2014. április 15., kedd

Nyílt levél a Zártosztályra

Írt egy Oláh László nevű valaki a Gyurcsánynak egy nyílt levelet. Életemben nem hallottam róla, de a Gugli se, tán szegény Toller tudná ki a fenéről van szó. Bár az is lehet, hogy csak egy mappa volt a gépén, ami most önálló életre kelt.




Tollert tiszteltem, most kicsit meglepődtem, hogy valaha egy ilyen tipikus komcsi nyelvezettel író hellósziaszevasz-Ferikém-Lacikám-megatöbbi stílusú nímand a közelébe kerülhetett. Márha ez nem egy médiahack, ugyanis van a gagyiságnak egy olyan foka, ami eleve hiteltelenné teszi a tartalmat. Demindegy, úgy csinálok, mintha egy létező személy lenne, hogy végigmehessek az állításain. Talajgyaluval.

Na ide figyuzz Lackómackó. Asszem rosszul emléxel. Medgyessy megbuktatása nem MSZP körben indult, úgyhogy abban a vidéki házikóban amiről írsz, inkább annyi történhetett, hogy benyakaltál egy kis kannásbort, és odahallucináltad a többi szereplőt. Tudod a valóság az, hogy néhány Szoci Nagymogul berágott az SZDSZ-es gazdasági miniszterre, Csillag Istvánra, mert nem volt hajlandó aláírni az autópálya-építéses kívánalmaikat. Úgyhogy szépen ezek a Vörösbárók bezsarolták a Megyót, hogy ki kell rúgni a Csillagot. Ő meg kirúgta. Csakhát, Ismeretlen Felebarátom a pálya az, hogy az a miniszteri poszt a koalíciós szerződés szerint az SZDSZ-é volt, így aztán csak úgy nem lehetett kirúgni. És mivel ez már nem az első ilyesmi csepp volt a pohárban, ezért aztán az SZDSZ megvonta a bizalmát a Megyótól, szevasz. És bizony az SZDSZ és az MSZP legfőbb főnökei mentek be a rosszhírt közölni Vele, ott biza nem volt szerepe se Hillernek, se Tollernek, se Gyurcsánynak.


A majd Ti jól bábuztok a Ferivel című koncepció eleve hibás. Számtalan oldalról számtalan váddal anyázzák a Gyurcsányt, de az még senkinek se jutott eszébe, hogy buta és marionett bábu lenne. Tudod épp azért szokták többnyire ekézni, hogy öntörvényű, és nem hallgat senkire, úgyhogy megbízóiddal, akik erre a mocsokra Téged rávettek legközelebb azért egyeztesd, milyen ostobaságot hordasz össze. Tudod, hazudni is lehet okosan: legyen azért a közismert tényekhez némi köze a szöveg alapvetésének és akkor már belevarázsolhatsz fals dolgokat is. De hogy 10 évnyi országos tapasztalattal szembemenve állíts valami röhejt, ez a lúzer hazudozók szokása.

Értem én, hogy szeretted a Tollert, márha létezel Te egyáltalán, de azért ne keverd össze a Gyurcsánnyal semilyen szempontból. Tudod az szép dolog, hogy Te úgy emléxel, hogy a ki lesz a miniszterelnök kérdés az pár ember között dőlt el, csakhát párezer valós politikacsináló meg úgy emlékszik, hogy az MSZP Elnöksége Kiss Pétert jelölte, aztán akkor a Feri megindult mint a gejzír, és maga mögé állította a megyei szoci szervezetek többségét. A Ferinek ugyanis van egy egyedi karizmája, ami senki másnak nincs az MSZP-ben. Úgyhogy Te épp gondolhatod, hogy a Toller döntésén múlt volna a 2004-es Miniszterelnök-választás, csakhát ez kamuduma. Toller az életben nem tudta volna maga mögé állítani a mezei hadakat, hogy az országos Elnökség döntését fölülírják. Mondom, minden tiszteletem a Tolleré, de azért nem a Feri nagyságrendje volt.


Vicces kis dolog, amit aztán a 2006-os országgyűlési választásról írsz. Hogy aszondod, kitaláltátok az országjárást. Hát nem, Lackómackó, azt már jó régen kitalálták Őseink, tán mond az valamit, hogy körbehordozzák a véres kardot, nemdebár. Ilyen alapon én naponta föltalálom a vízivást, mint soha nem ismert életben tartási módszert. Ugyan, húzzámá. És emlékeztetlek rá, hogy bizony a Feri személyes varázsa miatt sikerült azt a választást megnyerni, ugyanis lehet, hogy Te közismeretlen nímandként azt gondolod, hogy a tömegek azért álltak be végül az SZDSZ-MSZP zászló alá, mert Ti a háttérben aranyoskodtatok, de akkor mondom: nem azért. Azért álltak be Apafej, mert a Gyurcsány föl tudta Őket rázni, és el tudták hinni - Neki és senki másnak - hogy Orbán legyőzhető.

Tudod a választási győzelem éjszakáján még az SZDSZ sátrában is azt skandáltuk, hogy Szép volt Feri, nem azt hogy szép volt Laci. Szóval szerintem elég ótvaros egy figura vagy Te Oláh László, ha egyáltalán létezel. Hivatkozol egy halott politikusra, és azzal, amit mondasz, tulajdonképpen Őt is mocskolod. Olyan manipulátornak tünteted föl, amilyen szerencsére soha nem volt. Tudod ez megint a vidéki ház, meg a kannásborod esete: attól hogy Te egy pocsék ember vagy, attól még ne vizionáld azt bele Másokba. Isten nyugosztaljon Toller Laci, ne hagyd békés álmodat megzavarni egy ilyen Senkitől, bár biztos megfordultál a sírodban ettől a rakás salakanyagtól. Te meg, létező vagy nem létező Oláhlackó, kapcsold ki a laptopot, hajtsd le, hogy föl ne tűnjön senkinek a belekontárkodásod.

Jön az ápoló.


23 megjegyzés:

  1. Beszarok. Kinek képzelitek magatokat, csak úgy nyíltleveleztek mindenkinek...komolyan. Gyógyszert szedni kéne rendesen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. NYÍLT LEVÉL A NÉVTELENNEK!

      Kérlek, ne szarj be! Tudod a demokráciában neked is, nekem is lehet nyílt levelet írni, ez már egy ilyen állapot. Igaz, nagy örömödre már nem sokáig, mert a vezér, nagy valószínűséggel felfogja számolni a rezsim eme vad hajtásait.
      Gyógyszert egyébként szoktam szedni, mikor mire.

      Üdvözlettel:
      L.Alex a magyar beteg

      Törlés
    2. Kedves Névtelen, köszönöm hogy sokezer emberrel együtt Te is elolvasod, így aztán magatartásoddal jóvá is hagyod a címet: nyílt levél... :)

      Törlés
  2. Névtelen! Olvastad az eredetit, amire ez a válasz? Vagy csak idehánysz, ahogy szoktál?
    Én meg köszönöm a választ, mert az eredeti ritka undorító hazugsághalmaz!

    VálaszTörlés
  3. Remélem a Toller Özvegye ezért majd bepereli..

    VálaszTörlés
  4. Kimegyek az országból és visszaírok ide nektek, de akkor aztán az igazság kiderül. jjjjjjjjaaaaaaaaaaaajjjjjjjj a rózsaszín piruláááát neeeeeeeeeeeeee...................

    VálaszTörlés
  5. Hogy kerül ide ez a névtelen? Nem olvasta az eredeti nyílt levelet, de hozzászól! Azt a sok baromságot amit ez az Oláh nevű senki összehordott, tuareg nagyon frappánsan megválaszolta, és ebből látszik, hogy Gyurcsány ekézését még nem fejezték be. Ebből is látszik, viktátor igazi ellenfele Gyurcsány. És ezt tudják odaát is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. heltai Zsuzsanna2014. április 19. 15:30

      Így igaz!

      Törlés
    2. Gyurcsányi elvtárs nem viktátornak, hanem a közpénzeknek az igazi ellenfele. Meg a demokráciának, meg a magyar nemzeti érdekeknek, stb.

      Törlés
  6. Szóval Gyurcsány nagy hibákat követett el, a legnagyobbat akkor, amikor miniszterelnökként nem lopott, a zsákmányt nem osztotta el a vazallusai között, akik így oligarchaként nem támogathatták...Ha eleget lopott volna, most neki lenne 2/3-a!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. heltai Zsuzsanna2014. április 19. 15:32

      Sajnos ez igaz, de őt nem ilyen fából faragták ! Remélem beérik a korrupció mentes politikája.

      Törlés
  7. A tőled megszokott remekmű, ez a válaszlevél! Gratulálok Gábor! Én személy szerint, rengeteget tanulok a blogjaidból! Köszönet érte!

    VálaszTörlés
  8. Milyen bátor ez a névtelen, gratulálok !!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Immár a harmadik - vagy tán a negyedik? - blogod, amelyikkel maradéktalanul egyetértek. (Szakmai ártalom, de a történeti hűség kedvéért nem árt tudni, hogy Hiller 2006-ban - egészen pontosan 2004. és 2007. között - az MSZP elnöke volt, vagyis hivatalosan a legfőbb főnök, így aztán egészen biztosan ott volt, amikor a hírt közölték Megyóval.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Medgyessy lemondatásakor Kovács László volt az elnök, Hiller utána lett csak az.

      Törlés
    2. Igazad van, 2003-tól - így Megyó menesztésekor is - "csak" alelnök volt... :)

      Törlés
    3. A nagy beszélgetésben Megyón kívül hárman vettek részt, Kovács, Lendvai és Kuncze.

      Törlés
  10. Minek foglalkozni ezzel a szarral? Ez csak orbán híveinek íródott, hogy ismét tudjanak valamin gyurcsányozni, meg "ugye, hogy megmondtam, hogy ez egy szemét ember..." Én ezt a szart ki sem tettem volna sehova. Még az is vicces volt, mikor azt írta, hogy Gyurcsány kezébe minden szarrá válik. Persze, ezért lett belőle sikeres milliárdos vállalkozó, mert olyan kis szerencsétlen szegény... Bár ez olyan balfasz cikk volt, hogy szerintem még az orbánisták sem nyalják be, mert egy orbánistának sem láttam az oldalán, csak a dk-sok rágódnak a semmin...

    VálaszTörlés
  11. Erzsébet nem mi tettük ki, és nem jobbról jött. Nyílt levélre egy válasz. A DK-sok sem rágódnak a "semmin", csak szakítani kell már azzal a hagyománnyal, hogy miközben a fidesz azt harsogja aminek köze nincs az igazsághoz, mi szép csendben elvagyunk. Akik nem tudják az igazságot, azok meg szépen elhisznek minden rágalmat ( ez ismétlem nem jobbról jött, de főleg azért nem kell válasz nélkül hagyni) Szerencsés vagy, én nagyon sokszor találkoztam azzal, hogy a képünkbe vágták, a "na ugye még tagadni sem tudjátok" véleményüket. Lehet hallgatni , ezt tették mindig, az eredmény ismert !!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is ideje lenne végre nem szép csendben ellenni. Gyurcsánynak az Amőba óta nincs valódi fóruma (de kár volt azt megszüntetni). Tömegeket nem tud megszólítani, mert az átlagember=átlagválasztó azon kívül, hogy Öszöd meg Piroska veje, és hazudtunk éjjel-nappal, nem tud semmit. Ja, és újabban a pénzért fotózkodik. :((
      Itt van pl. ez a blog is. Kihez jut el ez is? Hát nem az átlagválasztóhoz. Bár gyanítom, hogy aki az öszödi beszédnek a fidesz általi rövidített változatánál nem jutott tovább, annak tök mindegy.
      Hogy egy személyes megjegyzést is megengedjek magamnak: én akkor figyeltem fel Gyurcsányra, amikor elolvastam az eredeti öszödi beszédet. Attól fogva lett szimpatikus a Feri. De vajon hányan vagyunk ezzel így?
      Jó, hogy van a DK, de el kéne azon gondolkozni, hogy lehetne a karaktergyilkosság ellen tenni.
      Ha másban nem is, de Oláh Lászlónak abban igaza van, hogy ezzel a névvel nem lehet választást nyerni. Ahogy a Bush névvel se Amerikában. Hacsak nem találnak ki valami ütőset. Konstruktívat, de egyszerűt. (Nekem nincs ötletem.)

      Törlés