP jóideje ezt teszi és elég következetesen.. (BÁR azt hiszem, nekünk itt nem dolgunk másokkal foglalkozni.. a jelenleg előttünk álló dolgokat érdemes megoldani, megbeszélni.. nem mások dolgaival foglalkozni..) Tegyük a dolgunkat és aki velünk jön az jön, ki nem az marad.. azzal foglalkozzunk, hogy MI jól tegyük azt!! és szerintem az irány jó.. Már elindultunk, csak menni kell tovább!! Legyünk mi a karaván.. (a kutyák meg hadd ugassanak!!)

      Törlés
    2. ez tetszik, helyes, haladjunk :)

      Törlés
  15. Legyetek pozitívak. A szónokok listája a mi szavazataink alapján alakult ki. A befutók, mind remek szónokok és biztosan mindegyiknek lesz mondanivalója a témával kapcsolatban. Én inkább azon izgulok, hogy az időpont legyen jó mindenkinek !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szombat délután 4 óra, 5 nappal előre szólva, ennél szabadabb mozgástér az időpontra a politikában nem nagyon van ;)

      Törlés
  16. Az életben maradáshoz egy vészhelyzetben, nem az optimizmus a legfontosabb kellék.Harcolni kell a győzelemig! Elkezdtünk valamit a magunk szerény lehetőségeivel, kitartással, dolgozunk a megvalósításon. Számos szereplője van a politikának, számos érdek ütközik. Valamelyik korábbi blogban lett megfogalmazva, hogy a dolgok összeérnek. Ennek vagyunk most tanúi, cselekvő, alakító résztvevői. Január 24,-én tüntetést rendezünk, szavazással kiválasztott személyek kapnak lehetőséget gondolataik kifejtésére, a részvételről nekik kell dönteni, az ő felelősségük. 25.-re ugyancsak meghívások történtek a kerekasztal megbeszélések elkezdésére, a meghívottak részvétele és felelőssége az előbbihez hasonló. A DEKA, a 42, az OGYM már biztos, hogy ott lesz. Mondhatjuk, hogy ez a három dolog már kezd összeérni. Ugyanakkor március 15.-re, az Ultimátum Napjára kitűzött célunk változatlan. Nagyon fontos a szerveződésekkel, a pártok képviselőivel, a hiteles közéleti szereplőkkel való együttműködés, de tudni kell, ezért dolgozni kell, hogy a győzelemhez a társadalom támogatása szükséges. Királyt a nép választ, nem az önjelölt vezetők és kevés számú lelkes hívük. Elegendő nagyszámú szavazat nélkül nem megy a dolog.
    Remélem mára már leesett a tantusz, és egyre többen értik meg a politikusok közül is, hogy elérkeztünk az utolsó lehetőséghez, nem most van a helyezkedés, a kampány ideje, a RÉSZVÉTEL a fontos!

    VálaszTörlés
  17. Mindhárom felkértnek a személyes elektronikus címeikre a meghívók postázásra kerültek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lelkesedésed tiszteletre méltó, de vigyázni kellene a komolytalannak tűnő közfelkiátásos decibellmérős dolgokkal, és sajnos most is úgy érzem ez az időpont sem megfelelő.
      Korai és nem jeles nap, mint március 15.
      Kérlek ne sértődj meg, ha nem jön össze, hívd meg őket március 15-re újra, jő előre.
      A névsorral is van egy kis gond: Gyurcsányt lehet nem fogadja el Juhász és TGM sem.
      De drukkolok nektek.

      Törlés
    2. Nincs azzal a névsorral semmi gond ! Nem ünneplőbe öltözve, egymás kezét fogva kell majd szavalniuk. Reméljük mindegyikük kinőtt már abból a korból, mikor Petike, vagy Mikike nem akar játszani Ferikével.
      Ha mégsem, elég hiteltelen lesz bármelyiküktől később olyan szavakat hallani, hogy demokrácia, meg nyitottság, meg európai értékrend, meg stb...

      Törlés
    3. Kedves Zsolt, nem értem az aggályaidat.. most te kinek is drukkolsz?? mert a hszedből nem lehet kivenni.. Ez most nagyon jó.. mert márciusra közös nagygyűlést kell szervezni,ez pedig a mozgósítás, a tisztázások része - aminek MOST van az ideje (már ha eddig nem történt meg..). Ezek alapján tudhatja mindaz eldönteni, hogy márciusban utazik-tolong-résztvesz-szavaz-stb, stb., aki még addig nem tudja,hogy mit is csináljon, hol a helye, vagy jobban tetszik neki az, ami ma van.. Mert az alapkérdés EZ!!

      Törlés
  18. Az én drága apám mindig azt mondta: Mindegy mit csinálsz az életben, akár szart is pucolhatsz, de azt profi módon csináld mert akkor boldogulsz, mert akkor viszed valamire. Amatőrök nem viszik előre a világot!
    Lássuk be ez a három EMBER profi a javából! Fanyalogni, meg lehet, de csak falra hányja a borsót ki így tesz. Ez a a szerény véleményem, ergó Go Go Go Tuareg!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  19. Ejha!
    De sok hozzászólás született ma.
    És még nincs vége a napnak! :)
    Remélem az ATV végre nem csak lábjegyzetben "közvetít" majd.

    VálaszTörlés
  20. http://www.amiidonk.hu/forradalom/a-sziriza-kormanyprogramja-eloszor-magyarul/

    http://www.dkp.hu/web/guest/article_display/-/asset_publisher/c3KpwxagqL2V/content/dk-gyurcsany-ferenc-evertekelo-beszedet-tart/10339;jsessionid=E9961FA02F06A81BE59673590ABF68C0
    "
    DK: Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédet tart
    2015. Jan 17. 11:55

    Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnöke a hagyományokhoz híven idén is megtartja évértékelő beszédét, immáron 11. alkalommal. Az eseményre a Budapest Marriott Hotelben kerül sor 2015. január 31-én. A Demokratikus Koalíció elnöke beszédében összegzi a 2014-es év tapasztalatait, Magyarország helyzetét és lehetőségeit, valamint ismerteti a DK jövőbeni terveit és feladatait is.

    VálaszTörlés
  21. h ez nagyon gáz... mondhatni elkúrtuk... h stílusos legyek
    ez a szavazási jelölés és eredmény
    annak az 1ezer embernek a kompromisszuma akik eddig is ogym tagok voltak ..
    tömeg kirekesztve.. és még ők is áldozatot hoztak...
    kb elhatározom építek egy ferrátit de trabant motorral ...minek ???

    gyurcsánnyal tgm-mel még a civil jelzőt is elvesztették nem vezetőt kell keresni hanem tömeget létrehozni, ami- akik majd színvallásra kényszeríti, a közszereplöket így viszont az ogym lett alattvaló.... ezért nagyon kárt volt elveszteni az augustus óta épített respektet

    VálaszTörlés
  22. Ím a magyar valóság politikai vakoknak
    http://www.atv.hu/videok/video-20141118-megszuletett-a-dear-mr-president-cimu-dal-magyar-verzioja

    VálaszTörlés
  23. Az alapoktól, kezdve jó előre elkészített építmény,amiből úgy érzem egy tégla sem hiányzik.Tényeken alá támasztott és pontonként irányt mutatóan előre készített és meg tervezett irány,ehhez csak hozzá tenni lehetséges,ki ki saját elgondolásával és az alapgondolatok kiegészítésével lehet segíteni,és stabilizálni az építményt.De ennek van egy nagy feltétele,hogy most mindenki csak annyira akarja,amennyire szükségesnek látja ,hogy itt és most az ő személye és szavazata nagyon fontos,és nem csak a saját hanem a népének érdeke így kívánja!!! Erre kérek mindenkit,HA valaha szükségesnek tartotta az összefogást,akkor most igazán el jött az ideje!! Tegyen egy lépést a szabadsága,és a demokrácia felé ! ÉS köszönöm HA megtette!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. épp csak a... nép hiányzik ahhoz a közmegegyezéshez

      elvétettétek a sorrendet.. lövészárokból- összefogás -megegyezés :népakarat

      Törlés
  24. Ha a meg hívottak, valóban itt lesznek,akkor ezért a kicsi országért sokat tettek!!! Állj be közénk és mi szeretettel fogadunk titeket!!!

    VálaszTörlés
  25. Amíg nem fog tisztázódni hogy kinek kinek merre van előre, addig csak szétfelé megy minden!
    Ez pl itt van! http://www.amiidonk.hu/forradalom/a-sziriza-kormanyprogramja-eloszor-magyarul/
    bár szerintem ez sem kivitelezhető
    azért legalább felmutat valamit!

    VálaszTörlés
  26. Igen, már régen így kellett volna hozzálátni az "összefogás" megcsinálásához, akkor nagyon nagy valószíűséggel nem lehetett volna '14 az ellenzék három vereségének éve.

    Szerintem: minthogy a névsor többségi akaraton alapul, az, aki egy efféle kezdeményezésre csak fanyalogni tud, ne csatlakozzon, de hallgasson is; azt pedig, aki itt (is) csak gáncsoskodik, krakélerkedik, még észre sem szabad venni, mert az idő sürget, semmi szükség újabb meddő vitákra, és a gyületkeltő kirekesztőkből is elég volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ketten megbeszéljünk valamit az, attól még soha- de soha nem lesz népakarat...
      ...így a gyűlölet keltésbe épp magadat keverted... csak xolok mer hoot ciki

      s nem igen lesz összefogás .. mid-hogy nem is tettetek érte csak várjátok a tömeget mint a messiást.... de hangja célja érdekei már ne legyenek mert nincs rá időtok energiátok meghívni elviselni stb ...
      ez a baj az lelki terroristával kifárad mire megtalálja a másik embert ..hát persze h utálja hiszen lasszóval fogta...
      tiszteletem

      Törlés
  27. Látod Gábor, ha a Józsefvárosban is lenne egy Juhász Péter, akkor Komássy Ákos, Kocsis Máté, Juharos Róbert és Simon György már rég Tádzsikisztánban bujkálna.

    VálaszTörlés
  28. Szerintem jó a levél, Tuareg. Kíváncsi vagyok ki jön el.
    Hát a TGM nekem túl okos(ka), de majd alszom egyet, rám fér.

    VálaszTörlés
  29. Gábor! Nagyon várlunk Gyurcsányt meg Juhász Pétert,Tamás Gápsár Miklóst és Bokros Lajost a Kossuth téri tüntetésen

    VálaszTörlés
  30. Gábor! Elfelejtetttem leírrni,hogy is Lovas Zoltánt!!!!!

    VálaszTörlés
  31. Gábor! Meghívás előtt minden esetben egyeztessél a meghívandókkal, mert akkor el lehet kerülni a kényes helyzeteket. Egyébként jól csinálod.

    VálaszTörlés