2014. április 10., csütörtök

Ügyi vagy - Nyílt levél Fodor Gábornak

Megint megcsináltad Gáborom, újfent sikerült találnod egy tevét, amelyik a hátára vett és elvitt az oázisba, hogy megérkezés után rögtön elihasd előle a vizet. Ehhez nagyon értesz, ebben fölülmúlhatatlan vagy, el kell ismerni. Politikai Parazitának születni kell, és Te vagy a Csúcsmodell.

 



Tegnap épp írtam egy cikket nagyrészt Rólad, és pár órával a közzététele után sokak meglepetésére bejelentetted, hogy Te most Önálló Pólus leszel. Ugye milyen finoman beszélek újabb nettó Árulásodról? Kicsit bedühödtem, mikor ezt hallottam, de aztán rájöttem, hogy igazából nem is vagyok dühös. Pont azt tetted, ami Tőled várható volt, amit jóelőre jeleztem, de naivitásból nem vették figyelembe azok, akiknek szólt a figyelmeztetés. Mindig akad egykét jószándékú ember, akiket átverhetsz, a Hozzád hasonló szélhámosok belőlük élnek. A becstelenek egy ideig képesek átverni a becsületeseket.

De van egy rossz hírem. Ezzel a tehetségedhez és moralitásodhoz képest igen magasra ívelő pályafutásod végetért. Elfogytak a gazdatestek, nincs kinek tovább a vérét szívnod. Most még az utolsó, Veled kapcsolatban naiv nosztalgiákat ápoló liberálisok is élő egyenes adásban láthatták meg a Te nyers valódat. Ennek meg őszintén örülök, nem kell többé megpróbálnom a nyilvánosság erejét használni azért, hogy jelezzem a kullancsveszélyt, miközben épp besétálnak jótevőid az erdőbe. Neked annyi, Pajtás.


Ezt a szemetet, ami most a Parlamentben összejött, úgyis el kell majd takarítani, Orbánbandástól, Nácistul, Schifferestül, meg Fodorustul. De úgy, hogy soha ne is legyen számotokra visszaút. Tudod, a Feri akkora gesztust tett Neked, mikor a hátán becipelt Téged az Összefogás listájának elejére, hogy az már a józan ész határát súrolta. Gondolom nevelni akart Téged, hátha lehet. Mindannyian tudjuk, hogy is akartad Te 2008-ban épp a Ferit kicsinálni, nagyrésze a nyilvánosságban zajlott, akkor kaptad meg Tőlem a Népszavában a nyílt levelet, azóta is kölcsönös egymással szembeni őszinte és mély ellenszenvünk. Szóval a Feri megtette Feléd a Nagy Megbocsájtás gesztusát, de úgy tűnik, nincs olyan erkölcsi magaslat, amit ne próbálnál ledózerolni, mihelyt lehetőséget kapsz rá.

Elfogytak a gazdatestek, Gabesz. Mindenki megismert, a következő hetekben pedig segítek, hogy még tisztább legyen az Ország képe Rólad. Az a helyzet ugyanis, hogy mikor az év elején föltűntél, megpróbáltam megelőzni újabb Szélhámosságodat, ezért belekezdtem egy cikksorozatba. Megírtam az elsőt, azután nem folytattam. Tudod miért? Mert megkértek rá. Azt mondták, hogy ne bántsalak, mert kapsz még egy esélyt, hátha ember lesz belőled. Erős fenntartásaim voltak ezzel kapcsolatban, az evolúcióban ritkán megy gyorsan a gerinctelenből gerincessé válás, de rendben, határeset, elfogadtam.


De többé én ilyen kérést nem teljesítek, az biztos. Ha akkor folytatom a következő részekkel, most aligha tudnál azoknak az arcába vigyorogni, akik Téged érdemtelenül ismét fölemeltek. Úgyhogy a következő hetekben Te leszel az egyik témám. Ki tudja, tán első parlamenti aktusod is egy mentelmi bizottsági ülés lesz, ahol a Te kikérődet fogják majd elbírálni. Én ugyanis rühellem az árulókat, és a végletekig elmegyek, hogy megkapják a méltó büntetésüket. A Politikai Parazitákkal ugyanis nem párbeszédet kell folytatni, hanem eltaposni Őket.

Na Gáborom, mostanra ennyi, az Európai Parlamenti választáson persze pont nem indulsz, mint az szintén várható volt, ugyanis a régi liberálisok tudják, hogy a Pártod nem létezik, csak egy jól időzített médiahack volt. A"Liberálisok" az a gyülevészhad, amit negyedvonalbeli egykori szadis megélhetésiekből gründoltál, és ami az egyetlen olyan kiscsoportos foglalkozás, aminek a vezető testülete azonos létszámú a teljes tagságával. Nemhogy a szükséges 20 ezer aláírást nem tudnátok összegyűjteni, de még 200-at sem. És persze ezért nem indulsz, nehogy kiderüljön, hogy Te nem létezel. Pedig nyugi, annyira átlátszó a nemindulásotok, hogy már most kezd mindenkinek fölnyílni a szeme: kínai gyerekpólót vettünk egy Gucci öltöny áráért. Szóval készülj, fogunk még találkozni, ez sajnos elkerülhetetlen.

A közeli viszontlátásra, Gáborom.





19 megjegyzés:

  1. sverde: a Mandineren olvastam: " Az sem igazán közösségi és demokratikus, amit a liberális Fodor Gábor művel. Bőhm András, egykori SZDSZ-es frakcióvezető írta volt párttársáról találóan: »Nulla politikai teljesítménnyel, egy nem létező párt élén, érvényes gondolat nélkül ajándékba kapott egy mandátumot.« "

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig az András annak idején a fő támogatója volt.

      Törlés
    2. Gábor, te érted, MIÉRT csinálta Ferink ezt? Mármint hogy bevitte Fodort a hátán? Istenem... ő és a viselkedése az egyik oka, hogy a liberális szitokszó lett az országban.

      Törlés
    3. Gesztust akart tenni egy arra méltatlannak.

      Törlés
    4. Komolyan mondom, a naivitása néha megijeszt. Vajon hol van nála a határ? Én például nem szeretném, ha 2018-ban összefogna a szocikkal. Vagy bárkivel. (Na jó, kivétel Bokros.)
      Ha most nincs összefogás, akkor cca. 10-15%-kal kapott volna az ellenzék több szavazatot (még a Megbízható, Tiszta Erő bekerülésével is): kb. 20-at azért hoztak volna a szocik és meggyőződésem, hogy a DK bőven 10 felett lett volna Gyurcsánnyal.

      Szerintem nagyon sokan voltak úgy, mint én az összefogás elején: ÍGY nem megyek el szavazni. Mégis elmentem. De sok DK-s nem adta a voksát szerintem ERRE... ahányszor a szocik ki akarták csinálni Gyurcsányt, én nem is értem..

      Törlés
  2. A méltatlan bebizonyította,hogy rongy volt és az is maradt ! Remélem a jövőben Ferenc ilyen hibát nem követ el ! A nagyapám mindig azt mondta "unokám ne felejtsd el, a kurva az kurva " Hát igaza lett,sajnos !

    VálaszTörlés
  3. Köszönet a cikkért, amivel nagyjából sikerült magamban a reális helyre tenni az eddig korrektnek tekintett Fodor Gábort, de mindenképp meg kell jegyezzem: az írás hitelességén sokat rontott az indulatossága és a nem is kicsit útszéli stílusa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gondolom,hogy durva lett volna a birálat.Én nyiltnak őszintének nevezném,olyannak amilyent Fodor megérdemelt.

      Törlés
  4. Azért függetlenül mindentől, a kampány alatt Pest megye 9 EVK-ban egy DK-s sem mozdította meg a seggét kitelepülni, míg a Liberálisok mindenütt ott voltak velünk. Uram bocsá' előttem a Pest megye 9 EVK-sok levizsgáztak, vagyis szart sem érnek!

    VálaszTörlés
  5. "...akkor kaptad meg Tőlem a Népszavában a nyílt levelet..."

    Mi ez a levél? Esetleg fent van a neten valahol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnézem majd, nem a neten hanem az írott Népszavában volt a Fodor interjú oldalán.

      Törlés
  6. Gábor szerintem ne akarj lelkesen takarítani, épp ti lettetek eltakarítva, úgyhogy a kellő szerénység indokolt.

    Plsuz EP-n aligha kaptok 3%-nál többet; nyilván Gáborka sem véletlenül jelentette be hogy nem indul, ha pénz kéne, hát T. Cs. szerezne, de ha kiderülne, hogy nála még az ÚMP támogatottsága is nagyobb, szép nagyot égne az Összefosás 4. helyével együtt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tán olvasd el mit írtam, ugyanis a 2. bekezdést Fodorral kapcsolatban akár tőlem is kimásolhattad volna. Az elsőt meg majd május 25-én meglátjuk, meg a 3%-ot is.

      Törlés
  7. Gábor!
    Igazán szégyellheted magad!!! Remélem tudod hogy miért!!!

    VálaszTörlés
  8. Isten nem ver bottal Gábor.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon érthető, amit írsz, ugyanakkor kissé omnipotensen fogod fel a szereped. Ha írsz fodorról, nem nyer, de hogy megkértek téged rá, így viszont milyen más lett az eredmény. Szvsz egy kissé naiv túlgondolása egy ember lehetőségeinek. Liberálisként tökéletes politikai homeless vagyok már nemtomhanyadik választás óta, bírnám, ha lenne egy igazi liberális párt, tán életemben először tagja is lennék... az írásaidat nagyon bírom, csak így tovább. Barátsággal,

    VálaszTörlés