2014. november 17., hétfő

Ma csak a láncaidat vesztheted!

A Közfelháborodás Napja van, november 17, lehet, hogy történelmi dátum. És ez most csak rajtunk múlik: rajtam, rajtad, mindannyiunkon, akik vállalunk egy napnyi minimális kockázatot, hogy minden elkövetkezőt békében és nyugalomban tölthessünk el.




Barátaim és Honfitársaim!

Ma ez a két fogalom azonos: hatalmas tömeg vonul utcára az egész országban, és ha úgy állunk egymáshoz, mint Sorstársak, akkor erősek leszünk. Ma nem azt nézzük, mi az ami elválaszt, ma azt kell látnunk, mi az, ami összeköt. Az Orbán Rezsim betetőzte az elmúlt 25 év összes mocskos politikai játszmáját, önmagába gyűjtve mindazt a rosszat, amitől az 1989-as rendszerváltásunk félresiklott. Nemcsak a Felcsúti Maffia felelős azért az erkölcsében, összetartásában, jövőképében szétesett társadalomért, amilyenné mára az Országunk vált, de Ők a főbűnösök. Ők minőségileg más kategória, mint a korábbiak: Nekik már semmi sem elég, Nekik minden kell, és még szégyenérzetük sincs: egyszerűen elveszik, amit akarnak, ha emberéletbe kerül, akkor úgy. A gátlástalanság törvényerőre emelkedett államformájában élünk, márha ezt életnek lehet nevezni, és csak egy módszerrel vethetünk ennek véget: ha mi, a Nép szabunk gátat, magasat, és erőset. Ma, a Közfelháborodás Napján ezt megtehetjük, holnap már lehet, hogy késő lesz: ma az egész ország mozdul, holnap lehet, hogy már csak egy része. És tudjátok, Barátaim, Honfitársaim: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.


Ha eddig féltél, mert kirúgnak a munkahelyedről, ha rosszat szólsz a Narancsgazdákról, akkor ma bátran csatlakozhatsz: akkora tömeget, mint ami az Ország egész területén összegyűlik, már nem lehet adminisztratív módszerekkel sakkban tartani. Százezernyi magyart nem lehet egyenként behívatni, és megfenyegetni, a tömeg puszta méretével ellehetetleníti a személyre szabott megtorlást. A félelem, a lustaság ma nem opció: félni nincs mitől, nem nekivágni az utcának akkor, mikor azt százezren teszik pedig csak azt eredményezheti, hogy otthon csikorgathasd a fogadat évekig ahelyett, hogy most odatennéd a dühödöt a többieké mellé. Esetleg fizikai erőszaktól tartasz? Ne tedd, mindenki tisztában van azzal, hogy egy nagy és haragos tömeget nem szabad megtámadni, mert a Tigrist nem ingereljük. Az erőszakszervek nem hülyékből állnak, hanem ugyanolyan emberekből, mint mi, tüntetők. Ez nem Kína, vagy Oroszország, ahol többezer kilométerről lehet hozatni hadosztályokat, hogy szinte idegen embereket lehessen egymásra küldeni. Kis ország vagyunk, mindenki ismer mindenkit, mindenki ugyanazt a nyelvet beszéli, és mindenkinek mindenütt vannak hozzátartozói és barátai.


Itt nem lesz Tienanmen tér, itt senki nem fog a tömegbe lövetni, mert aki megpróbálja, annak először a sajátjaival kell szembenézni. És a rendőreink, katonáink a valóságban éppúgy megszenvedték a Felcsúti Maffia megalázásait, igazságtalanságait, mint bármelyikünk: csak annyi a különbség köztünk, hogy Ők egyenruhát hordanak. De ma azt nézzük, ami összeköt, nem azt, ami elválaszt, ma azért megyünk utcára, hogy hatalmasan hömpölygő tömegünkkel ráébresszük az Országot és a Hatalmat, hogy ebből ELÉG volt. Egy erőszakmentesen, némán, vagy akár dübörgően skandáló Tömeg az maga az Erő, mert az maga a Társadalom: Mi, Magyarok. Akiknek a szolgálatára a politikai elit fölesküdött, és amely esküjét súlyosan elárulta: itt az idő, MA van itt az idő helyretenni közös dolgainkat. Nincs más dolgunk, mint összegyűlni, és rengetegen tenni ezt egyidőben: mindannyiunk magánéletében számtalanszor vannak ennél sokkal nehezebb tennivalók is, hát akkor ne legyünk restek, vagy gyávák megtenni ezt a másikért, hogy Ő is megtegye miértünk. A Felcsúti Maffia már belépett a magánéletünkbe is, és csak nyomakszik tovább befelé: hát akkor kezeljük Őket magánügyünkként is: MA az utcán, a tömegben tudod igazán megvédeni az otthonodat.


Barátom, Honfitársam!

Szétverték a társadalmunkat, mert tudják, hogy az egyén önmagában gyenge, de ha összegyűlik, és mindenki kiáll mindenkiért, az mindennél nagyobb erő. És egy nemhívő embertől tán furcsán hangzik, de itt és most fokozottan igaz: MA el kell jönnöd közénk, hogy meglegyen a Te akaratod, és eljöjjön a Te Országod. Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


28 megjegyzés:

  1. Kedves Gábor.

    Csak egyetérteni tudok veled.
    De.
    Ma megtesszük amit kell!
    De holnaptól rengeteg munka vár ránk!
    Oktatás, egészségügy, adóhivatal és még sorolhatnám tovább.

    Legyen erőnk végig csinálni!

    Baráti üdvözlettel.: Vágó József.

    VálaszTörlés
  2. Ma meglesz a MI akaratunk, eljön a a MI országunk! Ámen

    VálaszTörlés
  3. Jó reggelt Gábor!
    Remélem így lesz!
    Ámen!

    VálaszTörlés
  4. Jó reggelt Gábor! Jó reggelt Erődünk!
    Igen ma megmutatjuk, hogy amit elkezdtünk három hónapja azt megcsináljuk! Ma a Közfelháborodás Napján nagyon sok ember csatlakozik nemcsak itthon hanem külföldön is, azok akiket elüldöztek itthonról a fura urak.
    Petőfi Sándor verse jutott eszembe: Feltámadott a tenger........, Majd Ady Endre: Értől az Óceánig! Végül de nem utoljára: Váczi Mihály: Még nem elég....
    Na hagyjuk magunkat, mert holnap már késő lesz!!
    Hajrá Magyarok! Hajrá Köztársaság!
    Hajrá Közfelháborodás Napja!

    VálaszTörlés
  5. Ha majd a szellem napvilága ragyog minden ház ablakán, akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, mert itt van már a KÁNAÁN!

    VálaszTörlés
  6. De addig nincs megnyugvás, addig folyton küzdeni kell!!

    VálaszTörlés
  7. A mai nap himnusza legyen ez : http://youtu.be/-4-IzpcFhbU

    Ma van a Közfelháborodás Napja! Ma TEGYÜNK róla, hogy a jövő évi november 17.-e már a Magyar Hálaadás Napja lehessen.

    VálaszTörlés
  8. Szia Gábor!
    Eddig csak olvastam a blogodat, de most írni is szeretnék:
    A mai nap, legyen fontos mindenki számára! Azok is menjek az utcákra, akik csak eddig olvasták a blogokat vagy a különböző fórumokat!
    Már nem elég a kormányt leváltani, már az egész rendszert kell megváltoztatni! Az elmúlt 25 évben a jobb és baloldal egyaránt félrevezette a NÉP-et! Ezért távoznia kell a közéletből, a teljés politikai elitnek!
    A jelszavak fontosak, ezért legyenek azok az eddig is hangoztattak:
    EURÓPA!!!
    ORBÁN TAKARODJ!!!!
    RENDSZER VÁLTÁST!!! (Ne csak gengszter váltást)
    és ÉLJEN A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1989-ben örököltünk egy gazdasági szerkezetet és egy mentális állapotot, mert semmi sem oldódik meg cezurával.

      Azóta rendszert kellett volna váltani:

      a nagy állami szerepvállalás és újraelosztás helyett egy kapitalista jellegű---szabad-versenyes és öngondoskodásba forduló irányba

      alacsony adók, és magasabb bérek és kisebb állami újraelosztás(másként kevesebb "ingyenesen" igénybe vehető szolgáltatás)

      (ennek volt egy eleme a magánnyugdíj rendszer--igen jól kiválasztva, mert így az időskori gondoskodás feltétele adott lett volna--hisz van egy átmeneti idő amikor ez is az is egymás mellett kell hogy működjék)

      Nos a népek és a pártok ezt sem fel nem fogták, se a megvalósítása irányába nem léptek --ide---oda huzakodtak--miközben az addigra felhalmozott tartalékok a semmibe folytak.

      semmi nem mozdult el máig.

      Most pedig ebben a leszegényedett állapotban tovább már nem halasztható az, hogy akkor döntsön is a közösség (az ország állampolgárai) most merre.

      Vissza az 1989. előttihez nem akar térni, mert ennek MA 1.5--2 millió kedvezményezettje van

      előre így nem tud menni, mert nincs rá tartaléka.

      (gondolj csak a tsz felszámolások után a mostani nyugdíjalapot nem szerző falun élő lakosságra)

      Szóval gyorsan kéne gondolkodni, mert egyre nehezebb lesz!

      Az a módi, hogy elveszem attól, akinek van--már nem elegendő, meg nem is járható út--pedig Orbán azzal a technikával élt túl eddig . És ezután mi lesz??

      Törlés
  9. KIÁLTVÁNY

    AZ ALAPTÖRVÉNY (ÉS A FIDESZ EGYPÁRTI DIKTATÚRÁJA) KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN

    Hívjuk fel mindenki figyelmét! Az alábbi okok miatt az Alaptörvény közjogilag érvénytelen :
    *
    1./ A Magyar Köztársaság Alkotmánya (de az Alaptörvény is) deklarálja a Népfelség elvét, miszerint a demokratikus hatalom forrása a Nép, (népakarat, melynek kinyilvánítása a népszavazás).
    *
    2./ A 2010-ben megválasztott 2/3 többségű Fidesz-Kdnp, és kormánya 2010-ben a Magyar Köztársaság Alkotmányára esküdött fel! Tehát a (2011.12.31.-ig érvényben lévő) Köztársasági Alkotmányra tett esküt a kormányfő, a kormány, és a törvényalkotók egyaránt , a 2010 májusban alakuló új összetételű Országgyűlésben!
    *
    3./ A Magyar Köztársaság Alkotmányának 2. §. (3)-bekezdése pedig kimondja, (amit változatlan formában átvett az Alaptörvény is,) hogy: ”Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni!”
    *
    4./ A 2010-ben megválasztott 2/3 többségű Fidesz-KDNP, és a kormány, NEM Alkotmányozásra, NEM rendszerváltoztatásra kapott népi felhatalmazást, mivel választási programjukban sem tették közzé ezt a szándékukat ! Ezt elhallgatták a választók elől. A népfelség a népszavazáson így kizárólag csak a kormányváltás ügyében hozott (hozhatott) döntést! Kizárólag csak kormányzásra kapott a 2/3-os felhatalmazást a Fidesz 2010-ben! EZ KÖZJOGI TÉNY!
    *
    5./ A kormánypárt és a kormányfő megszegte az Alkotmányra tett esküjét azzal, hogy visszaélve a népfelségtől CSAK a KORMÁNYZÁSRA kapott felhatalmazásával, azt a jogállami demokrácia felszámolására, a szétválasztott hatalmi ágak központosítására, olyan átideologizált Alkotmányozásra használta, amivel egy új rendszert, egy autokratikus (érthetőbben szólva diktatórikus) rendszert hozott létre. Mindezzel megvalósították az Alkotmány 2.§.(3) bekezdésben fent idézett, “a hatalom kizárólagos birtoklására irányuló tevékenység“ tényállását! Ez nem más, mint ALKOTMÁNY ELLENI PUCCS, más szóval ÁLLAMCSÍNY, vagyis BŰNCSELEKMÉNY !
    *
    (Folyt a köv. bejegyzésben)
    Forrás : Polgári Engedetlenségi Mozgalom FB oldala

    VálaszTörlés
  10. Csalóka a távoli és bonyolult dolgok csábítása. A nagy lehetőség ott van, ahol TE vagy. (John Burroughs)
    Sok sikert mára.

    VálaszTörlés
  11. 6./ A ”hatalom kizárólagos birtoklására irányuló tevékenységen” túl, a ”hatalom erőszakos megszerzésére és gyakorlására és birtoklására irányuló tevékenység” is tetten érhető. Ez esetben azért minősül erőszakosnak, mert a népfelség akaratával ellentétesen, azzal való jogi visszaélésekkel, a parlamenti Házszabályok kijátszásával, megváltoztatásával jött létre, ill. ezen túlmenően az Alaptörvényt nem a parlamenti 4/5-ös szabály szerint fogadták el, sem pedig népszavazás nem erősítette meg! Az erőszak nem csak fegyveres erőszakként értelmezendő, hanem jogi erőszakként is. A jogi erőszak pedig mindenképpen megvalósult!
    *
    7./ Az 5. és 6. pontban leírtak megvalósításával a kormánypárti képviselők és a kormány tagjai együtt is és külön-külön személyesen is ESKÜSZEGÉST KÖVETTEK EL, ami szintén BŰNCSELEKMÉNY !
    *
    8./ Az Alkotmány fent idézett 2.§.-a kimondja, hogy : ”Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni!” Tehát magyar állampolgárként nem csak jogosult, hanem kötelesek vagyunk ezzel szemben fellépni!
    *
    9./ Mindezek alapján egyértelmű, hogy Alkotmányellenes puccs történt Magyarországon ! Ezért úgy az Alaptörvény, mint a FIDESZ EGYPÁRTI diktatúrája KÖZJOGI ÉRTELEMBEN ÉRVÉNYTELEN !!! EZÉRT AZ ALAPTÖRVÉNYT A VÁLASZTÁSI TÖRVÉNNYEL EGYÜTT MEG KELL SEMMISÍTENI !!!
    *
    10./ Egy Közjogilag érvénytelen Alaptörvényt senki nem köteles elfogadni érvényesnek! Ezen túl az érvényben lévő Alkotmány, ( de még az Alaptörvény is) felhatalmaz, sőt kötelez mindenkit arra, hogy magyar állampolgárkén FELLÉPJEN EZ ELLEN !!! A fellépés minimum jelenti azt, hogy bárki felszólalhat ez ellen, mások figyelmét is felhívhatja erre, és azt is jelenti, hogy SENKI NEM KÖTELES ALÁVETNI MAGÁT EGY KÖZJOGILAG TÖRVÉNYTELENÜL HOZOTT, NÉPSZAVAZÁSSAL MEG NEM ERŐSÍTETT ALAPTÖRVÉNYNEK !!!
    *
    Sajnos arra már nem lehet számítani, hogy a Közjogi érvénytelenséget Alkotmánybíróság mondja ki az Alaptörvény fölött, mivel az Alkotmánybíróság is a diktatúra eszközévé vált! Ennek hiányában is igaz, hogy: AZ ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN!!!

    Hívjuk fel erre mindenki figyelmét !!!
    Sokszorosítsd és terjeszd ezt a kiáltványt !!!

    Közfelháborodás Napja, 2014. november 17.

    VÖRÖS IMRE, VOLT ALKOTMÁNYBÍRÓ JOGI SZAKVÉLEMÉNYE: (2014.10.26. és 2012. 11. 25.) ALKOTMÁNYELLENES ÁLLAMCSÍNY TÖRTÉNT !!! (alábbi linken olvasható)
    http://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/alkotmanyos_jogunk_torvenyt_szegni_interju_voros_imre_volt_alkotmanybiroval_jogaszprofesszorral
    *
    Forrás : Polgári Engedetlenségi Mozgalom FB oldala

    VálaszTörlés
  12. VÖRÖS IMRE, VOLT ALKOTMÁNYBÍRÓ JOGI SZAKVÉLEMÉNYE:
    ALKOTMÁNYELLENES ÁLLAMCSÍNY TÖRTÉNT !!!
    http://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/alkotmanyos_jogunk_torvenyt_szegni_interju_voros_imre_volt_alkotmanybiroval_jogaszprofesszorral

    VálaszTörlés
  13. VÖRÖS IMRE, VOLT ALKOTMÁNYBÍRÓ JOGI SZAKVÉLEMÉNYE: (Korábbi cikk szerint is !Kelt. 2012.11.25.-én.)
    ALKOTMÁNYELLENES ÁLLAMCSÍNY TÖRTÉNT !!!
    *
    http://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/eltemetett_demokracia_voros_imre_volt_alkotmanybiro_szerint_allamcsiny_tortent

    VálaszTörlés
  14. Kedves Gábor! Nagyon szépen kérem,könyörgöm hívja a térre az embereket,álljon a tömeg élére,mert csak Önnel sikerül az Orbán rezsimet eltakarítani.Kezdetektől olvasom a blogot és érzem,tudom,hogy olyan emberre van szükség,mint Ön.Van forgatókönyv,javaslat megvan minden ami kell.1000x többet ér, mint ezek a senkiháziak,akik szervezőknek hívják magukat! Semmi elképzelésük,csak a szöveg,aztán szarban hagyni az embereket meg egészségügyi sétára vinni őket. Semmivel sem különbek Orbánnál és bandájánál! Alig vártam a mai napot és tessék :( Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!

    VálaszTörlés
  15. Vigyázat aki elhadja a teret úgy jár mint én!
    Eljöttem mert szòlìtott a természet, kellett keresnem mellékhelységet.
    Mire sikerült végeznem a kék ruhások nem engedtek vissza!!!
    Így marad a tv. Amint lesz esély visszamegyek.
    Kitartást addig is.
    Éljen a KÖZTÁRSASÁG!!!

    VálaszTörlés
  16. Valóban nem ez lett az év 10 legjobban sikerült tüntetés egyike! Amatőr szervezés és rossz szónokok! Az se volt szerencsés, hogy elmúlt 25 éveztek! Egy kalap alá vették ezek a szerencsétlenek Horn Gyulát és Orbán Viktort! Idióták! Most egy ideig biztos nem megyek tüntetni!
    Azt tudja valaki, hogy a tüntetők miért akartak bemenni a parlament épületébe? Szerintem egy fideszes se volt bent! Remélem nem a csak csokiautómatát akarták feltörni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Senki sem akart bemenni egyszerűen csak megmutattuk, hogy nem félünk!!!
      Mindenki tudta, hogy 15.00.-kor a FideSS lelépett a népharag elől!!!
      Volt rá okuk mert a Nép az istenverte Nép DÜHÖS!!!

      Törlés
  17. Hol voltál ma, Tuareg?
    Úgy vártuk, hogy beszélj...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves szemo!

      Tuareg (Gábor) természetesen kint volt és roppant művelten és okosan inkább hallgatott!
      Tudta és tisztában volt azzal ha átveszi a feldühödött nép irányítását akkor most már az OGYM-nek nem lehetne keresni valója kint a Kossuth téren!
      A tömeget a szervezőik olyan mértékben felhúzták és cserbenhagyták, hogy épp eszű ember nem vállalta volna fel a vezetését!
      A szónoklatok engem is (mert kint voltam természetesen) felhúztak főleg akkor amikor a kis pelenkások leléptek utána!
      1 óra hiszti és utána lelépünk!!! EZ NEM ÍGY MŰKÖDIK!!!
      Ha én felbaszok egy tömeget akkor viselem a következményét és vállalom az összes kockázatot!!!
      Kiabálni feszíteni a húrt könnyű!!!
      Hallotta-e valaki azt, hogy akár csak egy szóval is említették volna ki vagy mi legyen ha Orbán és bandája eltakarodik????????

      MERT ÉN NEM!!!

      Törlés
  18. Orbán és slepje maradt még egy darabig, de ez egyenlőre nem baj!
    Folytatjuk, mert KELL!
    Az ocsmányok nyilatkozatai a Parlamentben a kinti tüntetőkről vérlázító volt!
    Nekünk Szhelyen, nem adtak áramot pénzért sem, ezt alig 5 perc alatt megoldottuk!
    Lekapcsolták a közvilágítást, de kit érdekelt?
    A gyertyákat, mécseseket elfújta a szél, előkerültek a mobilok!
    Voltunk kb5-600-an, és nemcsak baloldali érzelműek, civilek, hanem nagyon sok általam ismert, eddig szemellenzős fideszimádó is!
    Kérdeztem, és feleltek: egyet értenek, elég ebből a kormányból!!!
    Nekem megdöbbentő, de nagyon jó érzés volt!
    Folytatjuk, és nektek is folytatni kell!
    Ok van rá bőven!!!
    A Forradalom elkezdődött, és ha kitartunk (remélem vér nélkül), NYERNI FOGUNK ORSZÁGOSAN!

    Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarország!

    VálaszTörlés
  19. Ha valamit nem tudsz követni azélére kell állni!

    VálaszTörlés
  20. Nem azért a húsz fillérért ,de tényleg a Gábor a legalkalmasabb a felhozatalból a vezetésre!

    VálaszTörlés
  21. Nem értem miért maradsz a háttérben?

    VálaszTörlés
  22. Hát ha valamikor , akkor modt van Rád a legnagyobb szükség!

    VálaszTörlés