2014. április 30., szerda

Mégegyszer, még egyszerűbben

A Parlament az alakuló ülésén szavazni fog a frakcióval rendelkező pártok által "összerakott" bizottsági struktúráról. Jelen állapot szerint ez azt jelentené, hogy az Országgyűlésben Jobbikos alelnök lesz, és az Oktatási és Kulturális Bizottságot is Jobbikos vezeti.



Nakérem, ne is bonyolítsuk tovább ezt a kérdést. Az a Párt, azok a Képviselők, akik ezt a szart megszavazzák, azok nem ellenzékiek többé. Azok tevékenyen résztvesznek abban, hogy a nácik ikonikus pozíciókat foglalhassanak el. A Parlament Alelnöke magas közjogi méltóság, látszik kifelé is, nem is keveset, reprezentálja sok esetben a Magyar Országgyűlést. És az meg aztán nettó minősíthetetlen, hogy épp a jövő nemzedékének programjait megvitató, és elnökén keresztül szintén kifelé is látszó Oktatási és Kulturális Bizottságot vezesse a Jobbik. Javaslom a Mein Kampfot is feltenni a kötelező olvasmányok listájára ezekután.

Nem kell a sok helyen olvasható maszlag arról, hogy a Jobbik egymillió polgártól kapott fölhatalmazást, így járnak Nekik ilyen pozíciók. Ne tessenek összemosni egyértelműen különböző dolgokat. Igen, kaptak egymillió embertől fölhatalmazást ilyesmire, csakhogy az Összefogás meg kapott 1,2 millió embertől fölhatalmazást arra, hogy olyan értékvilágot képviseljen, amiben egy Jobbik nem elfogadható. Ha a Jobbik ilyen stallumait az ellenzék megszavazza, akkor nem saját 1,2 millió szavazójának, hanem a Jobbik 1 millió szavazójának érdekeit képviseli. És ugyebár nem erre kaptak fölhatalmazást.


És a saját szavazóink nem azért juttatták be a saját képviselőinket a Parlamentbe, hogy ott részeseivé váljanak az Orbáncirkusznak, hanem azért, hogy képviselői jogosítványaikkal élve próbálják meg lassítani a Fidesz és a Jobbik demokráciatemetését. Nem arra szavaztak, szavaztunk, hogy bizottsági alkuk szülessenek, fizetős pozíciókat osztogassanak egymásnak, és kedélyesen csevegjenek egy asztalnál. Az Ellenállás nem a hanyattfekvő dorombolást jelenti, ezt nem árt tisztázni.

Az a Párt, azok a Képviselők, akik bármilyen Jobbikos bizottsági pozíciót megszavaznak bármilyen kamuindokokkal, azok elárulják a saját szavazóikat. Azok nácik kollaboránsává válnak. Azok többet egy szót sem szólhatnak a Szabadság téri emlékmű körüli történésekről, mert éppúgy a kettős beszéd és szembehazudozás bűnébe esnek, mint Áder Auschwitzban. Akik bármilyen módon a tőlünk kapott képviselői jogosítványukat arra használják, hogy a Jobbikot akár csak egy milliméterrel is följebb tolják a hatalom csúcsai felé, azok nem demokraták többé, azok nem ellenzékiek többé.

Azok Árulók.


14 megjegyzés:

  1. Jó az írás, és teljesen igaz. De mi a teendő? Látott már valaki olyasmit 2010. óta, hogy amit a Fidesz eltervez, nem valósítja meg? Lehet feltenni kérdéseket, lehet háborogni, de attól még semmi nem fog megváltozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ez az igazság. Háboroghatok, akár a guta is megüthet, akkor sem fog változni semmi. 4 évig ez fog menni, és ha így haladunk, utána jön a még rosszabb. Erre ezer DK sem fogja megtalálni a megoldást. :(((

      Törlés
  2. hmmm még lövésem se lehet hozzájuk mert drága a tőltény .

    VálaszTörlés
  3. így igaz.

    Mozigépész

    VálaszTörlés
  4. Csak osztani tudom...teszem is...!

    VálaszTörlés
  5. Most majd elválik,hogy az MSZP és a többiek mit lépnek.Illúziókban nem ringatom magam. :-(

    VálaszTörlés
  6. http://www.atv.hu/videok/video-20140430-hogyan-erosodik-a-jobboldal

    jó elemzés ez is--
    a dk-nak a jobbikkal nem szabad vitába bonyolódnia sehol, mert az érvek nem tudnak az érzelmekkel vagy az érzelmekkel túlfűtött kinyilatkoztatásokkal harcba menni! Amikor Morvai úrhölgy elmondja hogy Önök eladósították...., akkor arra nincs válasz, mert az arról tanúskodik például, hogy semmit nem ért az egész történéssorból. Azzal honnan kéne indítani--és most lehet hogy előitélet ez részemről---de csak efféle vita-stilus várható!Afféle amerikai tárgyalótermi--Nos ezért a dk-nak is le kell mennie a jobbik szellemi forrásvidékéig a gyökerekig 1920 -ig és meg kell nézni, hogy honnan indultak az elgondolást illetően , hova tartanak--és most hol állnak--ennek bemutatása bizony máris elkésett!

    VálaszTörlés
  7. Látod Gábor egyedül a DK döntött úgy, hogy nem vitázik a Jobbikkal. Legutolsó infóim szerint, már az MSZP is vitázik. Kezdem félteni magunkat, hogy nagyon egyedül vagyunk/leszünk ?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az csak jó a DK-nak hosszabb távon. Emiatt gyűlnek egy helyre majd az idők folyamán az ellenzéki szavazók.

      Törlés
  8. Van egy olyan félelmem, hogy "ennek a szarnak a megszavazásától" függetlenül sem ellenzék az ellenzék (egy jelentős része). :(

    VálaszTörlés
  9. Tartok tőle, a Fideszt a Jobbik fogja leváltani! :(

    VálaszTörlés
  10. Majd meglátjuk, hogy a képviselők olvassák-e Tuareget, vagy maguktól is van annyi intellektusuk mint kellene.

    VálaszTörlés