2014. április 2., szerda

LMP A CENZÚRAPÁRT

Írtam az LMP mocskos ügyeiről egy négyrészes cikksorozatot. A negyedik rész megjelenesét követően az Index Hírportál alatt működő Blog.hu az összes LMP-re vonatkozó oknyomozó cikkemet zárolta. Csak az LMP-vel kapcsolatosakat.



Minimál logikával egyértelmű, mi történt. Mivel Schiffer András, az LMP vezére nem tudott válaszolni korábban föltett kérdéseimre, melyek az LMP és a Fidesz háttérben meghúzódó politikai, sajtó, és gazdasági kapcsolatairól szóltak, ezért aztán a Tőle megszokott bolsevik utat választotta. Megfenyegette egy perrel a Blog.hu-t és Ők jó magyar szokás szerint be is szartak eléggé ahhoz, hogy az LMP piszkos ügyeiről szóló írásaimat a széles nyilvánosság számára elérhetetlenné tegyék.

Nem ma másztam le a falvédőről, régóta vadászom az olyan műdemokrata hamis prófétákra, mint amilyenek tökéletes prototípusa Schiffer András. Így aztán természetesen ide, erre az új JóVáros Blogra most szépen egymás után fölteszem az LMP Mutyi cikkeit, eredeti formában. Ha valaki annyira nem érti a világot, mint Schiffer András és a Pártja, akkor arra ítéltetett, hogy szembesüljön annak törvényszerűségeivel.


Nem, nem tudtok elhallgattatni ostoba Zöldnarancsok. Ezzel a cenzúrázással csak megmutattátok mindenkinek, hogy Kik is vagytok valójában. Nem viselitek el a szólásszabadságot, menekültök a tények előtt, betiltanátok minden Nektek kellemetlen sajtóorgánumot. Éppúgy, mint Gazdátok, a Felcsúti. Cenzorok vagytok, mutyisták vagytok, bolsevikok vagytok, Nemkedves LMP-sek. A Vérnarancsok Zöldre festett ügynökei. Egyvalamik viszont biztosan nem lehettek ezután.

Demokraták.

46 megjegyzés:

  1. Itt is elolvasom,amit írsz.

    VálaszTörlés
  2. Nem csak érdekes, hanem fontos is!
    Sokan, elvakultan csak azt látják, hogy zöldek... és ez eltakarja az összes komisszágukat... Pedig nagyon veszélyesek, hiszen a fidesz marionett bábúi... teljesítik a gazdi igényeit... Legfőképpen azt, hogy szavazatokat vonnak el - hazug módon - a mafiát legyőzni akaró ellenzéktől... Nagyon veszélyesek.

    VálaszTörlés
  3. Nekem mindig is fontosak voltak az írásaid, mert sok mindent megtudtam belőlük, amit máshol nem olvashattam. Örülök, hogy találtál felületet, ahol ismét olvashatjuk írásaidat.

    VálaszTörlés
  4. Gábor! Ezentúl az összes új írásod itt lesz olvasható vagy csak az lmp-ről szólók?

    VálaszTörlés
  5. Ahogy tegnap megjegyeztem: Lehet Mocskosabb a Politika, főként ha az ilyen schiffereken múlik... Nagyon helyes, hogy más felületen leközlöd valamennyi írásodat, de arra is sort kellene kerítened, hogy a még nagyobb nyilvánosság értesüljön az LMP-s cenzúráról. Hogy minél többen rádöbbenjenek, az első útszűkülethez érve mennyire összenő, ami összetartozik: a piti karrieristák pártja a nagy hatalomtechnikuséval...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenhová eljutott, a döntést már nem én hozom ezekről. :)

      Törlés
    2. Ebben Neked, nekünk valamennyiünknek van dolgunk!

      Törlés
  6. Fényképezd le a zárolásról szóló blog.hu-s üzenetet, addig ez csak alaptalan mocskolódás a kampányhajrában. Köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen lefényképezném, ha küldtek volna ilyet, csakhát nem küldtek, csak zároltak. Köszi.

      Törlés
    2. Olyan nincs. Valami értesítést kaptál. Vagy emailben, vagy a poszthoz.

      Törlés
  7. Azért ez szánalmas. A posztjaidban gyakorlatilag bűncselekménnyel gyanúsítottad az LMP-t (bizonyítékok nélkül, pusztán handabandázva), majd csodálkozol, hogy jogi eszközökkel élnek és ezt cenzúrának hívod. Gondolom a gazdád is cenzor, amikor a plágium kapcsán vagy más dolgok kapcsán pereskedik? 939.000 találat: https://www.google.hu/search?site=&source=hp&q=gyurcs%C3%A1ny+ferenc+perel&oq=gyurcs%C3%A1ny+ferenc+perel&gs_l=hp.3...1193.7003.0.7402.23.15.0.8.8.0.365.1854.4j10j0j1.15.0....0...1c.1.39.hp..4.19.1234.0.St-vA2-B4iE

    Te, aki minden neked nem tetsző kommentelőt törölsz, gondolom most engem is. Rólad is készülnek ám a printscreenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a szánalmas, hogy egy blog-ot sutyiban letiltat valaki.
      Az ilyen fű alatti netes cenzúra minden, csak nem egy demokratikus jogi lépés... Vagy idehaza csak az LMP-nek lehet véleménye másokról?
      Schiffer pedig közszereplő, úgyhogy vagy csöndben tűrje, vagy reagáljon a vádakra ő.

      Törlés
    2. Örülök ha készülnek, mert soha nem törlök kommenteket, trollokat sem. Egy brancsot törtöltem mert falkáztak 4 nicken egyszerre. És minden állításom bizonyított, nem véletlen, hogy Schiffer kerüli is a témát, de nagyon, csak letiltat. Jogi eszközt meg Bíróságon, perben lehet használni, csakhát ez nyilván nem ez volt.

      Törlés
    3. Nagyon tévedsz. Jogi eszköz pl. a sajtóhelyreigazítás is, ami eleve nem a bíróságon kezdődik. A tartalomszolgáltató felelős a tartalomért, a blog.hu felel azért, ha az ő szerverén rágalom jelenik meg. Közszereplőnek tényleg tűrnie kell, de csak bizonyos határig; a bűncseleménnyel rágalmazást pl. pont nem. Ld. Gyurcsány kiguglizott perei.

      Törlés
    4. Tényleg nekem akarod elmagyarázni, hogy ez hogy működik? Bírósági ítélet nélkül senkit sem lehet letiltani. POnt Magad bizonyítod itt, hogy operrel fenyegettlék meg a Blog.hu-t, és ők beszartak. Saját maguk döntöttek erről, semmiféle jogosult hatóság ilyet nem tehetett. Kösz, hogy Te is arra jutottál, amire én....

      Törlés
    5. Tévedsz, le lehet. Nagy baj lenne, ha mindenféle rágalom szabadon terjedne és a magyar bíróságra várna...

      Törlés
    6. Ismerkedj a jogállam fogalmával. Meg azzal, hogy mi a különbség a rágalmazás, a becsületsértés, a személyhez fűződő jogok megsértése, meg az ilyesmik között, mert láthatóan gőzöd sincs róla.

      Törlés
    7. Bizonyára így van...addig te is ismerkedj a hatályos joganyaggal...

      http://en.wikipedia.org/wiki/Notice_and_take_down#European_Union

      The basis for notice and takedown procedures under EU law is article 14 of the Electronic Commerce Directive, adopted in 2000. Article 14 applies to content hosts in relation to all "illegal activity or information". Online hosts are not liable for the illegal activity, or information placed on its systems by a user, so long as the online host does not have "actual knowledge" of the activity or information. Upon obtaining such knowledge, the online host must act expeditiously to remove or to disable access to the information.

      MUST ACT. Tudsz angolul?

      Törlés
    8. Mindegyik ügytipusban vannak futó ügyeim, gyakorlatban, élőben, Bíróságon, a valóságban. Te azért csak olvasgass.

      Törlés
    9. Érdemben nem sikerült cáfolnod amit írtam. Mondjuk szerintem ne fáraszd magad ilyen jogi dolgokkal, láthatóan fogalmad nincs erről.

      Törlés
    10. Mondom mégegyszer, aztán vagy fölfogod vagy nem: minden ügytípusban élőben járok bíróságra, ahol ügyvéd nélkül magamat képviselem. De azért csak okoskodj tovább.

      Törlés
    11. Gondolom el is veszted mindet, ezzel a felkészültséggel. Nem is erről volt szó, hanem arról, hogy bíróság nélkül le lehet-e szedni, úgyhogy ne terelj, arra reagálj, jogállam barátom (eleve vicces, ha egy dékás jogállamról beszél). Tudom politikus vagy, mindenhez értesz, de ne erőlködj.

      Törlés
    12. 1. Nem vgayok Dékás, Te kis mindentudó.
      2. Nem, nem vesztem el a pereket.
      3. Bíróság nélkül leszedetni nem lehet, csak akkor ha a szolgáltató maga úgy dönt, hogy leszedi. Annyit már közben el is ismertek, hogy a konkrét LMP-s cikkekkel kapcsolatban jogi megkeresést kaptak, egy napig tárgyaltak a megkeresővel, indokolatlannak találták, és meggyőzték a beadót, hogy álljon el a beadványától. A zárolást föloldották, nyilvánvaló, hogy pont azt tette Sifigazdád, amit írtam: megpróbált letiltatni.

      Törlés
    13. "Jogi eszközt meg Bíróságon, perben lehet használni, csakhát ez nyilván nem ez volt."

      Te írtad. Kissé skizo vagy nem?

      Törlés
    14. Te érted egyáltalán a szöveget? Ha egy szerkesztőség önszántából öncenzúráz egy ideje, az milyen jogi eszköz? OMG.

      Törlés
    15. Mit nem értesz? beraktam az EU-s jogszabályt, hogy a tartalomszolgáltatónak milyen eltávolítási kötelezettsége van. Ha jogszabály írja elő, az nem jogi eszköz? Akarsz rá reagálni, vagy tereled tovább a témát?

      Törlés
    16. Nem volt ilyen kötelezettsége, tán fölfogod végre. Kaptak Sifitől egy perfenyegetést, zároltak, megyugtatták magukat, hogy hogy nem bukják el, Sifit hazaküldték, és föloldották a zárolást. Nehéz ez Neked.

      Törlés
    17. Szerinted nem volt. A jogszabályt beraktam, felesleges tovább ragozni, főleg hogy te semmi érdemlegeset nem tudtál felhozni érvnek, csak vagdalkoztál.

      Törlés
  8. A blog zárolásáról szóló értesítőt közzé teszed?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja, mihelyt küldenek ilyet, csakhát azt is "elfelejtették" nagy sunyiságukban...

      Törlés
    2. Addig nézegesd ezt:

      http://img1.indafoto.hu/2/1/175837_4f0a165fbe45b61e78bbc8f45e787048/20784105_00ed08a78d082039f2bc72725b7027e7_xl.jpg

      Törlés
    3. Fogadni mernék, hogy Április 6-ig nem kapsz választ...

      Törlés
    4. Kaptam direkt kontaktot, azon is jeleztem, most válaszoltak: jogi megkeresés miatt zároltak, de alaptalannak találták, úgyhogy visszaállították. Jogi megkeresés volt, ismétlem. :) Na, akkor kedves LMP-sek lehet tovább okoskodni... ;)

      Törlés
    5. És nem tudhatod meg, hogy ki tett rád panaszt?

      Törlés
    6. Megy a háttérben a levélváltás.

      Törlés
  9. Szerintem ők (blog.hu) sem szeretnék azt látni a google és facebook találatokban, hogy "itt ne blogolj és ne hirdess, mert titokban cenzúráznak".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig ha a föltett kérdéseimre nem adnak választ, akkor ezt fogják kapni.

      Törlés
    2. Levélváltás végetért, korábbi blogomból eljövök, a levélváltást nemsokára új posztban közzéteszem. :)

      Törlés
  10. Schiffer sem különb Orbánnál, ha kerüli a vitát és üldözi a kérdezőt!
    Szerintem többen is úgy reagáltak az LMP-s cikkeidre, hogy el sem olvasták őket.
    Világosan leírtad, hogy ezekre vársz választ. A tiltással két dolgot megmutattak, hogy fontos számukra a blogod és igen lehet más a politika: Rosszabb a többinél.
    Én már magamban kiosztottam a legkóklerebb párt és a főkókleri címeket...

    VálaszTörlés