2017. március 29., szerda

A rendszerváltás 8 pontja

Egyszerű ez. Ha akarjuk.



1. A 2018-as választáson Botka és a Momentum szavazatszívó hatása miatt kiesik a DK a Parlamentből.

2. Gyurcsány eltűnésével a Fidesz szavazóbázisának fő összekötő ereje elporlik, megkezdődik a tömeges lemorzsolódás.

3. A Momentum a parlamenti szereplésével járó média-, és anyagi erőforrásokat további utcai politikai akciók szervezésére fordítja.

4. Az MSZP a választási kampány során ráébred, hogy az utcai politizálás vezet eredményre, és csatlakozik a Momentum tevékenységéhez.

5. A csökkenő Fidesztábor és az erősödő ellenzéki utcai aktivitás aláássa a karhatalmi szervek lojalitását.

6. Tömeges polgári engedetlenségre szólít föl az ellenzék, a Nép az utcára tódul.

7. Orbánék Azerbajdzsánba menekülnek, az ellenzék új, demokratikus, a hatalmi ágak valós megosztását tartalmazó Alkotmányt léptet hatályba, és a kiírásra kerülő parlamenti választáson azt népszavazásra bocsátja.

8. Betiltásra kerül a Fidesz és a Jobbik kizárólagos hatalomra törekvésük miatt, a választásokon a Momentum és az MSZP megmérkőzik, kormányalakítás, aztán...

Ennyi, irány Európa.


11 megjegyzés:

  1. Gábor!
    Ugye ezt az írást szatírának szántad? A 4. 5. 6. pontoknak szinte semmi realitása van.

    VálaszTörlés
  2. Nem kéne a 4. ponttól kezdve '18-ig megcsinálni?
    Az első három menet közben (némileg módosulva)automatice megvalósulna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első pontok nélkül nincs lehetőség a többire. Ha a terhesség első három hónapját kihagyod, elég fura lesz a végeredmény ;)

      Törlés
    2. Pedig kéne valami nem természetes világra hozatali mód, mert a Vár védelmébe --családostól-- beköltöző hatalom, '18 után minden igazán rivális politikai formációt magzati vagy gyermekágyi állapotában fog elfojtani.

      Törlés
  3. ...háát, sajnos valamilyen rejtélyes ok miatt, Tuareg elvesztette realitás érzékét, úgyis írhatom elkötelezte magát egy irányba. Kár érte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tuareg pont ugyanazon elvek mellett kardoskodik, mint eddig, és azt támogatja, akik szintén ilyen elveket akarnak a gyakorlatban képviselni. Mint szomorúan voltál kénytelen szembesülni vele, a Te nézőpontod furcsa változását élték meg saját ismerőseid, gondolom tudod, mire célzok...

      Törlés
  4. ... ha ez ilyen egyszerű lenne ... avagy célszerű legközelebb a vacsorát kihagyni, megfeküdheti az ember gyomrát és csacskaságokat álmodhat ...

    VálaszTörlés
  5. A 3. pontból nekem úgy tűnik, hogy nem terveznek, azaz nem lesz rendszerváltás 2018.-ban.
    Ezzel már értelmét is vesztette a 8 pont mindegyike.

    (Kérdésem: mit is jelent, ha a Momentum a ” média-, és anyagi erőforrásokat további utcai politikai akciók szervezésére fordítja”? A TV székház megtámadását, tank elkötését?)

    VálaszTörlés
  6. Nem ez a megoldás, hanem az ha végre a néppel foglalkozunk.
    (persze aztán elszámoltatni és lecsukni a bűnözőket)

    Lesz itt sokak számára nagy meglepetés 2018-ban, azt garantálom!
    Ha össze tudtam szedni egyéb célra 100 ezres regisztrált főt, akkor egy a népért foglalkozó programmal összehozzuk a milliós regisztráltat is. Ne feledjétek, ahol a tömeg, oda megy a szavazat.
    Írok egy olyan példát, ami tényleg csak példa.
    A magyar ember érzelmek hatására dönt, ez látszott a rezsicsökkentés után stb. stb..
    Tegyük fel, hogy tudnék gyémántot készíteni kőből. És azt biztosítanánk, hogy az új Magyarországon mindenki kap egy kosár gyémántot, akkor szerintetek kire szavaznának? Nem kellene a kosár gyémánt senkinek? Értitek, hogy mire akarok kilyukadni?
    Mai Magyarországon rengeteg (értitek, nem egy hanem rengeteg) olyan dolog van, ami felér egy kosár gyémánt értékével és NEM KERÜL KÖZPÉNZBE!!! Csak ezt soha nem akarja megadni a magyar népnek az éppen a népen uralkodni akaró politikusok és inkább odavetik a népet a szerencsejátéknak.

    VálaszTörlés
  7. A Gabesz az Újszadeszt nyomatja..
    Momentum.
    Hahaha..
    :)

    VálaszTörlés